4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 25 din 37
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
HRISTOS A INVIAT!
Dragele mele,sper sa nu deranjez,am vrut sa va spun cat de mult va apreciez de mult,insa n-am avut curajul sa intru desi,recunosc,v-am citit in fiecare zi,facandu-mi mare placere,imi place ca sunteti f comunicative,vesele si obiective. insa vreau sa va
Nu vreau sa scriu prea mult insa ma aliez si eu voua pt ca si mie imi place L&P si Murat cu talentul lui.
Va pup si va doresc o zi minunata !(sper ca m-am descurcat)
Dragele mele,sper sa nu deranjez,am vrut sa va spun cat de mult va apreciez de mult,insa n-am avut curajul sa intru desi,recunosc,v-am citit in fiecare zi,facandu-mi mare placere,imi place ca sunteti f comunicative,vesele si obiective. insa vreau sa va
Nu vreau sa scriu prea mult insa ma aliez si eu voua pt ca si mie imi place L&P si Murat cu talentul lui.
anaraiescu- membru
Data de inscriere : 20/09/2009
Nu vreau sa fiti suparate pe mine pentru ceia ce am scris despre alte forum-uri dar asa am simtit nevoia sa impartasesc cu voi ceia ce am patit si nu vreau sa loaud gratuit acest forum dar va rog sa ma credeti ca sunt sincera. Sunt un om care a fost invastata de tanara prin natura functiei pe care o am sa iau decizii si hotarari care nu au fost intodeauna pe plac unora dar am considerat ca sinceritatea este necesara. iau decizii indiferent de consecinte si sincer va spun ca de fff multe ori nu a fost bine dar asta este.
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Mie serialul imi place . Jocul lui Murat si al mamei lui compenseaza tot restul Va fi foarte interesanta lupta mama-fiu. Sper ca fiul sa invinga prejudecatile care constat ca la ei sunt foarte inradacinate. Yasmin aseara parca afost mai umana ii sta mai bine nefardata ostentativ. Cred ca de vina sunt cei care ii fardeaza si cei care ii imbraca. Costumele tuturor personajelor nu imi plac senzatia ca nu sunt potrivite cu subiectul O parere
rodica- vip
Si tu Denisa. Daca ma gandes cu cat mai multe cu atat mai bine .Eu si Iulia vom invinge pentru ca acum stim cati adversari avem. Decat ascunsi mai bine stiuti. Te antrenezi tu dar nici noi nu cedam :box:
rodica- vip
anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Bun venit alături de noi .Serveşte ceva dulce din partea casei .
ciof marioara a scris:Buna dimineata dragele mele ,
IULIA ,cred ca commenturile mult mai diverse de la AVC ,se datoreaza faptului ca acceptam si partile bune si cele rele pe cand dincolo observ numai commenturi laudative ca sa nu spun adorative la adresa serialului,ai vazut ce s-a -ntamplat numai cand mi-am permis sa spun ca actorul C.E. AR FI urat....daca eu asa l-am vazut!
Lili,sper sa de rezolve diferendul dintre seful tau si tine in favoarea ta si diseara sa ne dai vesti bune !Mai stiti cata disperare era atunci cand n-aveam trailler la asi?astia ce-or fi patit?
Marioara, nici mie nu imi place sa laud asa doar de dragul de a lauda.
Despre trailer - chiar o fi dat bostanel cu scenaristii de pamant ca nu au scris bine povestea de dragoste si acum aia au buba si nu mai pot gandi.
Murat este cu adevarat actor, reuseste sa joace foarte bine in confruntarile cu batrana . Cand am vazut Asi am spus ca omul asta poate reda toate nuantele tristetii. Asta ma impresioneaza si aici fiindca s-a vazut de la episod la episod cum din tanarul lipsit de griji, zambitor, caruia ii place viata se transforma in barbatul matur aruncat intr-un labirint de probleme, cum zambetul dispare si este inlocuit putin cate putin de o tristete apasatoare. Aseara da, parea ca povara lumii a trecut pe umerii lui si nu are cu cine sau cum sa o imparta.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Adevarat a inviat!Eeee vezi cum ti-a venit si curajul...te asteptam la discutiii..ai grija te sfatuiesc sa te pregatesti daca vrei o bucatica din Murat al nostru fetele noastre sunt f pregatite
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nici eu nu am chef de serviciu dar printre mari picaturi ma ocup si de voi nu puteti fi lasate de capul vostru ca faceti prostii si poftiti la Murat
rodica- vip
Şi eu şi eu..... m-a luat cu transpiraţii de la atâta antrenamentrodica a scris:Si tu Denisa. Daca ma gandes cu cat mai multe cu atat mai bine .Eu si Iulia vom invinge pentru ca acum stim cati adversari avem. Decat ascunsi mai bine stiuti. Te antrenezi tu dar nici noi nu cedam :box:
ADEVARAT C-A INVIAT!BINE AI VENIT !nu deranjezi pe nimeni,dimpotriva,cu cat mai multi cu atat mai bine,fiecare parere aduce cu ea cate un pic din personalitatea omului,experienta sa de viata ,tipul de relationare pe care il are in societate si in comunicarea directa deci esti un adevarat castig!!!!anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
andradamaria- vip
rodica a scris:Nici eu nu am chef de serviciu dar printre mari picaturi ma ocup si de voi nu puteti fi lasate de capul vostru ca faceti prostii si poftiti la Murat
dacă ne laşi singure e posibil să ne -o luăm în cap şi să credem că suntem pe felie .
DENISA a scris:Şi eu şi eu..... m-a luat cu transpiraţii de la atâta antrenamentrodica a scris:Si tu Denisa. Daca ma gandes cu cat mai multe cu atat mai bine .Eu si Iulia vom invinge pentru ca acum stim cati adversari avem. Decat ascunsi mai bine stiuti. Te antrenezi tu dar nici noi nu cedam :box:
Hai fetelor mai luati o pauza nu ati obosit dupa atat antrenament?
Va invit la cate o bauturica sa va racoriti
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bine ai venit printre noi. Sper sa te citim mai des. cat priveste Murat am o rugaminte sa stai la rand ca suntem fete disciplinate .Te putem lasa sa te antrenezi dar atat. Lista de asteptare este lunga si plina de neprevazut. (sper ca nu te-ai suparat ca am glumit). Fii binevenita alaturi de noi dar Murat
rodica- vip
Hristos a inviat!
Buna fetelor m-am intors la voi Am avut o scurta vacanta dar acum sunt din nou pe baricade indragostit
Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi
Buna fetelor m-am intors la voi Am avut o scurta vacanta dar acum sunt din nou pe baricade indragostit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Admin_dea05 a scris:
Hai fetelor mai luati o pauza nu ati obosit dupa atat antrenament?
Va invit la cate o bauturica sa va racoriti
https://2img.net/h/i264.photobucket.com/albums/ii191/alexa_ochoa7/Drinks.jpg
bună iubita ! tu vrei să mă ameţeşti ??? vrei să numai nimeresc ţinta ?????
ADEVARAT A INVIAT,
BINE AI VENIT!!!
ATENTIE MARE LA FETE CA S-AU ANTRENAT DIN GREU PENTRU MURAT SI SUNT BATAIOASE TARE
windy_day- vip
DENISA a scris:anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Bun venit alături de noi .Serveşte ceva dulce din partea casei .
Denisa,multumesc frumos pt dulcele oferit,de fapt nu ma asteptat la altceva din partea voastra,eu va pot rasplati doar cu gaduri bune
anaraiescu- membru
pissycutz a scris:Hristos a inviat!
bine ai revenit !! Hai la antrenament , lupta se anunţă a fi crâncenă ptr Murat , măcar să prindem o bucăţică şi noi .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 07 Apr 2010, 11:59 am, editata de 1 ori
pisica infuriat Vezi ca stii de ce nu va las singure
rodica- vip
windy_day a scris:
ADEVARAT A INVIAT,
BINE AI VENIT!!!
ATENTIE MARE LA FETE CA S-AU ANTRENAT DIN GREU PENTRU MURAT SI SUNT BATAIOASE TARE
Nici eu nu am stat degeaba, mi-am exersat conditia fizica
DENISA a scris:
bine ai revenit !!
Bine v-am gasit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
uite-mă în ce formă maximă sunt , sper să nu mă înmoi prea curând .rodica a scris: pisica infuriat Vezi ca stii de ce nu va las singure
pissycutz a scris:
Nici eu nu am stat degeaba, mi-am exersat conditia fizica
Bine v-am gasit
BINE AI REVENIT
Deci odihna activa??? Ai plecat departe de ochii forumului si cine stie ce tehnici de lupta ai dobandit . In mine nu , ca eu tot neutra ca Elvetia sunt , insa ai destule combatante pe aici
windy_day- vip
Multumesc frumos,sunt pregatita pt ca atunci cand iubesti ceva,folosesti orice pt a obtine ce-ti doresti,asa cum am resit sa ajung eu aici - pt inceput vreau sa ma scuzati daca gresesc ceva pt ca nu sunt asa priceputa in ale PC-uluiAdmin_dea05 a scris:anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Adevarat a inviat!Eeee vezi cum ti-a venit si curajul...te asteptam la discutiii..ai grija te sfatuiesc sa te pregatesti daca vrei o bucatica din Murat al nostru fetele noastre sunt f pregatite
anaraiescu- membru
ciof marioara a scris:ADEVARAT C-A INVIAT!BINE AI VENIT !nu deranjezi pe nimeni,dimpotriva,cu cat mai multi cu atat mai bine,fiecare parere aduce cu ea cate un pic din personalitatea omului,experienta sa de viata ,tipul de relationare pe care il are in societate si in comunicarea directa deci esti un adevarat castig!!!!anaraiescu a scris:HRISTOS A INVIAT!
Bine v-am gasit si a multumesc pt ca m-ati primit in casa voastra primitoare
anaraiescu- membru
Ziua de azi seamana cu ziua de luni..deci nici iarba nu creste..asa ca in ciuda tuturor ...problemelor de tot felu am decis sa mai sporovaim nitel...Rodica,simt asa o urma de tristete in vocea ta atunci cand vorbesti de alte forumuri,nu mai baga in seama ,uita,daca se poate,..cat despre Murat..mare parte dinte noi il vor,si ...pana la urma,are parte
de el!
Denisa,nici eu n-am chef de nimic...si mi se pare ca toate mai pot astepta ....mai putin forumul
de el!
Denisa,nici eu n-am chef de nimic...si mi se pare ca toate mai pot astepta ....mai putin forumul
andradamaria- vip
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum