Serialesitelenovelet
Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri   -  Trailer Translations  - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri   -  Trailer Translations  - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri - Trailer Translations

+12
florica
mita baston
rina-rina
alitheea
iulianagl
DENISA
pissycutz
anuta1971
mihaela99
vivi
florina1989
Admin_dea05
16 participanți

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

In jos

Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri   -  Trailer Translations  - Pagina 5 Empty Re: Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri - Trailer Translations

Mesaj Scris de iulianagl Joi 20 Ian 2011, 7:35 am

Admin_dea05 a scris:
Levent: everything shall be very great. If it weren't for you. I wouldn'be happy.
Murat: actually you do not know what you want either. you are confused.
will you always decide with your inner feelings?
hasret: yes.always
murat: then you do not need me
levent: I cannot bear it if I lose you. do you understand? I cannot live.
bahar: Murat used to love you did you know that?? I saw it in his eyes. but he is no longer in love with you.
You lost him with the things you did.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri   -  Trailer Translations  - Pagina 5 Empty Re: Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri - Trailer Translations

Mesaj Scris de iulianagl Joi 20 Ian 2011, 7:52 am

Levent: totul trebuie să fie perfect . Dacă nu a fost pentru tine. Nu aş fi
fericit.
Murat: de fapt, nu ştii ce vrei, eşti confuză. întotdeauna vei lua decizii cu sentimentele tale interioare?(sufletul)
Hasret: da , întotdeauna.
Murat: atunci nu vei avea nevoie de mine.
Levent: eu nu pot suporta să te pierd. ai înţeles? Eu nu pot trăi.
Bahar: Murat s-a folosit de iubirea ta . Ştiai ? Am văzut-o în ochii lui, dar el nu mai este îndrăgostit de tine.
L-ai pierdut cu lucrurile pe care le-ai făcut.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 21 Ian 2011, 10:20 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 26 Ian 2011, 3:31 pm

Hasret: Crezi că totul va fi bine Levent?
Levent: Totul va fi minunat Hasret .
Hasret ( în sinea ei ): te-ai logodit cu Levent, Hasret. Tu l-ai ales ... Nu ai dreptul să te plângi ...
Hasret : Tu cânţi la pian?
Murat: Da , cu degetul meu bandajat.
Levent: Fotografiile tale vor fi peste tot, toată lumea îţi va putea asculta melodiile. Eu va trebui să te împărt cu toată lumea şi asta mă cam sperie un pic.
Murat: Fiecare îşi alege propria viaţă.
Hasret: Tu nu vei pleaca nicăieri. Mergem să vorbim .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 29 Ian 2011, 12:19 am

Gönülçelen 38.Bölüm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 02 Feb 2011, 3:17 pm

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 09 Feb 2011, 4:03 pm

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de chrisa Joi 10 Feb 2011, 11:43 am

Spre rusinea mea nu mai stiu sa pun un videoclip....va pun doar linkul cu trailerul tradus

chrisa
chrisa
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 11 Feb 2011, 1:09 pm

rina-rina a scris:Hi! Gönülçelen-Trailer episoade si traduceri   -  Trailer Translations  - Pagina 5 155520
New trailer!

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 11 Feb 2011, 4:54 pm

Ceren:Stiu ca o iubesti pe Hasret.Ti-am mai spus, voi trebuie sa vorbiti unul cu celalalt.
Murat:Nu pot.Este logodita cu Levent.
Ceren:Ea nu-l iubeste pe el...ea te iubeste pe tine, tu nu vezi?
Levent:Voi face totul pentru tine.
Hasret:Ma simt asa de rau cand Levent se uita la mine.Ma simt de parca as cara o tona de durere.
Hasret:Vine tot drumul aici, brat la brat cu acea fata.Nu-i pasa nici un pic de felul cum ma simt.
Ceren:Eu cred ca amandoi va iubiti, dar nu puteti sa va spuneti din cauza ca sunteti prea caposi.
Murat:Hasret este foarte importanta pentru mine.
Ceren:Doresc ca tu sa-i fi spus acest lucru cel puti odata.
Hasret:N-ar fi trebuit sa port inelul acela de prima data.
Gulnaz:Du-te si spune-i atunci...Anuleaza logodna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 15 Feb 2011, 7:17 pm

DENISA a scris:
vania_e a scris:TIPS FOR EP. 40

Vânzările albumului lui Hasret nu merg cum era de aşteptat. Levent este îngrijorat de această problemă.
Hasret este fie la lecţiile lui Ceren fie la cele ale lui Murat (participă la ambele).o studenta studiaoasă dar obosită
Levent şi Hasret au o dispută pe o problemă importantă. Levent îşi depăşeşte limitele.
Cobra găseşte un nou mod periculos pentru a o descuraja pe Gulnaz.
Un film francez va fi bun după orele de franceză. foarte potrivită situaţia din film . Ghici ce ...
Ceva a căzut pe capul lui Bahar? Se pare ca terapia a funcţionat. în cele din urmă ea vorbeşte cu Hasret .
Ceren îi spune lui Murat că trebuie să recunoscă adevărul lui Hasret sau ea nu îl va ajuta.
Murat: Acum spune-mi, budincă de orez sau budincă din piept de pui ?
Hasret: a doua ...
Murat: scuze Hasret, te-am sunat din greşeală. O căutam pe Ceren ...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 16 Feb 2011, 4:30 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 17 Feb 2011, 8:04 pm

florina1989 a scris:trailer

ceren: tu esti indragostit de fata asta Murat...revino-ti odata...fa ceva odata trece timpul
murat:hasret e logodita...chiat cu prietenul meu cel mai bun
ceren:atunci trebuie sa vezi in ce stare esti..eu nu mai exist in jocul asta.
levent:te iubesc
Hasret:v-am vazut pe amandoi imbratisati
ceren: zice de album de ore ca nu le poate face fata si il intreaba daca are de gand sa-i spuna ca o iubeste daca are atata curaj
hasret:chiar vrei sa mergem la cina?
murat:nu vreau sa te pierd hasret
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 17 Feb 2011, 8:54 pm

Ceren: Esti indragostit de aceasta fata, Murat!Revino-ti!Fa ceva!Ridica-te!
Murat: Hasret este logodita cu prietenul meu cel mai apropiat!
Ceren: Atunci fa cum iti place dar eu una renunt!Nu mai fac parte din acest joc.
...
Levent: Te iubesc.

Hasret: V-am vazut pe amandoi cum va imbratisa-ti.
Ceren: Unul o hartuieste cu albumul, interviuri etc, actiuni ciudate de gelozie iar altul o testeaza sa fie sigur de dragostea ei. Deajuns termina-ti cu jocurile de acum.Ori te duci si ii spui ca o iubesti, ori o iei de mana si fugi cu ea , nu-mi pasa ce faci.Desigur daca ai curaj suficient sa faci toate aceste lucruri.

Hasret: Chiar vrei sa te casatoresti cu mine?
Murat: Nu vreau sa te pierd Hasret.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 24 Feb 2011, 7:28 am

DENISA a scris:
rina-rina a scris:

TIPS FOR EPISODE 41

Acest Levent a început să mă irite. Acum, el nu vrea ca Hasret să meargă la şcoală şi la orele de franceză.
Levent: Hasret, vino cu mine ...
Murat: avem oră, Levent ...
Levent: Nu e treaba ta ...
...
Tipul care o curtează pe Nakiye poate fi o veche cunoştinţă. El trimite un cadou pentru Nakiye din trecut, o bijuterie ...
Murat spune o poveste despre Levent ... O poveste frumoasă ...
Hasret e atât de supărată încât nu ştie ce să facă. Cine o supără ? Desigur, Levent nu ...
Hasret: Murat a cumpărat rochia asta ... am purtat-o atunci când am dansat noaptea ...
Ceren găseşte o idee nouă pentru a îi ajuta pe Murat şi Hasret. Murat face noi planuri. Episodul se termină într-un mod ciudat.

Rezumatul ep 41

Legătura dintre Hasret şi Levent e pe cale să se strice .Levent în sfârşit face o declaraţie şocantă ptr toată lumea! .. Nesrin aude de falsa relaţia dintre Murat şi Ceren. Dar ea începe să se poarte cu Ceren ca şi cu o potenţială noră , gândindu-se că totul este adevărat ...Divergenţele dintre Murat şi Levent aduc rezultate noi. Murat, Hasret, Levent şi Ceren se întâlnesc la aceeaşi masă pentru o cină. Fiecare dintre bărbaţi se gândeşte că el are în mână cea mai bună carte . Dar lucrurile devin confuze iar finalul serii a fost un dezastru !
Pe de altă parte, în cartier vine ziua alegerilor . Cobra continuă să lupte până la capăt.
Nakiye primeşte o surpriză plăcută de data asta. Şi găseşte în ea ceva din trecut !

iulianagl a scris:

Levent:Este deajuns.
Hasret:Te rog inceteaza, ce faci?
Levent:Ma auzi?Destul.
Hasret:Levent, nu te mai rasti la mine.
Murat:O iubesti pe Hasret asa mult?
Levent:Da.O iubesc asa nebuneste, incat crede-ma, incat pot sa fac orice.
Hasret:El pretinde ca ma apreciaza mult, ma iubeste mult.Este ceea ce stii tu despre dragoste?Este?
Levent:Sunt vesti care vrem sa le impartim cu voi.Vreti sa fiti martori la casatoria mea?
Murat:Dar am si eu o rugaminte...Vreti sa fiti martori la casatoria mea?Eu si Ceren deasemeni am decis sa ne casatorim.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 02 Mar 2011, 9:01 am

iulianagl a scris:EPISODE 42 TIPS

Trebuie sa spun ca incep sa ma supar pe Murat, asa ca o las pe Ceren sa vorbeasca in locul meu.
Ceren:
Tu doar stai si astepti si nu faci nimic.Hasret se casatoreste in 15 zile si tu inca asteoti.Chiar si pietrele s-ar sparge cu o asa tensiune in fata ta.

Murat face ceva sa o puna pe Hasret in miscare, dar el este sub orice control.Daca o iubesti asa de mult cum poti sa risti in felul asta?
Nakiye aude ceva si-i spune lui Nesrin si Nesrin preia imediat controlul.
Hasret incearca sa amane cat mai mult atat casatoria ei cat si cea a lui Murat si Ceren.Si ce face ea?Merge si vorbeste cu Ceren.
Ceren:
Ai dreptate, casatoria este un lucru serios si nu trebuie facuta in graba.Trebuie sa vorbesc cu Murat despre asta.

Hasret:
Da, da vorbeste cu el si nu-l lasa sa te convinga, daca trebuie ceartate cu el.

Murat isi continua jocul si Hasret il urmareste.Ceren gaseste ceva ce Murat a scris pentru Hasret...

Ceren:
Daca un barbat mi-ar fi scris mie asa ceva l-as parasi pe celalalt barbat in fata altarului...Este o rusine.

Si la sfarsitul episodului Hasret face ceva....

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Joi 03 Mar 2011, 11:39 am

alitheea a scris:TRAILER EPISODE 42
Hasret: Totul va avea loc atunci cand vom dori asta , si vom spune doar "da"
Ceren: Sa nu spunem "da " o data si apoi sa vedem ce se va intampla.
Hasret: Asta este.Sa nu spunem.
...Murat:Hasret ne priveste .Nu strica totul.
Levent: Nu m-am gandit niciodata ca te voi intalni intr-un magazin cu rochii de mireasa.
Murat: Doar o coincidenta...Ti se potriveste ... Nu crezi?
Hasret:M-ai pacalit?Am fost de acord sa nu spunem da.
Murat: Ne-am gandit sa ne tinem nunta la Paris luna viitoare.
Ceren: Stii ca nu e usor sa ii spui nu lui Murat. Hasret, revino-ti. ahhhhhhh.....
Hasret: Deci nu ma mai pacalesti
Levent: Daca trebuie sa termin pregatirile pentru nunta in 2 saptamani le voi termina
Hasret:Sper ca vei ii fericit.
Murat: Hasret…
Hasret:Nu spune nimic, pentru ca este timpul pentru amandoi sa tacem. Pentru totdeauna...
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 09 Mar 2011, 6:39 am

alitheea a scris:Toata lumea este in cautarea lui Hasret.Ei o cauta peste tot , inclusiv in vechea casa unde se ascundea odata....
Pentru prima data Murat este foarte decis sa o caute pe Hasret.Plecarea ei l-a facut sa-si lamureasca sentimentele. Dar nu este prea tarziu?
Murat: Daca o voi gasi, nu va fi tarziu. Hasret poate sa ma asculte. Si poate sa inteleaga. Pot sa ii explic de ce am tacut si nu am spus nimic niciodata. Ii voi explica totul de la inceput.ASi ea poate sa imi explice. Si eu pot sa o ascult.Putem sa deschidem o noua pagina impreuna...putem incepe orice ca si cum ar fi o noua compozitie.
Murat si Levent aduc argumente lui Saime , dar ea ii pune la punct pe amandoi.
Pentru prima data dupa mult timp Hasret isi accepta sentimentele. Presupun ca nu este usor.
Hasret: I Sunt departe...sunt intr-un loc pe cat de departe posibil.Ma plimb singura...si ma simt usurata …vantul imi face bine … i=am dus lipsa
Levent face ceva iesit din comun sa o gaseasca pe Hasret si in final Hasret vine cu decizia luata.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 10 Mar 2011, 6:10 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 11 Mar 2011, 5:48 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de georgiana Sam 12 Mar 2011, 11:41 am

Ma bucur ca traduceti trailerele. va multumesc.

georgiana
membru
membru

Data de inscriere : 26/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 17 Mar 2011, 12:17 am

dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 30 Mar 2011, 1:01 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Mier 06 Apr 2011, 9:20 pm

vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 06 Apr 2011, 11:23 pm

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum