19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai am trimis-o pe asta dar reclama nu pot face pe dizi..nu lasa poze cu adrese de forumdana17 a scris:Dea a-i trimis poza cu mesaj ? Ca ziceai ca lucrezi la ea ,parca vad ca apar pozele pe la bulgari...Nu-i bai,dar gaseste o modalitate si fa reclama cu ea la forum...
deseara mai incep sa fac si altele
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce face iti scoate vre-o masea sa-ti reviidana17 a scris:Ce bine de voi...eu am doctorul langa mine...ma salveaza si cand nu vreau... :nh8:Admin_dea05 a scris:cred ca maine suntem in transa..nu ne mai scoate nimeni cand va incepe filmuldana17 a scris:Fetelor reveniti-va macar pana maine...dupa ...nici nu vreau sa ma gandesc... sau Pa Miha...
Admin_dea05- Admin
Daca asta era metoda de cand cu serialul asta...nu mai aveam nici una...Are alte metode ...stie exact ce-mi place mai mult decat Cansel ... Dar maine v-a fi greu sa ma pacaleasca...Admin_dea05 a scris:ce face iti scoate vre-o masea sa-ti reviidana17 a scris:Ce bine de voi...eu am doctorul langa mine...ma salveaza si cand nu vreau... :nh8:Admin_dea05 a scris:cred ca maine suntem in transa..nu ne mai scoate nimeni cand va incepe filmuldana17 a scris:Fetelor reveniti-va macar pana maine...dupa ...nici nu vreau sa ma gandesc... sau Pa Miha...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Plec, dar va las cu ei...Ce-i stralucesc ochii Tubei ,cand a mai fost asa ?Mi-a placut gestul lui cand s-a retras in spate ,parca vroia sa-i spuna ca ea e vedeta...Iar ea s-a intors urgent dupa el ,parca spunandu-i ca nu a jucat la perete si ca in povestea asta sant impreuna si sa nu o lase singura...E prea mare succesul ,trebuie sa-l poarte amandoi... pa, pe maine...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna seara dana..
imi pare rau ca te retragi..
iti doresc seara placuta si distractie placuta..
imi pare rau ca te retragi..
iti doresc seara placuta si distractie placuta..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Noapte buna!dana17 a scris:
Admin_dea05- Admin
buna dea...Admin_dea05 a scris:Noapte buna!dana17 a scris:
esti bine.? domnisoara e bine?
iulia80- vip
Iulia vezi să nu-i împrumuţi GPS-ul tău şi lui Cansel că o să-l aştepte Dea mult şi bine , precum mine , să nu facă şi ea febră musculară.
Buna!suntem bine..crosetez cateva pozeiulia80 a scris:buna dea...Admin_dea05 a scris:Noapte buna!dana17 a scris:
esti bine.? domnisoara e bine?
Admin_dea05- Admin
nu am nevoie da eroare ... vrei sa mi se mareasca ochii ca la broscan asteptandDENISA a scris: Iulia vezi să nu-i împrumuţi GPS-ul tău şi lui Cansel că o să-l aştepte Dea mult şi bine , precum mine , să nu facă şi ea febră musculară.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 19 Aug 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
mai ce om rau..cum zici tu lucruri urate!DENISA a scris: Iulia vezi să nu-i împrumuţi GPS-ul tău şi lui Cansel că o să-l aştepte Dea mult şi bine , precum mine , să nu facă şi ea febră musculară.
dea nu lua de seama ce zice denisa..ca pe Fulgerica l-a retinut careva pe traseu...ca eu i-am dat indicatii bune!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
mai ce om rau..cum zici tu lucruri urate!
dea nu lua de seama ce zice denisa..ca pe Fulgerica l-a retinut careva pe traseu...ca eu i-am dat indicatii bune!
Eu cred că s-a încurcat cu "goagălul ", n-a priceput din prima indicaţiile tale.
pt ca mi-ai dat perna nu zic nik.....DENISA a scris:iulia80 a scris:
mai ce om rau..cum zici tu lucruri urate!
Eu cred că s-a încurcat cu "goagălul ", n-a priceput din prima indicaţiile tale.
altadata.......
eu ma retrag dragelor.
somnik usor cu vise cat mai placute
iulia80- vip
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Noapte buna!iulia80 a scris:eu ma retrag dragelor.
somnik usor cu vise cat mai placute
Admin_dea05- Admin
Probabil Curculita noastra e in al noulea cer ca i s-a lasat sotul in pace.
iulianagl- moderator
Buna iulia!iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
acum sta fara griji ,in compania nurguletei nu-i este fricaiulianagl a scris: Probabil Curculita noastra e in al noulea cer ca i s-a lasat sotul in pace.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna iulia!iulianagl a scris:
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:acum sta fara griji ,in compania nurguletei nu-i este fricaiulianagl a scris: Probabil Curculita noastra e in al noulea cer ca i s-a lasat sotul in pace.
Asta si-a dorit ca sa intre in anonimat ea sa fie fericita.
iulianagl- moderator
iulia scuze..eu ma ocup de niste poze din cauza asta raspund tarziu...da cred ca e fericita acum noastraiulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:acum sta fara griji ,in compania nurguletei nu-i este fricaiulianagl a scris: Probabil Curculita noastra e in al noulea cer ca i s-a lasat sotul in pace.
Asta si-a dorit ca sa intre in anonimat ea sa fie fericita.
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:
Buna Dea ,sunt bine multumesc, incerc sa-mi revin dupa decesul tatalui meu, este greu ,dar asta e viata merge inainte
abia astept sa -i vad maine pe iubitii nostrii , si trece asa de greu timpul
Sincere condoleante Miha draga , Dumnezeu sa il odihneasca in pace si voua sa va dea putere si sanatate
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
scuze mihaela nu am fost atenta la mesaj....Dumnezeu sa-l odihneasca, sincere condoleante aveti grija de voi.alitheea a scris:mihaela99 a scris:
Buna Dea ,sunt bine multumesc, incerc sa-mi revin dupa decesul tatalui meu, este greu ,dar asta e viata merge inainte
abia astept sa -i vad maine pe iubitii nostrii , si trece asa de greu timpul
Sincere condoleante Miha draga , Dumnezeu sa il odihneasca in pace si voua sa va dea putere si sanatate
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 20 Aug 2010, 1:04 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
ce faci ali , nu ai somn?gata treaba?alitheea a scris:
Admin_dea05- Admin
buna dimineata dragelor..
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
miha iti doresc sa ai putere sa treci peste acest eveniment...Dumnezel sa-l odihneasca..
noi suntem alaturi de tine...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
miha iti doresc sa ai putere sa treci peste acest eveniment...Dumnezel sa-l odihneasca..
noi suntem alaturi de tine...
iulia80- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum