26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte bune fetelor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:Noapte bune fetelor
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Ai, ai ai fetele pe huni spera sa fie sora geamana a lui selin care a venit dupa razbunare.
am ciitit si eu tare sunt curioasa daca ne spune cine e sau ne tin in sah asa cum facut-o cu Saime?!
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
am revenit astia invie si morti oare ce grozavii ne mai pregatesc.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Nopate buna Anuta
pissycutz- vip
florica a scris:am revenit astia invie si morti oare ce grozavii ne mai pregatesc.
invie morti sau fantome adormite timp de 2 ani si mai ramane si ipoteza cu sora geamana
pissycutz- vip
poate ca este si ipoteza cu sora geamanadar de ce a asteptat 2ani si jumate,nu .ca sa vina acum cu razbunarea in orice caz regreta Murat ca s-a pripit cu deciziile pe care le-a luat la nervi iarLevent ii baga la strambe cu duiumu lui HASRET de MURAT.
florica- vip
florica a scris:poate ca este si ipoteza cu sora geamanadar de ce a asteptat 2ani si jumate,nu .ca sa vina acum cu razbunarea in orice caz regreta Murat ca s-a pripit cu deciziile pe care le-a luat la nervi iarLevent ii baga la strambe cu duiumu lui HASRET de MURAT.
Oricine ar fi, are legatura cu Selin sau poate e doar o tipa care ii seamana si il vrea pe Murat, dar totusi de ce acum? De ce dupa atata vreme
pissycutz- vip
Sa asteptam ca fetele sa traduca si atunci poate vom intelege mai multe ,mi-am amintit cum de au stiut ziaristi sa vina chiar acolo la restaurantul cela. iar revin, ce-l mai mincau degetele pe Murat ce-ar mai fi cintat la pian,vad ca am ramas singura asa ca va zic noapte buna ,somn usor si vise placute .
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 17 Sept 2010, 10:58 pm, editata de 1 ori
florica- vip
se vede ca au schimbat regizorul , incep sa faca ghiveci din film
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
oare hasret se reintoarce acasa la murat cand vine cu geanta neagra?
alitheea- vip
Totusi a vazut-o si Nesrin cand mergea acolo la locul unde s-a tinut licitatia si s-au intersectat ca Nesrin si-a notat numarul masinii ei.Acolo in masina era blonda cu parul carliontat iar la coffee shop era cu peruca nu-i lucru curat Selin asta!!!
iulianagl a scris:alitheea a scris:oare hasret se reintoarce acasa la murat cand vine cu geanta neagra?
Nu cred ca vine sa-si ia geanta ca a dat-o Nesrin afara.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:oare hasret se reintoarce acasa la murat cand vine cu geanta neagra?
cred ca cineva ii trimite hainele adunate de la din camera, pare aceeasi geanta in care impacheteaza Nakiye, si poate vine sa i-o aduca cu tot ce e in ea si cu reprosuri
pissycutz- vip
ai dreptate flori trebuie sa vedem traducerea , e clar ca au fost niste dialoguri interesante si mai e si interviul dat de hasret cand vb despre murat , lui levent i-a picat fata de ciuda , pe nersin au apucat-o pandaliile iar la ethem mi s-a parut ca vad o urma de mandrie si apreciere in ochi ,
alitheea- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 17 Sept 2010, 11:48 pm, editata de 1 ori
Ai dreptate,ALI NESRIN turba da Ethan zimbea asa pe sub mustata ca Hasret a vorbit la tv de MURAT iar Levent crea ca acertat-o un pic pt. asta, a mai aparut si Meltem. In trailer mai arata ca Hasret a vazut pozele din ziar cind a fost cu Levent la restaurant.
florica- vip
pai am vazut ca meltem apare pe noua distributie , citeam la fete pe hunli si sunt revoltate pana la cer si inapoi , iar eu sunt plina de nervi , cred ca am sa imi dau doua palme sa imi revin , e doar un film , nu?
alitheea- vip
Ma intreb oare cum o sa le schimbe viata celor doi Selin in bine?Nu inteleg de ce tocmai Selin?
iulianagl- moderator
Bine ALI nu trebuie sa-ti dai nici-o palma ,o fi el film dar cand ne uitam la el atunci intram si noi in actiune doar de aceea traim toate emotiile ca si personajele,mie imi place de Gulnaz ii neobosita vrea ca toata lumea sa fie multumita numai pe Cobra nu- l menajaza de loc ,bietul in ep 21 si lesina.
florica- vip
Fetelor m-am mai uitat inca o data pe sarite
Bataia aceea din picior a lui Selin nu pare a fi de bun augur Eu ma gandesc ca Murat ii da ziarul sa vada poza cu Levent, oare ii cere o explicatie? Mi se invart o mie de intrebari prin minte
Bataia aceea din picior a lui Selin nu pare a fi de bun augur Eu ma gandesc ca Murat ii da ziarul sa vada poza cu Levent, oare ii cere o explicatie? Mi se invart o mie de intrebari prin minte
pissycutz- vip
iulianagl a scris:Ma intreb oare cum o sa le schimbe viata celor doi Selin in bine?Nu inteleg de ce tocmai Selin?
In bine e putin probabil. Cred ca aveau nevoie de o noua intriga si in pana de idei au renascut-o pe Selin
pissycutz- vip
Ali si eu am fost revoltata dar acum m-am mai calmat :drunken: E cam trasa de par aparitie blondei sinucigase dar sa vedem ... oricum m-a mai inviorat putin trailerulalitheea a scris:pai am vazut ca meltem apare pe noua distributie , citeam la fete pe hunli si sunt revoltate pana la cer si inapoi , iar eu sunt plina de nervi , cred ca am sa imi dau doua palme sa imi revin , e doar un film , nu?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
In bine e putin probabil. Cred ca aveau nevoie de o noua intriga si in pana de idei au renascut-o pe Selin
Proasta alegere dintr-o clasa intreaga de studenti au renascut-o pe Selin pfuuu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Proasta alegere dintr-o clasa intreaga de studenti au renascut-o pe Selin pfuuu.
Cred ca au avut o tentativa cu eleva ... imi aduc aminte o poza de la filmari cu eleva la resedinta fam Turali, iar pe huni sareau fetele in sus sa nu il cupleze cu ea. Si poate s-au gandit ca sa il cupleze cu o eleva din clasa lui nu e demn de
Dupa care s-au razgandit si au cauta-o in arhiva pe Selin, au sters-o de praf si au bagat-o la inaintare sa creeze intrigi :nh8:
pissycutz- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum