4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 18 din 37
Pagina 18 din 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
fetita a facut tot finalul serialului..cred ca la reluare am vazut de mai multe ori ultima parte ce de dupa ani si ani..decat prima..chiar daca in prima era multa indragostitwindy_day a scris:[cam asa!!! Pana la urma, oricat a placut personajul Ishan, povestea de dragoste a devenit mai importanta, iar o alta relatie tata-fiica, cea dintre Demir si Asya, chiar daca prea putin valorificata, a cucerit inimile (si au avut cei doi niste scene delicioase).
Nu spun insa ca tandemul Ishan - Asi nu a fost placut, dar cea mica a fost un real castig in ultima parte a seriei.
fetita a fost delicioasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
fetita a facut tot finalul serialului..cred ca la reluare am vazut de mai multe ori ultima parte ce de dupa ani si ani..decat prima..chiar daca in prima era multa indragostit
fetita a fost delicioasa!
Ai dreptate. Iar Murat joaca foarte bine alaturi de copii, are gesturi blande si se pare ca ii face sa se simta in largul lor (pana si dopuletul ala de Baran din L&P are aceeasi atitudine dezinvolta in preajma lui Murat, in rest parca are prune in gura).
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:si s-a intamplat cam ca la noi ....."stii in cine dai dar nu stii cine plange"!!!!!!!!!!ca sa nu zic..unde dai si unde crapaciof marioara a scris:
Cam asa!!! Pana la urma, oricat a placut personajul Ishan, povestea de dragoste a devenit mai importanta, iar o alta relatie tata-fiica, cea dintre Demir si Asya, chiar daca prea putin valorificata, a cucerit inimile (si au avut cei doi niste scene delicioase).
Nu spun insa ca tandemul Ishan - Asi nu a fost placut, dar cea mica a fost un real castig in ultima parte a seriei.[/quote]
vrei sa-ti spun ceva?mie nu mi-a placut neaparat personajul IShan,cel putin in prima parte, i-am gasit multe hibe,si drept urmare in acest caz nici relatia tata -fiica,in schimb cea de-a doua relatie tata- fiica ...m-a topit,Demir si Asia m-au topit de la prima intalnire inima.am avut fata de Ishan aceeasi reactie de respingere pe care o am acum fata de
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
Suntem pe aici si mai vorbim de una de alta pana apare un link ceva
windy_day- vip
windy_day a scris:si s-a intamplat cam ca la noi ....."stii in cine dai dar nu stii cine plange"!!!!!!!!!!ca sa nu zic..unde dai si unde crapaciof marioara a scris:
Cam asa!!! Pana la urma, oricat a placut personajul Ishan, povestea de dragoste a devenit mai importanta, iar o alta relatie tata-fiica, cea dintre Demir si Asya, chiar daca prea putin valorificata, a cucerit inimile (si au avut cei doi niste scene delicioase).
Nu spun insa ca tandemul Ishan - Asi nu a fost placut, dar cea mica a fost un real castig in ultima parte a seriei.
Sa vedem relatia Savas-Omer cand Savas va afla ca Omer ii este fiu :nh8: , probabil vor face un salt in timp (ca vad ca este regula) pentru ca un copil mai marisor da mai bine, ii mai pui o replica si mai trece episodul ([/quote]
Mie la inceputul filmului Asi primul personaj care mi-a placut mult a fost Ihsan, apoi, pe masura ce i-am cunoscut mai bine pe Asi/Demirau trecut pe locul intai;Demir ma supara tare rau la inceput cu ideile lui razbunatoare, apoi in perioada aparitiei lui Ali il iubeam mai mult pe el decat pe Asi!
E adevarat ca la final, Asiuta m-a cucerit si imi venea sa-i mananc vorba aia poticnita, barem cismulitele ce i le-as mai fi furat!
Una peste alta, tot ce am vazut acolo a avut alt lipici, fatza de Ask unde fac eforturi mari sa ma lipesc si nu reusesc;ma uit, apreciez cate ceva, acolo un mic efort ca sa nu zic "scremut"ca parca nus' cum suna!Oricat s-ar complimenta cei doi, nu se complementeaza!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
draga dea..gata de film...gata de !Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
multumesc pt videoclip...deosebit!..felicitari!
iulia80- vip
Daaaaaaaa, iti dai seama dupa atatia cozonaci, oua si alte alea ce ciufuleala le tragem in seara asta daca nu ne conving?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
P.S.Si felicitari pentru videoclip, am vrut sa pun coment si nu m-a lasat YT, mai incerc!
demiruta- vip
cine stie ce minciuni mai scornesc , cred ca in seara asta va afla ca este casatoritdemiruta a scris:Daaaaaaaa, iti dai seama dupa atatia cozonaci, oua si alte alea ce ciufuleala le tragem in seara asta daca nu ne conving?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
P.S.Si felicitari pentru videoclip, am vrut sa pun coment si nu m-a lasat YT, mai incerc!
Admin_dea05- Admin
multumesc fetelor, ma bucur ca v-a placutiulia80 a scris:draga dea..gata de film...gata de !Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
multumesc pt videoclip...deosebit!..felicitari!
Admin_dea05- Admin
;ciof marioara"
[color=blue]vrei sa-ti spun ceva?mie nu mi-a placut neaparat personajul IShan,cel putin in prima parte, i-am gasit multe hibe,si drept urmare in acest caz nici relatia tata -fiica,in schimb cea de-a doua relatie tata- fiica ...m-a topit,Demir si Asia m-au topit de la prima intalnire inima.am avut fata de Ishan aceeasi reactie de respingere pe care o am acum fata de [/quote]
Mie Ishan mi s-a parut un personaj inegal cu multe greseli. De fapt am observat ca in ASI aia cu cele mai multe "bube in cap" au fost pusi sa dea cele mai intransigente replici (eu am ras, scuze, cand Zya - nu stiu daca asa se scrie - a inceput sa se laude ce tata si sot perfect a fost el fata de Demir cel plecat in lume, Doamne mi s-a parut cea mai plina de ipocrizie scena cu toate ca, sunt convinsa, scenaristii au gandit altfel).
Vrajitoarea insa loveste in propriul copil, asta este mult mai rau, din dragoste de putere, din dorinta de a arata tuturor ca lucrurile se fac numai potrivit vointei ei. De L&P este mult mai greu sa te "apropii" fiindca relatia mama-fiu este aspra iar povestea de dragoste este "asprita" de marea "sensibilitate" in interpretare de care da dovada Nurgul (in Asi slabiciunile scenariului au fost acoperite de jocul bun al intregii echipe, in L&P tocmai personajul principal este "VARZA" asa ca tot ce este aiurea in scenariu iese si mai tare in evidenta). SI FETELOR DACA PUTETI SA DATI DATI MAI TARE IN NURGUL, CA POATE ASA SE TREZESTE SI FEMEIA ASTA. Ca la vorba buna nu, la indemnuri iok, la vremea calda ... nu da semne, au mai ramas asa niste scatoalce ca am vazut ca de dat ii place sa le dea, da de primit ...???
[color=blue]vrei sa-ti spun ceva?mie nu mi-a placut neaparat personajul IShan,cel putin in prima parte, i-am gasit multe hibe,si drept urmare in acest caz nici relatia tata -fiica,in schimb cea de-a doua relatie tata- fiica ...m-a topit,Demir si Asia m-au topit de la prima intalnire inima.am avut fata de Ishan aceeasi reactie de respingere pe care o am acum fata de [/quote]
Mie Ishan mi s-a parut un personaj inegal cu multe greseli. De fapt am observat ca in ASI aia cu cele mai multe "bube in cap" au fost pusi sa dea cele mai intransigente replici (eu am ras, scuze, cand Zya - nu stiu daca asa se scrie - a inceput sa se laude ce tata si sot perfect a fost el fata de Demir cel plecat in lume, Doamne mi s-a parut cea mai plina de ipocrizie scena cu toate ca, sunt convinsa, scenaristii au gandit altfel).
Vrajitoarea insa loveste in propriul copil, asta este mult mai rau, din dragoste de putere, din dorinta de a arata tuturor ca lucrurile se fac numai potrivit vointei ei. De L&P este mult mai greu sa te "apropii" fiindca relatia mama-fiu este aspra iar povestea de dragoste este "asprita" de marea "sensibilitate" in interpretare de care da dovada Nurgul (in Asi slabiciunile scenariului au fost acoperite de jocul bun al intregii echipe, in L&P tocmai personajul principal este "VARZA" asa ca tot ce este aiurea in scenariu iese si mai tare in evidenta). SI FETELOR DACA PUTETI SA DATI DATI MAI TARE IN NURGUL, CA POATE ASA SE TREZESTE SI FEMEIA ASTA. Ca la vorba buna nu, la indemnuri iok, la vremea calda ... nu da semne, au mai ramas asa niste scatoalce ca am vazut ca de dat ii place sa le dea, da de primit ...???
windy_day- vip
Cine pune un link unde vedem filmul?
demiruta- vip
OOOOOO Buna seara!Hristos a inviat! :cioc:DENISA a scris:Bună seara ! drăgălaşelor
Admin_dea05- Admin
Ar fi bine sa afle odata, sa vedem ce face atunci!Admin_dea05 a scris:cine stie ce minciuni mai scornesc , cred ca in seara asta va afla ca este casatoritdemiruta a scris:Daaaaaaaa, iti dai seama dupa atatia cozonaci, oua si alte alea ce ciufuleala le tragem in seara asta daca nu ne conving?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Sunteti gata de film?
Poate infuriata joaca mai bine!
demiruta- vip
buna sa iti fie inima denisa..poate iti faci mila de noi si pui un link cand apare ceva..
draga windy..nu cred ca puteai sa o desfintezi mai bine pe sf filoftea..deci felicitari si te ajut si eu cu una..o imprumut de la rodica cand o sa ma altoiasca!
draga windy..nu cred ca puteai sa o desfintezi mai bine pe sf filoftea..deci felicitari si te ajut si eu cu una..o imprumut de la rodica cand o sa ma altoiasca!
iulia80- vip
Buna seara, buna sera si HRISTOS A INVIAT!DENISA a scris:Bună seara ! drăgălaşelor
demiruta- vip
Admin_dea05 a scris:OOOOOO Buna seara!Hristos a inviat! :cioc:
Adevărat a înviat . Ce mai faceţi ? ce mai e nou ???
deocamdata nu a aparutdemiruta a scris:Cine pune un link unde vedem filmul?
Admin_dea05- Admin
demiruta a scris:Buna seara, buna sera si HRISTOS A INVIAT!DENISA a scris:Bună seara ! drăgălaşelor
bună ! Adevărat a înviat . Ce mai faci ??
windy_day a scris:[color=blue];ciof marioara"
vrei sa-ti spun ceva?mie nu mi-a placut neaparat personajul IShan,cel putin in prima parte, i-am gasit multe hibe,si drept urmare in acest caz nici relatia tata -fiica,in schimb cea de-a doua relatie tata- fiica ...m-a topit,Demir si Asia m-au topit de la prima intalnire inima.am avut fata de Ishan aceeasi reactie de respingere pe care o am acum fata de
Vrajitoarea insa loveste in propriul copil, asta este mult mai rau, din dragoste de putere, din dorinta de a arata tuturor ca lucrurile se fac numai potrivit vointei ei. De L&P este mult mai greu sa te "apropii" fiindca relatia mama-fiu este aspra iar povestea de dragoste este "asprita" de marea "sensibilitate" in interpretare de care da dovada Nurgul (in Asi slabiciunile scenariului au fost acoperite de jocul bun al intregii echipe, in L&P tocmai personajul principal este "VARZA" asa ca tot ce este aiurea in scenariu iese si mai tare in evidenta). SI FETELOR DACA PUTETI SA DATI DATI MAI TARE IN NURGUL, CA POATE ASA SE TREZESTE SI FEMEIA ASTA. Ca la vorba buna nu, la indemnuri iok, la vremea calda ... nu da semne, au mai ramas asa niste scatoalce ca am vazut ca de dat ii place sa le dea, da de primit ...??? [/quote]si Ishan in cine naiba dadea cand le interzicea fetelor orice relatie cu cei doi Istambulezi..doar motivatia era diferita, lui ii era teama sa nu se afle cat de fara coloana vertebrala fusese in tinerete si astfel sa-l coboare fetele de pe piedestal!!!!!!!!!!si pentru Nurgul multipremiata ..........
Ultima editare efectuata de catre ciof marioara in Mar 06 Apr 2010, 8:43 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Multumesc Iulia, stiam ca ma pot baza pe tine !!!!
windy_day- vip
ACUM BINE, DUPA O PERIOADA FOARTE GREA.incerc sa ma refac dupa mesele copioase si atmosfera de aici este cea mai propice pentru a uita de tot ce mai este prin frigider!DENISA a scris:demiruta a scris:Buna seara, buna sera si HRISTOS A INVIAT!DENISA a scris:Bună seara ! drăgălaşelor
bună ! Adevărat a înviat . Ce mai faci ??
demiruta- vip
ciof marioara a scris:si Ishan in cine naiba dadea cand le interzicea fetelor orice relatie cu cei doi Istambulezi..doar motivatia era diferita, lui ii era teama sa nu se afle cat de fara coloana vertebrala fusese in tinerete si astfel sa-l coboare fetele de pe piedestal!!!!!!!!!![/color]si pentru Nurgul multipremiata ..........
Pai lui Ishan ii era in primul rand frica, fiindca judeca oamenii dupa propriul lui comportament. Ii era frica sa nu dea si fetele lui peste barbati care sa se poarte cum se purtase el in tinerete. Pe cand vrajitoarea are o singura spaima , ca pierde controlul (si pare ca ii pasa doar de ea si de micul derbedeu Mustafa)
windy_day- vip
demiruta a scris:
ACUM BINE, DUPA O PERIOADA FOARTE GREA.incerc sa ma refac dupa mesele copioase si atmosfera de aici este cea mai propice pentru a uita de tot ce mai este prin frigider!
Uite ia un Muratbil şi sigur te va ajuta .
Pagina 18 din 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum