19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu zic ca nu o sa vedem prea repede saruturi.. eu stiu poate peste vreo 6, 7 episoade... sa nu ma bateti poate nu am dreptate.. or s-o tot tina cu recapatatul increderiialitheea a scris:depinde cat vor sa fie suspansul , din cate imi aduc aminte la celelalte seriale erau episoade de umplutura in care nu se intampla nimic si apoi dintr-o data incepea actiunea , sper ca regizorul fiind nou si stiind ca trebuie sa dovedeasca ca e bun nu va face greseala astadana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dragelor..eu am picat...
va doresc seara placuta !
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
da chiar se vede dar ai vazut cite repetitii ca pina la urma asta a fost ceea ce au dansat ei mai si prelungeau ca le facea si placere nu i vedeai ce le sticleau ochiidana17 a scris:Cansel e nebun dupa Tuba...se vade asta...Bunica saraca avea o vorba...E valatuci...elena a scris:da ea afla si de gulnaz si de kadir ca stiau si nu i au spus intr un moment de furie si ravasita cum este pleaca dar nu va dura mult si la cit este murat de nebun dupa ea...dana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
noapte buna copil dragiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Regizorul asta nu cred ca o sa-i lase sa se pupe prea des si cu atata pasiune ,ai vazut ca a mai taiat din scena sarutului de pe lac ?alitheea a scris:depinde cat vor sa fie suspansul , din cate imi aduc aminte la celelalte seriale erau episoade de umplutura in care nu se intampla nimic si apoi dintr-o data incepea actiunea , sper ca regizorul fiind nou si stiind ca trebuie sa dovedeasca ca e bun nu va face greseala astadana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
n bunaiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
elena- vip
sa speram ca nu va fi asa ca facem referendum si il schimbamdana17 a scris:Regizorul asta nu cred ca o sa-i lase sa se pupe prea des si cu atata pasiune ,ai vazut ca a mai taiat din scena sarutului de pe lac ?alitheea a scris:depinde cat vor sa fie suspansul , din cate imi aduc aminte la celelalte seriale erau episoade de umplutura in care nu se intampla nimic si apoi dintr-o data incepea actiunea , sper ca regizorul fiind nou si stiind ca trebuie sa dovedeasca ca e bun nu va face greseala astadana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
alitheea- vip
Noapte buna Iasi...alitheea a scris:noapte buna copil dragiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
dana17- vip
dana pui , bag de seama ca iti e dor de casadana17 a scris:Noapte buna Iasi...alitheea a scris:noapte buna copil dragiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
alitheea- vip
da am vazut si eu cred ca o sa fie scandal dupa c e pleaca hasret in primul rind cu levent se duce dracului petrecereaalitheea a scris:sa vezi tu ce-i face murat cand o afla , cred ca e in stare sa ii sparga moaca , dar ati vazut ca in promo nersin merge in cartier dupa hasret , oare m-am inselat eu?elena a scris:a avut dreptate anuta daca nu interveea leventalitheea a scris:ziceti voi de faza cu dansul... mie mi s-a parut de-a dreptul erotica , nu danseaza el bine , da se misca , simte si umbla cu ochii si mainile lui alea frumoase peste tot (pe unde se poate)
elena- vip
cat mai stai in vacanta?
alitheea- vip
OK Ali ,ce e e de capul lui ?alitheea a scris:sa speram ca nu va fi asa ca facem referendum si il schimbamdana17 a scris:Regizorul asta nu cred ca o sa-i lase sa se pupe prea des si cu atata pasiune ,ai vazut ca a mai taiat din scena sarutului de pe lac ?alitheea a scris:depinde cat vor sa fie suspansul , din cate imi aduc aminte la celelalte seriale erau episoade de umplutura in care nu se intampla nimic si apoi dintr-o data incepea actiunea , sper ca regizorul fiind nou si stiind ca trebuie sa dovedeasca ca e bun nu va face greseala astadana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
dana17- vip
nu te-ai inselat...cred ca ii este frica ca Murat sa aiva iar o cadere psihica...Murat spun eu nu o sa afle ca Levent i-a spus Hasretei ca stia ca Saime e mama ei..o sa creada ca i-a spus Cobra sau Gulnaz... oare de asta Gulnaz il injunghie pe Cobra? hai ca am luat-o raznaalitheea a scris:sa vezi tu ce-i face murat cand o afla , cred ca e in stare sa ii sparga moaca , dar ati vazut ca in promo nersin merge in cartier dupa hasret , oare m-am inselat eu?elena a scris:a avut dreptate anuta daca nu interveea leventalitheea a scris:ziceti voi de faza cu dansul... mie mi s-a parut de-a dreptul erotica , nu danseaza el bine , da se misca , simte si umbla cu ochii si mainile lui alea frumoase peste tot (pe unde se poate)
anuta1971- vip
pai pleaca sarbatorita , si mai facea afurisitul moaca ai de" vai am facut o greseala "elena a scris:da am vazut si eu cred ca o sa fie scandal dupa c e pleaca hasret in primul rind cu levent se duce dracului petrecereaalitheea a scris:sa vezi tu ce-i face murat cand o afla , cred ca e in stare sa ii sparga moaca , dar ati vazut ca in promo nersin merge in cartier dupa hasret , oare m-am inselat eu?elena a scris:a avut dreptate anuta daca nu interveea leventalitheea a scris:ziceti voi de faza cu dansul... mie mi s-a parut de-a dreptul erotica , nu danseaza el bine , da se misca , simte si umbla cu ochii si mainile lui alea frumoase peste tot (pe unde se poate)
alitheea- vip
sa speram ca nu tarate...cand intrati in tara nu treceti prin Timisoara?dana17 a scris:OK Ali ,ce e e de capul lui ?alitheea a scris:sa speram ca nu va fi asa ca facem referendum si il schimbamdana17 a scris:Regizorul asta nu cred ca o sa-i lase sa se pupe prea des si cu atata pasiune ,ai vazut ca a mai taiat din scena sarutului de pe lac ?alitheea a scris:depinde cat vor sa fie suspansul , din cate imi aduc aminte la celelalte seriale erau episoade de umplutura in care nu se intampla nimic si apoi dintr-o data incepea actiunea , sper ca regizorul fiind nou si stiind ca trebuie sa dovedeasca ca e bun nu va face greseala astadana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
alitheea- vip
e clar neuronul nostru a inceput sa faca scenariianuta1971 a scris:nu te-ai inselat...cred ca ii este frica ca Murat sa aiva iar o cadere psihica...Murat spun eu nu o sa afle ca Levent i-a spus Hasretei ca stia ca Saime e mama ei..o sa creada ca i-a spus Cobra sau Gulnaz... oare de asta Gulnaz il injunghie pe Cobra? hai ca am luat-o raznaalitheea a scris:sa vezi tu ce-i face murat cand o afla , cred ca e in stare sa ii sparga moaca , dar ati vazut ca in promo nersin merge in cartier dupa hasret , oare m-am inselat eu?elena a scris:a avut dreptate anuta daca nu interveea leventalitheea a scris:ziceti voi de faza cu dansul... mie mi s-a parut de-a dreptul erotica , nu danseaza el bine , da se misca , simte si umbla cu ochii si mainile lui alea frumoase peste tot (pe unde se poate)
alitheea- vip
eu zic ca au fost zgarciti puteau si ei sa dea un sarut..doua... vorba Mihaelei vreo 20 daca tot intram in carantina si nik saruturi
anuta1971- vip
isi da seama ca cineva din casa i a spus ca daca ii spunea gulnaz sau kadir it dai seama ce facea cind a venit in cartier cred ca va fi scandal iar levent o sa aiba ce meritaalitheea a scris:pai pleaca sarbatorita , si mai facea afurisitul moaca ai de" vai am facut o greseala "elena a scris:da am vazut si eu cred ca o sa fie scandal dupa c e pleaca hasret in primul rind cu levent se duce dracului petrecereaalitheea a scris:sa vezi tu ce-i face murat cand o afla , cred ca e in stare sa ii sparga moaca , dar ati vazut ca in promo nersin merge in cartier dupa hasret , oare m-am inselat eu?elena a scris:a avut dreptate anuta daca nu interveea leventalitheea a scris:ziceti voi de faza cu dansul... mie mi s-a parut de-a dreptul erotica , nu danseaza el bine , da se misca , simte si umbla cu ochii si mainile lui alea frumoase peste tot (pe unde se poate)
elena- vip
Tare...Vin la inceputul lui septembrie...Oriunde plec ma intorc cu dor si drag acasa...alitheea a scris:dana pui , bag de seama ca iti e dor de casadana17 a scris:Noapte buna Iasi...alitheea a scris:noapte buna copil dragiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
dana17- vip
ai dreptateelena a scris:isi da seama ca cineva din casa i a spus ca daca ii spunea gulnaz sau kadir it dai seama ce facea cind a venit in cartier cred ca va fi scandal iar levent o sa aiba ce meritaalitheea a scris:pai pleaca sarbatorita , si mai facea afurisitul moaca ai de" vai am facut o greseala "elena a scris:da am vazut si eu cred ca o sa fie scandal dupa c e pleaca hasret in primul rind cu levent se duce dracului petrecereaalitheea a scris:sa vezi tu ce-i face murat cand o afla , cred ca e in stare sa ii sparga moaca , dar ati vazut ca in promo nersin merge in cartier dupa hasret , oare m-am inselat eu?elena a scris:a avut dreptate anuta daca nu interveea leventalitheea a scris:ziceti voi de faza cu dansul... mie mi s-a parut de-a dreptul erotica , nu danseaza el bine , da se misca , simte si umbla cu ochii si mainile lui alea frumoase peste tot (pe unde se poate)
alitheea- vip
noapte buna iulia ..somn usor.. vise frumoaseiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
anuta1971- vip
lasa anuta ca nu pleaca ea de la el nepupataanuta1971 a scris:eu zic ca au fost zgarciti puteau si ei sa dea un sarut..doua... vorba Mihaelei vreo 20 daca tot intram in carantina si nik saruturi
elena- vip
impresia asta am avut-o si eu.. nu mai vreau sa sper dar prea se potrivescelena a scris:da chiar se vede dar ai vazut cite repetitii ca pina la urma asta a fost ceea ce au dansat ei mai si prelungeau ca le facea si placere nu i vedeai ce le sticleau ochiidana17 a scris:Cansel e nebun dupa Tuba...se vade asta...Bunica saraca avea o vorba...E valatuci...elena a scris:da ea afla si de gulnaz si de kadir ca stiau si nu i au spus intr un moment de furie si ravasita cum este pleaca dar nu va dura mult si la cit este murat de nebun dupa ea...dana17 a scris:Crezi ca se impaca ?Crezi ca vom avea saruturi in episodul urmator ? Ca in asta a pupat-o pe frunte si pe par de cate ori a avut ocazia...Daca nu suna telefonul...alitheea a scris:imi place de murat care isi manifesta dragostea in mod matur si destul de sigur pe el (sa vedem cum va iesi din incurcatura in care a intrat ) , iar hesret e in continuare ca un copli care da in permanenta definitia dragostei si deabia acum realizeaza ce simte ., abia astept episodul urtator
anuta1971- vip
noi am fost trei saptamani si tot mi s-a facut dor de casa , dar mi-a trecut si m-a apucat iar dorul de duca , poate cateva zile in Alpi la austrieci , dar nu e sigurdana17 a scris:Tare...Vin la inceputul lui septembrie...Oriunde plec ma intorc cu dor si drag acasa...alitheea a scris:dana pui , bag de seama ca iti e dor de casadana17 a scris:Noapte buna Iasi...alitheea a scris:noapte buna copil dragiulia80 a scris:dragelor..eu am picat...
alitheea- vip
buna seara fetelor!!!
http://www.lolwizard.ro/lol-video/sa-se-oftice-grasunica/
https://www.youtube.com/watch?v=L8I6d2Axu7c&feature=player_embedded
http://www.lolwizard.ro/lol-video/sa-se-oftice-grasunica/
https://www.youtube.com/watch?v=L8I6d2Axu7c&feature=player_embedded
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum