19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
hai bine treaca de la noi tie blanita noi restul ce o mai ramine ca nici fulgii cred ca nu i mai ramin ii jumulim ssi pe aiamihaela99 a scris:elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
sper ca de blanita lui nu v-ati atins ca schimbam foaia da? hai buzele, mainile , ochii da , dar de blana lui sa nu va prind ca va atingeti ca este a mea
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
bine , da numa aia de pe pieptmihaela99 a scris:elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
sper ca de blanita lui nu v-ati atins ca schimbam foaia da? hai buzele, mainile , ochii da , dar de blana lui sa nu va prind ca va atingeti ca este a mea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
am observa ca amandoi sunt frumos bronzati si le sta tare bineAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
alitheea- vip
alitheea a scris:bine , da numa aia de pe pieptmihaela99 a scris:elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
pai de aia zic , dar si aia de pe brate ca tare sexy este
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
da si ai observat ca si ea a slabit iar cansel imi vine in gind doamne cind mi o trece si el a slabitAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
cocostarc intr un picior ghici ciuperca cei
elena- vip
si telefonul? ce faceti cu el?alitheea a scris:bine , da numa aia de pe pieptmihaela99 a scris:elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Admin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
daaaaaaaaaaa
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:si telefonul? ce faceti cu el?alitheea a scris:bine , da numa aia de pe pieptmihaela99 a scris:elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
nu stiu ce firma e , daca e frantuzesc ma bag, daca e turcesc mai vedem
mihaela99- vip
e baiat mare..merge ..nu-i diferenta prea mare ..pot sa-ti zic cuscra???elena a scris:11 dupa ce ca eu pun mai mult... ce este acolo un avion pentru tine mai nimica toataAdmin_dea05 a scris:mai vorbim... pe criza asta vrei avion cati ani are baiatul tau???
Admin_dea05- Admin
fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
Admin_dea05- Admin
da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
ai dreptate Dea , si au si o inspiratieeeeeeeeeee, oare de unde ?
mihaela99- vip
da chiar te rog de abia imi astept nora sa vezi ce nunta le fac ca n povestiAdmin_dea05 a scris:e baiat mare..merge ..nu-i diferenta prea mare ..pot sa-ti zic cuscra???elena a scris:11 dupa ce ca eu pun mai mult... ce este acolo un avion pentru tine mai nimica toataAdmin_dea05 a scris:mai vorbim... pe criza asta vrei avion cati ani are baiatul tau???
elena- vip
si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:si telefonul? ce faceti cu el?alitheea a scris:bine , da numa aia de pe pieptmihaela99 a scris:elena a scris:[ ea chiar crede ca ni l poate lua ha cred ca facem revolutie nu alta pina la cansel ori toate ori nici una
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
daaaaaaaaa, si mie mi-a placut rochia ei , cu volanasul ala la spate , era asa de sexy, , mama si cum o privea oga, vezi avatarul meu
mihaela99- vip
ea de atunci zicea ca ar vrea sa nu se mai opreasca cred ca atunci au constientizat fiecare ca m or unul dupa altulmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
ai dreptate Dea , si au si o inspiratieeeeeeeeeee, oare de unde ?
elena- vip
adevarul e ca arunca oga niste priviri de te baga in boalamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
daaaaaaaaa, si mie mi-a placut rochia ei , cu volanasul ala la spate , era asa de sexy, , mama si cum o privea oga, vezi avatarul meu
alitheea- vip
si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasa [/quote]anuta1971 a scris:
daca e fabricat in Franta si ambalat in TurcIa zici? merge atunci ma baggggggggggg pe telefon , fetelor primul apel al meu e
mihaela99- vip
parca erau in paradismihaela99 a scris:anuta1971 a scris:da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
elena- vip
ei ,de ciufulit ne ocupam noi...Admin_dea05 a scris:fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
adevarul e ca arunca oga niste priviri de te baga in boala [/quote]alitheea a scris:
mie imi vine sa dorm lipita de monitor da-mi neste deastea sa ma trezesc
mihaela99- vip
profesor nu? exerseaza privirile astea cu Tuba ca in interviuri e atat de dragalas..alitheea a scris:adevarul e ca arunca oga niste priviri de te baga in boalamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasaanuta1971 a scris:
daca e fabricat in Franta si ambalat in TurcIa zici? merge atunci ma baggggggggggg pe telefon , fetelor primul apel al meu e [/quote] :gfd<: :gfd<: :gfd<: vai , vai fetelor , va dati seama daca ar intelege tuba ce scriem de barbatul ei ne0ar fugari pe toate deodata
alitheea- vip
doamne si cum o sa l ciufulim saracul chiar nu mai ramane nimmic din el si pe urma ne gindim la el ca la o amintiredana17 a scris:ei ,de ciufulit ne ocupam noi...Admin_dea05 a scris:fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum