19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
:gfd<: :gfd<: :gfd<: vai , vai fetelor , va dati seama daca ar intelege tuba ce scriem de barbatul ei ne0ar fugari pe toate deodata [/quote] si noi pe eaalitheea a scris:mihaela99 a scris:si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasaanuta1971 a scris:
nu stiu ce firma e , daca e frantuzesc ma bag, daca e turcesc mai vedem
daca e fabricat in Franta si ambalat in TurcIa zici? merge atunci ma baggggggggggg pe telefon , fetelor primul apel al meu e
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
mihaela99 a scris:si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasaanuta1971 a scris:
daca e fabricat in Franta si ambalat in TurcIa zici? merge atunci ma baggggggggggg pe telefon , fetelor primul apel al meu e [/quote]
trebe sa aiva si semnal... n-am baut nik pe cuvant de onoare
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dar ce este marnarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
elena- vip
anuta1971 a scris:profesor nu? exerseaza privirile astea cu Tuba ca in interviuri e atat de dragalas..alitheea a scris:adevarul e ca arunca oga niste priviri de te baga in boalamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
daaaaaaaaa, si mie mi-a placut rochia ei , cu volanasul ala la spate , era asa de sexy, , mama si cum o privea oga, vezi avatarul meu
pai nu ziceai tu ca fecioarele au talente ascunse
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
imi curg lacrimile nu altaelena a scris:dar ce este marnarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
elena- vip
narcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
bine ai venit
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:adevarul e ca arunca oga niste priviri de te baga in boalaalitheea a scris:
mie imi vine sa dorm lipita de monitor da-mi neste deastea sa ma trezesc [/quote]
elena- vip
lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
elena a scris:dar ce este marnarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
Nu contează ce e, sunt sigură că este gustos.
narcisa- vip
bine ai venit narcisa... cred ca de la ora asta tarzie ni se trage ciudat e ca noi am inceput mai devremenarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
anuta1971- vip
trebe sa aiva si semnal... n-am baut nik pe cuvant de onoare [/quote]anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasaanuta1971 a scris:
daca e fabricat in Franta si ambalat in TurcIa zici? merge atunci ma baggggggggggg pe telefon , fetelor primul apel al meu e
ma cocot in varf de munte si tot prind eu ceva semnal
mihaela99- vip
Elena ,frana ca iar ia foc Troia ...Si gandeste-te la Tuba saracaelena a scris:doamne si cum o sa l ciufulim saracul chiar nu mai ramane nimmic din el si pe urma ne gindim la el ca la o amintiredana17 a scris:ei ,de ciufulit ne ocupam noi...Admin_dea05 a scris:fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[quote="elena" [/quote]
stai soro ca ma darami
stai soro ca ma darami
mihaela99- vip
alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
după cum îl întoarceți pe o parte și pe alta cred că nici amintirea (vorba Elenei) nu mai rămâne din el.
narcisa- vip
si ne tine nu glumaanuta1971 a scris:bine ai venit narcisa... cred ca de la ora asta tarzie ni se trage ciudat e ca noi am inceput mai devremenarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
elena- vip
anuta1971 a scris:bine ai venit narcisa... cred ca de la ora asta tarzie ni se trage ciudat e ca noi am inceput mai devremenarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
mihaela99- vip
au... dar nu recunoscmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:profesor nu? exerseaza privirile astea cu Tuba ca in interviuri e atat de dragalas..alitheea a scris:adevarul e ca arunca oga niste priviri de te baga in boalamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:da am observat.. ati oservat ca si ca Hasret si-a strans parul la petrecerea cand a primit cadou gramofonul la fel ca atunci cand au dansat prima data tot dupa muzica unui gramofon .. dar ce diferenta de stil ca si diferenta intre Hasret de atunci si cea de acumAdmin_dea05 a scris:fetelor voi ati observat ca bronzul tubei amestecat cu machiajul duce la o adevarata tigancusa...zici ca-i de la ei
daaaaaaaaa, si mie mi-a placut rochia ei , cu volanasul ala la spate , era asa de sexy, , mama si cum o privea oga, vezi avatarul meu
pai nu ziceai tu ca fecioarele au talente ascunse
anuta1971- vip
ma gindesc dar daca nu are grija nu garantezdana17 a scris:Elena ,frana ca iar ia foc Troia ...Si gandeste-te la Tuba saracaelena a scris:doamne si cum o sa l ciufulim saracul chiar nu mai ramane nimmic din el si pe urma ne gindim la el ca la o amintiredana17 a scris:ei ,de ciufulit ne ocupam noi...Admin_dea05 a scris:fetelor aveti un spor la scris nu pot tine pasul cu voi si sa mai fac si poze
elena- vip
alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
dar ii dai din partea aia fara par da ?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
bine ai venit
Mă scuzați că nu am salutat dar dacă mai pierdeam mult vremea fără să intervin nu mai rămâneam cu nimic. Nici măcar cu buza umflată........de la atâtea sărutări pe care le visăm noi.
narcisa- vip
mihaela99 a scris:trebe sa aiva si semnal... n-am baut nik pe cuvant de onoareanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:si daca e jumatate jumatate ce faci? vad ca esti curajoasaanuta1971 a scris:
ma cocot in varf de munte si tot prind eu ceva semnal [/quote]
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
fetelor dar voi iil mai votati pe murat oga? ca saracu l-ati tot tras intr-o parte si alta , merita si el ceva in schimb nu?
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
mihaela99- vip
alitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
Ce-l mai păzește Miha, nu cedează deloc.
Stai liniștită Miha nu vreau din partea cu păr să nu îmi rămână între dinți.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum