4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 10 din 37
Pagina 10 din 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
iulia80 a scris:daca promit ca sunt cuminte..nu ii spun nimic prietenului meu..nu pot sa am si eu un weekend su savas?murat?
ati vazut ce mumos o tine in brate...ca in asi!..alta faza in camera el o pupa pe gat ea se fereste de parca i-ar lu culoarea!
Iulia trebuie sa se fereasca femeia ca daca da jos tencuiala se vad toti anii aia pe care ii are peste 30.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 30 Mar 2010, 11:37 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
n-am vrut sa te supar ,era o parere,atat,in rest ai dreptate..de gustibus non discutandes...(NU STIU DACA AM SCRIS CORECT) SI AM SA APRIND SI TOATE BECURILE si imi schimb si ochelarii,..e bine asa?florina1989 a scris:ciof marioara a scris:Doamne,urat mai este CANCEL ,va rog sa nu ma eu asa il vad.............
nu e urât cum mie nu îmi place atât de mult Murat aşa nici ţie nu îţi place Cansel
Ultima editare efectuata de catre ciof marioara in Mar 30 Mar 2010, 11:40 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
In seara aceasta scris mesajul l-am trimis si a ajuns pe bucati. Mi-a placut cele 7 parti pe care le-am vazut. savas a mirosit la zgarduta Yasomiei de la luat naiba (parca era taurasul Ferdinand) si probabil a constatat ca nu miroase frumos i-a facut cadou un parfum si totusi privind inaginile in care Yasomia s-a intalnit pe tersa cu Savas arata chiar bine. Eu cred ca era machiata mai bine nu asa tipator. Pentru seara aceasta atat. Seara buna si somn usor
Nu stiu de ce nu mai pot folosi imaginile din dreapta oare de ce ? Inca o data seara nuna
Nu stiu de ce nu mai pot folosi imaginile din dreapta oare de ce ? Inca o data seara nuna
rodica- vip
Varsta : 68
Nu stiu ce are calc. trimite mesajul de 2 ori plus ca eu am scris cu f.muklte greseli
rodica- vip
lasa tencuiala ei..daca sunt super cuminte imi aduce si mie iepurasul un un weekend cu savas/murat? ca tare dragut o mai tine in brate pe filoftea si o pupa pe frunte..windy_day a scris:iulia80 a scris:daca promit ca sunt cuminte..nu ii spun nimic prietenului meu..nu pot sa am si eu un weekend su savas?murat?
ati vazut ce mumos o tine in brate...ca in asi!..alta faza in camera el o pupa pe gat ea se fereste de parca i-ar lu culoarea!
Iulia trebuie sa se fereasca femeia ca daca da jos tencuiala se vad toti anii aia pe care ii are peste 30.
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
In fine, sa vedem traducerea ca altfel parca nu a mai fost asa static episodul si da, Yaso a fost fardata mai putin strident si asta, culmea, o avantajeaza (eu cred ca astia chiar citesc forumurile). Acum daca mai elimina si din strambaturi s-ar putea sa devina chiar acceptabila (bine tot in rolul de sora era mai buna da' daca nea Sabanci a vazut cu ochisorii aia ai lui miopi, altfel, ce sa facem)
windy_day- vip
rodica esti geniala cu taurasul..rodica a scris:In seara aceasta scris mesajul l-am trimis si a ajuns pe bucati. Mi-a placut cele 7 parti pe care le-am vazut. savas a mirosit la zgarduta Yasomiei de la luat naiba (parca era taurasul Ferdinand) si probabil a constatat ca nu miroase frumos i-a facut cadou un parfum si totusi privind inaginile in care Yasomia s-a intalnit pe tersa cu Savas arata chiar bine. Eu cred ca era machiata mai bine nu asa tipator. Pentru seara aceasta atat. Seara buna si somn usor
noapte buna si poate dam una peste cealalta zilele astea in supermarket!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
lasa tencuiala ei..daca sunt super cuminte imi aduce si mie iepurasul un un weekend cu savas/murat? ca tare dragut o mai tine in brate pe filoftea si o pupa pe frunte..
Asa este Iulia, am mai spus eu ca asta are gesturi mai gingase decat Nurgula, ca ea parca da la rindea cand mangaie.
Iubita, eu daca as putea as lua legatura cu Iepurasul de Pasti, cu Mos Craciun cu cine mai vrei tu si i-as ruga sa ti-l trimita un week-end, doua, trei cate vrei tu.
windy_day- vip
Nu te necaji Rodica, si eu am avut probleme cu calculatorul in seara asta ca a mers Net-ul "brici" si imi bloca mesajele Noapte bunarodica a scris:Nu stiu ce are calc. trimite mesajul de 2 ori plus ca eu am scris cu f.muklte greseli
windy_day- vip
nu imi trebuie mult..ca sigur vrea si rodica..si denisa....vad ca dea s-a reprofilat...windy_day a scris:iulia80 a scris:
lasa tencuiala ei..daca sunt super cuminte imi aduce si mie iepurasul un un weekend cu savas/murat? ca tare dragut o mai tine in brate pe filoftea si o pupa pe frunte..
Asa este Iulia, am mai spus eu ca asta are gesturi mai gingase decat Nurgula, ca ea parca da la rindea cand mangaie.
Iubita, eu daca as putea as lua legatura cu Iepurasul de Pasti, cu Mos Craciun cu cine mai vrei tu si i-as ruga sa ti-l trimita un week-end, doua, trei cate vrei tu.
si acum cat inca nu se usuca..ca daca il tine pe uscat filoftea....nu ne mai ajuta!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
nu imi trebuie mult..ca sigur vrea si rodica..si denisa....vad ca dea s-a reprofilat...
si acum cat inca nu se usuca..ca daca il tine pe uscat filoftea....nu ne mai ajuta!
Normal că îl vreau ...
ciof marioara a scris:n-am vrut sa te supar ,era o parere,atat,in rest ai dreptate..de gustibus non discutandes...(NU STIU DACA AM SCRIS CORECT) SI AM SA APRIND SI TOATE BECURILE si imi schimb si ochelarii,..e bine asa?florina1989 a scris:ciof marioara a scris:Doamne,urat mai este CANCEL ,va rog sa nu ma eu asa il vad.............
nu e urât cum mie nu îmi place atât de mult Murat aşa nici ţie nu îţi place Cansel
Fetelor nu va necajiti, cred ca la un actor important este cum joaca, in rest, in materie de frumusete, nu comentez fiindca rareori gusturile coincid. BTW carisma poate compensa frumusetea, in plus carismatic poti fi si la 30 de ani dar si la 60 de ani , frumos la 60 de ani , mai greut si mai rarut
windy_day- vip
am zis eu..dar nu e asa denisa..ca ne-ar sta bine la el in brate?DENISA a scris:iulia80 a scris:
nu imi trebuie mult..ca sigur vrea si rodica..si denisa....vad ca dea s-a reprofilat...
Normal că îl vreau ...
indragostit
iulia80- vip
iulia80 a scris:am zis eu..dar nu e asa denisa..ca ne-ar sta bine la el in brate?DENISA a scris:iulia80 a scris:
Normal că îl vreau ...
indragostit
cred că ar trebui să meargă la sală să poată să ne ţină pe toate .
Am mari indoieli ca are vreo "bucurie" la filofteia, asa ca nu cred ca se usuca din cauza ei (iar baiatul este antrenat de la filofteia de acasa - ca si cu aia se pare ca se vede mai rar la cat sunt de potriviti in toate cele in ultimul timp )DENISA a scris:iulia80 a scris:
Normal că îl vreau ...
Denisa atunci sa il rog si pentru tine pe Iepurasul de Pasti sa iti faca un cadou "mumos" cum zice Iulia?????
Fetelor, abia dupa ce am postat am vazut, da il puneti tare la munca pe bietul Muri, numai sa nu oboseasca prea tare la sala, aveti grija cupidon
windy_day- vip
DA , te rogwindy_day a scris:
Denisa atunci sa il rog si pentru tine pe Iepurasul de Pasti sa iti faca un cadou "mumos" cum zice Iulia?????
Iulia draga mea cum ne-a fost vorba. Murat era al nostru.Acu au aparut si doamnele din umbra fiecare vrea cate o bucatica. Noi doua trebuie sa fim unite suntem vecine si trebuie sa ne ajutam. Voi ziceti ca se usuca nici o problema eu oricum nu vroiam de la el decat privirea restul nu ma prea intereseaza.
Mai cred si poate voi nu veti fi de acord dar nu este suparare. CiceK deabia acum incepe lupta Nu va ceda usor si nu va dori sa divorteze.
Cine este in pat cu prietena iasomiei ca nu mai stiu cum o cheama
Mai cred si poate voi nu veti fi de acord dar nu este suparare. CiceK deabia acum incepe lupta Nu va ceda usor si nu va dori sa divorteze.
Cine este in pat cu prietena iasomiei ca nu mai stiu cum o cheama
rodica- vip
DOAMNE AJUTA!DENISA a scris:DA , te rogwindy_day a scris:
fetelor eu trag dreapta..ca maine iar suna ceasul la 6 dimineata...
va doresc noapte buna...somn usor...si vise cat mai placute muratel
iulia80- vip
rodica a scris:Iulia draga mea cum ne-a fost vorba. Murat era al nostru.Acu au aparut si doamnele din umbra fiecare vrea cate o bucatica. Noi doua trebuie sa fim unite suntem vecine si trebuie sa ne ajutam. V(
vă puneţi pe făcut alianţe ??? vin şi eu cu gaşaca mea , acum totul e să-l câstigăm apoi vom vedea cum îl împărţim .
sefa ei era cu uratul de bora..rodica a scris:Cine este in pat cu prietena iasomiei ca nu mai stiu cum o cheama
draga rodica..eu am crezut ca te-ai dus la nani..hai ca ies in balcon cu o lanterna si sa ne salutam!
fetelor..poate totusi isi face mila de noi iepurasul...si cine stie...daca nu pica..cade ceva!
iulia80- vip
banuiesc ca Bora beirodica a scris:Cine este in pat cu prietena iasomiei ca nu mai stiu cum o cheama
andradamaria- vip
DENISA a scris:
Denisa, si eu ma laudam cu spiritul meu de observatie. Abia acum cand am vazut partea 1 mi-am dat seama de ce nu a mai aparut Murat in celebrele lui tricouri cu desene - I LE-A CEDAT IASOMIEI/NURGULEI
MULTUMESC DENISA. Primit sa vorbesc cu Iepurasu da' asta e ametit de primavara, eu stiu daca voi avea succes??? Uite am inceput sa il caut
windy_day- vip
denisa..datorita forumului am descoperit ca eu si cu rodica suntem vecine de bloc..asta pe bune..fara sa ne cunoastem personal...asa ca alianta e ca si facuta!dar stai linistita ca si tu faci parte din ea..nu misc fara tine!DENISA a scris:rodica a scris:Iulia draga mea cum ne-a fost vorba. Murat era al nostru.Acu au aparut si doamnele din umbra fiecare vrea cate o bucatica. Noi doua trebuie sa fim unite suntem vecine si trebuie sa ne ajutam. V(
vă puneţi pe făcut alianţe ??? vin şi eu cu gaşaca mea , acum totul e să-l câstigăm apoi vom vedea cum îl împărţim .
iulia80- vip
noapte buna
andradamaria- vip
acum chiar ma duc la nani..
noapte buna fetelor..
noapte buna fetelor..
iulia80- vip
Pagina 10 din 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum