Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți

Pagina 12 din 37 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Urmatorul

In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de Motzişor Mier 31 Mar 2010, 12:16 pm

rodica a scris:Motzule eu nu am cont deschis pe Rapidshare. Si nu stiu nici daca Cornel are. Acum plec dar cand ajung acasa mai pe seara iti comunic ce si cum m-am descurcat

Rodica dragă, dacă trebuia deschis vreun cont îl dădeam cât colo. Tocmai că sunt descărcări gratuite. Şi uite-aşa se învaţă omul, de la prieteni virtuali, merită uneori să descarci câte un film, chiar dacă nu ai neapărată nevoie, doar pentru a te lămuri mai bine cum funcţionează aceste arhive. Totul e gratuit!!! Culmea democraţiei!!! Te ţuc! kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Mier 31 Mar 2010, 12:21 pm

ciof marioara a scris:PLacuta surpriza,oare cum de a aparut totusi chiar si numai o parte tradusa asa de repede!

Buna!
A tradus Berry. Ea traduce de obicei Ezel, dar cum aia fac o pauza fiindca li s-a imbolnavit scenaristul NO1 (a avut nevoie de o interventie chirurgicala, este ceva serios, la nivel cerebral) se pare ca le ajuta saptamana asta pe fetele care se ocupa de L&P. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Mier 31 Mar 2010, 12:39 pm

30/03/2010 / 13.bölüm reytingleri
TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE ®️ AMR % SHR %

1 ASK VE CEZA ATV 1:27:43 12,45% 28,55%
2 GENIS AILE KAND 1:40:07 10,23% 23,58%
3 GENIS AILE (OZET) KAND 0:39:43 6,82% 17,93%
4 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:37:22 6,76% 17,55%

A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE ®️ AMR % SHR %
1 ASK VE CEZA ATV 1:27:43 11,49% 28,42%
2 GENIS AILE KAND 1:40:07 9,17% 22,76%
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:33:41 7,34% 25,81%
4 PAPATYAM STAR 1:33:45 6,00% 14,89%
5 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:37:22 5,65% 16,35%
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 31 Mar 2010, 1:12 pm

windy_day a scris:
ciof marioara a scris:PLacuta surpriza,oare cum de a aparut totusi chiar si numai o parte tradusa asa de repede!

Buna!
A tradus Berry. Ea traduce de obicei Ezel, dar cum aia fac o pauza fiindca li s-a imbolnavit scenaristul NO1 (a avut nevoie de o interventie chirurgicala, este ceva serios, la nivel cerebral) se pare ca le ajuta saptamana asta pe fetele care se ocupa de L&P. kiss
deci este o situatie conjuncturala..oare scenaristul din L&P (cel care da tonul) nu pateste nimic?Doamne iarta-ma ca este saptamana mare,dar dupa ce am vazut audienta cred ca au astia grija de ei ca de sfintele moaste!!!iar pe noi n-o na ne ajute nici iluminatul stradal Smile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 31 Mar 2010, 2:41 pm

ciof marioara a scris:deci este o situatie conjuncturala..oare scenaristul din L&P (cel care da tonul) nu pateste nimic?Doamne iarta-ma ca este saptamana mare,dar dupa ce am vazut audienta cred ca au astia grija de ei ca de sfintele moaste!!!iar pe noi n-o na ne ajute nici iluminatul stradal Smile Smile Smile

Cine stie, poate le da bostanel un branci ca vad ca la AB au scazut spre 10 % (si asta este componenta importanta a ratingului ca pe asta atrag sponsori), asa ca nu cred ca este prea multumit de ei. S-ar putea ca sa ne ajute pana si iluminatul stradal Smile , daca regizorul ala grasut, miop si cu fata acrisoara (cred ca se potriveste cu Nurgula ca amandoi au fete rotunde si acre) vrea doua sezoane cu L&P si tine cu tot dinadinsul ca Nurgula sa fie eroina principala. E drept ca are si Cicek niste forme de zici ca este mingiuta. Nu stiu de ce dar cred ca lui bostanel ii plac fie femeile inalte si caloase (ca cea din BBG), fie cele bondocele , dupa chipul si asemanarea lui. Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 31 Mar 2010, 5:46 pm

buna ziua..sau buna seara fetelor...
am intrat putin ca sa va salut!
sper ca ati avut o zi cat mai buna..la noi cerul a acoperit...bate nitel vantul si parca parca sta sa ploua!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 31 Mar 2010, 5:59 pm

Am fost putin in vizita...jale mare pe port.ro.cum ca s-ar marita Tuba cu Sami(articole,fotografii) inca imi fac mea culpa,fata de FLORINA,IULIA,ca l-am vazut urat pe Cancel.. Smile Smile ,pe langa Sami este ..rupt din soare dar eu il vedeam asa urat pentru ca si ala era langa Tuba ca daca-l vedeam langa NURGUL ....ii gaseam numai calitati!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 31 Mar 2010, 6:07 pm

ciof marioara a scris:Am fost putin in vizita...jale mare pe port.ro.cum ca s-ar marita Tuba cu Sami(articole,fotografii) inca imi fac mea culpa,fata de FLORINA,IULIA,ca l-am vazut urat pe Cancel.. Smile Smile ,pe langa Sami este ..rupt din soare dar eu il vedeam asa urat pentru ca si ala era langa Tuba ca daca-l vedeam langa NURGUL ....ii gaseam numai calitati!! kiss
vezi marioara..oricand se poate mai rau ..sau mai urat in acest caz! schelet
acum revenind ca muratel al nostru..am revazut secventele cand erau ei in weekenul de miere...de ce i-or fi spus de miere...ca a fost de post....ce dragut o tine el in brate si o pupa pe frunte..si ea sta cu ochii inchisi..de zici ca doarme...impresia mea..ca la sfarsit cand o intreaba ceva ii zice..ALO BRE....MAI ESTI CU MINE SAU AI ADORMIT? Smile
SI DUPA IN CAMERA..cand vrea omul cea ce a asteptat ani de zile...ea face pe fecioara!
s-a uscat baiatul nostru cu totul!
Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 31 Mar 2010, 6:32 pm

iulia80 a scris:
ciof marioara a scris:Am fost putin in vizita...jale mare pe port.ro.cum ca s-ar marita Tuba cu Sami(articole,fotografii) inca imi fac mea culpa,fata de FLORINA,IULIA,ca l-am vazut urat pe Cancel.. Smile Smile ,pe langa Sami este ..rupt din soare dar eu il vedeam asa urat pentru ca si ala era langa Tuba ca daca-l vedeam langa NURGUL ....ii gaseam numai calitati!! kiss
vezi marioara..oricand se poate mai rau ..sau mai urat in acest caz! schelet
acum revenind ca muratel al nostru..am revazut secventele cand erau ei in weekenul de miere...de ce i-or fi spus de miere...ca a fost de post....ce dragut o tine el in brate si o pupa pe frunte..si ea sta cu ochii inchisi..de zici ca doarme...impresia mea..ca la sfarsit cand o intreaba ceva ii zice..ALO BRE....MAI ESTI CU MINE SAU AI ADORMIT? Smile
SI DUPA IN CAMERA..cand vrea omul cea ce a asteptat ani de zile...ea face pe fecioara!
s-a uscat baiatul nostru cu totul!
Smile
ai mare dreptate s-a uscat rau ,dar mai este si foarte trist si nu cred ca abstinenta ...este cauza!dar fata de alte episoade Nurgul parca a fost ceva mai prezenta ba in cateva situatii mi s-a parut chiar bunicica..nu dati cu pietre Evil or Very Mad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 31 Mar 2010, 8:03 pm

ciof marioara a scris:
ai mare dreptate s-a uscat rau ,dar mai este si foarte trist si nu cred ca abstinenta ...este cauza!dar fata de alte episoade Nurgul parca a fost ceva mai prezenta ba in cateva situatii mi s-a parut chiar bunicica..nu dati cu pietre Evil or Very Mad[/quote]

Buna seara,
Am intrat sa vad ce faceti. Pierduta mi s-a parut si mie Nurgul, dar pe acolo pe langa lac. Absenta rau, mai ca iti vine sa o arunci in apa sa isi revina. Da' cred ca nu are leac. Este adevarat ca aseara a avut mici licariri Nurgul, parca, parca se vede ceva. BTW mie Cansel mi se pare searbad, nu imi pasa de clasamentele facute de fani sau mai putin fani, pare absent uneori (nu in halul in care este Nurgula) si de multe ori privirea lui nu spune nimic, cred ca din cauza ca are probleme cu vederea iar asta o spun foarte serios (se vede si din asimetria irisilor si din pleoapa mai lasata a ochiului stang). Cat despre frumusete, asa cum spuneai si tu ieri, este o problema care tine de gusturi iar faptul ca unora place si altora nu nu trebuie sa supere pe nimeni (de ex. mie nu imi place si nu mi-a placut actorul din seria cu vampiri - bine nu mi-a placut nici filmul dar asta este altceva - si fac glume pe seama infatisarii lui, insa prietena mea cea mai buna este incantata de felul cum arata individul si totusi suntem prietene in continuare kiss Smile ).
Revenind la episodul de aseara, da avea Murat asa o tristete, o sfarseala pe fatza (extrem de vizibila la scena cand se plimba cu N si suna Cici).
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 31 Mar 2010, 9:39 pm

asta seara a fost prima furtuna cu fulgere si tunete din acest an ,si mi s-a itrerupt curentul mai bine de 1/2 ore,ca altfel nu se poate,traim intro tara in care politica si mizeria ating culmi de neimaginat,nici nu-i de mirare ca ne refugiem in dramoletele turcilor.Draga Windy ,mie nu-mi place Cansel de nici un fel,dar am toata consideratia pentru cele care-l plac.am citit prin vecini ca o fana a votat din ora in ora la sondajul cu pricina,aproape imi vine sa-i felicit pe astfel de fani ,pe langa ,ei eu sunt un fel de secatura Smile revenind la AVC sper ca tristetea lui Murat sa fie de fapt tristetea lui Savas aflat in propria-i capcana,si cred ca ar fi cazul sa inceapa...efectele minciunilor,sa vezi atunci ....drama turceasca!!!!!!!sa stii ca actorul ale carui priviri le-am comparat cu cele ale lui Murat, este actorul cu vampirii,prietena ta nu este singulara,in schimb nici eu nu m-am omorat dupa respectiva serie kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 31 Mar 2010, 10:13 pm

ciof marioara a scris:sa stii ca actorul ale carui priviri le-am comparat cu cele ale lui Murat, este actorul cu vampirii,prietena ta nu este singulara,in schimb nici eu nu m-am omorat dupa respectiva serie kiss
A tunat si fulgerat, pai se spune ca asta este semn ca nu se mai intoarce frigul.
Acum sper ca tu sa nu te superi, da' pe mine ma amuza sa dau tv-ul incet, sa ii pun filmul (ca si l-a descarcat pe dvd) si sa comentez peste dialogurile lor. Nu stiu mie nu imi plac barbatii pe al caror chip se citeste ca sunt constienti ca arata bine (poate prea constienti) iar baiatul asta exceleaza in a da o astfel de senzatie - e drept ca nici scenariul nu este grozav asa ca foloseste si el ce arme are.
A propos de Savas, am observat ca de cate ori ii face declaratii Iasomiei nu ii poate sustine privirea si de cate ori se imbratiseaza mina lui este trista. Eu nu cred ca din cauza ca este Murat coplesit de farmecele Nurgulei. Cred mai curand ca el isi face rolul, si multe dintre sentimentele personajului lui sunt transmise din nou prin priviri si mimica. Savas stie ca o minte pe Yaso si stie ca viata acesteia a fost distrusa din cauza unei minciuni, se simte vinovat, de aceea pleaca privirea, de aceea evita sa o priveasca in ochi. Ati observat ca nici cand ii povesteste despre Cici nu o priveste pe Yaso in ochi? Oricum este evident ca Murat incearca sa mai atenueze din carentele scenariului, chiar suparatoare daca ne referim la povestea de dragoste. Smile
Cu fiecare episod se amplifica sentimentul ca jumatate dintre scenaristi ar trebui schimbati (jumatatea aia de raspunde de partea cu dragostea) si ca mult din efortul depus de restul echipei este spulberat cu seninatate de vedeta serialului Nurgul Y. (si este fata senina, senina Smile )

Eu stiu ... cu drama ca urmare a efectelor miniciunilor, ca poate fac scenaristii (aia talentati cu dialoguri cu ciorba si alte chestii culinare) ajutati de Nurgul o minunata comedie de ii bat de departe pe cei de la Inima ... Smile kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 31 Mar 2010, 10:57 pm

buna fetelor...am revenit..am fost dadaca pt nepotelul meu....si de asta am disparut asa in ceata..
fata senina a sf filofteii nu mai merita comentarii..daca nu e nu e..problema ca nici nu se chinuie sa mimeze ceva..vorba ta..senina senina senina! stupid stupid
fetelor..sunt prea obosita..si maine e inceput de luna..nici rapotarea nu am terminat-o...treaba o sa am maine...
asa ca va doresc noapte buna si somn usor...
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 01 Apr 2010, 12:00 am

Savas stie ca o minte pe Yaso si stie ca viata acesteia a fost distrusa din cauza unei minciuni, se simte vinovat, de aceea pleaca privirea, de aceea evita sa o priveasca in ochi. Ati observat ca nici cand ii povesteste despre Cici nu o priveste pe Yaso in ochi? Oricum este evident ca Murat incearca sa mai atenueze din carentele scenariului,
.............................................................................................................................
de fapt ai descris capcana lui Savas,mai spuneam eu odata ca parca ar avea pe umeri povara lumii,cu ciorba aia este ceva legat de traditiile lor ,au mai aparut faze asemanatoare,cu efectele tamaduitoare ale ciorbelor turcesti si in alte seriale,am cerut lamuriri de la Demiruta,poate ni le va oferi prietena ei turcoaica.Nici o sansa cu comedia..va fi drama! ajunge o tiganiada la casa omului,pentru mine este chiar prea mult!Pana una alta ma umple de revolta 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 885862 mare actrita,bravo ei !!!dar ca mama imi vine s-o omor, 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 155656 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Joi 01 Apr 2010, 8:57 am

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2010/04/01/ask_ve_kordugum Aşk ve Kördüğüm
Aşk ve Ceza'da işler iyice sarpa sarıyor. Ben hayatımda böyle "engelli" bir aşk koşusu görmedim. Savaş ile Yasemin, Ferhat ile Şirin'i bile gölgede bırakacak bir "imkansız aşkın" peşinden koşuyorlar. Çünkü sevdaları, kocaman yalanların üzerinde yükseliyor. Yani temelde sağlam beton yerine "deniz kumu" kullanılıyor. Binanın üzerlerine devrilmesi an meselesi. Yasemin, Savaş'tan olan çocuğu için "ablamın" dedi. Hatta son bölümde bir de "hayali enişte" uyduruverdi. Savaş ise töre gereği evlenmek zorunda bırakıldığı yengesini, davette "bir akrabamız" diye tanıttı. Bu arada Çiçek, Savaş'a vurgun, arızalı eski sevgilisi de Yasemin'in peşini bırakacak gibi görünmüyor. Savaş deseniz, Çiçek'i boşarsa iki kan davalı aile arasında "savaşa" neden olacak. Yani bu sevdanın neresinden tutmaya kalksanız, elinizde kalıyor. Allah dizinin senaristlerinin ve seyircilerinin yardımcısı olsun. Dedim ya, ben hayatımda bu kadar "arızalı aşk" görmedim... Bazı izleyiciler ise son bölümde Savaş ve Yasemin'in haftasonu kaçamağında yaşadıkları romantizmi "çok klasik ve yaratıcılıktan uzak" bulduklarını söylüyorlar. Onların bu düşüncelerini cumartesi sayfamızda sizlere ulaştıracağım. Ama bana göre "romantizm" öyle zor bulunur hale geldi ki, millet eskisine, püsküsüne, klasiğine, modernine değil, "kırıntısına" bile muhtaç durumda. Baksanıza, Savaş ile Yasemin bile o dere kenarında yürürken, 1800'lü yılların sonlarında Göksu deresinde fesli, şemsiyeli aşıklara özenip, iç çektiler... Bu arada dizilerde acayip bir kitap okuma modası başladı. Yok, vallahi şikayet etmiyorum. Olsun... Daha fazlası olsun... Bu hafta da kısmetimize Faruk Nafiz Çamlıbel ve Turgut Uyar'ın şiirleri düştü. Bir dönem, dizilerde "klip" modası vardı. Aşıklar gün batımında el ele yürürken, fonda o ayın en hit şarkısını duyardık. Şimdi yeni trend, şiirler cred ca critica filmul
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 01 Apr 2010, 9:22 am

hi ,
Aseara am iesit fara sa spun noapte buna, scuzeeeee!!! dar am avut iar probleme cu modem-ul. Am trecut pe aici sa va salut, din pacate nu va pot oferi nimic bun (o traducere acolo) fiindca pe Huni nu au mai postat traduceri. Probabil ca din nou se va intampla asta la sfarsit de saptamana.
Mai revin.

ciof marioara Astazi la 12:00 am

de fapt ai descris capcana lui Savas,mai spuneam eu odata ca parca ar avea pe umeri povara lumii,cu ciorba aia este ceva legat de traditiile lor ,au mai aparut faze asemanatoare,cu efectele tamaduitoare ale ciorbelor turcesti si in alte seriale,am cerut lamuriri de la Demiruta,poate ni le va oferi prietena ei turcoaica.Nici o sansa cu comedia..va fi drama! ajunge o tiganiada la casa omului,pentru mine este chiar prea mult!Pana una alta ma umple de revolta mare actrita,bravo ei !!!dar ca mama imi vine s-o omor,

Da, si eu sunt curioasa ce este cu ciorba asta ca m-au ametit de cap. Tiganiada oricum nu fac astia dar au uneori un umor involuntar .... de mama, mama. Bine, eu am ras de nu am mai putut si la ASI ca nici aia nu s-au lasat mai prejos.
Cu 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 885862 ai dreptate, este foarte buna, convingatoare in rolul de femeie obisnuita sa conduca, orgolioasa, care nu suporta sa fie infruntata si are o singura slabiciune : fiul cel mic. Pentru mine cea mai interesanta parte a serialului este cea privind evolutia relatiei Sahnur/Savas, scenele dintre cei doi sunt excelent jucate (ea umple ecranul, are forta).
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 01 Apr 2010, 12:20 pm

rezumat ep 14
14.bölüm özeti

Savaş büyük bir çıkmazda!
Yılın dizisi Aşk ve Ceza, izleyenlerin nefesini kesecek aşk ve entrikalarla dolu yeni bölümüyle ekranlarda.
Yasemin'e gelen telefon Savaş'la arasında yeni bir gerilime yol açar. Çiçek'in anne ve babasının sahte yakınlığı Savaş'ı zor durumda bırakır. Çiçek'i boşayıp Yasemin'le evlenmeye karar veren Savaş'a annesi Şahnur'dan çok sert bir tepki gelir. Eski nişanlı Mehmet Yasemin'e yakınlaşmak için sürpriz bir girişimde bulunur. Ajans patronu Bora Savaş'ın ablası Nazan'la flört ederken, ortağı Sevgi'yle de ilişkisini sıcak tutar. Savaş planladığı yatırımı gerçekleştirmek için Nadya'nın İtalya'dan dönmesini beklemektedir. Çiçek'in babası Ahmet, Savaş'tan gizli uyuşturucu işi yapması için Pala'yı sıkıştırır. Savaş boşanma kararını Çiçek'e açıklamaya karar verir.
Yasemin ve Savaş'ın balayı gibi geçirdikleri tatil neden bozulacak? Yasemin'i bekleyen tehlike ne? Ajans patronu Bora niçin ortadan kaybolacak?
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 01 Apr 2010, 4:54 pm

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 136358 unde sunteti dragele mele????,se vede ca este o saptamana extrem de incarcata,nu mai are lumea timp sa comunice..despre una ..despre alta 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 606815
Am incercat o traducere cu google a rezumatului postat de michiper68 iti vine sa plangi Crying or Very sad Crying or Very sad ce-a iesit!! asa ca n-are nici un rost sa va obositi daca aveti si voi tentative de genul acesta. slap draga Windy daca cumva nu le-ai vazut si ai posibilitatea sa le vezi iti recomand 2 filme:12, de Nikita Mikhalkov,ideea nu este noua dar "punerea in scena" si realizarea sunt absolut fabuloase si 120,un film turcesc..merita vazute.Eu le am pe DVD si nu mai vad ce scrie la filmul turcesc sa dau alte detalii dar poti sa ma crezi pe cuvant ca merita, daca ai ceva vreme de sarbatorile pascale sunt convinsa ca nu vei regreta.Le recomand de fapt tuturor.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 01 Apr 2010, 5:31 pm

ciof marioara a scris::iti recomand 2 filme:12, de Nikita Mikhalkov,ideea nu este noua dar "punerea in scena" si realizarea sunt absolut fabuloase si 120,un film turcesc..merita vazute.Eu le am pe DVD si nu mai vad ce scrie la filmul turcesc sa dau alte detalii dar poti sa ma crezi pe cuvant ca merita, daca ai ceva vreme de sarbatorile pascale sunt convinsa ca nu vei regreta.Le recomand de fapt tuturor.

hi
Multumesc pentru recomandari. Mi-am descarcat o multime de filme dar nu am prea apucat sa vad cine stie ce. Sa vad daca le am si pe acestea, daca nu fac eu rost Smile . Eu sunt mai mult cu cititul, concerte (teatru mai putin fiindca s-a vulgarizat totul mult prea mult, iar cuvinte triviale pot sa aud si pe strada nu este nevoie sa platesc un bilet la spectacol), la film am mai renuntat fiindca am trait la un moment dat senzatia ca totul se repeta doar actorii si moda se schimba.
Eu mai intru din cand in cand sa verific daca apar traduceri ca si asa cu ale bucatariei nu le prea am, insa mai am de lucru la aranjatul casei si profit ca sunt mai libera sa termin. Cred ca restul fetelor sunt prinse tare cu pregatirile asa ca intra mai rar. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 01 Apr 2010, 11:24 pm

Episode 14

Savas is in a very tough situation!
The phone call Yas receives causes another tension between her and Savas. The fake sincerity of Cocek’s parents puts Savas in a hard situation. Savas decides to divorce Cicek and marry Yas, but Sahnur shows a big opposition. Ex fiancé Mehmet has a surprising step to get close to Yas. While Bora is flirting with Nazan, he also keeps his relation with Sevgi. Savas is waiting for Nadya’s return from Italy to make the investment he is planning. Ahmet pressures Pala that they should continue with drug business without Savas’s knowledge. Savas decides to tell his divorce decision to Cicek.
Why will the honeymoon-like vacation Savas and Yas have be ruined? What’s the danger awating Yas? Why will Bora go missing all of a sudden?

Savaş este într-o situaţie foarte dificilă!
Apelul telefonic primit de Yasemin produce alte tensiune între ea şi Savaş. Sinceritatea falsă a părinţilor lui Çiçek îl pun pe Savas într-o situaţie dificilă. Savaş decide să divorţeze de Çiçek şi să se însoare cu Yasemin , dar Şahnur se opune .Fostul logodnic, Mehmet face un pas surprinzător pentru a fi aproape de Yasemin . În timp ce Bora flirtează cu Nazan, el menţine, de asemenea, relaţia cu Sevgi. Savaş aşteaptă întoarcerea lui Nadya din Italia ca să facă investiţiile planificate de el . Ahmet îl presează pe Pala ca acesta
să continue afacerile cu droguri fără ştirea lui Savaş. Savaş decide să-i spună decizia sa ,de a divorţa lui Çiçek.
De ce va fi ruinată vacanţa ca o lună de miere a lui Savaş şi Yasemin ? Care este pericolul ce o paşte pe Yasemin ? De ce va dispărea Bora dintr-o dată?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 01 Apr 2010, 11:40 pm

DENISA a scris:]
Savaş este într-o situaţie foarte dificilă!
Apelul telefonic primit de Yasemin produce alte tensiune între ea şi Savaş. Sinceritatea falsă a părinţilor lui Çiçek îl pun pe Savas într-o situaţie dificilă. Savaş decide să divorţeze de Çiçek şi să se însoare cu Yasemin , dar Şahnur se opune .Fostul logodnic, Mehmet face un pas surprinzător pentru a fi aproape de Yasemin . În timp ce Bora flirtează cu Nazan, el menţine, de asemenea, relaţia cu Sevgi. Savaş aşteaptă întoarcerea lui Nadya din Italia ca să facă investiţiile planificate de el . Ahmet îl presează pe Pala ca acesta
să continue afacerile cu droguri fără ştirea lui Savaş. Savaş decide să-i spună decizia sa ,de a divorţa lui Çiçek.
De ce va fi ruinată vacanţa ca o lună de miere a lui Savaş şi Yasemin ? Care este pericolul ce o paşte pe Yasemin ? De ce va dispărea Bora dintr-o dată?
mutumim denisa...draguta ca intotdeauna! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 01 Apr 2010, 11:43 pm

iulia80 a scris: mutumim denisa...draguta ca intotdeauna! kiss

bună seara ! drăgălaşo .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 01 Apr 2010, 11:45 pm

DENISA a scris:

bună seara ! drăgălaşo .
buna seara si noapte buna din pacate..am fost in carrefour cu prietenul meu sa facem cumparaturi..2 ore am stat..noroc ca nu erau mai mult de 3-4 cosuri la fiecare casa la coada..dar mi s-au lungit urechile..
asa ca trag dreapta..va doresc noapte buna si somn usor..
spor la treaba maine.. si sa ne citim cu bine maine seara!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 01 Apr 2010, 11:46 pm

Multumim Deni..4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 ..si noapte buna!! kiss kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 01 Apr 2010, 11:47 pm

iulia80 a scris:
DENISA a scris:

bună seara ! drăgălaşo .
buna seara si noapte buna din pacate..am fost in carrefour cu prietenul meu sa facem cumparaturi..2 ore am stat..noroc ca nu erau mai mult de 3-4 cosuri la fiecare casa la coada..dar mi s-au lungit urechile..
asa ca trag dreapta..va doresc noapte buna si somn usor..
spor la treaba maine.. si sa ne citim cu bine maine seara!
kiss

Noapte buna iubita si eu sunt rupta..dar nu am rezistat in seara asta fara sa vad ce faceti kiss kiss kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 37 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum