19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:cauta o lupa si analizeazamihaela99 a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
mai da cate alunite o avea,? .....pe spate vreau sa zic, ca mie imi plac si alunitele pe spate
am spart lupa din greseala, dar imi cumpar alta din obor
doamne ce faina este poza asta, mi-a trezit toti fluturii
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
are, are, o fi cu doua fete? si mai imi place cand rade instantaneu, are un farmec deosebit
ai dreptate , se schimba de fiecare data , cand vaorbeste in franceza este altul nici nu zici ca este turc[/quote]of , m-am mai linistit , inseamna ca nu-s chiar dusa , numa putin
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
cred ca ar trebui sa mergem la culcare..dar ne simtim prea bine...narcisa a scris:anuta1971 a scris:ce idei ai.. se vede ca-i tarziuelena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Oare bărbații care se uită la film ce părere au despre Cansel? Li s-o fi părând și lor natural?
Da mi-ai adus aminte că acum o oră am spus că mă duc să mă culc. Uitasem. Cum mă țineți voi de vorbă și nu mă lăsați să plec.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fruuuuuumosi sant ...Multumim Deaelena a scris:parca plutesc :dancing: :dancing:anuta1971 a scris:multumim DeeaAdmin_dea05 a scris:fetelor am facut cateva poze din ep 17
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-570.htm#48441
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
alitheea a scris:nici vorba ...al meu are numai sf-uri in capnarcisa a scris:elena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Oare bărbații care se uită la film ce părere au despre Cansel? Li s-o fi părând și lor natural?
Fetelor, soții voștri se uită la film? Eu nu reușesc deloc să-l conving pe al meu.
al meu sot l-a vazut pe murat oga si a zis ca-i urat, .....deci e gelos pe el inseamna ca e frumos Oga
mihaela99- vip
narcisa a scris:mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
are, are, o fi cu doua fete? si mai imi place cand rade instantaneu, are un farmec deosebit
ai dreptate , se schimba de fiecare data , cand vaorbeste in franceza este altul nici nu zici ca este turc
eu nu l-am auzit în franceză. Aveți vreun material cu el? [/quote]reclame
alitheea- vip
https://www.youtube.com/watch?v=8v-TKukzbPI&feature=related
alitheea- vip
cand se uita asa ca in avatarul tau ce-i turc sau francez? [/quote]anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
ai dreptate , se schimba de fiecare data , cand vaorbeste in franceza este altul nici nu zici ca este turc
Nici turc nici francez, doar îndrăgostit. Speranța nu moare niciodată.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
eu nu l-am auzit în franceză. Aveți vreun material cu el? [/quote]
eu nu l-am vazut decat in clipurile acele frantuzesti cand face raclama la diferite
mihaela99- vip
da se uita ca atit i am vorbit mia zis ca am o sensibilitate deosebita la acest film aa ca se uita si el si comentam dar daca ti asi spune ce mi a zis cansel este un actor grozav joaca f bine tuba o femeie frumoasa dar mai si improvizeaza bineinteles cind l am auzit mincare in ziua respectiva iok cum sa zica de tuba asa cevaalitheea a scris:nici vorba ...al meu are numai sf-uri in capnarcisa a scris:elena a scris:am sa i intreb luni pe colegii de la serviciu ca ,,, am destui si ti spun ba mai mult ii oblig sa vada filmul ca sa mi spuna exact ai incredere bine ca mi ai bagat ideea asta in capnarcisa a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
Fetelor, soții voștri se uită la film? Eu nu reușesc deloc să-l conving pe al meu.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
nu mai pot de dragul lui
alitheea- vip
radeti voi de mine dar si expresia fetei e alta
alitheea- vip
foarte frumoasa poza ... si faza din film a fost de milioane..mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:cauta o lupa si analizeazamihaela99 a scris:alitheea a scris:mi se pare ireal de natural pentru un rol , numai daca nu joaca si asta simte
mai da cate alunite o avea,? .....pe spate vreau sa zic, ca mie imi plac si alunitele pe spate
am spart lupa din greseala, dar imi cumpar alta din obor
doamne ce faina este poza asta, mi-a trezit toti fluturii
anuta1971- vip
http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
minutul 1.15
alitheea- vip
narcisa a scris:cand se uita asa ca in avatarul tau ce-i turc sau francez?anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:zi tu miha , mi se pare sau chiar asa e ... dar se vede transformare si cand vb franceza sau despre frantaalitheea a scris:]
Nici turc nici francez, doar îndrăgostit. Speranța nu moare niciodată.[/quote]
in avatarul meu e lulea , parca e pe alta planeta, nu mai vede nimic in jurul lui, cred ca e indragostit de Tuba, si si-a intrat in rol cred ca cu adevarat ..........pana peste cap sau bat eu campii, nici eu nu mai sunt sanatoasa de fapt ce ma mai mir , asa m-am nascut
mihaela99- vip
alitheea a scris:https://www.youtube.com/watch?v=8v-TKukzbPI&feature=related
Chiar are o voce foarte sexy aici. Ar fi plăcut să-mi șoptească ceva la ureche. Deja mi s-a făcut pielea de găină...................cred că trebuie să mă mut de lângă geam.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
aici era mai grasut, in vara asta chiar ca a mai slabit, o fi indragostit?
mihaela99- vip
asta era la inceputul veriimihaela99 a scris:alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
alitheea- vip
fetelor dragelor noapte buna va urez discutii utile si placute
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
da am vazut emisiunea, dar ce zici ? a mai slabit nu?alitheea a scris:asta era la inceputul veriimihaela99 a scris:alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
mihaela99- vip
Fetelor nu v-am spus ca e valatuci...nici el nu mai ascunde...mihaela99 a scris:alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
a slabit saracul dar parca si tuba ....mihaela99 a scris:da am vazut emisiunea, dar ce zici ? a mai slabit nu?alitheea a scris:asta era la inceputul veriimihaela99 a scris:alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
noapte buna elena, cred ca ma retrag si eu imediatelena a scris:fetelor dragelor noapte buna va urez discutii utile si placute
mihaela99- vip
da , saracutul , si asa faci tu multa mancare nu ii dai si lui?mihaela99 a scris:da am vazut emisiunea, dar ce zici ? a mai slabit nu?alitheea a scris:asta era la inceputul veriimihaela99 a scris:alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
alitheea- vip
are asa o privire derutata.. parca ii este jena sa se uite ... si cand o face priveste cu dragalitheea a scris:asta era la inceputul veriimihaela99 a scris:alitheea a scris:http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
minutul 1.15
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum