13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:buna dragele mele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost tare dor de voi ,dar sunt total rupta de " realitatea cotidiana",incerc sa ma pun un pic la "zi" si o sa-mi fac si eu aparitia ...cum spunea-i Iulia, prin ograda noastra,...sa inteleg ca L&P S-A RELUAT...imi va trebui ceva vreme sa ma pun la curent cu noutatile.......
ma bucur ca-mi regasesc prietenele virtuale...am lipsit cam mult...nu voit ci fortuit
Bună ziua locuitori ai acestui forum!
Bună ziua Andrada bine ai revenit,
Bună ziua Iulia dragă, trebuie să mă pun şi eu la curent cu noutăţile că văd că de cap v-aţi făcut, o zi am lipsit şi este de recuperat, ce să mai spună Andrada.
Windy tot în vacanţă?
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ei cum nu..pinguinul este marca marioara inregistrata!
acum in legatura cu serialul..a fost un singur episod..a aflat fulgerica a are un ficior..ne-au curs..
la toate de cum a jucat fulgerica..deci merita vazut..nici filoftea nu a fost parca asa de ...deci a fost bine..!
marioara draga..dar ti-ai schimbat avatarul..mama mama..ce flacau! indragostit
lexia draga..windy inca bantuie prin tara..acum se pare ca totusi are conexiune mai buna la net..aseara am chefuit..ca de..azi facem un anisor..am taiat motul! ne-am ghiftuit!
am gasit ceva pt windy..ca tot ii placea ei imaginea din madrie si prejudecata!
https://www.youtube.com/watch?v=PX5d2UjC_Rw&feature=recentlik
acum in legatura cu serialul..a fost un singur episod..a aflat fulgerica a are un ficior..ne-au curs..
la toate de cum a jucat fulgerica..deci merita vazut..nici filoftea nu a fost parca asa de ...deci a fost bine..!
marioara draga..dar ti-ai schimbat avatarul..mama mama..ce flacau! indragostit
lexia draga..windy inca bantuie prin tara..acum se pare ca totusi are conexiune mai buna la net..aseara am chefuit..ca de..azi facem un anisor..am taiat motul! ne-am ghiftuit!
am gasit ceva pt windy..ca tot ii placea ei imaginea din madrie si prejudecata!
https://www.youtube.com/watch?v=PX5d2UjC_Rw&feature=recentlik
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
BUNA LEXIA,ma bucur ca ai reprezentat si partea asta de tara...lexia a scris:andradamaria a scris:buna dragele mele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost tare dor de voi ,dar sunt total rupta de " realitatea cotidiana",incerc sa ma pun un pic la "zi" si o sa-mi fac si eu aparitia ...cum spunea-i Iulia, prin ograda noastra,...sa inteleg ca L&P S-A RELUAT...imi va trebui ceva vreme sa ma pun la curent cu noutatile.......
ma bucur ca-mi regasesc prietenele virtuale...am lipsit cam mult...nu voit ci fortuit
Bună ziua locuitori ai acestui forum!
Bună ziua Andrada bine ai revenit,
Bună ziua Iulia dragă, trebuie să mă pun şi eu la curent cu noutăţile că văd că de cap v-aţi făcut, o zi am lipsit şi este de recuperat, ce să mai spună Andrada.
Windy tot în vacanţă?
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
lexia a fost harnicuta..s-a apucat sa invete limba turca! felicitarile noastre..a muncit la subtritare..deci a fost ocupa tare!
iulia80- vip
[quote="andradamaria"][quote="lexia"]
Gând la gând dragă Andrada.
Eiii!! Iulia mă bucur că mă lauzi MULŢUMESC dar asta e pe timp de pace nu?? când încep luptele pentru
trebuie să ne gândim la coaliţii
andradamaria a scris:buna dragele mele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNA LEXIA,ma bucur ca ai reprezentat si partea asta de tara...
Gând la gând dragă Andrada.
Eiii!! Iulia mă bucur că mă lauzi MULŢUMESC dar asta e pe timp de pace nu?? când încep luptele pentru
draga mea eu te mult de tot..dar stii si tu cum sta treaba! ce vrei pe urma sa ma cocoseasca de tot rodica!lexia a scris:Gând la gând dragă Andrada.
ma topesc in continuoare dupa semnatura ta? mi se pare asa de cunoscut!
iulia80- vip
Bună seara Marioara, sara bună frumoaselor!
Pe Port am dat de o bijuterie, o jucărie foto perfectă, cui îi face plăcere, după ce se încarcă imaginea, câteva secunde durează doar, mişcând mouse-ul în direcţia dorită vă puteţi cocoţa pe toţi pereţii, cu semnele plus şi minus focalizaţi cât doriţi orice panou, iată:
http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
Pe Port am dat de o bijuterie, o jucărie foto perfectă, cui îi face plăcere, după ce se încarcă imaginea, câteva secunde durează doar, mişcând mouse-ul în direcţia dorită vă puteţi cocoţa pe toţi pereţii, cu semnele plus şi minus focalizaţi cât doriţi orice panou, iată:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna Motzisor,sa ai un inceput de an scolar macar asa cum ti-l doresc eu!!!!!!!!!!!!!!!Motzişor a scris:Bună seara Marioara, sara bună frumoaselor!
Pe Port am dat de o bijuterie, o jucărie foto perfectă, cui îi face plăcere, după ce se încarcă imaginea, câteva secunde durează doar, mişvând mouse-ul în direcţia dorită vă puteţi cocoţa pe toţi pereţii, cu semnele plus şi minus focalizaţi cât doriţi orice panou, iată:
andradamaria- vip
Motzule..eu am incercat sa-l vad si pt ca calculatorul meu e batraior..s-a blocat..am sa incerc mai tarziu!
iulia80- vip
Mulţumesc frumos, suntem cumva din aceeaşi breaslă? Că ai venit acasă la ţanc, numa' bună de deschiderea festivăandradamaria a scris:... buna Motzisor,sa ai un inceput de an scolar macar asa cum ti-l doresc eu!!!!!!!!!!!!!!!
Motzişor- vip
a intrat si windy dragelor!
Motzule si cu clase iti stresezi neuronii si iti omori ficatii anul acesta?
iulia80- vip
Ficaţii nu, Iulia dragă, doar plămânii. Chiar va trebui să am grijă şi să vorbesc în clasă din ce în ce mai încet, anul ăsta la ultima viroză m-am ales cu nişte dureri de gât oribile şi, mai ales, interminabile. Cucuietelor, trebuie să-mi aranjez moţul pe mâine, revin ceva mai târziuiulia80 a scris:a intrat si windy dragelor!
Motzişor- vip
Motzi, m-am urcat pana acum pe toti peretii, ma ia cu ameteala cat de frumos este facut.
MULTUMESC MULT DE TOT!
Iulia, bietul Mr. Darcy, e un vampir putintel cam patetic , dar clipul e de nota 10. Bravo autoarei.
Motzi, spor la pregatiri, sa inceapa anul scolar cu bine si cu bine sa mearga si in continuare!
MULTUMESC MULT DE TOT!
Iulia, bietul Mr. Darcy, e un vampir putintel cam patetic , dar clipul e de nota 10. Bravo autoarei.
Motzi, spor la pregatiri, sa inceapa anul scolar cu bine si cu bine sa mearga si in continuare!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 12 Sept 2010, 8:24 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Stresăm şi clase de gimnaziu şi clase de liceu, anul ăsta va fi unul solicitant, pentru mine. Iar în ce mă priveşte, ficaţii nu, Iulia dragă, doar plămânii. Chiar va trebui să am grijă şi să vorbesc în clasă din ce în ce mai încet, anul ăsta la ultima viroză m-am ales cu nişte dureri de gât oribile şi, mai ales, interminabile.iulia80 a scris:a intrat si windy dragelor!
Cucuietelor, trebuie să-mi aranjez moţul pe mâine, revin ceva mai târziu
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Bună seara Marioara, sara bună frumoaselor!
Servus Motzişor, dragă am ameţit cât m-am căţărat pe pereţi, parcă eram la NASA la antrenamente, oricum faină jucăria
draga windy..este original..windy_day a scris:Motzi, m-am urcat pana acum pe toti peretii, ma ia cu ameteala cat de frumos este facut.
MULTUMESC MULT DE TOT!
Motzule...sa faci un mot frumos!
iulia80- vip
Motzişor a scris:Mulţumesc frumos, suntem cumva din aceeaşi breaslă? Că ai venit acasă la ţanc, numa' bună de deschiderea festivăandradamaria a scris:... buna Motzisor,sa ai un inceput de an scolar macar asa cum ti-l doresc eu!!!!!!!!!!!!!!!
nu suntem ,eu sunt de partea ingineriei..care nu mai foloseste nimanui ..dar nici tu nu esti prea departe de asta...si da este un fel de google earth..al capelei sixtine...minunata opera...
andradamaria- vip
windy..ia uite pe cine am agatat eu in drum spre tine!
https://www.youtube.com/watch?v=XWFihnWWXRU&feature=sub
https://www.youtube.com/watch?v=XWFihnWWXRU&feature=sub
iulia80- vip
Va las si va urez o seara frumoasa ca eu mai am putin si pic cu nasul in tastatura...asta n-ar fi nici un bai dar daca imi sparg ochelarii..atunci chiar ca-i bai!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
seara placuta draga marioara..andradamaria a scris:Va las si va urez o seara frumoasa ca eu mai am putin si pic cu nasul in tastatura...asta n-ar fi nici un bai dar daca imi sparg ochelarii..atunci chiar ca-i bai!!!!!!!!!!!!!!
iti urez odihna placuta si somnik usor..! ne pare bine ca ai revenit la noi in ograda!
windy iar a picat net-ul?
iulia80- vip
Noapte buna Andrada, sper sa ne intalnim mai des de acum incolo.
Iulia, !!!! Eram sigura. Mai da ce muncesc fetele astea la clipuri, chiar sunt fane, fane RA.
Mi-a placut, este bine facut (clipul, nu te gandi la altceva).
Nu iubita, dar azi am avut un accident si stau cu comprese reci (iar ca sa fie reci trebuie sa le mai schimb nu??? )
Iulia, !!!! Eram sigura. Mai da ce muncesc fetele astea la clipuri, chiar sunt fane, fane RA.
Mi-a placut, este bine facut (clipul, nu te gandi la altceva).
iulia80 a scris:
seara placuta draga marioara..
iti urez odihna placuta si somnik usor..! ne pare bine ca ai revenit la noi in ograda!
windy iar a picat net-ul?
Nu iubita, dar azi am avut un accident si stau cu comprese reci (iar ca sa fie reci trebuie sa le mai schimb nu??? )
windy_day- vip
vai de mine windy..ce fel de accident? esti bine? ai patit ceva?
iulia80- vip
iulia80 a scris:vai de mine windy..ce fel de accident? esti bine? ai patit ceva?
Eu sunt intotdeauna bine, ca doar sti cum e cu soiul rau!
windy_day- vip
cunosc..pe principiul drac mort nu s-a vazut..si eu am supravietuit!windy_day a scris:iulia80 a scris:vai de mine windy..ce fel de accident? esti bine? ai patit ceva?
Eu sunt intotdeauna bine, ca doar sti cum e cu soiul rau!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
cunosc..pe principiul drac mort nu s-a vazut..si eu am supravietuit!
, stiam eu ca ma intelegi.
Vad ca am ramas doar noi sa bantuim pe aici. Hai ca trec sa vad si eu un film, sa ai o noapte buna si o saptamana care sa iti aduca tot ceea ce iti doresti cupidon
windy_day- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum