Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți

Pagina 34 din 37 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Urmatorul

In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 7:45 pm

Dragele mele,
Va doresc o seara minunata, eu ies sa imi clatesc putin ochii si creierul (ca am un grup de amici noctambuli, ies numai dupa apusul soarelui - sau astia se numeau altfel Smile ). Pentru fetele care se uita la Inima ... le doresc vizionare placuta. Pe mine doua zile de lupta cu tehnica si aici si la serviciu m-au dat gata :gfd<: (ca am inceput de miercuri si am pus punst azi pe la ora doua) asa ca mai las calculatorul, mai ales ca zilele urmatoare apar si traducerile in engleza si vreau totusi sa fac o incercare si la subtitrare.
kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 8:07 pm

Va doresc si eu vizionare placuta si un frumos sfarsit de saptamana! 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 8:28 pm

gata fetelor iesiti?
va doresc seara placuta..plimbare placuta..
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 8:51 pm

iulia80 a scris:gata fetelor iesiti?
va doresc seara placuta..plimbare placuta..
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793

Buna seara Iulia, ma bucur ca nepotul tau se simte mai bine, sper ca si unchiul tau este bine. Am citit ce au scrtis fetele pentru ca abia acum 10 minute am gasit un calculator liber. Baiatul a plecat la prietena lui si mi-a dat voiesa folosesc calc.Poate mai vorbim dupa serial. Eu nu urmaresc serialul Tubei. Vreau sa fie mai multe episoade traduse pentru a urmari in continuare fara intreruperi mari (of.greu mai scriu la tastatura asta)
Vizionare placuta!
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 8:56 pm

Ha! A mai aparut o candidata la muratel . Am spus eu ca daca nu sunt vigilenta si lipsesc putin depe portal unii pun ochii pe lucrurile altora. AM DREPTATEdar nici eu nu ma las (sper Demiruta ca nu te-ai suparat eu glumesc -pt ca am considerat ca pe acest portal se poate si glumi fara ca cineva sa se supere sau sa considere un afront tot ce se scrie) kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 9:23 pm

rodica a scris:Ha! A mai aparut o candidata la muratel . Am spus eu ca daca nu sunt vigilenta si lipsesc putin depe portal unii pun ochii pe lucrurile altora. AM DREPTATEdar nici eu nu ma las (sper Demiruta ca nu te-ai suparat eu glumesc -pt ca am considerat ca pe acest portal se poate si glumi fara ca cineva sa se supere sau sa considere un afront tot ce se scrie) kiss kiss
buna seara vecinico!lasa ca ne descurcam noi cu concurenta..!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 9:40 pm

iulia80 a scris:
rodica a scris:Ha! A mai aparut o candidata la muratel . Am spus eu ca daca nu sunt vigilenta si lipsesc putin depe portal unii pun ochii pe lucrurile altora. AM DREPTATEdar nici eu nu ma las (sper Demiruta ca nu te-ai suparat eu glumesc -pt ca am considerat ca pe acest portal se poate si glumi fara ca cineva sa se supere sau sa considere un afront tot ce se scrie) kiss kiss
buna seara vecinico!lasa ca ne descurcam noi cu concurenta..!
kiss
Sper.. ai observat ca ele stau ascunse nu spun numic si apo ataca Asta nu este treaba...
Pentru ca nu am adresa ta de e-mail o sa incerc sa copii de la mess -ul meu ceva dragut
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 9:42 pm

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 09 Apr 2010, 9:53 pm

fetelor ce faceţi ??

să nu credeţi că am abandonat lupta , sunt la vecini doar ptr Tuba .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 9:53 pm

rodica a scris:Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:..........
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
super tare rodica! Smile Smile Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 9:55 pm

Povestea cea mai scurta si frumoasa pe care ai citit-o vreodata

A fost odata ca nicodata un baiat care i-a cerut unei fete sa se marite cu el.

Fata a spus "NU".

Si a trait fericita pana la adanci batraneti........
Fara sa spele, Laundry
Fara sa gateasca, Cooking Dinner
Fara sa calce pentru nimeni, Ironing
Iesind cu prietenele ei,Ladies Night Bachelorette Party
Facand-o cu cine avea chef, Couple In Bed
Cheltuindu-si banii pentru ea insasi, Shopping Spree
Fara sa lucreze pentru altcineva.Shopping 2

Sfarsit.

Problema este ca de mici NU ne spuneau povestile astea

Si ne-au prostit cu tampenia aia cu "Fat-Frumos" !!!!!!!! L

Am si imagini dar prin copiere...asta est

vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 10:03 pm

rodica draga..eu nu am planuri de maritat..dar mama tare mai trage sa ma marit..trebuie sa ii spun si ei povestea asta! Smile Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 10:45 pm

iulia80 a scris:rodica draga..eu nu am planuri de maritat..dar mama tare mai trage sa ma marit..trebuie sa ii spun si ei povestea asta! Smile Smile Smile Smile
iubita ,toate prostiile se fac la "varsta lor"...daca-i zici mamei o astfel de poveste s-ar putea sa ai parte de multe ,multe, contraargumente pentru ..restabilirea echilibrului Smile Smile
Rodica am ras ca o proasta de prestatia celor 3 doamne!!!! Smile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 10:53 pm

ciof marioara a scris:
iulia80 a scris:rodica draga..eu nu am planuri de maritat..dar mama tare mai trage sa ma marit..trebuie sa ii spun si ei povestea asta! Smile Smile Smile Smile
iubita ,toate prostiile se fac la "varsta lor"...daca-i zici mamei o astfel de poveste s-ar putea sa ai parte de multe ,multe, contraargumente pentru ..restabilirea echilibrului Smile Smile
Rodica am ras ca o proasta de prestatia celor 3 doamne!!!! Smile Smile Smile
marioara bine ai revenit ne era dor de tine...
mama o stie pe a ei si buna...
f tare bancul...problema e cand esti iubita si iti zice cum ii zice sotiei..ti s-a taiat tot cheful
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 10 Apr 2010, 2:42 am

BUNĂ DIMINEAŢA !!

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 A884552cb4c4194028dc4cd9289844d44.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 576c373aa46a6a6b3ad1f72184b4d77b4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 5f8eb9f27c19fc6321551803f3e983ba4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 Fbadbf57a04e23b8d07ee2c24a9e81114.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 D54f7bc6d881360afdbe3090389afadd
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 10 Apr 2010, 8:05 am

buna dimineata denisa...
ce matinala esti ..si ce de-a bunatati....
multumim mult! 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793
pt toate fetele de pe forum. din partea mea si a rodicai ....o melodie superba!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 10 Apr 2010, 9:56 am

Buna dimineata, frumoaselor!
Va multumesc tuturor pentru primirea din dimineata asta si din toate diminetile in care reusesc sa trec si pe aici!
Ce harnicute sunteti si darnice, impartiti bunatatile cu noi!
Eu as vrea sa va daruiesc clipul asta, sigur l-ati vazut si voi, dar la fel de bine stiu ca nu ne saturam de Murat, asa ca nu strica o noua vizionare! Smile
https://www.youtube.com/watch?v=6gRjtmOEZwk
Va doresc o zi calda, soarele sa va incalzeasca mai ales sufletul!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 10 Apr 2010, 10:02 am

demiruta a scris:!Eu as vrea sa va daruiesc clipul asta, sigur l-ati vazut si voi, dar la fel de bine stiu ca nu ne saturam de Murat, asa ca nu strica o noua vizionare! Smile
buna dimineata draga demiruta..
de omul mic si negru..nu ma satur niciodata..nici macar la reluare...
oricum videoclipul este superb ca mai toate videoclipurile lui askasone..pt ca aproape de fiecare data imi vine sa mai revad cate o faza din serial!
iti doresc sa ai o zi cat mai frumoasa..
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 10 Apr 2010, 10:08 am

iulia80 a scris:
demiruta a scris:!Eu as vrea sa va daruiesc clipul asta, sigur l-ati vazut si voi, dar la fel de bine stiu ca nu ne saturam de Murat, asa ca nu strica o noua vizionare! Smile
buna dimineata draga demiruta..
de omul mic si negru..nu ma satur niciodata..nici macar la reluare...
oricum videoclipul este superb ca mai toate videoclipurile lui askasone..pt ca aproape de fiecare data imi vine sa mai revad cate o faza din serial!
iti doresc sa ai o zi cat mai frumoasa..
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793
Multumesc, Iulia, sper ca totul in jurul tau sa fie bine si ai tai sanatosi.
Eu am maine un botez si am dat jos tot sifonierul, nu stiu cu ce sa ma imbrac;cred ca o sa aman calcatul planificat si o sa plec la shoping...
...cat despre omul ala mic si negricios, daca mai spun ceva nu ma mai dezlipesc de PC si trebuie!
Pupicei calzi si insoriti de la Dunare!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 10 Apr 2010, 10:10 am

demiruta a scris:Pupicei calzi si insoriti de la Dunare!
spor la cumparaturi..
sa ai o zi cat mai frumoasa..
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793 din iasi...!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 10 Apr 2010, 10:18 am

Multumesc, chiar m-am hotarat sa plec, nu mai aman!
Cat despre Iasi, mi-e tare drag si mi-e si dor de el, ultima data l-am vazut acum 6 ani;dar e tare, tare departe, doar virtual imi pot permite momentan sa-l vizitez;si in realitate cine stie cand am sa mai pot;dupa accidentul acela stupid de masina, mi-e frica sa mai plec la drum lung, prea multi inconstienti pe sosele;cand ma intalnesc in drum cu cate o masina cu gabarit mare, asemanatoare cu cea care m-a acrosat pe mine, ma ia tremuratul, am tot timpul senzatia ca vine spre mine, precum nemernicul acela care era sa ma arunce peste pod!
Pupicei, ne intalnim mai pe seara, daca scot masina si plec, dau si pe la mama sa vad ce a mai facut prin curte, ca e atata treaba si noi nu putem sa o ajutam prea mult, ii fac si dansei piata, ca uita si sa manance cand are multa treaba!!!
Spor la vorbit pe forum, daca aveti timp!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 10 Apr 2010, 10:21 am

demiruta a scris:dupa accidentul acela stupid de masina, mi-e frica sa mai plec la drum lung, prea multi inconstienti pe sosele;cand ma intalnesc in drum cu cate o masina cu gabarit mare, asemanatoare cu cea care m-a acrosat pe mine, ma ia tremuratul, am tot timpul senzatia ca vine spre mine, precum nemernicul acela care era sa ma arunce peste pod!
Pupicei, ne intalnim mai pe seara, daca scot masina si plec, dau si pe la mama sa vad ce a mai facut prin curte, ca e atata treaba si noi nu putem sa o ajutam prea mult, ii fac si dansei piata, ca uita si sa manance cand are multa treaba!!!
Spor la vorbit pe forum, daca aveti timp!
ai grija cu nebunii de pe sosele..si spor la treaba cand ajungi la mami tau...
eu acus ies si eu..acasa ..4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 34 517793!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Sam 10 Apr 2010, 11:15 am

Buna dimineata,dragelor

cu un singur lucru nu sunt de acord ,omul nu este mic are1,84 m inaltime,iar mama Asiei i-a spus doar slab si negru Smile Smile
In vestul Ardealului este un timp frumos ,din pacate la noi se lucreaza ceva pe la reteaua de apa potabila si cateva ore am ramas fara apa curenta .Tocmai astazi s-au gasit sa repare..in cursul saptamanii n-au avut timp,of doamne.
Demiruta,distractie placuta,la botez,si spor la cumparaturi.
Iulia am sa te citesc pe celalalt topic,sa vad daca ai facut parte din" corul de adoratori" glumesc, iti dai seama,iar Denisei ii aduc aminte ca primavara ar trebui sa fie un anotimp de detoxifiere al organismului..ori ce ne ofera ea sad niste "iarba"n-ai la indemana iubita Smile Smile superbe melodii,frumoase clipuri..multumim.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 10 Apr 2010, 12:15 pm

draga marioara...lasa asa ..inducem lumea in eroare.si se reprofileaza pe cansel..
eu sunt aici pe baricade pt muratel,la cansel le-am rugat pe fete sa ma puna pe lista de asteptare...
ce ziceai de iarba?..de azi dimineata am ras jumatate de cutie de bomboane cu lichior..iar acum ma revansez..pap ridiche.. Smile

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 10 Apr 2010, 6:33 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 10 Apr 2010, 12:50 pm

hi ,
Am terminat de subtitrat partea care mi-a revenit. Astept cu sufletul la gura sa imi spuna Motzi daca este OK.
Pana una alta am intrat sa va salut si sa va urez o zi minunata.
kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 37 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum