4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 13 din 37
Pagina 13 din 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
iulia80 a scris:
.am fost in carrefour cu prietenul meu sa facem cumparaturi..2 ore am stat..noroc ca nu erau mai mult de 3-4 cosuri la fiecare casa la coada..dar mi s-au lungit urechile..
şi eu m-am umplut de nervi la coadă în hypermarket , nu am stat la cumpărături cât am stat la coadă.
fetelor..suneti f dragute..vorba lui clio..intru doar ca sa va salut....DENISA a scris:iulia80 a scris:
.am fost in carrefour cu prietenul meu sa facem cumparaturi..2 ore am stat..noroc ca nu erau mai mult de 3-4 cosuri la fiecare casa la coada..dar mi s-au lungit urechile..
şi eu m-am umplut de nervi la coadă în hypermarket , nu am stat la cumpărături cât am stat la coadă.
deci somn usor fetelor si vise placute!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna dimineata fetelor!
multumim motzisor!
am intrat doar ca sa va salut...sa va urez spor la treaba!
multumim motzisor!
am intrat doar ca sa va salut...sa va urez spor la treaba!
iulia80- vip
frumoase poze...frumos barbatul din poze..cum naiba de sta sf filoftea ca scandura..si nu incearca si ea sa para prezenta nu imi explic...!
iulia80- vip
Am mai terminat , cu treburile(chiar si cele domestice)asa ca am intrat sa va salut si eu, sa va spun ca dimineata plec la Timisoara si probabil ma voi intoarce marti asa ca n-o sa dispar...pana atunci insa vreau sa va urez tuturor:PASTE FERICIT! :zaet:
SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII si pentru noaptea de inviere HRISTOS A INVIAT! oua: Mamaaaaaa..... ce tristete...pe chipul lui Savas, constat ca in pofida atator critici (uneori ma uluieste cata intoleranta poate exista ,chiar si cand este vorba de un simplu serial,exista cateva persoane care sunt detinatoarele ..adevarului absolut... nu pe acest topic evident,si adevar absolut din punctul lor de vedere)mie continua sa mi se para un serial interesant ..si nu numai mie.Abia astept cum am mai spus si alta data sa vad cum se va rezolva razboiul dintre cutumele care reglementau viata unor comunitati itregi de pe teritoriul Turciei si dorinta de libertate a tinerilor moderni proveniti din acele comunitati, de fapt razboiul dintre Savas si mama sa ,pana acum este 1-0 pentru Windy..nici o traducere?nimic?FERMECATOR ANSAMBLU NU-I ASA IULIA?da-o incolo de Filofteie!
SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII si pentru noaptea de inviere HRISTOS A INVIAT! oua: Mamaaaaaa..... ce tristete...pe chipul lui Savas, constat ca in pofida atator critici (uneori ma uluieste cata intoleranta poate exista ,chiar si cand este vorba de un simplu serial,exista cateva persoane care sunt detinatoarele ..adevarului absolut... nu pe acest topic evident,si adevar absolut din punctul lor de vedere)mie continua sa mi se para un serial interesant ..si nu numai mie.Abia astept cum am mai spus si alta data sa vad cum se va rezolva razboiul dintre cutumele care reglementau viata unor comunitati itregi de pe teritoriul Turciei si dorinta de libertate a tinerilor moderni proveniti din acele comunitati, de fapt razboiul dintre Savas si mama sa ,pana acum este 1-0 pentru Windy..nici o traducere?nimic?FERMECATOR ANSAMBLU NU-I ASA IULIA?da-o incolo de Filofteie!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
marioara draga..as da-o eu in colo..dar manca-l-ar mama tare se mai chinuie dragul de el!ciof marioara a scris:FERMECATOR ANSAMBLU NU-I ASA IULIA?da-o incolo de Filofteie!
eu am vizionat serialul asi de la jum spre sfarsit si ma repet trebuie sa II MULTUMESC ADMINISTRATOREI- DEA05/ADMIN pt ca datorita ei am ajuns aici pe forum..
am citit ca tot discutati despre port.ro si alte forumuri..si de curiozitate am intrat si eu acum 2-3 zile acolo pe port.ro......si m-am gandit cat de linistita si faina e atmosfera aici pe forum! f serios...pt mine este o placere sa intru aici pe forum..sa citesc ce scrieti...!
sunteti cu toate FOARTE DRAGUTE! FELICITARI ADMINISTRATORULUI PT MODUL CUM FUNCTIONEAZA ACEST FORUM!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 02 Apr 2010, 6:00 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Iulia,ai perfecta dreptate,eu n-am putut sa scriu pe nici unul din forumurile amintite,nu pot sa spun ca m-au speriat ,dar m-au nedumerit de multe ori,insa cu toate acestea le-am citit,pentru ca privind partea buna ..sunt o sursa inepuizabila de informatii...daca regret ceva insa regret ca forumul pe care l-am citit cred de cand a aparut, cel de pe EVA.RO este la un pas de-a se inchide.Intr-o anumita perioada a fost atat de select si aproape academic ,dar acum lipsesc numele mari din punctul meu de vedere(Cuca,Luiza,Maria)sper si eu sa nu se supere nimeni pentru aceste pareri exprimate pe un forum atat de primitor si prietenos..si uite ce-a facut Asi din niste oameni(adica noi )cu scaun la cap.
andradamaria- vip
eu pe eva.ro nu am intrat nicodata..doar pe port.ro..acum 2 -3 zile si azi dupa ce ti-am citit tie mesajul....am vazut acolo pe alinabv..stiu ca ea mi-a trimis si mie adresa forumului ca sa ma inscriu..cred ca la momentul respectiv m-am inscris..dar nu stiu sa fii intrat acolo! aici am ajuns pt ca o stresam pe dea cu traducerile la asi!ciof marioara a scris:Iulia,ai perfecta dreptate,eu n-am putut sa scriu pe nici unul din forumurile amintite,nu pot sa spun ca m-au speriat ,dar m-au nedumerit de multe ori,insa cu toate acestea le-am citit,pentru ca privind partea buna ..sunt o sursa inepuizabila de informatii...daca regret ceva insa regret ca forumul pe care l-am citit cred de cand a aparut, cel de pe EVA.RO este la un pas de-a se inchide.Intr-o anumita perioada a fost atat de select si aproape academic ,dar acum lipsesc numele mari din punctul meu de vedere(Cuca,Luiza,Maria)sper si eu sa nu se supere nimeni pentru aceste pareri exprimate pe un forum atat de primitor si prietenos..si uite ce-a facut Asi din niste oameni(adica noi )cu scaun la cap.
iulia80- vip
Ask ve Ceza
Ai dreptate e un forum super relaxant pe care intru cu drag.Felicitari :flower:iulia80 a scris:marioara draga..as da-o eu in colo..dar manca-l-ar mama tare se mai chinuie dragul de el!ciof marioara a scris:FERMECATOR ANSAMBLU NU-I ASA IULIA?da-o incolo de Filofteie!
eu am vizionat serialul asi de la jum spre sfarsit si ma repet trebuie sa II MULTUMESC ADMINISTRATOREI- DEA05/ADMIN pt ca datorita ei am ajuns aici pe forum..
am citit ca tot discutati despre port.ro si alte forumuri..si de curiozitate am intrat si eu acum 2-3 zile acolo pe port.ro......si m-am gandit cat de linistita si faina e atmosfera aici pe forum! f serios...pt mine este o placere sa intru aici pe forum..sa citesc ce scrieti...!
sunteti cu toate FOARTE DRAGUTE! FELICITARI ADMINISTRATORULUI PT MODUL CUM FUNCTIONEAZA ACEST FORUM!
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
fetelor..eu ma retrag nitel..vecina de deasupra..si-a gasit sa isi taie teava de la caldura..si imi curge apa in dormitor pe perete...
sper sa ne putem citi deseara..
iulia80- vip
O doamne,sper sa nu fie prea grav,si sa nu ai parte de nici un fel de urmari.iulia80 a scris:fetelor..eu ma retrag nitel..vecina de deasupra..si-a gasit sa isi taie teava de la caldura..si imi curge apa in dormitor pe perete...
andradamaria- vip
in afara de nervi sper ....ciof marioara a scris:O doamne,sper sa nu fie prea grav,si sa nu ai parte de nici un fel de urmari.iulia80 a scris:fetelor..eu ma retrag nitel..vecina de deasupra..si-a gasit sa isi taie teava de la caldura..si imi curge apa in dormitor pe perete...
acum a chemat pe cineva sa sudeze teava la loc..buna ocupatie pt vinerea mare..
incerc sa fiu calma si eventual sa ma amuz pe seama evenimentului..desi as face o urare de bine..va trimit un video f dragut..sper sa va placa
iulia80- vip
Buna seara! Sper sa aveti o seara linistita. Iulia am citit ce ai patit dar bine ca nu-i mai grav. Oricum este o situatie neplacuta.
Astazi nu am reusit decat sa citesc ce ati scris voi f.putin pentru ca am avut o droaza de treburi de rezolvat plus durerea de picior care nu mai trece. Parca sunt un cutu schiop.dar trebuie optimism si totul se rezolva.
Acum o sa va scriu despre niste lucruri pe cre le-am scris unor persoane pe MP dar pentru ca s-a deschis discutia vreau sa va spun tuturor si imi asum raspunderea pentru ceia ce voi scrie. sunt un om care tine la parerile sale indiferent de consecinte. pentr ca eu consider ca oamenii sunt diferiti si au dreptul la opinii diferite.Totul este sa fii tolerant, nu de acord cu opiniile altora. pe scurt. Citeam Forum eve.ro de la inceputul serialului dar nu am dorit sa scriu niciodata. In ianuarie anul acesta am scris si mi-am spus parerile pentru asta de multe ori am fost ignorata dar nu m-a deranjat acest lucru. ce m-a deranjat si m-a facut sa ma retrag de pe acel forum a fost discutiile aiurea intepaturile micile rautati si suspiciunea care plana asupra unora care scriau sub alt nume. Cred ca se poate descoperi acest lucru dar nu s-a dorit adevarul pentr ca la un moment dat mi-am dat seama cine se ascundea sub alt nume. dar nu a avut curaj sa recunoasca deschis acest lucru.
Acest forum este foarte placut se glumeste fara suparare si mesajele pot fi controlate
deocamdata atat
Astazi nu am reusit decat sa citesc ce ati scris voi f.putin pentru ca am avut o droaza de treburi de rezolvat plus durerea de picior care nu mai trece. Parca sunt un cutu schiop.dar trebuie optimism si totul se rezolva.
Acum o sa va scriu despre niste lucruri pe cre le-am scris unor persoane pe MP dar pentru ca s-a deschis discutia vreau sa va spun tuturor si imi asum raspunderea pentru ceia ce voi scrie. sunt un om care tine la parerile sale indiferent de consecinte. pentr ca eu consider ca oamenii sunt diferiti si au dreptul la opinii diferite.Totul este sa fii tolerant, nu de acord cu opiniile altora. pe scurt. Citeam Forum eve.ro de la inceputul serialului dar nu am dorit sa scriu niciodata. In ianuarie anul acesta am scris si mi-am spus parerile pentru asta de multe ori am fost ignorata dar nu m-a deranjat acest lucru. ce m-a deranjat si m-a facut sa ma retrag de pe acel forum a fost discutiile aiurea intepaturile micile rautati si suspiciunea care plana asupra unora care scriau sub alt nume. Cred ca se poate descoperi acest lucru dar nu s-a dorit adevarul pentr ca la un moment dat mi-am dat seama cine se ascundea sub alt nume. dar nu a avut curaj sa recunoasca deschis acest lucru.
Acest forum este foarte placut se glumeste fara suparare si mesajele pot fi controlate
deocamdata atat
rodica- vip
Varsta : 68
buna seara rodica! gata cu apa tevi si stat cu fundul in sus sa adun apa...am facut bataturi la mana de la stors carpe,dar am terminat!rodica a scris:Buna seara! Sper sa aveti o seara linistita. Iulia am citit ce ai patit dar bine ca nu-i mai grav. Oricum este o situatie neplacuta.Acest forum este foarte placut se glumeste fara suparare si mesajele pot fi controlate deocamdata atat
incearca un arcoxia 90mg..poate cedeaza durerea...
am sa ma repet azi pt a 3 oara..mie imi face o mare placere sa intru aici pe forum...
deeiiiiiiiiii pt atmosfera relaxata de aici!
iulia80- vip
Buna searaciof marioara a scris:Iulia,ai perfecta dreptate,eu n-am putut sa scriu pe nici unul din forumurile amintite,nu pot sa spun ca m-au speriat ,dar m-au nedumerit de multe ori,insa cu toate acestea le-am citit,pentru ca privind partea buna ..sunt o sursa inepuizabila de informatii...daca regret ceva insa regret ca forumul pe care l-am citit cred de cand a aparut, cel de pe EVA.RO este la un pas de-a se inchide.Intr-o anumita perioada a fost atat de select si aproape academic ,dar acum lipsesc numele mari din punctul meu de vedere(Cuca,Luiza,Maria)sper si eu sa nu se supere nimeni pentru aceste pareri exprimate pe un forum atat de primitor si prietenos..si uite ce-a facut Asi din niste oameni(adica noi )cu scaun la cap.
Pentru ca am inteles ca nu mai poti intra zilele urmatoare iti urez Paste fericit Marioara!!!
Din pacate traduceri inca nu sunt, dar cand te vei intoarce cu siguranta episodul 13 va fi tradus.
Fetelor, nici mie nu mi se pare L&P un serial chiar atat de prost si nici total rupt de realitate. Dupa ce am citit comentariile pe Huni, a propos de cei care urmaresc L&P, ma incerca un sentiment de vinovatie si incepusem sa cred ca sunt putin idioata daca ma uit la serialul asta . M-am mai linistit dupa ce am vazut ca fetelor de pe Huni li se pare ca SAMI (AL TUBEI) este un barbat carismatic (????), atunci mi-am zis ca s-ar putea sa mai am un neuron functional si ele sa nu fie chiar detinatoarele adevarului absolut Prin urmare concluzia este una: FIECARE ARE DREPTUL LA OPINIE, FIECARE ARE PROPRIILE GUSTURI CARE TREBUIE RESPECTATE SI CARE DEPIND DE EXPERIENTA DE VIATA, DE MODUL IN CARE II ESTE CLADITA PERSONALITATEA SI MULTE MULTE ALTE LUCRURI, TOATE ACELE MICI DETALII CARE CREEAZA DIVERSITATEA. (diveristate ce este, pana la urma, minunata)
Rodica, Iulia tot in echipa, tot in echipa?
Iulia imi pare rau ca ai avut o asemenea surpriza. Rodica, saritoare ca de obicei
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
draga windy..vecinul la nevoie se cunoaste...in seara asta avea nevoie de miscare si vecina de deasupra s-a gandit sa imi ofere putina miscare ..la mine in casa..mutatul cutiilor de papuci,sters parchetul!windy_day a scris:
Rodica, Iulia tot in echipa, tot in echipa?
Iulia imi pare rau ca ai avut o asemenea surpriza. Rodica, saritoare ca de obicei
da....rodica nu imi poate oferi o surpriza de genul asta pt ca sta intr-un bloc alaturat de mine,dar daca stam asa aproape..facem echipa! impartim totul..nu e asa rodica!
pt marioara daca nu ne mai citim asta seara..drum bun maine si sarbatori fericite!
iulia80- vip
(diveristate ce este, pana la urma, minunata)si care prin sintagma UNITATE PRIN DIVERSITATE ne-a adunat aici la Dea05 ..si crede-ma pe cuvant iti functioneaza toti neuronii(aia multi)si nu dau semne ca s-ar disipa ...bine ai revenit Windy
andradamaria- vip
Bine v-am regasit pe toate. Din pacate din cauza grevei de ieri astazi a trebuit sa stau mai mult la munca, asa ca am ajuns traziu acasa. dar acum totul este OK, maine este o zi frumoasa si va fi o noapte miraculoasa NU???ciof marioara a scris:(diveristate ce este, pana la urma, minunata)si care prin sintagma UNITATE PRIN DIVERSITATE ne-a adunat aici la Dea05 ..si crede-ma pe cuvant iti functioneaza toti neuronii(aia multi)si nu dau semne ca s-ar disipa ...bine ai revenit Windy
windy_day- vip
Iulia din nou imi pare rau, dar toti avem cate un vecin care se gandeste, asa din cand in cand, ca ne trebuie putina miscare. Eram sigura ca nu Rodica a fost cu pocinogul , dar ea te-a incurajat imediat.iulia80 a scris:
draga windy..vecinul la nevoie se cunoaste...in seara asta avea nevoie de miscare si vecina de deasupra s-a gandit sa imi ofere putina miscare ..la mine in casa..mutatul cutiilor de papuci,sters parchetul!
da....rodica nu imi poate oferi o surpriza de genul asta pt ca sta intr-un bloc alaturat de mine,dar daca stam asa aproape..facem echipa! impartim totul..nu e asa rodica!
pt marioara daca nu ne mai citim asta seara..drum bun maine si sarbatori fericite!
windy_day- vip
esti o draguta windy!windy_day a scris:Iulia din nou imi pare rau, dar toti avem cate un vecin care se gandeste, asa din cand in cand, ca ne trebuie putina miscare. Eram sigura ca nu Rodica a fost cu pocinogul , dar ea te-a incurajat imediat.
iulia80- vip
asa a inceput una din cele mai minunate si permisive religii( acum,pentru ca au fost si destule secole de intoleranta si fanatism cumplit) prin aceasta noapte miraculoasa,si numai pentu asta ar trebui sa fim recunoscatori cerului si SA FIM MAI BUNIwindy_day a scris:Bine v-am regasit pe toate. Din pacate din cauza grevei de ieri astazi a trebuit sa stau mai mult la munca, asa ca am ajuns traziu acasa. dar acum totul este OK, maine este o zi frumoasa si va fi o noapte miraculoasa NU???ciof marioara a scris:(diveristate ce este, pana la urma, minunata)si care prin sintagma UNITATE PRIN DIVERSITATE ne-a adunat aici la Dea05 ..si crede-ma pe cuvant iti functioneaza toti neuronii(aia multi)si nu dau semne ca s-ar disipa ...bine ai revenit Windy
Rodica ce faci draga mea te uiti la gonulcelen?
Ultima editare efectuata de catre ciof marioara in Vin 02 Apr 2010, 9:33 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Dar acum s-a remediat totul??? Poti sa stai linistita? (sper ca nu mai are de gand sa mai taie inca o teava , Doamne ce idei pot avea unii oameni) :nh8:iulia80 a scris:esti o draguta windy!windy_day a scris:Iulia din nou imi pare rau, dar toti avem cate un vecin care se gandeste, asa din cand in cand, ca ne trebuie putina miscare. Eram sigura ca nu Rodica a fost cu pocinogul , dar ea te-a incurajat imediat.
windy_day- vip
draga windy..eu sunt asa de noroacasa din fire..incat nu ma mai mir cand vin la mine evenimente neanuntate! este loc si pt ele!
mama a ras de mine..a zis ca asta e plata pt ca nu am ajutat-o in casa la curatenie!
mama a ras de mine..a zis ca asta e plata pt ca nu am ajutat-o in casa la curatenie!
iulia80- vip
Sper sa fim mai buni nu doar pentru o noapte ci macar cate putin in fiecare zi si sa ne amintim ca inainte de a ne impodobi si indestula trupul ar trebui sa avem grija sa ne impodobim si sa ne indestulam sufletul. :zaet:ciof marioara a scris:[asa a inceput una din cele mai minunate si permisive religii( acum,pentru ca au fost si destule secole de intoleranta si fanatism cumplit) prin aceasta noapte miraculoasa,si numai pentu asta ar trebui sa fim recunoscatori cerului si SA FIM MAI BUNI.
windy_day- vip
Pagina 13 din 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum