27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cred ca a inceput sa-si dea seama ca nu poate fara ea... acum ca vede ca are si concurenta sa vezi ce repede vine trezirea... ai observat ca atunci cand o vede ramane cu ochii lipiti pe ea... cam inghite in sec saraculmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[
eu spun sa nu ma provoci .. ca o sa vrei apoi sa tac... cred ca o sa o primeasca la cursuri.. dar o sa o umileasca .. sau o sa incerce sa o umileasca.. iti dais ama cata furie are acum cand a vazut articolul din ziar... si bineinteles ca hasret e calul de bataie... astept sa vina si randul lui Murat(la incasat)
nici nu vreau sa ma gandesc cand i-o veni randul lui Murat, cred ca o sa ajunga sa ii ceara iertare in genunchi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:[
Buna Danuta ... o zi buna si tie
Iti dai seama Miha... cred ca Danuta a ramas aseara cu sticlele
noooooooo io cred ca le-a pitit ca cu noi ramane omu sarac lipit , eu una as fii in stare sa-i beau si recolta de anul trecut plus camarele lui Ali , dar asta nu in fiecare zi
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 21 Sept 2010, 1:36 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:cred ca a inceput sa-si dea seama ca nu poate fara ea... acum ca vede ca are si concurenta sa vezi ce repede vine trezirea... ai observat ca atunci cand o vede ramane cu ochii lipiti pe ea... cam inghite in sec saraculmihaela99 a scris:[
nici nu vreau sa ma gandesc cand i-o veni randul lui Murat, cred ca o sa ajunga sa ii ceara iertare in genunchi
daaaa, adevarul ca acolo Hasret in rochia aia alba la pian era super sexy , exact atunci a inghitit in sec si inima lui cred ca facea asa
mihaela99- vip
nu rad iubita ... nu te supara...dana17 a scris:
Pt putin ,aseara mergea dar azi nu a-si mai putea sa o ascult. Azi mai usor ,muzica mai lenta pt capul meu zdruncinat... https://www.youtube.com/v/XvEaoLfbRfE Ce ziceti de asta ? Razi Anuta...
anuta1971- vip
Am citit ca asteptati sa iasa cucul...Acum la fix...A iesit si la si jumatate... Unul pt fiecare sa nu va bateti...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
da scena e in avatarul Elenei.. dar si in ultima secventa din film.. cand ea s-a ridicat in picioare si a vazut rochia la fel cu cea cumparata de el.. ce a mai inghitit saracul... faza asta cu rochia e si un mesaj pentru el nu?mihaela99 a scris:
daaaa, adevarul ca acolo Hasret in rochia aia alba la pian era super sexy , exact atunci a inghitit in sec si inima lui cred ca facea asa
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 21 Sept 2010, 1:49 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
mihaela99- vip
nu ca el le depune in cuiburi strainemihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
anuta1971- vip
Eu ti le-am trimis ,tu studiaza ...chiar mura-n gura...mihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
dana17- vip
anuta1971 a scris:nu ca el le depune in cuiburi strainemihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
ceeeeee? asa face cucu? isi depune ouale in alte cuiburi? nu stiam
mihaela99- vip
Vedeti ca unul are doua si unul trei ...sa vad cum le impartiti ...prietenesteanuta1971 a scris:nu ca el le depune in cuiburi strainemihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
dana17- vip
dana17 a scris:Eu ti le-am trimis ,tu studiaza ...chiar mura-n gura...mihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
il studiez pe ala cu doua, pe ala cu trei e prea mult pentru mine , mie frica sa nu ma-ncurc
mihaela99- vip
Ce-i mai greu lasi pe Anuta...mihaela99 a scris:dana17 a scris:Eu ti le-am trimis ,tu studiaza ...chiar mura-n gura...mihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
il studiez pe ala cu doua, pe ala cu trei e prea mult pentru mine , mie frica sa nu ma-ncurc
dana17- vip
ne intelegem.. vad ca Miha nu e lacomadana17 a scris:Vedeti ca unul are doua si unul trei ...sa vad cum le impartiti ...prietenesteanuta1971 a scris:nu ca el le depune in cuiburi strainemihaela99 a scris:Dana da alea care atarna ce or fii? ouale cucului?
anuta1971- vip
Ce-i mai greu lasi pe Anuta... [/quote]dana17 a scris:[
nu de asta , dar nu prea imi plac oualele , iar lui ana vad ca-i place , nu zice nik
mihaela99- vip
Moldovencele fac fata in orce situatie ,cu succes...Nu se dau in laturi la greu...Nu Anuta ?Zice ca nu-i plac ouale...Struguri acri...anuta1971 a scris:
ne intelegem.. vad ca Miha nu e lacoma
dana17- vip
+mihaela99 a scris:nu de asta , dar nu prea imi plac oualele , iar lui ana vad ca-i place , nu zice nik
nici mie nu prea imi plac... dar acu ce sa fac ... ma sacrific
anuta1971- vip
un videoclip cu mare greutate asupra mea
https://www.youtube.com/watch?v=AcV_vMMem3o
https://www.youtube.com/watch?v=AcV_vMMem3o
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:+
nici mie nu prea imi plac... dar acu ce sa fac ... ma sacrific
hai bine Ana tu unul si eu unul , nu te las eu la greu ,pe ala cu trei luati-l voi Dana ca sunteti si voi multe
mihaela99- vip
daaaa ...sunt beton moldovencele asteadana17 a scris:Moldovencele fac fata in orce situatie ,cu succes...Nu se dau in laturi la greu...Nu Anuta ?Zice ca nu-i plac ouale...Struguri acri...
anuta1971- vip
ai vazut ca ne intelegem? numai discutii academice am avut azi se vede ca suntem dupa petreceremihaela99 a scris:
hai bine Ana tu unul si eu unul , nu te las eu la greu ,pe ala cu trei luati-l voi Dana ca sunteti si voi multe
anuta1971- vip
:gfd<:anuta1971 a scris:
daaaa ...sunt beton moldovencele astea
dana17- vip
fetelor ati observat ca Elena nu a mai venit sa ne dea idei despre ce analize trebe sa mai facem?dana17 a scris: :gfd<:
anuta1971- vip
Le pune in aplicare...Nu mai vrea sa lesine ...una ,doua...Saracii subordonati...anuta1971 a scris:
fetelor ati observat ca Elena nu a mai venit sa ne dea idei despre ce analize trebe sa mai facem?
dana17- vip
dana17 a scris:Le pune in aplicare...Nu mai vrea sa lesine ...una ,doua...Saracii subordonati...
ce sa puna in aplicare? eu zic ca l-am stors pe Cancelu de i-au iesit ochii, nu cred ca mai are ceva care sa nu fi fost cercetat , sau stiti voi ceva si eu nu stiu? :nh8:
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum