27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 40 din 44
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna!vali1cluj a scris: Buna seara! am sosit si eu. Am vazut prima parte. N-am inteles ce t-a spus Murat lui Hasret in sala de muzica dar cred ca a fost foarte foarte dur cu ea. O sa.l ierte greu!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce ziceti fetelor de Kadir Bey
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris: cred ca incet... incet o sa o accepte ca mama... a fost impresionata cand a vazut fotografia... scena cu ele trei cand Gulnaz incerca sa o ajute pe Saime sa vorbeasca cu Hasret a fost de milioane... trei actrite foarte bune... sceana jucata impecabil
Oricum a fost foarte crudă cu ea, se purta de parcă nici nu exista, indiferența doare foarte mult mai ales din partea copilului tău care nici măcar nu e dispus să te asculte. Nu mi se pare că Murat este mai de condamnat în relația cu Hasret decât Hasret în relația cu mama ei.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nu-ti face griji narcisa ..o ajut si eu sa faca treaba buna cel putinnarcisa a scris:
Ali dacă vrei să-i dai una nu-i da la față că poate îi spargi buza și se supără Ana pe tine.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara Valivali1cluj a scris: Buna seara! am sosit si eu. Am vazut prima parte. N-am inteles ce t-a spus Murat lui Hasret in sala de muzica dar cred ca a fost foarte foarte dur cu ea. O sa.l ierte greu!
anuta1971- vip
ce frumoasa scena de la pian , cate trairi in acelasi timp, oare sa fie legata de amintirea lui selin dorinta de a reveni la pian?
oare servitoarea noua nu are legatura cu selin?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
oare?... joaca murdar Levent... a vazut ca a gresit cand a tipat la Hasret.. cred ca vrea sa dreaga ce a stricatAdmin_dea05 a scris:Sunt sigura ca Levent ii va spune fetei noastre ca Murat si-a angajat asistenta care seamana cu Selin
anuta1971- vip
buna seara!ce faceti fetelor?la film?eu nu am vazut de la inceput...oricum nu inteleg nimic...abia astept subtritarea ... sa se faca lumina ....oare cu cine vb selin la tel?!cine o sustine?
o fi mama lui murat...o fi levent...
o fi mama lui murat...o fi levent...
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
LA MINE ATV ESTE BLOCAT PUNETI MI SI MIE REPEDE ALT LINK VA ROOOOOOOG
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 24 Sept 2010, 10:01 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:ce frumoasa scena de la pian , cate trairi in acelasi timp, oare sa fie legata de amintirea lui selin dorinta de a reveni la pian?
Asa cred si eu nu cred ca Nesrin ar avea ceva cu revenirea lui Selin, trebuie sa fie o explicatie ori e Selin ori e copia fidela a ei ca Selin nu cred ca e ca e moarta coapta eu nu pot explica asta sare pe geam si dupa doi si ceva reapare.Ce-i asta au intrat scenaristii in criza de idei?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
multumesc draga meaanuta1971 a scris:
nu-ti face griji narcisa ..o ajut si eu sa faca treaba buna cel putin
alitheea- vip
da e cam dubioasa servitoarea... mi-a placut si mie scena... dorinta de a canta a avut-o si inainte ... nu cred ca are legatura cu Selin..alitheea a scris:ce frumoasa scena de la pian , cate trairi in acelasi timp, oare sa fie legata de amintirea lui selin dorinta de a reveni la pian?
anuta1971- vip
Va face orice s-o castige pe Hasret.E indragostit lulea..In schimb Murat vad ca inca mai traieste amintirile cu Selin.O perioada de timp cred ca va fi intre cele doua Levent va profita de situatia astaanuta1971 a scris:[oare?... joaca murdar Levent... a vazut ca a gresit cand a tipat la Hasret.. cred ca vrea sa dreaga ce a stricat
Admin_dea05- Admin
ce se intampla nu avem promo?
Admin_dea05- Admin
nu e promo , iar nu vom avea ep vineri?
alitheea- vip
ba da , a fost trailerul.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 24 Sept 2010, 10:07 pm, editata de 1 ori
eu cred ca predomina mai mult sentimentul de vinovatie in ceea ce o priveste pe selin....cam dezamagitor episodul...
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
chiar sunt tampiti turcii astia.. de ce nu au dat promo?... si vor audienta..Admin_dea05 a scris:ce se intampla nu avem promo?
anuta1971- vip
nu stiu cum sunteti voi dar pe mine ma doare capul de bubuie , vorba elenei cred ca trebuie sa o lasam mai moale cu serialul asta
alitheea- vip
The trailer is very promising, a lot of scenes with Murat, and Hasret.
voi ati vazut trailer?
voi ati vazut trailer?
alitheea- vip
fetelor sincer acest episod mi s-a părut o varză totală, îmi pare rău ptr Tuba.
poate nu l-am vazut ca am fost sa iau un fasconal , voi l-ati vazut?
alitheea- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum