19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:alitheea a scris:mie imi place cand nu isi gaseste cuvintele cum gesticuleaza si incepe sa isi puna mainile pe fata , si se trage de urechidana17 a scris:Turca pocita o iau eu ,cu engleza si franceza stim toate cum e ,dar cu turca pocita ...cred ca e de senzatie...alitheea a scris:dar noua ne raman partile esentialenarcisa a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si pentru ana o poza
sarut mana ali.. acum sa spuna Miha care sunt partile fara par... intrebare de examen Miha
Fetelor v-ați prins că de fapt Miha vrea cam tot ce se poate? Că în poza asta Hoca are păr cam peste tot.
si mie imi place cand se trage de urechi
Și mie îmi place să-l trag de urechi
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:ai observat ce mimica simpatica are , si am mai obs ceva ... poate ca sunt eu dusa , dar mi se pare ca are o fata frantuzeasca si una turceascamihaela99 a scris:alitheea a scris:mie imi place cand nu isi gaseste cuvintele cum gesticuleaza si incepe sa isi puna mainile pe fata , si se trage de urechidana17 a scris:Turca pocita o iau eu ,cu engleza si franceza stim toate cum e ,dar cu turca pocita ...cred ca e de senzatie...alitheea a scris:dar noua ne raman partile esentialenarcisa a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si pentru ana o poza
sarut mana ali.. acum sa spuna Miha care sunt partile fara par... intrebare de examen Miha
Fetelor v-ați prins că de fapt Miha vrea cam tot ce se poate? Că în poza asta Hoca are păr cam peste tot.
are, are, o fi cu doua fete? si mai imi place cand rade instantaneu, are un farmec deosebit
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ali esti de coma asa ceva nu mi asi fi inchipuit sa aud auzi doua fete esti de pus la gazetaalitheea a scris:ai observat ce mimica simpatica are , si am mai obs ceva ... poate ca sunt eu dusa , dar mi se pare ca are o fata frantuzeasca si una turceascamihaela99 a scris:alitheea a scris:mie imi place cand nu isi gaseste cuvintele cum gesticuleaza si incepe sa isi puna mainile pe fata , si se trage de urechidana17 a scris:Turca pocita o iau eu ,cu engleza si franceza stim toate cum e ,dar cu turca pocita ...cred ca e de senzatie...alitheea a scris:dar noua ne raman partile esentialenarcisa a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si pentru ana o poza
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
fetelor am facut cateva poze din ep 17
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-570.htm#48441
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-570.htm#48441
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dana17 a scris:mie mi-ar placea sa-l trag eu de ....urechimihaela99 a scris:alitheea a scris:mie imi place cand nu isi gaseste cuvintele cum gesticuleaza si incepe sa isi puna mainile pe fata , si se trage de urechidana17 a scris:Turca pocita o iau eu ,cu engleza si franceza stim toate cum e ,dar cu turca pocita ...cred ca e de senzatie...alitheea a scris:dar noua ne raman partile esentialenarcisa a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si pentru ana o poza
Dana cred că trebuie să stabilim de care ureche să-l tragem fiecare. Să nu cumva să i le rupem.
narcisa- vip
mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
multumim DeeaAdmin_dea05 a scris:fetelor am facut cateva poze din ep 17
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
mai da cate alunite o avea,? .....pe spate vreau sa zic, ca mie imi plac si alunitele pe spate
mihaela99- vip
alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Oare bărbații care se uită la film ce părere au despre Cansel? Li s-o fi părând și lor natural?
narcisa- vip
zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantamihaela99 a scris:alitheea a scris:ai observat ce mimica simpatica are , si am mai obs ceva ... poate ca sunt eu dusa , dar mi se pare ca are o fata frantuzeasca si una turceascamihaela99 a scris:alitheea a scris:mie imi place cand nu isi gaseste cuvintele cum gesticuleaza si incepe sa isi puna mainile pe fata , si se trage de urechidana17 a scris:Turca pocita o iau eu ,cu engleza si franceza stim toate cum e ,dar cu turca pocita ...cred ca e de senzatie...alitheea a scris:dar noua ne raman partile esentialenarcisa a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si pentru ana o poza
are, are, o fi cu doua fete? si mai imi place cand rade instantaneu, are un farmec deosebit
alitheea- vip
parca plutesc :dancing: :dancing:anuta1971 a scris:multumim DeeaAdmin_dea05 a scris:fetelor am facut cateva poze din ep 17
elena- vip
i se potriveste rolul.. a fost foarte bine ales...si el este un om foarte sensibilalitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
anuta1971- vip
cauta o lupa si analizeazamihaela99 a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
mai da cate alunite o avea,? .....pe spate vreau sa zic, ca mie imi plac si alunitele pe spate
anuta1971- vip
am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Oare bărbații care se uită la film ce părere au despre Cansel? Li s-o fi părând și lor natural?
elena- vip
ce idei ai.. se vede ca-i tarziuelena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
anuta1971- vip
zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre franta[/quote]alitheea a scris:]
ai dreptate , se schimba de fiecare data , cand vaorbeste in franceza este altul nici nu zici ca este turc
mihaela99- vip
elena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Fetelor, soții voștri se uită la film? Eu nu reușesc deloc să-l conving pe al meu.
narcisa- vip
Si asa sant rosii tot timpul...Dar daca ar citi ce scriem noi...Avantaj noi ca nu stie romaneste...Turcoaicele nu cred ca pot...vorba Elenei se rusineazanarcisa a scris:dana17 a scris:mie mi-ar placea sa-l trag eu de ....urechimihaela99 a scris:alitheea a scris:mie imi place cand nu isi gaseste cuvintele cum gesticuleaza si incepe sa isi puna mainile pe fata , si se trage de urechidana17 a scris:Turca pocita o iau eu ,cu engleza si franceza stim toate cum e ,dar cu turca pocita ...cred ca e de senzatie...alitheea a scris:dar noua ne raman partile esentialenarcisa a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si pentru ana o poza
Dana cred că trebuie să stabilim de care ureche să-l tragem fiecare. Să nu cumva să i le rupem.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
da nici cu tine nu mi-e rusine , auzi tu ... sa -i obligi ?elena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
si ei ce zic , da sa traiti?
alitheea- vip
mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
ai dreptate , se schimba de fiecare data , cand vaorbeste in franceza este altul nici nu zici ca este turc[/quote]
cand se uita asa ca in avatarul tau ce-i turc sau francez?
anuta1971- vip
nici vorba ...al meu are numai sf-uri in capnarcisa a scris:elena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Fetelor, soții voștri se uită la film? Eu nu reușesc deloc să-l conving pe al meu.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Dum 22 Aug 2010, 1:51 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
anuta1971 a scris:ce idei ai.. se vede ca-i tarziuelena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Da mi-ai adus aminte că acum o oră am spus că mă duc să mă culc. Uitasem. Cum mă țineți voi de vorbă și nu mă lăsați să plec.
narcisa- vip
Ce?Eu l-am dus la locul faptei ,direct.narcisa a scris:elena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
este tirziu nici nu prea mai vad bine claviatura dar asa s au obisnuit cu ideile mele trasnite incit una in plus nu mai conteazaanuta1971 a scris:ce idei ai.. se vede ca-i tarziuelena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
elena- vip
mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
ai dreptate , se schimba de fiecare data , cand vaorbeste in franceza este altul nici nu zici ca este turc[/quote]
eu nu l-am auzit în franceză. Aveți vreun material cu el?
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum