19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
OK si eu...dar nu-l cunosti pe sotul meu...simt ca pregateste ceva...la Monte Carlo trebuia sa ajungem maine...Admin_dea05 a scris:pariem...dana17 a scris:Fetelor ma bucur ca incepem sa ne adunam .Sa va pun cateva poze de ieri de la Torino cu GIULGIUL LUI ISUS . Nu am putut poza giulgiul original pt nu e voie ,e mereu pazit si e dupa un geam securizat...poza este dupa o copie...care e la cativa metri mai la stanga...http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc05172o.jpgDeseara voi fi la Monte Carlo...Sa vedem cine invinge...Pariati pe Cansel ? cupidon
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata zanute , azi e ziua cea mare , asa ca va fi inghesuiala mare la casa noastra , eu va pup , trebuie sa fug la lucru sa termin tot ce am de facut pana la serial
dea , scuze ca nu am raspuns aseara dar dupa ce am scris am inchis calculatorul , daaaaaaaaaaa am terminat curatenia , pot sa ii primesc musafiri pe hasret si murat
dea , scuze ca nu am raspuns aseara dar dupa ce am scris am inchis calculatorul , daaaaaaaaaaa am terminat curatenia , pot sa ii primesc musafiri pe hasret si murat
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dea ,unde ai trimis pozele ?Pe facebook la ei ?
dana17- vip
buna dimineata ali sa ai sporalitheea a scris:Buna dimineata zanute , azi e ziua cea mare , asa ca va fi inghesuiala mare la casa noastra , eu va pup , trebuie sa fug la lucru sa termin tot ce am de facut pana la serial
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumim pt poze... esti o norocoasadana17 a scris:OK si eu...dar nu-l cunosti pe sotul meu...simt ca pregateste ceva...la Monte Carlo trebuia sa ajungem maine...Admin_dea05 a scris:pariem...dana17 a scris:Fetelor ma bucur ca incepem sa ne adunam .Sa va pun cateva poze de ieri de la Torino cu GIULGIUL LUI ISUS . Nu am putut poza giulgiul original pt nu e voie ,e mereu pazit si e dupa un geam securizat...poza este dupa o copie...care e la cativa metri mai la stanga...http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc05172o.jpgDeseara voi fi la Monte Carlo...Sa vedem cine invinge...Pariati pe Cansel ? cupidon
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
da le-am imprastiat pe facebook am multi prieteni pe acolo...si pozele circula de pe toate forumurile..la tuba aseara am vazut ca nu mai aveam obtiunea sa urc pozele si acolo sa vad astazi daca ma lasa...le-am urcat la cansel..gonulcelen ...dana17 a scris:Dea ,unde ai trimis pozele ?Pe facebook la ei ?
Admin_dea05- Admin
Buna!vezi ca ti-am trimis un mp aseara...foarte bine ersti o fericita acum poti sta linistita in compania cuplului nostrualitheea a scris:Buna dimineata zanute , azi e ziua cea mare , asa ca va fi inghesuiala mare la casa noastra , eu va pup , trebuie sa fug la lucru sa termin tot ce am de facut pana la serial
Admin_dea05- Admin
Le-am gasit...Cu lacul poti sa mai faci ,ai material...cand ai timp...Eu trebuie sa plec...abia astept seara...V-am pupat pe toate ...Admin_dea05 a scris:da le-am imprastiat pe facebook am multi prieteni pe acolo...si pozele circula de pe toate forumurile..la tuba aseara am vazut ca nu mai aveam obtiunea sa urc pozele si acolo sa vad astazi daca ma lasa...le-am urcat la cansel..gonulcelen ...dana17 a scris:Dea ,unde ai trimis pozele ?Pe facebook la ei ?
dana17- vip
anuta1971- vip
le-am urcat si la tubadana17 a scris:Le-am gasit...Cu lacul poti sa mai faci ,ai material...cand ai timp...Eu trebuie sa plec...abia astept seara...V-am pupat pe toate ...Admin_dea05 a scris:da le-am imprastiat pe facebook am multi prieteni pe acolo...si pozele circula de pe toate forumurile..la tuba aseara am vazut ca nu mai aveam obtiunea sa urc pozele si acolo sa vad astazi daca ma lasa...le-am urcat la cansel..gonulcelen ...dana17 a scris:Dea ,unde ai trimis pozele ?Pe facebook la ei ?
Admin_dea05- Admin
Pa..anuta...dana!!anuta1971 a scris:plec si eu
Admin_dea05- Admin
buna fetele
multumesc fetelor pentru condoleate, mi-am mai revenit un pic, dar durerea ramane mult timp de aici incolo, aste e viata, , mergem inainte
ana bine ai venit mi-a fost tare dor de tine
multumesc fetelor pentru condoleate, mi-am mai revenit un pic, dar durerea ramane mult timp de aici incolo, aste e viata, , mergem inainte
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:plec si eu
vad ca ai plecat, atunci , o zi frumoasa in continuare pa pa
mihaela99- vip
Am Vazut...Acolo ma iutam . Au aparut acum 15 min... Dea , plec ca daca nu...pachetul si Instanbul...PaAdmin_dea05 a scris:le-am urcat si la tubadana17 a scris:Le-am gasit...Cu lacul poti sa mai faci ,ai material...cand ai timp...Eu trebuie sa plec...abia astept seara...V-am pupat pe toate ...Admin_dea05 a scris:da le-am imprastiat pe facebook am multi prieteni pe acolo...si pozele circula de pe toate forumurile..la tuba aseara am vazut ca nu mai aveam obtiunea sa urc pozele si acolo sa vad astazi daca ma lasa...le-am urcat la cansel..gonulcelen ...dana17 a scris:Dea ,unde ai trimis pozele ?Pe facebook la ei ?
dana17- vip
dana17 a scris: Le-am gasit...Cu lacul poti sa mai faci ,ai material...cand ai timp...Eu trebuie sa plec...abia astept seara...V-am pupat pe toate ...
pa pa Dana o zi buna
mihaela99- vip
bine te-am gasit Miha..si mie mi-a fost dor de tine.. voiam sa ies.. sa-ti dea Dumnezeu putere si alinare sa treci peste zilele astea .. din partea mea toata dragostea si ganduri bunemihaela99 a scris:buna fetele
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
bine te-am gasit Miha..si mie mi-a fost dor de tine.. voiam sa ies.. sa-ti dea Dumnezeu putere si alinare sa treci peste zilele astea .. din partea mea toata dragostea si ganduri bune
multumesc Ana , hai fugi unde tre sa fugi, nu te mai intoarce, ai grija termina treaba si deseara sa fi fresh da ? te asteptam
mihaela99- vip
asa am sa fac.. ne intalnim mai tarziumihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
bine te-am gasit Miha..si mie mi-a fost dor de tine.. voiam sa ies.. sa-ti dea Dumnezeu putere si alinare sa treci peste zilele astea .. din partea mea toata dragostea si ganduri bune
multumesc Ana , hai fugi unde tre sa fugi, nu te mai intoarce, ai grija termina treaba si deseara sa fi fresh da ? te asteptam
anuta1971- vip
Buna mihaela! Inca o data condoleante si imi cer scuze din nou ca nu am citit mesajul( nu stiu cum mi-a scapat)mihaela99 a scris:buna fetele
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna mihaela! Inca o data condoleante si imi cer scuze din nou ca nu am citit mesajul( nu stiu cum mi-a scapat)mihaela99 a scris:buna fetele
Buna Dea multumesc stai linistita nu-i nimik, , asa este cand e lume multa nu stii pe care sa citesti si cui sa-i raspunzi mai repede
mihaela99- vip
Am deschis un nou topic- GRADINA MEA..mie imi plac florile f mult si tot ce am sa postez acolo vor fi din gradina mea..am avut si o colectie de cactusi dar din pacate s-au imbolnavit multi dintre ei si i-am pierdut ..am ramas doar cu pozele ..am sa le pun si pe acelea
Poate pune poze oricine doreste de la ea din gradina...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/gradina-mea-t190.htm#47872
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/gradina-mea-t190.htm#47872
Admin_dea05- Admin
Dea sa stii ca ai avut dreptate cu subtitrarea, abia dupa ce am transformat toate episoadele in avi si am inceput sa le urmaresc am vazut ca nu mi le-a luat cu subtitrarea in romaneste, dar cele facute de Arzu in engleza se vad cu subtitrare, asa ca le-am transformat si pe cele in engleza, noroc ca nu dureaza mult
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:Am deschis un nou topic- GRADINA MEA..mie imi plac florile f mult si tot ce am sa postez acolo vor fi din gradina mea..am avut si o colectie de cactusi dar din pacate s-au imbolnavit multi dintre ei si i-am pierdut ..am ramas doar cu pozele ..am sa le pun si pe acelea
frumoase flori ,esti o fericita ca stai la curte, eu stau la bloc , imi vine sa mor de ciuda, dar mi-am propus sa ma retrag in curand la mosie unde m-am nascut si unde am crescut asta numai daca vrea si my husband dar din cate am observat nu prea vrea asa curand
mihaela99- vip
si eu tot la bloc intre 4 pereti...astea sunt facute acasa la parinti deci tot la mine ..O zi buna fetelor ma retragmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:Am deschis un nou topic- GRADINA MEA..mie imi plac florile f mult si tot ce am sa postez acolo vor fi din gradina mea..am avut si o colectie de cactusi dar din pacate s-au imbolnavit multi dintre ei si i-am pierdut ..am ramas doar cu pozele ..am sa le pun si pe acelea
frumoase flori ,esti o fericita ca stai la curte, eu stau la bloc , imi vine sa mor de ciuda, dar mi-am propus sa ma retrag in curand la mosie unde m-am nascut si unde am crescut asta numai daca vrea si my husband dar din cate am observat nu prea vrea asa curand
Admin_dea05- Admin
si eu tot la bloc intre 4 pereti...astea sunt facute acasa la parinti deci tot la mine ..O zi buna fetelor ma retrag [/quote]Admin_dea05 a scris:
pa pa o zi frumoasa ,
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum