19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
esti o zanuta harnicamihaela99 a scris:fetelor am terminat si partea a patra , spor la citit
mai sunteti sau ati plecat la culcare?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
nu fi suparata.. dezbateam alea 20 de saruturi pe care le voiai tu .. si ne gandeam ce am fi facut noi daca eram in locul Tubei la sarutul de la lacmihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
pai pe cine putem toca noi daca nu pe bietul Cansel , macar atat ca daca altceva nu ii putem facemihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
alitheea- vip
Crezi ca nu stie...elena a scris:ce mare lucru de tine da divort iar noi il lecuim nu mai vrea niciodata vreo femeie ca toate suntem la feldana17 a scris:Voua da ,dar el daca vede ce vise erotice avem cu Cansel ...elena a scris:chiar ne ar face placeredana17 a scris:Fetelor,ce ma fac ,ca sotul a zis ca intra si el ca vrea si lui sa-i treaca depresia
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
anuta1971- vip
anuta vrei :bom: :bom: acuma vin la tine ia vezianuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
sunt comvinsa dar am vrut sa i reamintescdana17 a scris:Crezi ca nu stie...elena a scris:ce mare lucru de tine da divort iar noi il lecuim nu mai vrea niciodata vreo femeie ca toate suntem la feldana17 a scris:Voua da ,dar el daca vede ce vise erotice avem cu Cansel ...elena a scris:chiar ne ar face placeredana17 a scris:Fetelor,ce ma fac ,ca sotul a zis ca intra si el ca vrea si lui sa-i treaca depresia
elena- vip
elena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
aaaaaaaaaaa da ? si eu ma gandesc numai la vulsat ,
mihaela99- vip
Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tineanuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
dana17- vip
alitheea a scris:pai pe cine putem toca noi daca nu pe bietul Cansel , macar atat ca daca altceva nu ii putem facemihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
eu stiu ce as putea sa-i fac
mihaela99- vip
potoleste-te uite asta e partea meaelena a scris:anuta vrei :bom: :bom: acuma vin la tine ia vezianuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
anuta1971- vip
vine si ala fii pe pace cit de curind la asemenea fierbintele se mai potriveste si cu vremea de afara ce maimihaela99 a scris:elena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
dana17 a scris:[Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tine
sunt geloasa, ce i-ati facut lui murat oga? macar l-ati ciufulit bine?
mihaela99- vip
ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici unadana17 a scris:Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tineanuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
pai ce sa faci? egoista pana in maduva oaselor dar vad ca trebe sa o las mai moale la cate ciomege mi-a pregatit elena..dana17 a scris:Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tineanuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
anuta1971- vip
gand la gandmihaela99 a scris:elena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
alitheea- vip
nu spuneti mereu ca suntem o familie si atunci nu impartim totul nu asa se faceelena a scris:ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici unadana17 a scris:Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tineanuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
nici nu... te si cred ... esti cuminte ca un ingeras...mihaela99 a scris:alitheea a scris:pai pe cine putem toca noi daca nu pe bietul Cansel , macar atat ca daca altceva nu ii putem facemihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
eu stiu ce as putea sa-i fac
alitheea- vip
elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
sper ca de blanita lui nu v-ati atins ca schimbam foaia da? hai buzele, mainile , ochii da , dar de blana lui sa nu va prind ca va atingeti ca este a mea
mihaela99- vip
vad ca intelegi si de vorba buna acum te mingii si teanuta1971 a scris:pai ce sa faci? egoista pana in maduva oaselor dar vad ca trebe sa o las mai moale la cate ciomege mi-a pregatit elena..dana17 a scris:Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tineanuta1971 a scris:ei nu exagera... cum al tuturor? eu chiar sunt egoistaelena a scris:nu mai cansel este al tuturor asa ca nu suntem egoisteelena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
elena- vip
Miha sa stii ca m-am gandit si eu ce impacare dulce o sa fie dupa cearta asta dar trebe sa mai asteptamelena a scris:vine si ala fii pe pace cit de curind la asemenea fierbintele se mai potriveste si cu vremea de afara ce maimihaela99 a scris:elena a scris:pai avem in cap numai sarutari ceea ce ne face cel mai mult placeremihaela99 a scris:si ce ziceti ca dezbateti fara mine?
anuta1971- vip
Virtual la mine nu prea merge...Eu zic ca este loc de mai bine....mihaela99 a scris:dana17 a scris:[Anuta nu exagera...Dupa ce l-am ciufulit toate aici in seara asta la final s-a trezit egoismul din tine
sunt geloasa, ce i-ati facut lui murat oga? macar l-ati ciufulit bine?
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum