19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dea nu mai astepta ...fugi...Ca pana maine mai e mult... si voua...se pare ca au dat bulgarii de noi...oare cum?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
al meu are cip il detectez imediatDENISA a scris:Dea să pui mocheta roşie la intrare , dar să nu păţeşti precum mine cu Murat , Iulia chipurile îl trimite la mine dar el se împotmoleşte pe traseu .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara fetele
ce faceti? sunteti bine?
https://www.youtube.com/watch?v=r36OFB6dJ3M&feature=related
ce faceti? sunteti bine?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
dar poate nici el nu se decurcă cu "Goagălul"Admin_dea05 a scris: al meu are cip il detectez imediat
Bună Mihaela !! Bună Dana !
au venit dupa miros..doar aici se gaseste cansel s-a refugiat din turcia si mai nou este la minedana17 a scris:Dea nu mai astepta ...fugi...Ca pana maine mai e mult... si voua...se pare ca au dat bulgarii de noi...oare cum?
Admin_dea05- Admin
Buna miha! ce mai faci?mihaela99 a scris:Buna seara fetele
ce faceti? sunteti bine?
Admin_dea05- Admin
se descurca el..nu are nici o dupa elDENISA a scris:dar poate nici el nu se decurcă cu "Goagălul"Admin_dea05 a scris: al meu are cip il detectez imediat
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna miha! ce mai faci?mihaela99 a scris:Buna seara fetele
ce faceti? sunteti bine?
Buna Dea ,sunt bine multumesc, incerc sa-mi revin dupa decesul tatalui meu, este greu ,dar asta e viata merge inainte
abia astept sa -i vad maine pe iubitii nostrii , si trece asa de greu timpul
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:se descurca el..nu are nici o dupa elDENISA a scris:dar poate nici el nu se decurcă cu "Goagălul"Admin_dea05 a scris: al meu are cip il detectez imediat
buna Denisa
mihaela99- vip
Bai ,nu ma mai joc asa .Eu bat toata Turcia dupa el si el hop la tine...Trage-l de ...limba...Noutati...si pupal si din partea mea...Doar nu scapa nepupat...Admin_dea05 a scris:au venit dupa miros..doar aici se gaseste cansel s-a refugiat din turcia si mai nou este la minedana17 a scris:Dea nu mai astepta ...fugi...Ca pana maine mai e mult... si voua...se pare ca au dat bulgarii de noi...oare cum?
dana17- vip
Admin_dea05 a scris: se descurca el..nu are nici o dupa el
lasă că şi el e dotat cu arătarea aia blondă , uscată precum sami .
poate o tine secreta ca de afisat cu ea nu l-am mai vazut de f mult timp..cred ca este inchisa printr-un cufar pe undevaDENISA a scris:Admin_dea05 a scris: se descurca el..nu are nici o dupa el
lasă că şi el e dotat cu arătarea aia blondă , uscată precum sami .
Admin_dea05- Admin
l-as pupa non-stop si nu m-as satura dati-mi o palma sa ma trezescdana17 a scris:Bai ,nu ma mai joc asa .Eu bat toata Turcia dupa el si el hop la tine...Trage-l de ...limba...Noutati...si pupal si din partea mea...Doar nu scapa nepupat...Admin_dea05 a scris:au venit dupa miros..doar aici se gaseste cansel s-a refugiat din turcia si mai nou este la minedana17 a scris:Dea nu mai astepta ...fugi...Ca pana maine mai e mult... si voua...se pare ca au dat bulgarii de noi...oare cum?
Admin_dea05- Admin
A...Dapa miros...Draga, dupa parfum...ai aflat care ? De trandafiri, ca bulgaroaicele asta prefera...dana17 a scris:Bai ,nu ma mai joc asa .Eu bat toata Turcia dupa el si el hop la tine...Trage-l de ...limba...Noutati...si pupal si din partea mea...Doar nu scapa nepupat...Admin_dea05 a scris:au venit dupa miros..doar aici se gaseste cansel s-a refugiat din turcia si mai nou este la minedana17 a scris:Dea nu mai astepta ...fugi...Ca pana maine mai e mult... si voua...se pare ca au dat bulgarii de noi...oare cum?
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:l-as pupa non-stop si nu m-as satura dati-mi o palma sa ma trezesc
eu una nu iti dau nici o ca si eu visez cai verzi
mihaela99- vip
Am vazut ...Tuba stie dar noi...yok.. indragostit
dana17- vip
Murat poate prefera mirosul de trandafiri dar eu il am pe cansel si zic ca prefera mirosul de parfum frantuzescdana17 a scris:A...Dapa miros...Draga, dupa parfum...ai aflat care ? De trandafiri, ca bulgaroaicele asta prefera...dana17 a scris:Bai ,nu ma mai joc asa .Eu bat toata Turcia dupa el si el hop la tine...Trage-l de ...limba...Noutati...si pupal si din partea mea...Doar nu scapa nepupat...Admin_dea05 a scris:au venit dupa miros..doar aici se gaseste cansel s-a refugiat din turcia si mai nou este la minedana17 a scris:Dea nu mai astepta ...fugi...Ca pana maine mai e mult... si voua...se pare ca au dat bulgarii de noi...oare cum?
Admin_dea05- Admin
e bine cand visammihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:l-as pupa non-stop si nu m-as satura dati-mi o palma sa ma trezesc
eu una nu iti dau nici o ca si eu visez cai verzi
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Murat poate prefera mirosul de trandafiri dar eu il am pe cansel si zic ca prefera mirosul de parfum frantuzesc
mihaela99- vip
fetelor eu ma retrag , va doresc o seara mirifica, ,discutii frumoase in continuare , ne intalnim maine seara cu siguranta
mihaela99- vip
Fetelor reveniti-va macar pana maine...dupa ...nici nu vreau sa ma gandesc... sau Pa Miha...
dana17- vip
te asteptam ..o seara frumoasa!mihaela99 a scris:fetelor eu ma retrag , va doresc o seara mirifica, ,discutii frumoase in continuare , ne intalnim maine seara cu siguranta
Admin_dea05- Admin
cred ca maine suntem in transa..nu ne mai scoate nimeni cand va incepe filmuldana17 a scris:Fetelor reveniti-va macar pana maine...dupa ...nici nu vreau sa ma gandesc... sau Pa Miha...
Admin_dea05- Admin
Dea a-i trimis poza cu mesaj ? Ca ziceai ca lucrezi la ea ,parca vad ca apar pozele pe la bulgari...Nu-i bai,dar gaseste o modalitate si fa reclama cu ea la forum...
dana17- vip
Ce bine de voi...eu am doctorul langa mine...ma salveaza si cand nu vreau... :nh8:Admin_dea05 a scris:cred ca maine suntem in transa..nu ne mai scoate nimeni cand va incepe filmuldana17 a scris:Fetelor reveniti-va macar pana maine...dupa ...nici nu vreau sa ma gandesc... sau Pa Miha...
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum