27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Subiectul e interesant ,peisaje ,locatii ...Pare alceva ,diferit de tiganiada din trecut...Admin_dea05 a scris: da dupa cateva ep pot sa-mi fac o parere deocamdata am vazut doar ep 2 si 3 primul cica a fost f frumos dar nu l-am vazutt.
Uite ce generic frumos
https://www.youtube.com/watch?v=PGFawBBXBLI&feature=related
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:[Buna ziua dragalaselor vad ca ati inceput ziua in forta.Am trecut si eu sa va salut si sa va doresc ozi buna cu mult soare si caldura in suflete.Va doresc sanatate si toate cele bune.Pupici pentru toata lumea.Si sa auzim de bine va pup
buna dimineata Lica, o zi frumoasa si cu spor
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Si eu sufar de asta...Dar ma tratez...mihaela99 a scris:
multumesc dar nu de la munca mi se trage, eu sunt sefa nu muncesc , se pare ca este astenia de toamna , asta ma omoara
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 23 Sept 2010, 11:10 am, editata de 1 ori
dana17- vip
O zi frumoasa fetelor!!!!!!!Ne auzim mai tarziu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pa Dea ,nu ne uita ...Admin_dea05 a scris:O zi frumoasa fetelor!!!!!!!Ne auzim mai tarziu
dana17- vip
O zi buna Lica... O zi buna Fetelor...lica54 a scris:[Buna ziua dragalaselor vad ca ati inceput ziua in forta.Am trecut si eu sa va salut si sa va doresc ozi buna cu mult soare si caldura in suflete.Va doresc sanatate si toate cele bune.Pupici pentru toata lumea.Si sa auzim de bine va pup
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:O zi frumoasa fetelor!!!!!!!Ne auzim mai tarziu
o zi frumoasa si usoara
mihaela99- vip
pa pa Dana, si tie la fel
mihaela99- vip
Buna, fetelor !! O zi frumoasa !!
Frumos barbat Kenan...dar imi place mai mult Omer !! E atat de dulce ! Buzele alea pline...gropitele...
Oricum ar fi, eu insa raman la prima dragoste : Halit !! indragostit
narcisa a scris:
Ana, ți-a plăcut Ezel? Dar de Omer ce zici? cupidon
Frumos barbat Kenan...dar imi place mai mult Omer !! E atat de dulce ! Buzele alea pline...gropitele...
Oricum ar fi, eu insa raman la prima dragoste : Halit !! indragostit
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna Iuliana , si mie imi place Omer dar mai frumos e EZEL , si oricum gusturile nu se discuta
mihaela99- vip
salut ladies!
sa aveti o zi frumoasa.
la mine in sud e frumos, soare, caldicel, vantuletz subtire....
imi vine de duca prin padure!
se schimba culoarea frunzelor, e superb!
sa aveti o zi frumoasa.
la mine in sud e frumos, soare, caldicel, vantuletz subtire....
imi vine de duca prin padure!
se schimba culoarea frunzelor, e superb!
ai! ai! ai!iulia1965 a scris:
Frumos barbat Kenan...
axxa246 a scris:[
ai! ai! ai!
Buna Axxa , frumos dar rece
mihaela99- vip
cum rece??mihaela99 a scris:
Buna Axxa , frumos dar rece
adica nu e ca fulgerica, caaald, cu ochii topiti?
ee, acu! asta e, decat ne uitam la el (la kenan) ca la bibelou.
buna!mihaela99 a scris:
Buna Axxa
ai vzt ca-i prins-o, dar cei cu tine pe aici asa dis de dimineata? esti in conced? ca tu de obicei nu prea intri dimineata la ora 12 sce
mihaela99- vip
azi ma destrabalez!
sunt singura acasa, nimeni nu-mi cere nimic, mi-am luat de lucru acasa dar inca nu m-am apucat sa lucrez.
am zis ca acasa lucrez mai in liniste, dar deocamdata bantui pe aici hihi
sunt singura acasa, nimeni nu-mi cere nimic, mi-am luat de lucru acasa dar inca nu m-am apucat sa lucrez.
am zis ca acasa lucrez mai in liniste, dar deocamdata bantui pe aici hihi
abia astept maine seara sa vad episodul!
imi place ca se enerveaza Zia... cum ii zice ...levent!
axxa246 a scris:[cum rece??
adica nu e ca fulgerica, caaald, cu ochii topiti?
ee, acu! asta e, decat ne uitam la el (la kenan) ca la bibelou.
de Fulgerica am cam uitat, ma cam lasa si asta rece , da de canselu ce zici asta cum e? e cumva moderat?
mihaela99- vip
axxa246 a scris:abia astept maine seara sa vad episodul!
si eu abia astept, dar cred ca nu prea o sa vedem cine stie ce dupa cum am vzt in promo 2
Levent cred ca o sa-si dea arama pe fata , e simpatic cand e
mihaela99- vip
n-am "nimic" cu cancelul, adica nu ma furnica nimic, dar e placut si ma bucur ca e asa, ca daca era vreun nesuferit nu ma uitam la film.mihaela99 a scris:
de Fulgerica am cam uitat, ma cam lasa si asta rece , da de canselu ce zici asta cum e? e cumva moderat?
e ok,, imi place sa-l vad in film, dar nu e genul meu.
axxa246 a scris:[n-am "nimic" cu cancelul, adica nu ma furnica nimic, dar e placut si ma bucur ca e asa, ca daca era vreun nesuferit nu ma uitam la film.
e ok,, imi place sa-l vad in film, dar nu e genul meu.
aha, ei las ca stiu io care e genul tau
mihaela99- vip
si ala din avatar, dar mai degraba demir (nu fulgerica).mihaela99 a scris:
aha, ei las ca stiu io care e genul tau
axxa246 a scris:[
si ala din avatar, dar mai degraba demir (nu fulgerica).
, pardon am uitat sa-i pun mustata , Demir a fost si ramane un vis
mihaela99- vip
Buna mihaela ce faci fata draga ai vazut Levent ce sa bate cu pumnul in piept si ce tipa dupa parerea mea seamana vint si culege furtuna cu asta se alege
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum