4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 26 din 37
Pagina 26 din 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
windy_day a scris:anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Dragele mele,sper sa nu deranjez,am vrut sa va spun cat de mult va apreciez de mult,insa n-am avut curajul sa intru desi,recunosc,v-am citit in fiecare zi,facandu-mi mare placere,imi place ca sunteti f comunicative,vesele si obiective. insa vreau sa va
Nu vreau sa scriu prea mult insa ma aliez si eu voua pt ca si mie imi place L&P si Murat cu talentul lui.
Va pup si va doresc o zi minunata !(sper ca m-am descurcat)
ADEVARAT A INVIAT,
BINE AI VENIT!!!
ATENTIE MARE LA FETE CA S-AU ANTRENAT DIN GREU PENTRU MURAT SI SUNT BATAIOASE TARE
poate reusesc si eu o alianta pt lupta,
anaraiescu- membru
Data de inscriere : 20/09/2009
cand dai Quote sa raspunzi la un mesaj incearca sa-l scrii dupa mesajul caruia vrei sa-l raspunzi acela se termina in [/quote] apoi dupa el scrii ce vrei sa-i raspunzi ( mesajul asta ti l-am modificat eu )anaraiescu a scris:Multumesc frumos,sunt pregatita pt ca atunci cand iubesti ceva,folosesti orice pt a obtine ce-ti doresti,asa cum am resit sa ajung eu aici - pt inceput vreau sa ma scuzati daca gresesc ceva pt ca nu sunt asa priceputa in ale PC-uluiAdmin_dea05 a scris:anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Dragele mele,sper sa nu deranjez,am vrut sa va spun cat de mult va apreciez de mult,insa n-am avut curajul sa intru desi,recunosc,v-am citit in fiecare zi,facandu-mi mare placere,imi place ca sunteti f comunicative,vesele si obiective. insa vreau sa va
Nu vreau sa scriu prea mult insa ma aliez si eu voua pt ca si mie imi place L&P si Murat cu talentul lui.
Adevarat a inviat!Eeee vezi cum ti-a venit si curajul...te asteptam la discutiii..ai grija te sfatuiesc sa te pregatesti daca vrei o bucatica din Murat al nostru fetele noastre sunt f pregatite
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Hristos a inviat! Gata mini vacanta? Sper ca te-ai distrat ..vad ca incepi in fortapissycutz a scris:Ma apuc de tradus ca am de recuperat
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Hristos a inviat! Gata mini vacanta? Sper ca te-ai distrat ..vad ca incepi in fortapissycutz a scris:Ma apuc de tradus ca am de recuperat
Buna admino Gata s-a terminat dar era cazul ca altfel nu ma mai adunam de pe drumuri
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
anaraiescu a scris: vreau sa ma scuzati daca gresesc ceva pt ca nu sunt asa priceputa in ale PC-ului
uite aici găseşti informaţii despre cum trebuie să postezi dacă ai nevoie de ajutor noi suntem prin preajmă doar să dai un semn .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-f12/cum-postam-pe-forum-t24.htm
apoi dupa el scrii ce vrei sa-i raspunzi ( mesajul asta ti l-am modificat eu )[/quote]Admin_dea05 a scris:cand dai Quote sa raspunzi la un mesaj incearca sa-l scrii dupa mesajul caruia vrei sa-l raspunzi acela se termina inanaraiescu a scris:Multumesc frumos,sunt pregatita pt ca atunci cand iubesti ceva,folosesti orice pt a obtine ce-ti doresti,asa cum am resit sa ajung eu aici - pt inceput vreau sa ma scuzati daca gresesc ceva pt ca nu sunt asa priceputa in ale PC-uluiAdmin_dea05 a scris:anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Adevarat a inviat!Eeee vezi cum ti-a venit si curajul...te asteptam la discutiii..ai grija te sfatuiesc sa te pregatesti daca vrei o bucatica din Murat al nostru fetele noastre sunt f pregatite
Multumesc frumos,sper sa invat ce trebuie sa fac pt a posta corect,
anaraiescu- membru
Pissycutzule bine ai revenit. Ne-a fost dor de tine
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Mai vedem noi !
rodica- vip
DENISA a scris:anaraiescu a scris: vreau sa ma scuzati daca gresesc ceva pt ca nu sunt asa priceputa in ale PC-ului
uite aici găseşti informaţii despre cum trebuie să postezi dacă ai nevoie de ajutor noi suntem prin preajmă doar să dai un semn .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-f12/cum-postam-pe-forum-t24.htm
Multumesc frumos,dar acum cand am reusit sa trec peste emotii,trebuie sa ies ca serviciul ma cheama,
Va pup si va doresc o zi superba, pe curand
anaraiescu- membru
Buna dimineata Motzule si
rodica- vip
rodica a scris:Pissycutzule bine ai revenit. Ne-a fost dor de tine
Buna ... si mie de voi, incerc sa recuperez dar ati scris nu gluma Trebuie sa imi mai iau o vacanta ca sa reusesc sa citesc tot ceea ce ati scris voi pe aici
pissycutz- vip
anaraiescu a scris:
Multumesc frumos,dar acum cand am reusit sa trec peste emotii,trebuie sa ies ca serviciul ma cheama,
Va pup si va doresc o zi superba, pe curand
nu trebuie să ai emoţii , ne dăm noi războinice dar suntem paşnice , doar gura e de noi . Te mai aşteptăm .
neutra ca Elvetia zici!!! NEUTRA,NEUTRA..DAR CU MARI INTERESE !!! :idea:sa nu-ti vina ideiwindy_day a scris:pissycutz a scris:
Nici eu nu am stat degeaba, mi-am exersat conditia fizica
Bine v-am gasit
BINE AI REVENIT
Deci odihna activa??? Ai plecat departe de ochii forumului si cine stie ce tehnici de lupta ai dobandit . In mine nu , ca eu tot neutra ca Elvetia sunt , insa ai destule combatante pe aici
andradamaria- vip
Vacanta de citit sau pentru antrenamente.
rodica- vip
anaraiescu a scris:
Te mai asteptam pe la noi
Admin_dea05- Admin
Neutra neutra ca Elvetia dar ai ganduri ascunse stiu eu f.bine
rodica- vip
rodica a scris:Vacanta de citit sau pentru antrenamente.
Si ... si Dar mai degraba pentru citit ca de antrenat m-am antrenat zilele astea
pissycutz- vip
ciof marioara a scris:
neutra ca Elvetia zici!!! NEUTRA,NEUTRA..DAR CU MARI INTERESE !!! :idea:sa nu-ti vina idei
Sa ma gandesc!!! Nooo nu mi-a venit nicio idee!! ... INCA!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
[/quote]
Buna Motzisor nu te dezminti, ai avut de corectat si nu te-ai lasat pana nu ti-a iesit. Multumim [/quote]
Mersi frumosss şi eu Pissycutz voinic! Am ochit deja traducerea promo-ului ep. 15 în română. Facem ceva azi, nu ne lăsăm indragostit
Buna Motzisor nu te dezminti, ai avut de corectat si nu te-ai lasat pana nu ti-a iesit. Multumim [/quote]
Mersi frumosss şi eu Pissycutz voinic! Am ochit deja traducerea promo-ului ep. 15 în română. Facem ceva azi, nu ne lăsăm indragostit
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Da, Windy, dar şi eu şi Florina suferim că suntem în urmă deja cu aproape 2 episoade!!!!!!!!!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:Da, Windy, dar şi eu şi Florina suferim că suntem în urmă deja cu aproape 2 episoade!!!!!!!!!!!
Daca va mai putem ajuta cu ceva (exceptand rabdarea in asteptarea episoadelor traduse) sa ne spuneti . Si sa nu suferiti ca si asa este extraordinar ca vin traduse (persevernta si rabdarea voastra sunt demne de invidiat )
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna motzisor..buna pissycutz..bine ati revenit...
motzisor..multumesc pt programel..dar aseara mi-am dat capul de birou..ca greu a mai mers calc aseara..fetelor au fost martore la suferinta mea...dar a mers ..am descarcat melodia care mi-a placut!
dar vad ca ati fost harnice nu gluma...am citit ceva pana sa va recuperez...
PS: ce atat antrenament..eu o incasez de la rodica..si tot voi sa il luati pe muratel...mai asteptati va rog!
motzisor..multumesc pt programel..dar aseara mi-am dat capul de birou..ca greu a mai mers calc aseara..fetelor au fost martore la suferinta mea...dar a mers ..am descarcat melodia care mi-a placut!
dar vad ca ati fost harnice nu gluma...am citit ceva pana sa va recuperez...
PS: ce atat antrenament..eu o incasez de la rodica..si tot voi sa il luati pe muratel...mai asteptati va rog!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 07 Apr 2010, 1:04 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Fetelor o dupa-amiaza placuta ! :;paste2:
Admin_dea05- Admin
Iubita dar noi suntem o echipa. Ne unim fortele si le invingem.Problema este ca apoi va trebui sa te multumesti cu Murat fara priviri. ce zici?
rodica- vip
o dupa amiaza cat mai frumoasa dea..rodica a scris:Iubita dar noi suntem o echipa. Ne unim fortele si le invingem.Problema este ca apoi va trebui sa te multumesti cu Murat fara priviri. ce zici?
pai rodica draga..fara ochi ce fac..macar ventuza pot sa o iau eu..sau o revendica altcineva?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 26 din 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum