19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim Vivi frumoase intrbari si frumoase si raspunsurile.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor,va las...ma duc sa vad Giulgiul lui Isus...sant la Torino...Dar pana revin uitati-va la CAPODOCHIA-renumita pt peisajul ei lunar,sinistru,pt uimitoarele orase subterane si biserici de piatra spectaculoase,avand pe pereti decoratiuni fresce bizantine vii.Cu milioane de ani in urma muntele care domina intreaga regiune mereu inzapezit s-a zguduit inabusind totul in lava. Mai tarziu ploaia si vantul au modelat lava intarita.E una din minunile naturale aleTurciei...http://img248.imageshack.us/gal.php?g=dsc00011ay.jpgMANASTIREA GUMUSLER-http://img14.imageshack.us/gal.php?g=dsc09950s.jpgVa pup...Pa...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna ziua fete dana parca noi amindoua suntem telepate troi misterul partea nevazuta cred ca se si vede multumesc multumesc troia mi a pla cut f mult sa citesc despre ea stiu si mai multe amanunte ... dar nu mai fac comentarii aprofundate asa ca decit iti multumesc cind esti in fata giulgiului gindeste te si la noi
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
dea fetelor care stiti engleza v am zic ca m am apucat sa o invat deci sunt incepatoare va rog traduceti ceva nu totul daca nu aveti timp si va inteleg dar citeva idei si in limba stramosuilor vostrii multumesc frumos
elena- vip
ca sa nu se inteleaga gresit ca vad ca nu tot ce am scris se vede vroiam sa ti spun ca parca stii ca pe mine m a atras intotdeauna partea nevazuta misterul si cred ca se si vede ... multumesc iti dai seama ca sunt incintata calatorie placuta in continuare si dumnezeu sa va ajute si va aiba sub paza luielena a scris: buna ziua fete dana parca noi amindoua suntem telepate troi misterul partea nevazuta cred ca se si vede multumesc multumesc troia mi a pla cut f mult sa citesc despre ea stiu si mai multe amanunte ... dar nu mai fac comentarii aprofundate asa ca decit iti multumesc cind esti in fata giulgiului gindeste te si la noi
elena- vip
buna fetele
mi-am facut putin timp sa intru sa va salut
o zi frumoasa ca voi va doresc , va sarut dulce, pe curand , aveti grija de voi
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
si noi te pupam si te iubim , ai grija de tine , te asteptam cu dragmihaela99 a scris:buna fetele
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
mihaela99 a scris:buna fetele
elena- vip
bine te-am gasit draga mea , nu te superi ca nu stau dar m-am apucat de curatenie si trebuie sa termin ca azi vine Vlad de la bunicielena a scris:mihaela99 a scris:buna fetele
si , daaaaaaa ..... au terminat mesterii
alitheea- vip
Buna fetelor!!!intru doar sa va pun clipurile astea.....O zi frumoasa!!!!Ne vedem deseara!!!!!
Ce ziceti de turcaleti astia??????
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
cati ani are baietelul tau ?alitheea a scris:bine te-am gasit draga mea , nu te superi ca nu stau dar m-am apucat de curatenie si trebuie sa termin ca azi vine Vlad de la bunici
Admin_dea05- Admin
15 in decembrieAdmin_dea05 a scris:cati ani are baietelul tau ?alitheea a scris:bine te-am gasit draga mea , nu te superi ca nu stau dar m-am apucat de curatenie si trebuie sa termin ca azi vine Vlad de la bunici
alitheea- vip
e baiat mare! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!alitheea a scris:15 in decembrieAdmin_dea05 a scris:cati ani are baietelul tau ?alitheea a scris:bine te-am gasit draga mea , nu te superi ca nu stau dar m-am apucat de curatenie si trebuie sa termin ca azi vine Vlad de la bunici
Admin_dea05- Admin
imi pare rau,acum nu am timp de tradus ..elena a scris: dea fetelor care stiti engleza v am zic ca m am apucat sa o invat deci sunt incepatoare va rog traduceti ceva nu totul daca nu aveti timp si va inteleg dar citeva idei si in limba stramosuilor vostrii multumesc frumos
Admin_dea05- Admin
multumesc din suflet , la fel si tieAdmin_dea05 a scris:e baiat mare! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!alitheea a scris:15 in decembrieAdmin_dea05 a scris:cati ani are baietelul tau ?alitheea a scris:bine te-am gasit draga mea , nu te superi ca nu stau dar m-am apucat de curatenie si trebuie sa termin ca azi vine Vlad de la bunici
acum trebuie sa trec la camera cealalta si calculatoru ramane aici , asa ca , pe desearal
alitheea- vip
pe deseara!!!alitheea a scris:
acum trebuie sa trec la camera cealalta si calculatoru ramane aici , asa ca , pe desearal
Admin_dea05- Admin
au inceput sa faca concurenta serioasa pe piata mondiala a barbatilor frumosi ... pe unii chiar ii depasescAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!!intru doar sa va pun clipurile astea.....O zi frumoasa!!!!Ne vedem deseara!!!!!
https://www.youtube.com/v/YdlFyKr1ePU
https://www.youtube.com/v/MaKprxMJDos
elena- vip
A wonderful video of the ETI with the music of Bond
Кind greeting from bg-mamma!
Multumesc pentru tot!
Rina
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:https://www.youtube.com/v/MuDdF0nwB-k
Кind greeting from bg-mamma!
Multumesc pentru tot!
Rina
Thanks for the video.We are happy for your visit but also and to other Bulgarian fans.
Thank you!
Thank you Denisa, is doing a very good Dea collages and videos. In Bulgaria and many like them
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:Thank you Denisa, is doing a very good Dea collages and videos. In Bulgaria and many like them
Thanks rina I'm glad you like my collages and videos..
Thanks for the video ..we love cansel & tuba both gorgeous sexy ...they should get marry in real life.
Admin_dea05- Admin
WELCOME....RINA-RINA
THANKS for the Video Klip
THANKS for the Video Klip
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
te astept iubire..DENISA a scris:
Admin_dea05- Admin
Dea să pui mocheta roşie la intrare , dar să nu păţeşti precum mine cu Murat , Iulia chipurile îl trimite la mine dar el se împotmoleşte pe traseu .
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum