27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 17 din 44
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna Dana ce alternative avem :nh8:dana17 a scris:BUNA FETELOR ,Ce alegeti ? cupidon
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana eu il vreau pe EL SI... INNGHETATA
elena- vip
Buna seara Danuta eu il aleg pe Canseletudana17 a scris: http://www.utilecopii.ro/upload/fckeditor/tort(1).jpg BUNA FETELOR ,http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs353.ash2/63312_127483707302007_100001211350874_160496_7895262_n.jpg Ce alegeti ? cupidon
anuta1971- vip
Nu poti sa le ai pe amandoua ... Alege inghetata e mai sigura... dar faci cum vrei ...elena a scris:dana eu il vreau pe EL SI... INNGHETATA
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Indicii de la Arzu pentru ep 21
TIPS FOR NEXT EPISODE..
(PLEASE DO NOT POST OTHER TIPS CAUSE THEY WILL NOT BE CORRECT. I WILL POST THE CORRECT TIPS SO THERE WON'T BE A PROBLEM)
Murat tries to scare Harset off from the lesson by making it seem harder. the people in the neighborhood see hasret and levent's picture in the newspaper. Murat has a new asistant called Bahar.. (which I presume is Selin)
Levent is angry because Hasret is attending Murat's music lessons. (such a hypocrite)
Cobra has forgotten to put on his ring and gülnaz is cross with him.
Kadir asks Murat for help about something. This time Nakiye is also included in this scheme.
Levent has a surprise for Hasret. a big surprise ( I guess it is the flat they were in.. he is giving her a house)... Pay attention to Levent this episode!!
MURAT:
You can do whatever you want once you are out of this door. You can go and give interviews have your photos taken go to a Tv program I do not care. But here.. only my rules apply!
TIPS FOR NEXT EPISODE..
(PLEASE DO NOT POST OTHER TIPS CAUSE THEY WILL NOT BE CORRECT. I WILL POST THE CORRECT TIPS SO THERE WON'T BE A PROBLEM)
Murat tries to scare Harset off from the lesson by making it seem harder. the people in the neighborhood see hasret and levent's picture in the newspaper. Murat has a new asistant called Bahar.. (which I presume is Selin)
Levent is angry because Hasret is attending Murat's music lessons. (such a hypocrite)
Cobra has forgotten to put on his ring and gülnaz is cross with him.
Kadir asks Murat for help about something. This time Nakiye is also included in this scheme.
Levent has a surprise for Hasret. a big surprise ( I guess it is the flat they were in.. he is giving her a house)... Pay attention to Levent this episode!!
MURAT:
You can do whatever you want once you are out of this door. You can go and give interviews have your photos taken go to a Tv program I do not care. But here.. only my rules apply!
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 21 Sept 2010, 10:15 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
BINE INGHETATAdana17 a scris:Nu poti sa le ai pe amandoua ... Alege inghetata e mai sigura... dar faci cum vrei ...
elena- vip
Bravo Anuta ,esti hotarata .Si eu tot Cansel ,mai ales ca daca mananc seara mi-e rau... indragostitanuta1971 a scris:
Buna seara Danuta eu il aleg pe Canseletu
dana17- vip
fetelor , am disparut pentru ca am vrut sa fac ceva da nu va zic ce si nu imi iese , poate in zilele urmatoare ,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Nu plange uite ti-l dau tie...elena a scris:BINE INGHETATA
dana17- vip
Buna seara Dana , multumim pt. bunatatile aduse inclus si Canselutu.Ai dreptate Elena,ii cam diabolica Selin ,impreuna cu Levent vor mai face multe boacane fiecare cu interesul sau.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Miha ai vazut indiciile de la Arzu pt ep 21 ?.. daca nu le-am pus pe pagina din urma.. exact cum am banuit .. Murat o primeste pe Hasret in clasa lui ... chiar imi pare binemihaela99 a scris:fetelor , am disparut pentru ca am vrut sa fac ceva da nu va zic ce si nu imi iese , poate in zilele urmatoare ,
anuta1971- vip
oooo, avem inca o inghetata!
dana a venit cu ea!
s-o halim repede si pe asta!
Si avem si un rezumat pt episodul viitor!
super!!
pe hoca vi-l las voua.
dana a venit cu ea!
super!!
pe hoca vi-l las voua.
Buna Dana, , multumim pentru amandoua bunatatile , eu le vreau pe amandoua
mihaela99- vip
MULTUM,ESC DANUTA ESTI O DULCE ai vazut murat o primeste pe hasret dar ii spune ca aici eu fac regulile ce frumos
Ultima editare efectuata de catre elena in Mar 21 Sept 2010, 10:18 pm, editata de 1 ori
elena- vip
pai de ce sa n-o primeasca, ca doar nu e clasa lu`...mamica lui??anuta1971 a scris:
Miha ai vazut indiciile de la Arzu pt ep 21 ?.. daca nu le-am pus pe pagina din urma.. exact cum am banuit .. Murat o primeste pe Hasret in clasa lui ... chiar imi pare bine
si asa i-a zis ca mucles la el in clasa, el face jocu` acolo!
Miha, ce faci, ma, de nu-ti iese si nici nu ne spui?
nehalito!!!mihaela99 a scris:Buna Dana, , multumim pentru amandoua bunatatile , eu le vreau pe amandoua
se vede ca ramai fidea turcaletului tau..axxa246 a scris:oooo, avem inca o inghetata!
dana a venit cu ea!
super!!
pe hoca vi-l las voua.
anuta1971- vip
offf, taman ii face reclama acu!anuta1971 a scris:se vede ca ramai fidea turcaletului tau..
zi si tu ce mai om falnic!!
ce-o fi mancat ma-sa de l-a facut asa de mare si de fain?
axxa las o ca vrea sa ni l aduca pe canselito on lin
elena- vip
sa ai baftamihaela99 a scris:fetelor , am disparut pentru ca am vrut sa fac ceva da nu va zic ce si nu imi iese , poate in zilele urmatoare ,
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:[
Miha ai vazut indiciile de la Arzu pt ep 21 ?.. daca nu le-am pus pe pagina din urma.. exact cum am banuit .. Murat o primeste pe Hasret in clasa lui ... chiar imi pare bine
am vazut o primeste dar vai mama ei ce o sa patimeasca, cred ca nu rezista mult
mihaela99- vip
te uiti maine la Ezel? L-ai pus si astia la ora 22 cred ca se termina la miezul noptii... cam tarziuaxxa246 a scris:
offf, taman ii face reclama acu!
zi si tu ce mai om falnic!!
ce-o fi mancat ma-sa de l-a facut asa de mare si de fain?
anuta1971- vip
Poate mai renunta la duritate ,ca devine enervant si ma plictiseste ...Anuta este unclip nou cu muzica din Titanic ,eu nu pot sa-l aduc ,tu nu l-ai gasit ? E pe Facebook .anuta1971 a scris:
dana17- vip
fetelor eu plec la patuc, va doresc discutii placute in continuare pe maine
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum