13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumesc mult windy..eu mai astept pe cineva sa intre pe net.si pe urma ma retrag si eu..windy_day a scris:iulia80 a scris:
cunosc..pe principiul drac mort nu s-a vazut..si eu am supravietuit!
, stiam eu ca ma intelegi.
Vad ca am ramas doar noi sa bantuim pe aici. Hai ca trec sa vad si eu un film, sa ai o noapte buna si o saptamana care sa iti aduca tot ceea ce iti doresti cupidon
vizionare placuta si MULTA MULTA MULTA SANATATE!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna sa iti fie inima straine...am zis eu ca vii dupa 11!DENISA a scris:bună seara !!!!!!!!!!
iulia80- vip
dar de unde ştii cucuiato ?? ai pus radarul după mine ????
Andrada bine ai revenit !!!!!!!!!!
Andrada bine ai revenit !!!!!!!!!!
simteam mirosul de baclavale draga si de asta!
iulia80- vip
aaaaaaaaaaaaaaa.............
sunt gustoase ?? dar măi am chefuit atât dar nu am avut noi o picătură de PILAF ??? de aceea Murat nu a venit la party , nu a avut meniul favorit .
sunt gustoase ?? dar măi am chefuit atât dar nu am avut noi o picătură de PILAF ??? de aceea Murat nu a venit la party , nu a avut meniul favorit .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 12 Sept 2010, 11:32 pm, editata de 1 ori
Iulia ce spui ne ajunge tava aceasta ????????
Daaaa, mirosul de baclavale şi eu l-am simţit, am venit să vă zic somnik pufos, Windy, sănătate multă!DENISA a scris:Iulia ce spui ne ajunge tava aceasta ????????http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_454_x_340/2010/03/17/116261-fadel-037.jpg
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Mulţumim Motzi !!! o zi uşoară şi un început lin de an şcolar .
MOTZULE sa ai un inceput de an cat mai linistit! sa iti dee Domnul plamani sanatosi si elevi ascultatori! somnik usor!
tava aia denisa..e pt mine+Motz+ Windy!
tava aia denisa..e pt mine+Motz+ Windy!
iulia80- vip
dar vreau şi eu !!!!!!!!! vreţi să vă crească doar vouă glicemia ????
iti dam si tie....dar mai putin tie si mai mult noi..!
iulia80- vip
cu atât mai bine rămân mai suplă , îi voi place mai mult lui Muratelu'.
draga mea..sa visezi nu ne costa nimik..deci nu o sa iti stric eu visele tale!DENISA a scris: cu atât mai bine rămân mai suplă , îi voi place mai mult lui Muratelu'.
iulia80- vip
mai şi dacă nu visez ??? dacă îmi pun o rochie precum cele de ieri seară ????
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Sept 2010, 12:08 am, editata de 1 ori
o sa te traga curentul la sale si ai sa racesti..si nu vine Fulgerica la tine daca iti curga nasul!DENISA a scris:mai şi dacă nu visez ??? dacă îmi pun o rochie precum cele de ieri seară ????
denisa..scuze se blocheaza calc meu si de asta raspund asa de greu!
iulia80- vip
ştii ce " baba la frumuseţe rezista " aşa şi eu , ce mai contează dacă apoi mă apuc de făcut infiltraţii
iti fac eu infiltratii..nu-ii bai...dar draga mea..daca iti curge nasul,ai voce de butoi infundat si ceacane pana in coate..crezi mataluta ca mai vine Fulgerica la tine?DENISA a scris:ştii ce " baba la frumuseţe rezista " aşa şi eu , ce mai contează dacă apoi mă apuc de făcut infiltraţii
iulia80- vip
vei folosi cumva o seringă gen cele de la ORL ??
pt infiltratii..nea..e mai maruta ea..dar nu ca seringa de la orl...stai linistita!DENISA a scris:vei folosi cumva o seringă gen cele de la ORL ??
iulia80- vip
dar ca să mă elimini din cursă ai fi capabilă să foloseşti o astfel de seringă.
draga eu te mult de tot..nu te scot de tot din cursa..doar temporar!DENISA a scris:dar ca să mă elimini din cursă ai fi capabilă foloseşti o astfel de seringă.
plus ca nu apelez eu la seringi ..lasa urme..gasesc eu o modalitate..dar deocamdata nu e cazul..inca esti cumintica..chiar daca umblii nitel cam dezbracata prin fata noastra!
denisa..sa stii ca totusi chrisa a postat un promo la inima furata! l-ai vazut?
iulia80- vip
nu , dar am întrebat turcoaicele şi fetele au spus că încă nu a apărut nimic .
aha..a postat ea ceva pe subsorumul inimii la trailere!DENISA a scris:nu , dar am întrebat turcoaicele şi fetele au spus că încă nu a apărut nimic .
denisa draga hai la nani.. ca aseara am dormit nitel...azi umblat lelea si maine o iau de dimineata la drum!
somnik usor cu vise placute!
iulia80- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum