4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 15 din 37
Pagina 15 din 37 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Nici o problema daca faci confuzii. Nu ma supar. Noapte buna si somn usor, ma retrag pentru ca maine am o zi plina de evenimente.
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
noapte buna draga rodica...rodica a scris:Nici o problema daca faci confuzii. Nu ma supar. Noapte buna si somn usor, ma retrag pentru ca maine am o zi plina de evenimente.
somn usor si spor la treaba maine
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
noapte buna ! somn usor si vise placute!windy_day a scris:Noapte buna dragele mele.
ma retrag si eu fetelor!
somn usor si vise placute..muratel
iulia80- vip
Buna dimineata!
Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.
https://2img.net/r/ihimizer/img517/5300/inviereadomnului.jpg
Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.
https://2img.net/r/ihimizer/img517/5300/inviereadomnului.jpg
Theo_1- membru activ
Data de inscriere : 15/09/2009
Buna duimineata doamnelor si domnisoarelor ! Pentru ca nu stiu daca voi mai avea posibilitatea sa comunic cu voi astazi va urez spor la treaba si un Paste fericit sa aveti lumina in suflet. :ou: ousor:
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna dimineata tuturor,
Sa aveti un PASTE FERICIT, alaturi de toti cei ce va sunt dragi. Sa fie cu pace in suflet si lumina in inima. :ou: pasti:
Iar pana atunci o zi frumoasa si spor la pregatiri!!!
Sa aveti un PASTE FERICIT, alaturi de toti cei ce va sunt dragi. Sa fie cu pace in suflet si lumina in inima. :ou: pasti:
Iar pana atunci o zi frumoasa si spor la pregatiri!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna dimineata fetelor!
am intrat ca sa va salut....sa va urez PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
pasti:
spor la treaba fetelor!
am intrat ca sa va salut....sa va urez PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
pasti:
spor la treaba fetelor!
iulia80- vip
Ave Verum Corpus - Slăvit fie trupul celui născut din Prea-Sfânta Fecioară!
Vă sărut şi vă doresc Paşte fericit tuturor! Stingerea durerilor, pieirea necazurilor!
Lumină şi bucurie!
Vă sărut şi vă doresc Paşte fericit tuturor! Stingerea durerilor, pieirea necazurilor!
Lumină şi bucurie!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
fetelor va urez
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Fie ca Lumina sfântă şi tainică a Momentului Învierii Mântuitorului, să vă arata Calea trezirii sufletului si a ÎnDumnezeirii !
Să vă apere Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă apere de toate relele ştiute şi neştiute.
Să aveţi parte de sănătate şi de mult bine.
Priviţi prin credinţă spre Golgota, spre cununa de spini, pune mâna în rănile cuielor, opreşte-te şi ascultă şoapta lui ISUS: "Pentru tine am făcut-o."
Sărbători fericite!
HRISTOS A ÎNVIAT!
În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună....HRISTOS A ÎNVIAT !!!!
Fie ca spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paşte să va lumineze sufletele şi casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ocrotească!
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Hristos a inviat!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
PASTE FERICIT!!! iepuras: ousor: ousor: :lol!: :zaet:
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
indicii ep 14 Bisena'dan 14.bölüm Tüyoları Çiçeğin anne ve babası İstanbul’da ev tutmaya karar verince Savaş deliriyor.
Bora’ya borsadan kötü haberler… Bu olay en çok Yasemin ve Sevgi’yi etkiliyor.
Mehmet yeni bir iş başvurusu yapıyor. Bilin bakalım nereye?
Yasemin ve Savaş yanlış anlamaları gidermeye çalışıyorlar.
Nadya, İtalya’dan dönüyor ama haberler iyi değil…
Pala dayı, Savaş’a karşı kendisini suçlu hissediyor.
Çiçek ve Nazan Bora’nın peşinde…
Savaş ve Şahnur,Yasemin yüzünden tartışıyorlar.
Savaş, Çiçek ile önemli bir konuşma yapmak istiyor.( Konuyu hepiniz tahmin edersiniz herhalde...)
Çıka çıka bunlar çıktı bölümden... Zate olayların bir kısmı fragman ve özetten anlaşılıyor
Yasemin: Niye yüzün gülmüyor senin? Beni hala affetmedin di mi?
Savaş: Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman..
Bora’ya borsadan kötü haberler… Bu olay en çok Yasemin ve Sevgi’yi etkiliyor.
Mehmet yeni bir iş başvurusu yapıyor. Bilin bakalım nereye?
Yasemin ve Savaş yanlış anlamaları gidermeye çalışıyorlar.
Nadya, İtalya’dan dönüyor ama haberler iyi değil…
Pala dayı, Savaş’a karşı kendisini suçlu hissediyor.
Çiçek ve Nazan Bora’nın peşinde…
Savaş ve Şahnur,Yasemin yüzünden tartışıyorlar.
Savaş, Çiçek ile önemli bir konuşma yapmak istiyor.( Konuyu hepiniz tahmin edersiniz herhalde...)
Çıka çıka bunlar çıktı bölümden... Zate olayların bir kısmı fragman ve özetten anlaşılıyor
Yasemin: Niye yüzün gülmüyor senin? Beni hala affetmedin di mi?
Savaş: Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman..
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Paste fericit,plin de lumina si caldura sufleteasca sufleteasca. :ou: oua: :drunken: iepuras: ousor: :lol!: pasti: :zaet:
Hristos a inviat!
https://www.youtube.com/watch?v=TU5GR2jPDB8
Hristos a inviat!
https://www.youtube.com/watch?v=TU5GR2jPDB8
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
HRISTOS A INVIAT!!!
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
HRISTOS A INVIAT!!!
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI! :cioc: :cioc:
SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CEEA CE VA DORITI! :;paste2:
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI! :cioc: :cioc:
SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CEEA CE VA DORITI! :;paste2:
windy_day- vip
Buna,
Pentru ca imi sunteti dragi toate, de la iepuras, au sosit traducerile pentru partile 2 si 3 (ep. 13). (sunt incluse in postarea cu partea 1 fiindca intre timp a aparut traducerea pentru rezumatul ep. 14)
Partea a 4-a am pus-o insa separat (dupa rezumat) asa ca draga Administrator te rog sa ma ajuti si sa o asezi tu unde trebuie
Restul probabil maine.
Pentru ca imi sunteti dragi toate, de la iepuras, au sosit traducerile pentru partile 2 si 3 (ep. 13). (sunt incluse in postarea cu partea 1 fiindca intre timp a aparut traducerea pentru rezumatul ep. 14)
Partea a 4-a am pus-o insa separat (dupa rezumat) asa ca draga Administrator te rog sa ma ajuti si sa o asezi tu unde trebuie
Restul probabil maine.
windy_day- vip
Hristos a inviat!Ai facut bine pune-le in continuare, o sa vorbesc cu deni si cand se vor pune toate partile traduse o sa ne mutam noi ce am postat.windy_day a scris:Buna,
Restul probabil maine.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Hristos a inviat!Ai facut bine pune-le in continuare, o sa vorbesc cu deni si cand se vor pune toate partile traduse o sa ne mutam noi ce am postat.
Adevarat a inviat.
Multumesc, le voi pune in continuare.
Daca nu s-a mai apucat nimeni de traduceri voi posta eu restul partilor traduse in romana in cursul zilei de azi fiindca am ajuns acasa si acum am timp.
windy_day- vip
nu s-a apucat nimeni ..eu ma ocup de forum iar clio traduce inima furata :D ..spor la traduswindy_day a scris:Admin_dea05 a scris:Hristos a inviat!Ai facut bine pune-le in continuare, o sa vorbesc cu deni si cand se vor pune toate partile traduse o sa ne mutam noi ce am postat.
Adevarat a inviat.
Multumesc, le voi pune in continuare.
Daca nu s-a mai apucat nimeni de traduceri voi posta eu restul partilor traduse in romana in cursul zilei de azi fiindca am ajuns acasa si acum am timp.
Admin_dea05- Admin
HRISTOS A INVIAT!!!
Cea de-a doua zi de paste ne-a adus o alta fata a forumului,mult mai usor de accesat.
DEA, faci lucruri minunate pt noi, si ai o echipa la fel de pregatita,la fel de inimoasa ca si tine. 10 :stea:
Vreau sa multumesc tuturor fetelor ce-si sacrifica timpul liber pentru noi,iar daca nu nominalizez este din dorinta de-a nu omite pe cineva .
Cea de-a doua zi de paste ne-a adus o alta fata a forumului,mult mai usor de accesat.
DEA, faci lucruri minunate pt noi, si ai o echipa la fel de pregatita,la fel de inimoasa ca si tine. 10 :stea:
Vreau sa multumesc tuturor fetelor ce-si sacrifica timpul liber pentru noi,iar daca nu nominalizez este din dorinta de-a nu omite pe cineva .
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
AM PUS SI PARTILE 5 SI 6 LA TRADUCERI. VOR URMA SI 7 SI 8
windy_day- vip
Multumimwindy_day a scris:AM PUS SI PARTILE 5 SI 6 LA TRADUCERI. VOR URMA SI 7 SI 8
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Multumim
NU AVETI PENTRU CE !!!
AM PUS SI ULTIMELE DOUA PARTI (7 SI 8) LA TRADUCERI. DIN PACATE NU MAI AM TIMP SA CORECTEZ GRESELILE GRAMATICALE, IMI CER SCUZE PENTRU ELE.
LECTURA PLACUTA!!! NUMAI BINE
windy_day- vip
Pagina 15 din 37 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum