19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
dar ii dai din partea aia fara par da ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="narcisa"]
Ce-l mai păzește Miha, nu cedează deloc.
Stai liniștită Miha nu vreau din partea cu păr să nu îmi rămână între dinți.
nu ca are blanita matasoasa, foloseste sompon frantuzesc
alitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
gata i am votatmihaela99 a scris:fetelor dar voi iil mai votati pe murat oga? ca saracu l-ati tot tras intr-o parte si alta , merita si el ceva in schimb nu?
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
dana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
elena- vip
dana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
puteti sa luati tot ce nu are par
mihaela99- vip
Corect...elena a scris:gata i am votatmihaela99 a scris:fetelor dar voi iil mai votati pe murat oga? ca saracu l-ati tot tras intr-o parte si alta , merita si el ceva in schimb nu?
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
dana17- vip
buzeleeeeeeeeeeeeee....ce modesta sunt .... dar ajung la ele cu programare ca suntem multeeeeeeeeeeeeedana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
dar suntem flaminde nu glumaalitheea a scris:buzeleeeeeeeeeeeeee....ce modesta sunt .... dar ajung la ele cu programare ca suntem multeeeeeeeeeeeeedana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
elena- vip
ali.. bag sama ca ravnim la aceeasi parte .. ne intelegem.. nu vii si tu ca elena cu ciomagulalitheea a scris:buzeleeeeeeeeeeeeee....ce modesta sunt .... dar ajung la ele cu programare ca suntem multeeeeeeeeeeeeedana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
La gat , unde e randul ?alitheea a scris:buzeleeeeeeeeeeeeee....ce modesta sunt .... dar ajung la ele cu programare ca suntem multeeeeeeeeeeeeedana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
dana17- vip
fa si tu o lista ca se stim fiecare numarulelena a scris:dar suntem flaminde nu glumaalitheea a scris:buzeleeeeeeeeeeeeee....ce modesta sunt .... dar ajung la ele cu programare ca suntem multeeeeeeeeeeeeedana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
elena- vip
uite miha ...nu are blanita...
alitheea- vip
adica ce parti fara par? palmele si talpile?mihaela99 a scris:dana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
anuta1971- vip
alitheea a scris:uite miha ...nu are blanita...
nu avea ca era mai tinerel , acum e mai copt si i-a crescut intre timp...... blanita nu te gandi la alceva , ca aia nu stiu sa-ti mai zic
mihaela99- vip
dana , sigur nu vede sotul tau ce scrii si te lasa la frantuji , ca daca te lasa vin eu sa te iau ca iar mi-a venit dor de ducadana17 a scris:La gat , unde e randul ?alitheea a scris:buzeleeeeeeeeeeeeee....ce modesta sunt .... dar ajung la ele cu programare ca suntem multeeeeeeeeeeeeedana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
alitheea- vip
Asta e poza mea preferata ,acasa o am la birou...alitheea a scris:uite miha ...nu are blanita...
dana17- vip
anuta1971 a scris:adica ce parti fara par? palmele si talpile?mihaela99 a scris:dana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
daaaaaaaaaa
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
fetelor... atentie ... un nou cuvant din dictionarul miha... SOMPONnarcisa a scris:alitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Dum 22 Aug 2010, 12:54 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
Fetelor, eu mă duc să mă culc. Eram sigură că dacă începe serialul se duce cheful meu de-a mai citi.
Asta e, mă consolez cu gândul că poate îl visez iar.
Noapte bună.
Noapte bună.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
noapte buna narcisa eu iti doresc sa-l visezinarcisa a scris:Fetelor, eu mă duc să mă culc. Eram sigură că dacă începe serialul se duce cheful meu de-a mai citi.
Noapte bună.
anuta1971- vip
fetelor ceva un clip cu ai nostri iubiti pe o melodie sa dam si din buric nu ?
https://www.youtube.com/watch?v=QfgQUEalt5M
https://www.youtube.com/watch?v=QfgQUEalt5M
mihaela99- vip
n bunanarcisa a scris:Fetelor, eu mă duc să mă culc. Eram sigură că dacă începe serialul se duce cheful meu de-a mai citi.
Noapte bună.
elena- vip
anuta1971 a scris:adica ce parti fara par? palmele si talpile?mihaela99 a scris:dana17 a scris:Ali care e partea ta ,spune sa nu ne batem cap in capalitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
Ana doar nu crezi că părțile astea sunt de aruncat. Ai văzut câte știe să facă cu mâinile. Și cine știe ce poate să facă cu tălpile. Ei acum nu vă înghesuiți la ele.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="alitheea"]
recunosc sunt o creeatoare unica pe fata pamantului
mihaela99 a scris:fetelor... atentie ... un nou cuvant din dictionarul miha... SOMPONnarcisa a scris:alitheea a scris:mihaela99 a scris:alitheea a scris:lasa zanuta ca iti dau din partea mea si tie ca sunt fata bunanarcisa a scris:Fetelor ați înnebunit de tot. Ce e cu verva asta pe voi. Îmi faceți poftă de Cansel și acum nu pot să mă înfrupt din el.
recunosc sunt o creeatoare unica pe fata pamantului
mihaela99- vip
Noapte buna si sa il visezi pe Cansel ca te examineaza... la examennarcisa a scris:Fetelor, eu mă duc să mă culc. Eram sigură că dacă începe serialul se duce cheful meu de-a mai citi.
Noapte bună.
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum