27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
E clar că nu se împacă nici în episodul următor.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu se impaca dar incepe sa se incalzeasca atmosferanarcisa a scris:E clar că nu se împacă nici în episodul următor.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fetelor va spun noapte buna
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris: Mi-a placut dar nu sunt innebunita... sa nu ma bateti dar mie Cansu nu-mi place nici sa ma omori... Omer imi place ..e un BARBAT
Ana dacă m-ai fi întrebat tu pe mine de film aș fi răspuns exact același lucru. Deci nu te bat că nici mie nu-mi place Cansu.
Mă duc la culcare sunt ruptă de oboseală. Noapte bună.
Dana, în legătură cu urechile nu mi-ai spus care e a ta, stânga sau dreapta? Să știu și eu pe ce sunt proprietară.
narcisa- vip
Noapte bună Ana.anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna
narcisa- vip
Ma mai gandesc ,nu sant hotarata ... E o alegere importanta ,nu se ia la repezeala ...Dar ceva in timp s-a intamplat cu ele. Noapte Buna ...narcisa a scris:
Ana dacă m-ai fi întrebat tu pe mine de film aș fi răspuns exact același lucru. Deci nu te bat că nici mie nu-mi place Cansu.
Mă duc la culcare sunt ruptă de oboseală. Noapte bună.
Dana, în legătură cu urechile nu mi-ai spus care e a ta, stânga sau dreapta? Să știu și eu pe ce sunt proprietară.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Tot gheata la mal ...Dar sant sperante... Vise frumoase... Noapte buna...
dana17- vip
Va invit la o ceasca de ceai... Sa aveti o zi frumoasa...
dana17- vip
B Buna dimineata fetelor, buna dimineata Dana multumim de .Buna dimineata Denisa ,Anuta multumim de promo .Ce bucuroasa -i ochioasa ceea de studenta ca o cearta [probabil] pe Hasret ,lasa ca cine ride la urma ride mai bine .Oare Hasret s-ia cumparat casa?O ZI BUNA ,CU SOARE -N SUFLET SA AVETI.Si era sa uit va invit si la o sau doua pt Mihaela ca-i place si azi sa-i mearga mai bine ca ieri .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata fete dragi
o zi minunata va doresc
Multumesc Flory pentru cafeluta , vin si eu cu una mai petratoasa
o zi minunata va doresc
Multumesc Flory pentru cafeluta , vin si eu cu una mai petratoasa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimi!!!In sf avem si promo...acum asteptam traducerea indragostit
Fetelor vreau sa va intreb daca si la voi se incarca greu pagina din topicul cu poze.
Cu quote am rezolvat am gasit unde sa modific eu
Fetelor vreau sa va intreb daca si la voi se incarca greu pagina din topicul cu poze.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetelor am vazut si eu trailarul , dezamagire totala, nici acum nu se impaca, nu am vazut nimik nou fata de trailarul nr.1, in afara de Hasret care pleaca pe poarta si se uita inca o data la el, cine stie ce i-a spus, iar m-am sucit , acum imi pare rau pentru Hasret, a inceput sa ma Murat Oga , e din ce in ce mai dur, nu stiu unde va ajunge baiatul asta , cred ca la padure, dar las ca-i vine si lui randul
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!In sf avem si promo...acum asteptam traducerea
Buna dimi Dea, da si la mine se incarca greu
mihaela99- vip
Buna Miha ,esti mai bine azi ? Ia exemplu... O traba n-are...mihaela99 a scris:Buna dimineata fete dragi
dana17- vip
Buna Dea ,ce mai faci ? Asta l-ati vazut ,fetelor ?Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!In sf avem si promo...acum asteptam traducerea indragostit
dana17- vip
oare de ce???Sa vedem cat va dura ..sper sa se rezolve cat mai repedemihaela99 a scris:
Buna dimi Dea, da si la mine se incarca greu
Admin_dea05- Admin
Ce sa fac ieri m-am uitat la Ezel si mi-a placut ( imi era somn si trageam de ochii la reclame sa nu atipesc )plus ca am inceput sa ma uit si la telenovela romaneasca de la 8:30 chiar imi place povestea si personajele (cred ca va fi prima telenovela romaneasca pe gustul meu) si personajele principale sunt dragute indragostitdana17 a scris:Buna Dea ,ce mai faci ? Asta l-ati vazut ,fetelor ?https://www.dailymotion.com/swf/xcyvca_denizden-gelen_shortfilms
alihteea te uiti la Iubire si onoare? A deschi octaviana topic..imi place si mie pacat ca tine doar o ora si mai sunt si reclamelealitheea a scris:imi incepe serialul , vb peste o ora
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-seriale-telenovele-preferate-f7/iubire-si-onoare-t196.htm
Admin_dea05- Admin
dana17 a scris:Buna Miha ,esti mai bine azi ? Ia exemplu... https://www.youtube.com/v/k7Vf8sk4ANw O traba n-are...
Buna dimi Dana , saru mana , hai ca acum ma simt mai bine
mihaela99- vip
Zau ? Zici ca merita ? Sa ma iut si eu ,dar eu seara am programul incarcat ,trebuie sa fie tare ca sa mi-l revizuiesc .Vedem... have a nice dayAdmin_dea05 a scris: Ce sa fac ieri m-am uitat la Ezel si mi-a placut ( imi era somn si trageam de ochii la reclame sa nu atipesc )plus ca am inceput sa ma uit si la telenovela romaneasca de la 8:30 chiar imi place povestea si personajele (cred ca va fi prima telenovela romaneasca pe gustul meu) si personajele principale sunt dragute indragostit
dana17- vip
De ce vorbesti de Ezel sau Iubire si onoare?dana17 a scris:Zau ? Zici ca merita ? Sa ma iut si eu ,dar eu seara am programul incarcat ,trebuie sa fie tare ca sa mi-l revizuiesc .Vedem... have a nice day
Admin_dea05- Admin
Nu munci mult !Sa nu ajungi asa...mihaela99 a scris:
Buna dimi Dana , saru mana , hai ca acum ma simt mai bine
dana17- vip
De ambele ,nu am vazut nici unul ,dar in cele romanesti nu am incredere...Umplutura multa ,joc actoricesc slab ,multi amatori...Vedem ce e cu asta ...Admin_dea05 a scris: De ce vorbesti de Ezel sau Iubire si onoare?
dana17- vip
da dupa cateva ep pot sa-mi fac o parere deocamdata am vazut doar ep 2 si 3 primul cica a fost f frumos dar nu l-am vazutt.dana17 a scris:De ambele ,nu am vazut nici unul ,dar in cele romanesti nu am incredere...Umplutura multa ,joc actoricesc slab ,multi amatori...Vedem ce e cu asta ...Admin_dea05 a scris: De ce vorbesti de Ezel sau Iubire si onoare?
Uite ce generic frumos
https://www.youtube.com/watch?v=PGFawBBXBLI&feature=related
Admin_dea05- Admin
[Buna ziua dragalaselor vad ca ati inceput ziua in forta.Am trecut si eu sa va salut si sa va doresc ozi buna cu mult soare si caldura in suflete.Va doresc sanatate si toate cele bune.Pupici pentru toata lumea.Si sa auzim de bine va pup
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17 a scris:[Nu munci mult !Sa nu ajungi asa... https://www.youtube.com/v/BZy105010SI
multumesc dar nu de la munca mi se trage, eu sunt sefa nu muncesc , se pare ca este astenia de toamna , asta ma omoara
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum