19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata fete dragi... gata sunt acasa nu mai plec nicaieri.. ce dor mi-a fost de voi.. va pup cu drag pe toate
am de citit sa vad ce ati mai facut, ce noutati aveti.. am incercat aseara dar eram prea obosita
azi avem serial
un clip nou frumos
am de citit sa vad ce ati mai facut, ce noutati aveti.. am incercat aseara dar eram prea obosita
azi avem serial
un clip nou frumos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/watch?v=I8n5JD_0esw&feature=search buna dimineata anuta bine ai venit cantec
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
dispar am programare la manechiura miine plecam la nunta cantec :dancing: te citesc mai tirziu
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Buna fetelor ,azi e ziua mult asteptata...sper sa ne vedem diseara...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna elena ... te pup scuza-ma eram pe aici.. cautam sa ma pun la punct cu noutatile..am mult de recuperat..distractie placuta la nuntaelena a scris:https://www.youtube.com/watch?v=I8n5JD_0esw&feature=search buna dimineata anuta bine ai venit cantec
anuta1971- vip
buna dimineata vivi .. multumim pentru noutati... nu sunt prea simpatice noile personaje dar poate or fi buni actori.. stii ceva despre ei?.. prima actrita mi se pare cunoscuta ..nu stiu de undevivi a scris:buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
anuta1971- vip
Buna dimi!!!Cafea pt toata lumea ..in sf a venit si ziua cea mare
Dana am facut pozele sunt aici..
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-550.htm
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-550.htm
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata dana.. da e ziua mult asteptata..abia astept sa vina seara.. pe unde mai esti? sa faci tot posibilul sa fii cu noi...e mult mai placut sa il vedem impreunadana17 a scris:Buna fetelor ,azi e ziua mult asteptatasper sa ne vedem diseara...
frumoasa poza
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!Cafea pt toata lumea ..in sf a venit si ziua cea mare
Buna dimineata Deea sarut mana pentru cafea abia astept sa vina seara ..greu au mai trecut lunile astea. Ai facut poze foarte frumoase ..superbe.. ai avut si material bun nu?
anuta1971- vip
Am avutanuta1971 a scris:Buna dimineata Deea sarut mana pentru cafea abia astept sa vina seara ..greu au mai trecut lunile astea. Ai facut poze foarte frumoase ..superbe.. ai avut si material bun nu?
Admin_dea05- Admin
nu se stie ce roluri vor avea in film eu sper ca una sa fie Berin si alta Nazar dar batrana :nh8:anuta1971 a scris:buna dimineata vivi .. multumim pentru noutati... nu sunt prea simpatice noile personaje dar poate or fi buni actori.. stii ceva despre ei?.. prima actrita mi se pare cunoscuta ..nu stiu de undevivi a scris:buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
vivi- vip
nu cred ca le va inlocui pe acelea..cred ca vor fi alte personajevivi a scris:nu se stie ce roluri vor avea in film eu sper ca una sa fie Berin si alta Nazar dar batrana :nh8:anuta1971 a scris:buna dimineata vivi .. multumim pentru noutati... nu sunt prea simpatice noile personaje dar poate or fi buni actori.. stii ceva despre ei?.. prima actrita mi se pare cunoscuta ..nu stiu de undevivi a scris:buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
Admin_dea05- Admin
Dea ,sant grozave... sper sa nu-i deranjeze pe cei de la Sapanca...Poza cu puntea stricata vad ca a avut efect asupra ta...poate o repara pana la urmatoarea filmare ...ca sigur vor mai filma acolo...
dana17- vip
ce spun fetele de pe hunili despre ele The older lady Gulsen Ozbakan is Recep Ivedik's grandma, very funny woman. I think she will be Hasret's grandma this time.Admin_dea05 a scris:nu cred ca le va inlocui pe acelea..cred ca vor fi alte personajevivi a scris:nu se stie ce roluri vor avea in film eu sper ca una sa fie Berin si alta Nazar dar batrana :nh8:anuta1971 a scris:buna dimineata vivi .. multumim pentru noutati... nu sunt prea simpatice noile personaje dar poate or fi buni actori.. stii ceva despre ei?.. prima actrita mi se pare cunoscuta ..nu stiu de undevivi a scris:buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
Lacin Ceylan is from HS - Ahmet's aunt Sevim. She also played in Cansel's film KCA.
The other lady Dilshad Bozyigit - she played in Parmaklar Ardinda series. Maybe she is for Levent. Or maybe some rival for Hasret.
vivi- vip
stii am vazut pe projevizion noua distributie cu explicatii ale rolurilor pe care le vor juca dar e in turca si nu inteleg.. uite aicivivi a scris:nu se stie ce roluri vor avea in film eu sper ca una sa fie Berin si alta Nazar dar batrana :nh8:anuta1971 a scris:buna dimineata vivi .. multumim pentru noutati... nu sunt prea simpatice noile personaje dar poate or fi buni actori.. stii ceva despre ei?.. prima actrita mi se pare cunoscuta ..nu stiu de undevivi a scris:buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
http://www.projevizyon.com/gonulcelen-17-bolum-ozeti.html
acum vad ca nu apar numele puse de tine... scuze
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 20 Aug 2010, 10:17 am, editata de 2 ori
anuta1971- vip
multumim ..vivi a scris:ce spun fetele de pe hunili despre ele The older lady Gulsen Ozbakan is Recep Ivedik's grandma, very funny woman. I think she will be Hasret's grandma this time.Admin_dea05 a scris:nu cred ca le va inlocui pe acelea..cred ca vor fi alte personajevivi a scris:nu se stie ce roluri vor avea in film eu sper ca una sa fie Berin si alta Nazar dar batrana :nh8:anuta1971 a scris:buna dimineata vivi .. multumim pentru noutati... nu sunt prea simpatice noile personaje dar poate or fi buni actori.. stii ceva despre ei?.. prima actrita mi se pare cunoscuta ..nu stiu de undevivi a scris:buna dimineata noile personaje din film Gülsen Özbakan,Laçin Ceylan, Dilşad Bozyiğit
Lacin Ceylan is from HS - Ahmet's aunt Sevim. She also played in Cansel's film KCA.
The other lady Dilshad Bozyigit - she played in Parmaklar Ardinda series. Maybe she is for Levent. Or maybe some rival for Hasret.
anuta1971- vip
bine ca nu s-au impiedicatdana17 a scris:Dea ,sant grozave... sper sa nu-i deranjeze pe cei de la Sapanca...Poza cu puntea stricata vad ca a avut efect asupra ta...poate o repara pana la urmatoarea filmare ...ca sigur vor mai filma acolo...
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata doamnelor.
Miha sincere condoleante sa-l odihneasca Domnul in pace imi dau seama ce simti pt. ca si eu am trecut acum ceva timp prin asa ceva.
Miha sincere condoleante sa-l odihneasca Domnul in pace imi dau seama ce simti pt. ca si eu am trecut acum ceva timp prin asa ceva.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
cred ca mai repede rivala lui Hasret..dar pt Murat vre-un rival????vivi a scris:ce spun fetele de pe hunili despre ele The older lady Gulsen Ozbakan is Recep Ivedik's grandma, very funny woman. I think she will be Hasret's grandma this time.
Admin_dea05- Admin
Buna dimi!iulianagl a scris:Buna dimineata doamnelor.
Admin_dea05- Admin
buna dimineata iuliana... o zi buna iti doresciulianagl a scris:Buna dimineata doamnelor.
anuta1971- vip
Ba da... Ce stii tu...Admin_dea05 a scris:bine ca nu s-au impiedicatdana17 a scris:Dea ,sant grozave... sper sa nu-i deranjeze pe cei de la Sapanca...Poza cu puntea stricata vad ca a avut efect asupra ta...poate o repara pana la urmatoarea filmare ...ca sigur vor mai filma acolo...
dana17- vip
Fetelor ma bucur ca incepem sa ne adunam .Sa va pun cateva poze de ieri de la Torino cu GIULGIUL LUI ISUS . Nu am putut poza giulgiul original pt nu e voie ,e mereu pazit si e dupa un geam securizat...poza este dupa o copie...care e la cativa metri mai la stanga...http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc05172o.jpgDeseara voi fi la Monte Carlo...Sa vedem cine invinge...Pariati pe Cansel ? cupidon
dana17- vip
pariem...dana17 a scris:Fetelor ma bucur ca incepem sa ne adunam .Sa va pun cateva poze de ieri de la Torino cu GIULGIUL LUI ISUS . Nu am putut poza giulgiul original pt nu e voie ,e mereu pazit si e dupa un geam securizat...poza este dupa o copie...care e la cativa metri mai la stanga...http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc05172o.jpgDeseara voi fi la Monte Carlo...Sa vedem cine invinge...Pariati pe Cansel ? cupidon
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum