27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 41 din 44
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Forum pe Port
Nu mai functioneaza Forumul pe Port? Stie cineva ce se intampla?
Multumesc anticipat.
Un sfarsit de saptamana plin de bucurii tuturor!
Multumesc anticipat.
Mic- membru
Data de inscriere : 17/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Eu n/am văzut nici un promo, cred că l-au dat între două reclame la bulion.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nici eu nu am vazut promoDENISA a scris:ba da , a fost trailerul.[/color]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ba da mă a fost un promo mic.
pai scenaristii astia cred ca si-au facut ca scop in viata umilirea femeii pana la extremaDENISA a scris:fetelor sincer acest episod mi s-a părut o varză totală, îmi pare rău ptr Tuba.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Trailerul
https://www.facebook.com/video/video.php?v=434877937155&ref=mf
Este promo pe facebook dar nu stiu cum sa-l pun aici?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
DENISA a scris:
Trailerul
Bravo Denisa.
iulianagl- moderator
Mic a scris:Nu mai functioneaza Forumul pe Port? Stie cineva ce se intampla?
Multumesc anticipat.
http://forum.port.ro/viewforum.php?forum_id=1&sid=5051fa501c7c06b9b529048897cf576a
Eu cred ca Ethem are treaba cu venirea lui Bahar(Selin) cred ca tot ea l-a sunat la telefon si n-a vrut sa raspunda cand era in masina cu Nesrin.
iulianagl- moderator
multumim mult Denisa pentru tot
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumim..eheee sper sa fie de bine! La cum iau astia secventele te astepti la orice de la ei.DENISA a scris:
Trailerul
Admin_dea05- Admin
alitheea- vip
dupa privirea pe care ia aruncat o lui selin si eu banuiesc asta
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
se pare ca se mai inmoaie masculul feroce , desi cred ca tot enervant va fi si ep urmatorAdmin_dea05 a scris: Multumim..eheee sper sa fie de bine! La cum iau astia secventele te astepti la orice de la ei.
alitheea- vip
Dea si Denisa , am inregisrtat primele doua ep din ezel , maine daca am timp le pun pe dvd dupa care nu stiu ce sa fac sa il urc pe net
alitheea- vip
Ori faci pshihoanaliza ,normal la rece ,ori te lasi o perioada de el...Urmeaza o etapa foarte grea pt toti trei .Da si pt Levent v-a fi f. greu...Trebuie sa aleaga intre Murat (vezi reactia lui ,ingrijorare ,la vederea lui Selin )si Hasret .Greu drum au ales scenaristii ... Sa vedem ce-o sa le iasa .alitheea a scris:nu stiu cum sunteti voi dar pe mine ma doare capul de bubuie , vorba elenei cred ca trebuie sa o lasam mai moale cu serialul asta
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
hei fetelor ia sa auziti parerea ma MURAT NU SE VA INTOARCE NICIODATA LA SELIN INCEPE A BANUIE SI VREA S O PRINDA CU MITA IN SAC ESTE MAI MULT INTRIGAT o iubeste pe hasret mai mult ca oricind bahar sau c um o chemao intra deja in rutina gata nici nu mai imi fac probleme uitati va la reactia lui cind nu a vazut o la curs cum a reactionat fata de levent si cum se uita la hasret CU SELIN SE JOACA DE A SOARECELE CU PISICA ASTA ESTE TOT IN REST NU VA FI N I M I C IAR TRAILERUL NE ARATA CLAR CA revine vechiul murat nu o sa i scape dragostea din mina adica hasret va fi o lupta cu levent fatis uitati va la scena din restaurant
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 24 Sept 2010, 10:29 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
si eu cred ...alitheea a scris:se pare ca se mai inmoaie masculul feroce , desi cred ca tot enervant va fi si ep urmator
Admin_dea05- Admin
alitheea a scris:Dea si Denisa , am inregisrtat primele doua ep din ezel , maine daca am timp le pun pe dvd dupa care nu stiu ce sa fac sa il urc pe net
trebuie să-l converteşti în format mic , Divx apoi trebuie urcat pe magaupload .
ei lasa ca trece , dar vorba fetelor , ne-au tinut o vara pe sec iar acum ne tin doar in surprize , asa fac eu cand imi sunt inselate asteptariledana17 a scris:Ori faci pshihoanaliza ,normal la rece ,ori te lasi o perioada de el...Urmeaza o etapa foarte grea pt toti trei .Da si pt Levent v-a fi f. greu...Trebuie sa aleaga intre Murat (vezi reactia lui ,ingrijorare ,la vederea lui Selin )si Hasret .Greu drum au ales scenaristii ... Sa vedem ce-o sa le iasa .
alitheea- vip
mai repede ai putea sa-l urci pe you tube.Cu VirtuaDub tai partilealitheea a scris:Dea si Denisa , am inregisrtat primele doua ep din ezel , maine daca am timp le pun pe dvd dupa care nu stiu ce sa fac sa il urc pe net
Admin_dea05- Admin
eu raman la parerea mea , cu toate ca reactiile il divulga fara ca el sa vrea si ne arata ca o iubeste pe hasret mult de tot , sunt convinsa ca aparitia lui selin va lasa urme adanci si va perturba totulelena a scris: hei fetelor ia sa auziti parerea ma MURAT NU SE VA INTOARCE NICIODATA LA SELIN INCEPE A BANUIE SI VREA S O PRINDA CU MITA IN SAC ESTE MAI MULT INTRIGAT o iubeste pe hasret mai mult ca oricind bahar sau c um o chemao intra deja in rutina gata nici nu mai imi fac probleme uitati va la reactia lui cind nu a vazut o la curs cum a reactionat fata de levent si cum se uita la hasret CU SELIN SE JOACA DE A SOARECELE CU PISICA ASTA ESTE TOT IN REST NU VA FI N I M I C
alitheea- vip
maine dupa ce l=am transferat de pe hardul dvd-ului iti scriuAdmin_dea05 a scris:mai repede ai putea sa-l urci pe you tube.Cu VirtuaDub tai partile
alitheea- vip
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 41 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum