4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 19 din 37
Pagina 19 din 37 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Denisa,Dea 05,ce bine ca ati aparut, :flower:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
ciof marioara a scris: Denisa,Dea 05,ce bine ca ati aparut, :flower:
bine v-am găsit .
nimic nimic fetelor..a trecut aproape o ora!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
suntem la datorie...eu recunosc sunt in urma inca nu am vazut ep 13ciof marioara a scris: Denisa,Dea 05,ce bine ca ati aparut, :flower:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nu mai este nevoie, am scapat de greul crizei;am avut accident de masina inainte de Paste...DENISA a scris:demiruta a scris:
ACUM BINE, DUPA O PERIOADA FOARTE GREA.incerc sa ma refac dupa mesele copioase si atmosfera de aici este cea mai propice pentru a uita de tot ce mai este prin frigider!
Uite ia un Muratbil şi sigur te va ajuta .
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
SCUZEEE!!!
Buna DEA, DENISA!!! HRISTOS A INVIAT.
Imi cer scuze dar printre batut mesaje citesc si o carte (am gasit-o postata pe internet dupa ce mult timp am incercat sa fac rost de ea)
Iulia, rabdare ca pe la 9 30 apar primele postari!!!
Buna DEA, DENISA!!! HRISTOS A INVIAT.
Imi cer scuze dar printre batut mesaje citesc si o carte (am gasit-o postata pe internet dupa ce mult timp am incercat sa fac rost de ea)
Iulia, rabdare ca pe la 9 30 apar primele postari!!!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 06 Apr 2010, 8:54 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
demiruta a scris:
ACUM BINE, DUPA O PERIOADA FOARTE GREA.incerc sa ma refac dupa mesele copioase si atmosfera de aici este cea mai propice pentru a uita de tot ce mai este prin frigider!
dacă ne-au căzut greu mesele copioase digestia va fi îngreunată în această seară şi de apariţia Yaseminei .
pe fuldizi nimic , cine stie cat a fost ozetul :nh8:iulia80 a scris:nimic nimic fetelor..a trecut aproape o ora!
Admin_dea05- Admin
imi pare rau..cred ca la toate ne pare rau..sper ca nu ai patit nimic.. ca esti bine sanatoasa!demiruta a scris:Nu mai este nevoie, am scapat de greul crizei;am avut accident de masina inainte de Paste...
iulia80- vip
demiruta a scris:
Nu mai este nevoie, am scapat de greul crizei;am avut accident de masina inainte de Paste...
wow.. îmi pare rău , sper că eşti bine acum.
sper ca nu s-a intamplat nimic raudemiruta a scris:
Nu mai este nevoie, am scapat de greul crizei;am avut accident de masina inainte de Paste...
Admin_dea05- Admin
demiruta a scris:
WOW Demiruta, sper ca totul este bine.
windy_day- vip
Sper ca fara repercusiuni grave..si usor de uitat a fost acel accident Demiruta draga!!
andradamaria- vip
Rabdare si...tre' sa apara!iulia80 a scris:nimic nimic fetelor..a trecut aproape o ora!
demiruta- vip
noi rabdam aici..spune-ne daca esti bine? sanatoasa?demiruta a scris:Rabdare si...tre' sa apara!iulia80 a scris:nimic nimic fetelor..a trecut aproape o ora!
renh
iulia80- vip
Bine ca toata lumea e sanatoasa;masina s-a facut, a platit acel nemernic care incerca sa ma depaseasca pe un pod, mai avea putin si ma arunca in apa;cel mai mult m-a suparat felul in care au incercat sa ma intimideze, ca doar eram femeie si ei numai barbati prin jur, eu eram singura in masina;dar le-am demontat toate incercarile de intimidare si a ramas si fara carnet nenea;asta nu ma incanta, era un pusti de 21 de ani care avea permis de 7 luni si primise pe mana un mastodont;e mai greu de uitat, sarbatorile si toti ai mei m-au ajutat, dar inca am cosmaruri!ciof marioara a scris:Sper ca fara repercusiuni grave..si usor de uitat a fost acel accident Demiruta draga!!
demiruta- vip
ne pare rau...speram sa treci cat mai repede peste acest accident neplacut! si ma bucur ca esti bine si nu ai patit nimic grav!demiruta a scris:Bine ca toata lumea e sanatoasa;masina s-a facut, a platit acel nemernic care incerca sa ma depaseasca pe un pod, mai avea putin si ma arunca in apa;cel mai mult m-a suparat felul in care au incercat sa ma intimideze, ca doar eram femeie si ei numai barbati prin jur, eu eram singura in masina;dar le-am demontat toate incercarile de intimidare si a ramas si fara carnet nenea;asta nu ma incanta, era un pusti de 21 de ani care avea permis de 7 luni si primise pe mana un mastodont;e mai greu de uitat, sarbatorile si toti ai mei m-au ajutat, dar inca am cosmaruri!ciof marioara a scris:Sper ca fara repercusiuni grave..si usor de uitat a fost acel accident Demiruta draga!!
iulia80- vip
Ati inteles, sunt bine, mi s-a rupt un dinte si atat, masina a fost in servis si s-a facut pe asigurarea celui care m-a lovit din vina sa, nu am avut avarii mari decat aripa fata si usa fata sofer;mai rau am suportat felul in care s-au purtat domnii, inclusiv politistii care incercau sa minimizeze, masina apartinea unui baron local din judetul Ialomita.
Acum incerc sa uit ...bine ca sunt sanatoasa!
Acum incerc sa uit ...bine ca sunt sanatoasa!
demiruta- vip
esti o dulceata,,niciodata nu vii cu mana goala!DENISA a scris:serviţi câte un fruct în aşteptarea lui Murat .
andradamaria- vip
multumesc mult...struguri si portocale servesc banane zic pas ca nu sunt prietene cu mine!DENISA a scris:serviţi câte un fruct în aşteptarea lui Murat .
inca odata imi pare rau....dar ma bucur ca esti bine ...daca vrei cu dintele vorb cu prietenul meu ca e tehnician dentar sa te ajute!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 06 Apr 2010, 9:18 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Multumim pentru fructe, ne fac bine si scurteaza asteptarea!DENISA a scris:serviţi câte un fruct în aşteptarea lui Murat .
demiruta- vip
Demiruta, aproape ca am vrut sa te intreb ce pusti a dat peste tine. Te rog sa ma crezi ca in ultimul timp numai din astea am auzit si vazut (nu la TV ci in realitate). Eu chiar nu stiu ce ii poate potoli pe astia, iar parintii sunt niste tembeli fiindca nu constientizeaza ca tinerii sunt teribilisti si inconstienti, si le dau pe mana masini puternice, punand in pericol viata altora dar si viata propriilor copii. Bine ca totul s-a terminat cu bine
Fetelor,
Sper ca nu a pus Nurgula, de suparare ca am tot "laudat-o" , interdictie si pe Youtube.
Ca asta a crezut ca iese in fata numai cand da o data ochii peste cap. Ce sa-i faci, o fi ramas si ea surprinsa ca o bate de departe la actorie "semi-anonimul" Murat.
Ca daca in Asi relatia tata-fiica a cazut pe planul doi, castig de cau avand povestea de dragoste, aici avem toate ingredientele necesare sa se intample taman invers, povestea de dragoste sa cada undeva sub apele Bosforului iar relatia mama-fiu sa umple golul (ca atunci cand se infrunta Savas cu batrana parca ia foc ecranul)
Fetelor,
Sper ca nu a pus Nurgula, de suparare ca am tot "laudat-o" , interdictie si pe Youtube.
Ca asta a crezut ca iese in fata numai cand da o data ochii peste cap. Ce sa-i faci, o fi ramas si ea surprinsa ca o bate de departe la actorie "semi-anonimul" Murat.
Ca daca in Asi relatia tata-fiica a cazut pe planul doi, castig de cau avand povestea de dragoste, aici avem toate ingredientele necesare sa se intample taman invers, povestea de dragoste sa cada undeva sub apele Bosforului iar relatia mama-fiu sa umple golul (ca atunci cand se infrunta Savas cu batrana parca ia foc ecranul)
windy_day- vip
WINDY, TE POMENESTI CA AI DREPTATE SI SE INTIND TENTACULELE NURGULOAIEI PANA PE YT,am festelit-o rau de tot la cate osanale i-am inchinat............
andradamaria- vip
multumim mult denisa!
ei weekend-ul de miere e unul de .......dragul de el....a asteptat atat..sigur s-a uscat fetelor!
ei weekend-ul de miere e unul de .......dragul de el....a asteptat atat..sigur s-a uscat fetelor!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 06 Apr 2010, 9:27 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Pagina 19 din 37 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum