26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor, nu-mi dati un link unde pot sa vad episodul de azi? am vazut pana la partea 3 dar nu mai gasesc mai departe mi-am schimbat calculatorul si am pierdut toate adresele salvate.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vali1cluj a scris:fetelor, nu-mi dati un link unde pot sa vad episodul de azi? am vazut pana la partea 3 dar nu mai gasesc mai departe mi-am schimbat calculatorul si am pierdut toate adresele salvate.
http://www.ddizi.com/izle/20269/Gonulcelen-20.-Bolum.htm/9#
http://dizifrm.com/izle/gonulcelen-20bolum-izle
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:
http://www.ddizi.com/izle/20269/Gonulcelen-20.-Bolum.htm/9#
multumesc
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:
multumesc
cu mare drag
pissycutz- vip
http://www.dizi-izleyin.com/gonulcelen-20bolum-17-eylul-2010-kisim-9.htmlvali1cluj a scris:fetelor, nu-mi dati un link unde pot sa vad episodul de azi? am vazut pana la partea 3 dar nu mai gasesc mai departe mi-am schimbat calculatorul si am pierdut toate adresele salvate.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
ce faci zanuta , nu te-am vazut in seara astaelena a scris:http://www.dizi-izleyin.com/gonulcelen-20bolum-17-eylul-2010-kisim-9.html
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Fetelor a aparut prima parte
Ma apuc de tradus
Ma apuc de tradus
pissycutz- vip
Eu cred ca Hasret a facut un lucru bun ca a mers la orele lui Hogea un punct pt. ea si ati vazut ca ea mereu se intreba cand trebuia sa faca ceva ce-i spunea Levent mereu se intrebe oare ce spune Murat Hogea sau o fi de acord Murat Hogea asta mi-a dat impresia si la interviu ati vazut ce fel s-a schimbat Levent cand a inceput ea sa vorbeasca de Hogea levent ar trebui sa revina cu picioarele pe pamnt si sa nu se imbete cu apa rece ca Hasret e inca indragostita de Hogea ei si lui Hogea i-a crescut inima in piept cand a vazut-o in banca el poate a realizat ca Hasret nu o sa se dea asa usor batuta el il iubeste fooooooaaaaarte mult.Iar Selin a vazut si ea interviul si s-a vazut ura pe fata ei Selin cred ca si-a inscenat moartea ca sa-l faca sa sufere pe Murat cred ca ea nu la iubit niciodata pe Hogea avea un dinte impotriva lui dar de ce?Nu stim inca sunt sigura ca o sa fie o explicatie pe undeva.Hogea nu era pregatit sa o ceara in casatorie pe Selin si eu cred ca ea asta astepta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Mama, mama ce lucreaza Levent la mintea lui Hasret sa speram ca nu-l crede prea mult.
iulianagl- moderator
buna ali am venit mai tirziu si de asta nu am fost ei esti dezamagita nu ma asteptam s o invie pe selin chiar este de risul curciloralitheea a scris:ce faci zanuta , nu te-am vazut in seara asta
elena- vip
pissycutz a scris:Fetelor a aparut prima parte
Ma apuc de tradus
elena- vip
imi e de-a dreptul ciuda pe mine vorba lu miha da-mi neste
si nici macar nu l-am vazut de la inceput , asa ca acum cred ca ma uit , sper sa nu imi pice capul pe tastatura de oboseala
si nici macar nu l-am vazut de la inceput , asa ca acum cred ca ma uit , sper sa nu imi pice capul pe tastatura de oboseala
alitheea- vip
[quote pai oric um nu o cerea in veci de nevasta pe de o parte este bine ca asistam la o minune ca invie un mort in c azul nostru selin e mai bine o sa si dea arama pe fata
elena- vip
[quote=" de ce sa ti fie ciuda cind va spuneam ca regizorul asta este cel care a regizat firtina si parca asisiti la filme indiene nu m ati crezut ei lasa asa sunt telenovelele am crezut ca pastreaza ceeva mai deosebit dar halal este o mica mare diferenta intre primul sezon si asta
elena- vip
Mai e ceva nu inteleg de ce o uraste asa mult Nesrin pe Hasret?De ce pentru ca intotdeauna Hasret a fost sincera si a spus mereu ce gandeste.Iar despre Selin avea o impresie foarte buna si cred ca Selin pana la urma se adevereste a fi o adevarata escroaca eu una asta mi-a dori ca Selin sa fie pedepsita sa se afle adevarul despre ea ca nu cred ca a fost o "fetita" cuminte eu mai degraba cred ca ea s-a jucat cu mintea tuturor.Dar mai e ceva de ce a asteptat sa apara dupa doi ani?
Acum ca am vazut tot episodul merg la culcare va doresc noapte buna si un weekend cat mai placut ne auzim pe maine.
Acum ca am vazut tot episodul merg la culcare va doresc noapte buna si un weekend cat mai placut ne auzim pe maine.
iulianagl- moderator
[quo pa iuliana n buna lasa important este ca murat si hasret se impaca acum in ep asta o sa umble el dupa ea se impaca se indragostit
elena- vip
pentru ca e snoaba , si nu poate accepta conditia sociala a hasreteiiulianagl a scris:Mai e ceva nu inteleg de ce o uraste asa mult Nesrin pe Hasret?De ce pentru ca intotdeauna Hasret a fost sincera si a spus mereu ce gandeste.Iar despre Selin avea o impresie foarte buna si cred ca Selin pana la urma se adevereste a fi o adevarata escroaca eu una asta mi-a dori ca Selin sa fie pedepsita sa se afle adevarul despre ea ca nu cred ca a fost o "fetita" cuminte eu mai degraba cred ca ea s-a jucat cu mintea tuturor.Dar mai e ceva de ce a asteptat sa apara dupa doi ani?
alitheea- vip
noapte buna zanutelor
alitheea- vip
elena a scris:[quo pa iuliana n buna lasa important este ca murat si hasret se impaca acum in ep asta o sa umble el dupa ea se impaca se indragostit
Asa sa fie.Acum ca am revazut treilarul eu banuiesc ca Hogea asta a vrut sa se intample cu pianul lui ca el sa ramana la Hasret iar Hogea sa vina la cei pe care ii iubeste cu adevarat pianul si Hasret. cupidon
Ei ce spuneti hotoman rau Hogea nostru mancalar mama pe el de furios.Nu-mi place de Levent ca o cearta pe Hasret.
iulianagl- moderator
n buna printesaalitheea a scris:noapte buna zanutelor
elena- vip
alitheea a scris:pentru ca e snoaba , si nu poate accepta conditia sociala a hasretei
E snoaba rau, de parca ea ar fi avut o conditie mai buna daca l=ar fi parasit pe Ethem.
iulianagl- moderator
Noapte buna dragutelor vise placute.
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"][quote="elena"][quo pa iuliana n buna lasa important este ca murat si hasret se impaca acum in ep asta o sa umble el dupa ea se impaca se indragostit [/ pai normal ca levent este doar a fost prins cu mita in sac
elena- vip
pa n buna eu astept traducerea de la pissyiulianagl a scris:Noapte buna dragutelor vise placute.
elena- vip
Eu nu cred ca se impaca asa de repede. Mi-a placut Murat in ultima scena. Oare ce i-o fi spus Hasret?
Aflam maine. Noapte buna!
Aflam maine. Noapte buna!
vali1cluj- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum