4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 27 din 37
Pagina 27 din 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Windy, subtitrarea unui fragment durează între 2 şi 3 ore!
Deci pentru Aşk poţi ajunge la 27 de ore!!! În momentul în care am început să ne şi decalăm, recuperarea devine ceva de tărâmul visului. Ar fi nemaipomenit dacă ar fi nişte fete şi la subtitrare. Oricât de rudimentar ar fi făcută fişierul de subtitrare, pentru noi ar fi mult mai uşor să corectăm, altminteri de acum suntem în pericol să înaintăm ca melcul. :gfd<:
Deci pentru Aşk poţi ajunge la 27 de ore!!! În momentul în care am început să ne şi decalăm, recuperarea devine ceva de tărâmul visului. Ar fi nemaipomenit dacă ar fi nişte fete şi la subtitrare. Oricât de rudimentar ar fi făcută fişierul de subtitrare, pentru noi ar fi mult mai uşor să corectăm, altminteri de acum suntem în pericol să înaintăm ca melcul. :gfd<:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
[Ventuza si restul este al tau.Promit
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Daca m-as pricepe cu draga inima as ajuta. dar nu stiu imi pare tare rau si sunt intr-o situatie neplacuta pentru ca astept mur in gura. Iertare si
rodica- vip
draga motzisor..daca e vorba de rudimentar va pot ajuta si eu..problema e ca eu am un program destul de haotic la serviciu..si e posibil sa va incurc..deci daca vrei pot sa incerc sa ajut si eu..doar sa imi trimite-ti partile in engleza !Motzişor a scris:Windy, subtitrarea unui fragment durează între 2 şi 3 ore!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
fetelor daca aveti timp vreuna dintre voi puteti sa puneti ep traduse de pe you tube pe topicul care l-am facut nu trebuie decat sa intrati la topicul traduceri si sa le luati de acolo folosind quote
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetele, a aparut partea 1 pe Huni! O traduc eu??? sau s-a apucat cineva???
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
eu am iesit fetelor...plec spre casa...lucrez in roman si stau in iasi..asa ca drumul spre iasi e lungut..
ne citim dupa amiaza cand ajung in iasi..
ne citim dupa amiaza cand ajung in iasi..
iulia80- vip
Si eu ma retrag pentru putin timp dar revin sa nu va faceti de cap in lipsa mea si a Iuliei
rodica- vip
Iulia, mersi, fetele deja au tradus în română. Deci: cine vrea să ajute la subtitrare nu are nevoie de engleză. E vorba de utilizarea programului de subtitrare şi de copierea propoziţie de propoziţie a rândurilor subtitrării fiecare exact în momentul vorbirii. Aici e hachiţa care cere timp. Pentru că trebuie potriviţi timpii pe fiecare replică, nu ai cum lucra foarte repede. Pissycutz a încercat, întrebaţi-o cum a fost!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:Iulia, mersi, fetele deja au tradus în română. Deci: cine vrea să ajute la subtitrare nu are nevoie de engleză. E vorba de utilizarea programului de subtitrare şi de copierea propoziţie de propoziţie a rândurilor subtitrării fiecare exact în momentul vorbirii. Aici e hachiţa care cere timp. Pentru că trebuie potriviţi timpii pe fiecare replică, nu ai cum lucra foarte repede. Pissycutz a încercat, întrebaţi-o cum a fost!
M-ai parat repede Fetelor ce fac mandrele astea doua (Motzi si Florina) este o munca de Sisif. Eu pentru 10 minute de text pus pe subtitrare am stat .... nici eu nu mai stiu cat, dar poate voi sunteti mai iuti decat mine ...
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
AM PUS PARTEA 1 LA TRADUCERI
windy_day- vip
dragele mele ,
din pacate nici eu nu ma pricep sa va ajut ,ca as face-o cu mare drag,asa ca nimeni nu va streseaza cu nimic,cand se pote atunci se poate si oricum va iubim mult pentru eforturile voastre si pentru daruirea voastra!!!!
Denisa,nici o audienta,nimic???
am avut o problema cu conexiunea.. se intimpla ca si data trecuta,o parte si gata sau avem ceva mai mult noroc cu traducerile de pe HUNI
din pacate nici eu nu ma pricep sa va ajut ,ca as face-o cu mare drag,asa ca nimeni nu va streseaza cu nimic,cand se pote atunci se poate si oricum va iubim mult pentru eforturile voastre si pentru daruirea voastra!!!!
Denisa,nici o audienta,nimic???
am avut o problema cu conexiunea.. se intimpla ca si data trecuta,o parte si gata sau avem ceva mai mult noroc cu traducerile de pe HUNI
andradamaria- vip
Motzişor a scris:Iulia, mersi, fetele deja au tradus în română. Deci: cine vrea să ajute la subtitrare nu are nevoie de engleză. E vorba de utilizarea programului de subtitrare şi de copierea propoziţie de propoziţie a rândurilor subtitrării fiecare exact în momentul vorbirii. Aici e hachiţa care cere timp. Pentru că trebuie potriviţi timpii pe fiecare replică, nu ai cum lucra foarte repede. Pissycutz a încercat, întrebaţi-o cum a fost!
Motzi, hai ca m-ai demobilizat total, ca eu stau asa prost la capitolul rabdare ... . Si mai vine si Pissy care da lovitura finala . Acum cinstit vorbind nici nu imi imaginam ca este usor. Mie mi se pare dificila partea cu potrivitul replicilor ca nu stiu ce ar iesi din mainile mele
windy_day- vip
Fetele a aparut si partea a 2-a. Vad ca Arzu este extrem de rapida. Se ofera cineva cu traducerea???. Eu ma mai pot ocupa numai peste vreo 3 ore > daca nu se ofera nimeni in 5 minute, promit ca traduc eu si partea asta dar diseara.
windy_day- vip
Da ma ofer eu, posteaz-o tu aici in engleza ca ii vin eu de hac
Windyyyyyyyyyyyy astept traducerea in engleza ...
Windyyyyyyyyyyyy astept traducerea in engleza ...
pissycutz- vip
Multumesc ... nu aveam cum sa intru pe Huni acum, din motive tehnice.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Multumesc ... nu aveam cum sa intru pe Huni acum, din motive tehnice.
Pentru putin. BTW fetele pe Huni (Arzu mai exact) lauda pentru prima oara (chiar si indirect) jocul lui Murat in AvC. De fapt Arzu spune ca vara ei urmareste AvC si ca i-a spus ca Murat este foarte bun (joaca foarte bine), iar vara ei nu a vazut ASI (bineinteles ca Arzu a sfatuit-o sa il vada si in ASI cum joaca ).
Si pentru cine intereseaza, L&P a fost pe primul loc la rating si pe general si la A/B, cu un procentaj onorabil, tinand cont ca episodul nu a avut foarte multa actiune (
-12,24% 27,45% la total
-12,83% 29,74% la A/B
windy_day- vip
fetelor..am ajuns acasa.....eram sigura ca nu e o munca usoara..si pt asta noi va si de f.f.f.f.f.f.f.f.f multe ori...
dupa cum spuneam si alte dati voi munciti pt mici trantori ca noi..
dupa cum spuneam si alte dati voi munciti pt mici trantori ca noi..
iulia80- vip
CRED CA LA INCEPUT DE SAPTAMANA,doar Ezel a avut un rating asemanator poate ceva mai mare,si eu cred ca este onorabil chiar mai mult de atat..si in sfarsit pare ca pentru mine incepe sa se "dezlege" paradoxul..rating-pozitia fetelor de pe huni,deci este deajuns o parere favorabila a cuiva care conteaza ca sa dispara ca prin farmec indarjirea cu care era criticat L&P ,noi am avut dreptate ..subiectul a deranjat mult prea mult,pe turcii din afara Turciei!!!Eu ii felicit inca odata pe cei din interior pentru curajul de a scoate la lumina ...gunoiul de sub pres..windy_day a scris:pissycutz a scris:Multumesc ... nu aveam cum sa intru pe Huni acum, din motive tehnice.
Pentru putin. BTW fetele pe Huni (Arzu mai exact) lauda pentru prima oara (chiar si indirect) jocul lui Murat in AvC. De fapt Arzu spune ca vara ei urmareste AvC si ca i-a spus ca Murat este foarte bun (joaca foarte bine), iar vara ei nu a vazut ASI (bineinteles ca Arzu a sfatuit-o sa il vada si in ASI cum joaca ).
Si pentru cine intereseaza, L&P a fost pe primul loc la rating si pe general si la A/B, cu un procentaj onorabil, tinand cont ca episodul nu a avut foarte multa actiune (
-12,24% 27,45% la total
-12,83% 29,74% la A/B
andradamaria- vip
A nu Marioara, filmul este facut praf in continuare dar ARZU vine pentru prima oara cu un comentariu pozitiv la adresa jocului lui Murat (de fapt Arzu a spus intotdeauna ca serialul este prost dar s-a ferit sa spuna ca Murat nu joaca bine in pofida criticilor vehemente venite din aprtea altor fete la adresa acestuia). Ea are propriile opinii privitor la serial, la calitatea scenariului dar nu este o persoana radicalaciof marioara a scris:CRED CA LA INCEPUT DE SAPTAMANA,doar Ezel a avut un rating asemanator poate ceva mai mare,si eu cred ca este onorabil chiar mai mult de atat..si in sfarsit pare ca pentru mine incepe sa se "dezlege" paradoxul..rating-pozitia fetelor de pe huni,deci este deajuns o parere favorabila a cuiva care conteaza ca sa dispara ca prin farmec indarjirea cu care era criticat L&P ,noi am avut dreptate ..subiectul a deranjat mult prea mult,pe turcii din afara Turciei!!!Eu ii felicit inca odata pe cei din interior pentru curajul de a scoate la lumina ...gunoiul de sub pres..
windy_day- vip
oricum ar fi parerile lor se pare ca nu au multe in comun cu cele ale conationalilor autohtoni,si in fond cu cat sunt mai diverse cu atat mai bine,pentru mine aceste pareri nu au valoare de axioma.(adevar nedemonstrabil)si doar sunt alte pareri.....windy_day a scris:A nu Marioara, filmul este facut praf in continuare dar ARZU vine pentru prima oara cu un comentariu pozitiv la adresa jocului lui Murat (de fapt Arzu a spus intotdeauna ca serialul este prost dar s-a ferit sa spuna ca Murat nu joaca bine in pofida criticilor vehemente venite din aprtea altor fete la adresa acestuia). Ea are propriile opinii privitor la serial, la calitatea scenariului dar nu este o persoana radicalaciof marioara a scris:CRED CA LA INCEPUT DE SAPTAMANA,doar Ezel a avut un rating asemanator poate ceva mai mare,si eu cred ca este onorabil chiar mai mult de atat..si in sfarsit pare ca pentru mine incepe sa se "dezlege" paradoxul..rating-pozitia fetelor de pe huni,deci este deajuns o parere favorabila a cuiva care conteaza ca sa dispara ca prin farmec indarjirea cu care era criticat L&P ,noi am avut dreptate ..subiectul a deranjat mult prea mult,pe turcii din afara Turciei!!!Eu ii felicit inca odata pe cei din interior pentru curajul de a scoate la lumina ...gunoiul de sub pres..
andradamaria- vip
06/04/2010
TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 ASK VE CEZA ATV 1:27:02 12,24% 27,45%
2 GENIS AILE KAND 1:41:48 11,61% 26,42%
3 GENIS AILE (OZET) KAND 0:34:06 6,88% 17,66%
4 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:36:57 6,50% 16,46%
06/04/2010
A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 ASK VE CEZA ATV 1:27:02 12,83% 29,74%
2 GENIS AILE KAND 1:41:48 10,47% 24,56%
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:33:26 6,84% 22,31%
4 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:36:57 6,69% 17,70%
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/04/07/sportif_cift_kosuda
The couple went for jogging. They didn't answer any questions.
Ce o fi păţit Burcin de a intrat în silenzio stampa ?????
The couple went for jogging. They didn't answer any questions.
Ce o fi păţit Burcin de a intrat în silenzio stampa ?????
ciof marioara a scris:oricum ar fi parerile lor se pare ca nu au multe in comun cu cele ale conationalilor autohtoni,si in fond cu cat sunt mai diverse cu atat mai bine,pentru mine aceste pareri nu au valoare de axioma.(adevar nedemonstrabil)si doar sunt alte pareri.....
Eu nu ma bazez prea mult pe parerile altora, le ascult dar nu le iau de bune asa orbeste, oricum intotdeauna imi place sa analizez EU lucrurile inainte de a trage o concluzie si nu tin neaparat sa fac parte dintr-o majoritate. Asa ca citesc ce se scrie pe Huni din pura curiozitate, sunt oameni cu experiente diferite, proveniti din medii culturale diferite deci este interesant sa vezi cum gandesc si cum argumenteaza (cand argumenteaza) opiniile exprimate, atat. Restul depinde de fiecare
windy_day- vip
Fetelor acum mă relaxez după cât m-am antrenat astăzi ( poate fac laringită şi nu mai pot "lupta ", pe muţite nu prea îmi ies schemele . Voi ce faceţi ??? serviţi vă rog
Pagina 27 din 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum