Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți

Pagina 14 din 37 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Urmatorul

In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 9:44 pm

iulia80 a scris:draga windy..eu sunt asa de noroacasa din fire..incat nu ma mai mir cand vin la mine evenimente neanuntate! este loc si pt ele! Smile
mama a ras de mine..a zis ca asta e plata pt ca nu am ajutat-o in casa la curatenie! stupid
WOW, ai grija data urmatoare spala si tu un geam acolo, sterge un praf rapid!!! Ca s-ar putea sa aibi dreptate mama ta Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de iulia80 Vin 02 Apr 2010, 9:48 pm

windy_day a scris:WOW, ai grija data urmatoare spala si tu un geam acolo, sterge un praf rapid!!! Ca s-ar putea sa aibi dreptate mama ta Smile kiss
sunt alergica la praf...daca il sterg imi starnesc rinita..daca il las sa se aseze in straturi stratulete..nu ma deranjeaza..la nas...poate doar estetic! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 02 Apr 2010, 9:49 pm

windy_day a scris:
iulia80 a scris:draga windy..eu sunt asa de noroacasa din fire..incat nu ma mai mir cand vin la mine evenimente neanuntate! este loc si pt ele! Smile
mama a ras de mine..a zis ca asta e plata pt ca nu am ajutat-o in casa la curatenie! stupid
WOW, ai grija data urmatoare spala si tu un geam acolo, sterge un praf rapid!!! Ca s-ar putea sa aibi dreptate mama ta Smile kiss
asa zic si eu nu te mai fofila ca dupa cum vezi nu-i a buna si ti se va aplica...lenesul mai mult alearga..(chiar daca adevarul ..este ca poate n-ai avut timp Smile ) kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 9:54 pm

Am revenit, m-am mai dus pe Huni, sunt fetele prinse cu Inima ..., m-am mai dus in urma si am vazut pozele si acum revenim la praf. Iulia pai intre rinita si simtul estetic ranit si eu as alege tot rana la simtul estetic cupidon.
Rasucindu-ma din nou, de data asta catre serial si la pozele din ep. 14, am impresia ca episodul urmator incepe sa se incinga atmosfera (cel putin in fam. Baldar) si iar o vom vedea pe 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 885862 aruncand sageti cu privirea si vorba.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 02 Apr 2010, 9:59 pm

windy_day a scris:Am revenit, m-am mai dus pe Huni, sunt fetele prinse cu Inima ..., m-am mai dus in urma si am vazut pozele si acum revenim la praf. Iulia pai intre rinita si simtul estetic ranit si eu as alege tot rana la simtul estetic cupidon.
Rasucindu-ma din nou, de data asta catre serial si la pozele din ep. 14, am impresia ca episodul urmator incepe sa se incinga atmosfera (cel putin in fam. Baldar) si iar o vom vedea pe 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 885862 aruncand sageti cu privirea si vorba.
eu intotdeauna voi alege un nas sanatos...vorba aia..daca nu te doare de ce sa te scarpini! Smile
acum cred ca glumesc...cred..sper Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 10:16 pm

iulia80 a scris:
eu intotdeauna voi alege un nas sanatos...vorba aia..daca nu te doare de ce sa te scarpini! Smile
acum cred ca glumesc...cred..sper Smile

Iulia si eu care credeam ca vorbesti serios, fiindca eu nu cred ca glumesc cu alegerea simtului estetic ranit, adica sper ... Smile Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 02 Apr 2010, 10:20 pm

am sa ma uit la inima ..daca voi avea timp ceva mai tarziu saptamana viitoare ,acum nu ma uit ca nu vreau sa-mi ranesc sufletul meu ..crestinesc in noaptea rastangnirii cu anumite imagini ale unei biserici pe care mai au putin si o transforma in discoteca.poate nici n-ar trebui sa ma deranjeze....si cu toate astea constat ca ma deranjeaza destul de rau ..dar asta este alta poveste,si eu cred ca vom vedea intre cei doi Savas si 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 885862 ,niste scene de intensitate maxima si ca reprezentare si ca incarcatura psiho 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 02 Apr 2010, 10:25 pm

eu intotdeauna voi alege un nas sanatos...sa inteleg ca vei alege nasul lui Muri...e sanatos nu gluma! Smile Smile Smile kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 02 Apr 2010, 10:33 pm

ciof marioara a scris:eu intotdeauna voi alege un nas sanatos...sa inteleg ca vei alege nasul lui Muri...e sanatos nu gluma! Smile Smile Smile kiss
nu o fi el un nas drept...dar daca vine cu capul si trunchiul..ma descurc ...si nu refuz asa pachet! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 02 Apr 2010, 10:35 pm

iulia80 a scris:
ciof marioara a scris:eu intotdeauna voi alege un nas sanatos...sa inteleg ca vei alege nasul lui Muri...e sanatos nu gluma! Smile Smile Smile kiss
nu o fi el un nas drept...dar daca vine cu capul si trunchiul..ma descurc ...si nu refuz asa pachet! Smile
TE CREEEEEEEEEEEEED 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 918686
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 10:40 pm

Imi pare rau nu m-am uita la serial . m-am smecherit astept traducerile, m-am uitat la Pasarea Spin un film pe care l-am vazut de n ori dar de fiecare data il revad cu placere. Pentru Murat fac un efort si mu uit ca...la poarta noua. Pentru el nu mai am rabdare sa astept traducerile. privirealui...
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 02 Apr 2010, 10:45 pm

rodica a scris:Imi pare rau nu m-am uita la serial . m-am smecherit astept traducerile, m-am uitat la Pasarea Spin un film pe care l-am vazut de n ori dar de fiecare data il revad cu placere. Pentru Murat fac un efort si mu uit ca...la poarta noua. Pentru el nu mai am rabdare sa astept traducerile. privirealui...
PRIVIREA LUI ITI SPUNE TOTUL.....nu-i asa ?si eu ma uit cu mare drag.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 10:45 pm

Mioara pentru ca am citit ca pleci si nu vei mai avea posibilitatea sa stai de vorba cu noi in urmatoarele zile eu iti urez Paste fericit alaturi de cei dragi tie, lumina in suflet, iubire si intelegere pentru cei din jur. inima
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 10:53 pm

Este normal ca impreuna cu vecina mea Iulia sa facem o echipa ,sa fim cele mai puternice si mai diplomate pentru a-l fura pe Murat. Numai pentru noi. In rest razboi
Cat priveste patania Iuliei se intampla si pe la alte case tot felul de "minuni" atunci cand nu este momentul.
Este adevara aici se poate glumi fara ca nimeni sa se simta jignit, poti sa nu fii de acord cu ideile unora si nimeni nu se supara , fiecare poate spune tot ce doreste bineinteles cu limite ca doar nu vom vorbi prostii si nici nu ne vom jigni si asta se poate datorita celei care administreaza acest forum, care este o persoana deosebita si foarte binevoitoare.
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 10:53 pm

ciof marioara a scris:am sa ma uit la inima ..daca voi avea timp ceva mai tarziu saptamana viitoare ,acum nu ma uit ca nu vreau sa-mi ranesc sufletul meu ..crestinesc in noaptea rastangnirii cu anumite imagini ale unei biserici pe care mai au putin si o transforma in discoteca.poate nici n-ar trebui sa ma deranjeze....si cu toate astea constat ca ma deranjeaza destul de rau ..dar asta este alta poveste,si eu cred ca vom vedea intre cei doi Savas si 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 885862 ,niste scene de intensitate maxima si ca reprezentare si ca incarcatura psiho 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793

Si pe mine ma deranjeaza, ma doare sa vad crucea aceea mare, alba pe perete si dedesubt carnaval, nu pot nici saptamana asta si in nici in alta saptamana decat sa trec rapid peste secventele respective.
Cred ca vom avea ceva "actiune" episodul urmator,ca atunci cand se ciocnesc cei doi , mama si fiu, ies scantei. kiss. Parerea mea este ca totusi Murat joaca foarte bine in serialul asta si ca nu este cu nimic mai prejos decat in ASI, insa este categoric altceva.

Rodica, bine ai revenit. Ai dreptate, de patanii de feelul celei prin care a trecut Iulia avem cu totii parte, din pacate. Cat despre forum da ai dreptate, mie mi se pare normal ca fiecare sa aiba o alta parere, sa mai facem o gluma, sa comentam ce ne place sau nu dintr-un serial si nu numai. Doar asta este rolul forumului. Daca nu mi-ar face placere lucrul asta atunci m-as inregistra, m-as aseza in fata oglinzii, as pune CD-ul si m-as asculta admirandu-ma in acelasi timp ce desteapta sunt Smile .

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 02 Apr 2010, 10:59 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 10:54 pm

V-ati terminattreburile ? Ati fost harnicute sau a-ti stat toata ziua si v-ati gandit la Murat
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 11:01 pm

rodica a scris:V-ati terminattreburile ? Ati fost harnicute sau a-ti stat toata ziua si v-ati gandit la Murat
Darga mea cu toate ca nu m-am gandit la Murat Smile , nici treaba nu am terminat-o. Barem daca ma gandeam la muratel aveam o scuza si mai imbinam si utilul cu placutul king
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 11:05 pm

Si mie imi place serialul.Ma repet spunand ca Murat joaca bine. Este diferit de Asi. Subiectul este diferit. El jaca asa cum este scenariul. Pune mult suflet in ceia ce face. Yasomica in schimb are un stil de a-si juca rolul f.ciudat. Parca este din alt film. Nu este expresiva.In Asi si Tuba juca foarte bine. Erau actori care se potriveau, aveau o afinitate atat pentru roluri cat si pentru ei - colegi de platou. Nu cred ca au existat sentimente ci si-au jucat bine rolurile. Daca va uitati nici Tuba nu straluceste alaturi de Cansel . Noi i-am vazut prima data impreuna ,ne-au impresionat rolurile si afinitatea lor si nu-i vedem alaturi de alti parteneni. Sunt sigura ca indiferent cine ar fi nu s-ar potrivi decat ei impreuna. sper ca ati inteles ce am scris desi cam incurcat. Ora tarzie si singurul neuron treaz
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 11:11 pm

Fiti atente doamnelor. Nu va mai faceti planuri cum il impartiti pe Muri. pisica infuriat pisica infuriat
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 02 Apr 2010, 11:12 pm

Daca nu mi-ar face placere lucrul asta atunci m-as inregistra, m-as aseza in fata oglinzii, as pune CD-ul si m-as asculta admirandu-ma in acelasi timp ce desteapta sunt .foarte tare !!! ar trebui sa patentezi intreaga fraza Smile Smile personal cred ca exista astfel de specimene,numai ca dupa ce se pupa in oglinda in autosuficienta lor au pretentia sa ne dea lectii sad si acum va spun noapte buna si tote urarile de bine pentru voi! :zaet: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 11:12 pm

V-ati terminattreburile ? Ati fost harnicute sau a-ti stat toata ziua si v-ati gandit la Murat
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 02 Apr 2010, 11:13 pm

Noapte buna si somn usor.
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 11:19 pm

ciof marioara a scris:sad si acum va spun noapte buna si tote urarile de bine pentru voi! :zaet: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793

kiss kiss
Drum bun pentru maine si PASTE FERICIT, sa ne "revedem" cu bine saptamana urmatoare.
kiss ousor: :lol!:
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 02 Apr 2010, 11:23 pm

gata marioara pleci?
iti urez inca odata drum bun..sa ai parte de un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi! te asteptam cu drag sapt viitoare!
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 06 Apr 2010, 3:14 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 02 Apr 2010, 11:26 pm

rodica a scris:Si mie imi place serialul.Ma repet spunand ca Murat joaca bine. Este diferit de Asi. Subiectul este diferit. El jaca asa cum este scenariul. Pune mult suflet in ceia ce face. Yasomica in schimb are un stil de a-si juca rolul f.ciudat. Parca este din alt film. Nu este expresiva.In Asi si Tuba juca foarte bine. Erau actori care se potriveau, aveau o afinitate atat pentru roluri cat si pentru ei - colegi de platou. Nu cred ca au existat sentimente ci si-au jucat bine rolurile. Daca va uitati nici Tuba nu straluceste alaturi de Cansel . Noi i-am vazut prima data impreuna ,ne-au impresionat rolurile si afinitatea lor si nu-i vedem alaturi de alti parteneni. Sunt sigura ca indiferent cine ar fi nu s-ar potrivi decat ei impreuna. sper ca ati inteles ce am scris desi cam incurcat. Ora tarzie si singurul neuron treaz

Rodica am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui. Mie mi-a cazut "procesorul" si nici "placa de imagine" nu se simte prea bine (ca citeam Rodica si era sa iti spun Iulia) dar mai bantui pe aici fiindca mai am treaba asa ca nu am incotro kiss

Noapte buna dragele mele.
kiss 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 02 Apr 2010, 11:40 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 37 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum