19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna narcisa!ai grija de tine!noi te vom astepta ..sper sa fi alaturi de noi vinerinarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Văd că toată lumea așteaptă cu nerăbdare să înceapă filmul. Din păcate eu nu mă pot bucura încă de aceste emoții de așteptare, măcar de aș reuși să văd filmul împreună cu voi. Până atunci mă consolez cu ce mai scrieți voi și sper că nu vă supărați că nu am mai răspuns dar după o zi de lectură intensă abia mai am puterea să vă citesc (lucru la care nu pot să renunț sub nici o formă).
O noapte odihnitoare vă doresc cum îmi doresc și mie.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu i asa ca nu se astepta nimeni ti o imaginai vreodata pe tuba asaAdmin_dea05 a scris:comentarii!!!!!eu am ramas blocata la poza asta...ma minunez ce priviri si ce atingeri au cei doi...elena a scris: cantec cantec hei ce se intimpla :nh8: :nh8: comentarii nik
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
parca sunt singuri in univers
elena- vip
se citeste bucuria pe fata lor..elena a scris:nu i asa ca nu se astepta nimeni ti o imaginai vreodata pe tuba asaAdmin_dea05 a scris:comentarii!!!!!eu am ramas blocata la poza asta...ma minunez ce priviri si ce atingeri au cei doi...elena a scris: cantec cantec hei ce se intimpla :nh8: :nh8: comentarii nik
Admin_dea05- Admin
si fericireaAdmin_dea05 a scris:se citeste bucuria pe fata lor..elena a scris:nu i asa ca nu se astepta nimeni ti o imaginai vreodata pe tuba asaAdmin_dea05 a scris:comentarii!!!!!eu am ramas blocata la poza asta...ma minunez ce priviri si ce atingeri au cei doi...elena a scris: cantec cantec hei ce se intimpla :nh8: :nh8: comentarii nik
elena- vip
elena a scris:n buna narcisa draga meanarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Văd că toată lumea așteaptă cu nerăbdare să înceapă filmul. Din păcate eu nu mă pot bucura încă de aceste emoții de așteptare, măcar de aș reuși să văd filmul împreună cu voi. Până atunci mă consolez cu ce mai scrieți voi și sper că nu vă supărați că nu am mai răspuns dar după o zi de lectură intensă abia mai am puterea să vă citesc (lucru la care nu pot să renunț sub nici o formă).
Eu încă nu mă culc trebuie să mai citesc. Am zis doar că îmi doresc o noapte odihnitoare, asta nu înseamnă că într-adevăr o să și am.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nu mai fii trista ca o sa treacanarcisa a scris:elena a scris:n buna narcisa draga meanarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Văd că toată lumea așteaptă cu nerăbdare să înceapă filmul. Din păcate eu nu mă pot bucura încă de aceste emoții de așteptare, măcar de aș reuși să văd filmul împreună cu voi. Până atunci mă consolez cu ce mai scrieți voi și sper că nu vă supărați că nu am mai răspuns dar după o zi de lectură intensă abia mai am puterea să vă citesc (lucru la care nu pot să renunț sub nici o formă).
Eu încă nu mă culc trebuie să mai citesc. Am zis doar că îmi doresc o noapte odihnitoare, asta nu înseamnă că într-adevăr o să și am.
elena- vip
daca nici de data asta nu va fi nimic intre cei doi eu una promit solemn ca nu o sa mai zic nimic de nici un partener de-al ei ..nu mai amestec filmul cu viata privata.....dar acum nu pot prea se potrivesc astiaelena a scris: parca sunt singuri in univers
Admin_dea05- Admin
Spor la citit iubita! ai grija de tine.narcisa a scris:Eu încă nu mă culc trebuie să mai citesc. Am zis doar că îmi doresc o noapte odihnitoare, asta nu înseamnă că într-adevăr o să și am.
Admin_dea05- Admin
exista o mare diferenta cum era atunci si cum este acumAdmin_dea05 a scris:daca nici de data asta nu va fi nimic intre cei doi eu una promit solemn ca nu o sa mai zic nimic de nici un partener de-al ei ..nu mai amestec filmul cu viata privata.....dar acum nu pot prea se potrivesc astiaelena a scris: parca sunt singuri in univers
elena- vip
Admin_dea05 a scris:Spor la citit iubita! ai grija de tine.narcisa a scris:Eu încă nu mă culc trebuie să mai citesc. Am zis doar că îmi doresc o noapte odihnitoare, asta nu înseamnă că într-adevăr o să și am.
Mulțumesc mult. Tot încerc să-mi fac curaj să citesc dar mai văd ceva aici și iar amân. Dar acum chiar plec. Noapte bună.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
n buna spun si eu dea fetelor sa aveti un somn placut pa
elena- vip
Noapte buna!narcisa a scris:Admin_dea05 a scris:Spor la citit iubita! ai grija de tine.narcisa a scris:Eu încă nu mă culc trebuie să mai citesc. Am zis doar că îmi doresc o noapte odihnitoare, asta nu înseamnă că într-adevăr o să și am.
Mulțumesc mult. Tot încerc să-mi fac curaj să citesc dar mai văd ceva aici și iar amân. Dar acum chiar plec. Noapte bună.
Noapte buna!elena a scris: n buna spun si eu dea fetelor sa aveti un somn placut pa
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 19 Aug 2010, 12:07 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Scuze ,am fost plecata un pic ,eu am sunat adunarea si am sters-o dupa...Noapte buna Elena ,serialul asta e Troia pt tine .Foc si para... Arzi in foc..cu ei si pt ei... Si daca tot am pomenit de Troia ,Uite-i ruinele...Coasta vestica a Turciei e plina de astfel de vestigii...mie una nu-mi plac ruinele ,nu le inteleg ,nu-mi pot imagina cum au fost ele in plina glorie...http://img230.imageshack.us/gal.php?g=dsc09431t.jpgDaca si tu Dea esti cu totul alaturi de ei si nu esti suparata pe pozele mele ,atunci TROIA
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 19 Aug 2010, 12:17 am, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
si eu sunt la fel....abia astept sa vina ziua de vineri mai repede...dana17 a scris:Scuze ,am fost plecata un pic ,eu am sunat adunarea si am sters-o dupa...Noapte buna Elena ,serialul asta e Troia pt tine .Foc si para... Arzi in foc..cu ei si pt ei...
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iuliana, cate vesti bune vrei intr-o singura zi ? Usor,totul e strategic...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 19 Aug 2010, 12:34 am, editata de 1 ori
dana17- vip
buna iuiliana!!!!
Admin_dea05- Admin
Fetelor eu ma retrag,am avut o zi plina ,va doresc noapte buna...Daca nu va place coada calului troian...taiati-o...poza...Pa ,sant obosita... :rf<:
dana17- vip
Noapte buna!Ma uitam prin pozele tale sa vad daca din intamplare ai fotografiat si casa asta dar nu am gasit-o ..acolo au filmat cei din 1001 de nopti in al 3 lea sezondana17 a scris:Fetelor eu ma retrag,am avut o zi plina ,va doresc noapte buna...Daca nu va place coada calului troian...taiati-o...poza...Pa ,sant obosita... :rf<:
Admin_dea05- Admin
BUNA DIMINEATA DEA..
sa ai o zi cat mai frumoasa..
sa ai o zi cat mai frumoasa..
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 19 Aug 2010, 9:54 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Neata fetelor ,nu v-ati trezit ? Sau aveti treaba ? Dea croaziera pe Bosfor se face pana la al doilea pod ,un pic mai sus de farul nostru...casa e mult mai spre N ,si nu se poate poza decat de pe apa...si eu m-am gandit la ea ,am fost in cartier dar mare lucru nu vezi ,casele sant in vale si bine camuflate de vegetatie... http://img718.imageshack.us/gal.php?g=dsc09022v.jpg Fain videoclipul !?1?...dar cred ca trebuie sa-l retragi...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 19 Aug 2010, 9:51 am, editata de 1 ori
dana17- vip
neata Tuba si cansel is pun intrebari unul altuia Tuba Büyüküstün: Gönülçelen is a project that's based on My Fair lady's musical. Which attribute from My Fair Lady's Higgins, or Gönülçelen's Murat did excit you, or affected you that you wanted to be in this project?
Cansel Elçin: Actually the point that affected me, was more that It's a Pygmalion story than My Fair Lady. A move that's made in the years 1930 and Higgins from there. He fell in love in something that he created but he didn't accept it, this affected me. The flower girl was here actually the same.
T.B: In the beginning of the series after screaming you sissy boy in the trailer I came to you, was there ever a flower girl that tryed to sell you flowers and said sissy boy behind you?
C.E: The trailers were often running, everytime when I went to the set the Gypsies from the neighboorhood called me sissy boy thanks to you but after a while I became Teacher Murat for them.
T.B: Gönülçelen is actually a Pygmalion story, a man makes a statue, the statue that he made is really great and he falls in love with it, he crushes under the love and the great statue that he created and breaks the statue into pieces. If you should fall in love with something that you created, and if someone else could also fall in love with it, should you still have the courage to create it?
C.E: I think that It's important to catch the love. If I should catch the love in this way, yes I should have the courage. I still should be affraid to do all these things intentionally.
Cansel Elçin asks Tuba Büyüküstün
Cansel Elçin: Should you love hasret if you were in Murat's shoes?
Tuba Büyüküstün: It's never possible to know where or how love finds you. It the real life a flower girl can also love a musician. Why such love shouldn't be?.
C.E: What did Hasret teach you?
T.B: Hasret teached me to be more flexible with people, and to be more outspoken.
C.E: After you started doing the series, were you compared with different states after coming across flower girls?
T.B: After starting Gönülçelen not just with flower girls, but I began to communicate differently with Gypsies. For example especially women, they want to give me the skirts that they wear, and pocketed aprons that they use while selling flowers, shawls that they wear or they give me tips on how to be a Gypsy. Briefly when I'm walking on the streets I stop more to converse with people. I realize that they see me close to them. Some of them are singing the song ''çiçekçi kız'' and beginning to walk next to me.
Cansel Elçin: Actually the point that affected me, was more that It's a Pygmalion story than My Fair Lady. A move that's made in the years 1930 and Higgins from there. He fell in love in something that he created but he didn't accept it, this affected me. The flower girl was here actually the same.
T.B: In the beginning of the series after screaming you sissy boy in the trailer I came to you, was there ever a flower girl that tryed to sell you flowers and said sissy boy behind you?
C.E: The trailers were often running, everytime when I went to the set the Gypsies from the neighboorhood called me sissy boy thanks to you but after a while I became Teacher Murat for them.
T.B: Gönülçelen is actually a Pygmalion story, a man makes a statue, the statue that he made is really great and he falls in love with it, he crushes under the love and the great statue that he created and breaks the statue into pieces. If you should fall in love with something that you created, and if someone else could also fall in love with it, should you still have the courage to create it?
C.E: I think that It's important to catch the love. If I should catch the love in this way, yes I should have the courage. I still should be affraid to do all these things intentionally.
Cansel Elçin asks Tuba Büyüküstün
Cansel Elçin: Should you love hasret if you were in Murat's shoes?
Tuba Büyüküstün: It's never possible to know where or how love finds you. It the real life a flower girl can also love a musician. Why such love shouldn't be?.
C.E: What did Hasret teach you?
T.B: Hasret teached me to be more flexible with people, and to be more outspoken.
C.E: After you started doing the series, were you compared with different states after coming across flower girls?
T.B: After starting Gönülçelen not just with flower girls, but I began to communicate differently with Gypsies. For example especially women, they want to give me the skirts that they wear, and pocketed aprons that they use while selling flowers, shawls that they wear or they give me tips on how to be a Gypsy. Briefly when I'm walking on the streets I stop more to converse with people. I realize that they see me close to them. Some of them are singing the song ''çiçekçi kız'' and beginning to walk next to me.
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Multumim,Vivi .De cand e ? Timiditatea face minuni...
dana17- vip
https://www.facebook.com/note.php?note_id=435204531800 15 august 2010dana17 a scris:Multumim,Vivi .De cand e ? Timiditatea face minuni...
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum