1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
Roxana.
Admin_dea05
6 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
ce-l mai schimba barba..dar acum am o dilema cum a ajuns asa brunet... ...victorelalove a scris:pe bune ???
serios ?? 90 ???
la ei trec 3 ani intr-un an .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
ce-l mai schimba barba..dar acum am o dilema cum a ajuns asa brunet... ...
de nervi !!
ce-i drept si aga avea undeva la 28 de ani in sila . si ii dadeai mai mult .mardinu' este de vina .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
...nu cred aici astia se misca repede...consider ca a aratat prea mult si din prima noaptevictorelalove a scris:Admin_dea05 a scris:
ai rabdare daca mi-l arata de la inceput se pierdea tot farmecul..asa sa-l vad odata cu Reyyan...sa salivam amandoua ....
normal , eu zic ca cel mai bine este prin episodul 34 spre 40 si ceva . si asa ...de la distanta .
alt clip dragut
Admin_dea05- Admin
da, dar ala era brunet ...asta din blond cum naiba a ajuns un tuciuriu....victorelalove a scris:Admin_dea05 a scris:
ce-l mai schimba barba..dar acum am o dilema cum a ajuns asa brunet... ...
de nervi !!
ce-i drept si aga avea undeva la 28 de ani in sila . si ii dadeai mai mult .mardinu' este de vina .
Admin_dea05- Admin
lasa-ma cu repedele tau . ca asa si-n camera 309 . au facut copil din prima ...si cat au tras apoi de actiune ...
te ia repede , te nauceste primele episoade . si de la 12 in sus ... stau despartiti si certati cu anii .
te ia repede , te nauceste primele episoade . si de la 12 in sus ... stau despartiti si certati cu anii .
victorelalove- moderator
Admin_dea05 a scris:
da, dar ala era brunet ...asta din blond cum naiba a ajuns un tuciuriu....
hai , ca nu-i chiar blond . un saten inchis cel mult .
si exista vopsele .exista cenusa de tuci . gasesc ei .
victorelalove- moderator
dea , tu nu te lua dupa mine si denisa .
noi suntem doua femei care si-au pierdut licarul din minte si ochi . s-a dus pe valea sambetei toata trairea ce exista odata . fuse , fuse si se duse . acum suntem mereu cu neincredere si neinduplecare . nu mai simtim nimic . s-a uscat martzul de la poarta si dorinta din inima cand vine vorba de turci . ne-au mintit de multe ori , ne-au facut sa visam si ne-au luat fericirea cand ne era si noua mai draga lumea turceasca . pai mintite de atatea ori ...cat sa mai speram si noi ??? cat ?? asa ca am renuntat , si acu' ne uitam cu neincredere la tot ce vine de la ei . dar noi te ascultam si ne face placere sa vorbim cu tine si cu entiziasmul tau superb . tu povesteste-ne si noi citim . analizam . judecam din umbra . oameni care si-au piedut sclipirea din celule cand vine vorba de turcisme . dar tu spune-ne .
noi suntem doua femei care si-au pierdut licarul din minte si ochi . s-a dus pe valea sambetei toata trairea ce exista odata . fuse , fuse si se duse . acum suntem mereu cu neincredere si neinduplecare . nu mai simtim nimic . s-a uscat martzul de la poarta si dorinta din inima cand vine vorba de turci . ne-au mintit de multe ori , ne-au facut sa visam si ne-au luat fericirea cand ne era si noua mai draga lumea turceasca . pai mintite de atatea ori ...cat sa mai speram si noi ??? cat ?? asa ca am renuntat , si acu' ne uitam cu neincredere la tot ce vine de la ei . dar noi te ascultam si ne face placere sa vorbim cu tine si cu entiziasmul tau superb . tu povesteste-ne si noi citim . analizam . judecam din umbra . oameni care si-au piedut sclipirea din celule cand vine vorba de turcisme . dar tu spune-ne .
victorelalove- moderator
sa vedem..primul sezon se termina in mai... trebuie sa ne dea multe ca din toamna sa se uite turcii cu miile .... ... ca de nu e jale cu atatea seriale inchise peste noapte....victorelalove a scris:lasa-ma cu repedele tau . ca asa si-n camera 309 . au facut copil din prima ...si cat au tras apoi de actiune ...
Admin_dea05- Admin
sa va bucurati si voi de vacantaAdmin_dea05 a scris:
sa vedem..primul sezon se termina in mai... trebuie sa ne dea multe ca din toamna sa se uite turcii cu miile .... ... ca de nu e jale cu atatea seriale inchise peste noapte....
cred ca pana si ei s-au saturat de ei .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:dea , tu nu te lua dupa mine si denisa .
..da ..da..nu va las...
Admin_dea05- Admin
asa repede...pai abia au inceput ....victorelalove a scris:sa va bucurati si voi de vacantaAdmin_dea05 a scris:
sa vedem..primul sezon se termina in mai... trebuie sa ne dea multe ca din toamna sa se uite turcii cu miile .... ... ca de nu e jale cu atatea seriale inchise peste noapte....
cred ca pana si ei s-au saturat de ei .
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
..da ..da..nu va las...
da-ne din doza ta de entiziasm .
mai spune-ne tu cum se impusca . cu pasiune .
victorelalove- moderator
Admin_dea05 a scris:
asa repede...pai abia au inceput ....
zic asa de-a lungul anilor . cu toata suferinta lor .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Admin_dea05 a scris:
..da ..da..nu va las...
da-ne din doza ta de entiziasm .
mai spune-ne tu cum se impusca . cu pasiune .
cum se arunca de pe pod...
fragment tradus de mine
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/398135600768506/
Admin_dea05- Admin
se arunca si de pe pod ??? ee ...deja ne invartim in cercuri distincte .
victorelalove- moderator
s-a saturat de viata ... ....victorelalove a scris:se arunca si de pe pod ??? ee ...deja ne invartim in cercuri distincte .
astia de la Kanal D nu au stat pe ganduri si repede au cumparat serialul....cred ca s-a grabit ca le era frica ca vine concurenta
http://www.ranini.tv/haber/36168/1/hercai-dizisinin-ilk-yurt-disi-satisi-gerceklestirildi?fbclid=IwAR2HqDTSVkTkhZZgHTfJrN4Fso3shbu-QRaQ3rxIlQHwyuJo0WJp1mGwDZ0
Admin_dea05- Admin
ce concurenta ??
aaa . gen sa nu ia altii serialul . trinc !!
victorelalove- moderator
.... pai nu inteleg atunci de unde asa graba... e abia la ep 4victorelalove a scris:ce concurenta ??
Admin_dea05- Admin
o avea vreo fana in televiziune serialul . a zis sa-l prinda .Admin_dea05 a scris:
.... pai nu inteleg atunci de unde asa graba... e abia la ep 4
victorelalove- moderator
offffffff..... nu dați tare dar mie nu îmi place Miran .. are ochii roșii,, nu..... nu îmi place, ea pare foarte expresivă... mi se pare hilar, la ei agăii moștenitori dar și cei ce râvnesc la moșteniri . fac pe gigi durul doar în fața nevestelor sau a femeilor că în rest sunt niște lași . nu sunt în stare să își apere nevestele în fața căpeteniilor din clan , sângele le curge aleatoriu prin vene......
până îl dau ai noștri în toamnă ne plictisim și nu m=aș mira să fie și terminat la turcaleți , s-au dus vremurile în care filmau câte doi ani la un serial,,, au cam dispărut și masculii letali de la ei....
Vic te uiți și tu ??
până îl dau ai noștri în toamnă ne plictisim și nu m=aș mira să fie și terminat la turcaleți , s-au dus vremurile în care filmau câte doi ani la un serial,,, au cam dispărut și masculii letali de la ei....
Vic te uiți și tu ??
Re: 10. Camera 309 - NO:309
DENISA a scris:offffffff..... nu dați tare dar mie nu îmi place Miran .. are ochii roșii,, nu..... nu îmi place, ea pare foarte expresivă... mi se pare hilar, la ei agăii moștenitori dar și cei ce râvnesc la moșteniri . fac pe gigi durul doar în fața nevestelor sau a femeilor că în rest sunt niște lași . nu sunt în stare să își apere nevestele în fața căpeteniilor din clan , sângele le curge aleatoriu prin vene......
Vic te uiți și tu ??
Ii s-a scurs privirea prea mult după Reyyan...... Da, am observat și eu dar m-am obisnuit cu ochii lui.....Da aici moșul și baba au ultimul cuvânt dar din cate am observat își iubesc nepoții numai că Reyyan nu-i nepoata lui ....primul sezon se termină la sfârșitul lui mai așa că nu cred ca o să devină plictisitor .
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:
Vic te uiți și tu ??
neata !
nu , nu ma uit . nu mai vreu suferinta de la turci .
dar imi place entiziasmul deei . pasiunea ei nebuna , faptul ca dupa atatia ani de suferinta inca mai poate cu turcii si dramele lor . imi place cum povesteste ea cand se arunca lumile de pe poduri inalte si cum se impusca insurateii ca sa-si dovedeasca iubirea . cum cica el va fugi dupa ea 2-3 ani ca-n final sa o cucereasca si apoi cine stie ce o sa se intample si toata fuga sa fie in zadar .
deci sa inteleg ca tu ii dai cate o sansa . am vazut si ea asa . trailer si cateva clipuri . dar se pare ca toata pasiunea turceasca s-a dus .
poate tu mai ai o sansa sa fii resuscitata .
vaiii , pai bine , mai , dea ... daca face ochii rosii de la uitat dupa ea .... cum ii va avea peste cateva episoade ???
foarte bine aleasa fetita . este simpatica foc .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:DENISA a scris:
Vic te uiți și tu ??
neata !
nu , nu ma uit . nu mai vreu suferinta de la turci .
dar imi place entiziasmul deei . pasiunea ei nebuna , faptul ca dupa atatia ani de suferinta inca mai poate cu turcii si dramele lor . imi place cum povesteste ea cand se arunca lumile de pe poduri inalte si cum se impusca insurateii ca sa-si dovedeasca iubirea . cum cica el va fugi dupa ea 2-3 ani ca-n final sa o cucereasca si apoi cine stie ce o sa se intample si toata fuga sa fie in zadar .
deci sa inteleg ca tu ii dai cate o sansa . am vazut si ea asa . trailer si cateva clipuri . dar se pare ca toata pasiunea turceasca s-a dus .
poate tu mai ai o sansa sa fii resuscitata .
vaiii , pai bine , mai , dea ... daca face ochii rosii de la uitat dupa ea .... cum ii va avea peste cateva episoade ???
foarte bine aleasa fetita . este simpatica foc .
Neata! ...In dimineata asta mi s-a impaienjenat si mie ochii cand i-am deschis ...a trebuit sa recuperez doua episoade din hercai....asa ca m-a prins dimineata....s-a ajuns sa filmeze un ep 2:30 min....mama ce mult.....sunt tare curioasa cat o sa ma tina asta cu vazut serialul cap coada fara sa dau pe sarite..... ...ultimul pentru mine cap coada a fost Kiralik Ask ...
Admin_dea05- Admin
stai , stai , deo ... cum adica mai aveai 2 de vazut ??? pai nu sunt 2 cu toatele ??
asta i-ar place denisei . sa dea ea pe repede inainte . si ar fi si aflat sfarsitul pana acu' .
deci si aci este cu barbatul puternic dar cand spune soata ceva nu mai conteaza . exact ce-i place denisei . NU !!!
asta i-ar place denisei . sa dea ea pe repede inainte . si ar fi si aflat sfarsitul pana acu' .
deci si aci este cu barbatul puternic dar cand spune soata ceva nu mai conteaza . exact ce-i place denisei . NU !!!
victorelalove- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors