Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Oct 2010, 8:27 am

Motzişor a scris:Ioteeee, ăsta e gata, dar nu mai avem voie să punem link-ul:

Aşk ve Ceza ep. 25 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original kiss

Buna dimi !!!
Motzisor m-ai inteles gresit , e voie linkuri de pe you tube ( cel putin eu asa cred ca macar pe astea avem voie sa le punem) numai ep de unde putem sa le descarcam nu avem voie Crying or Very sad

Fetelor o cafeluta pt toata lumea 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 433230 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 9:15 am

Buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi cat mai frumnoasa.

Dea cred ca la semnatuta politistul cel dibaci este Murat Smile

Pupici tuturor

Ultima editare efectuata de catre rodica in Dum 03 Oct 2010, 10:23 am, editata de 1 ori
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 03 Oct 2010, 9:32 am

Buna dimineata dragalaselor va doresc o duminica placuta cu bucurii si impliniri.Am lipsit doua zile ca am avut probleme cu netul vam simtit lipsa.Multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 la toata lumea.
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 9:56 am

Buna dimineata Lica sa ai o zi linistita
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Oct 2010, 10:29 am

rodica a scris:Buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi cat mai frumnoasa.

Dea cred ca la semnatuta politistul cel dibaci este Murat Smile

Pupici tuturor
ca veni vorba l-am pus la semnatura si pe el Smile
Buna dimi rodica, lica!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 03 Oct 2010, 10:40 am

Buna dimineata,
sa aveti o duminica frumoasa si fara virusi si virusuri Smile ..ca am inteles ca si astia se transmit...prin internet sad
Eu inca nu sunt refacuta complet dar ma straduiesc sa-i dau cu tifla acestui nenorocit de virus....care ma chinuieste de vreo saptamana, pana acum 1-0 , pentru el...asa ca aveti grija "incepatoarelor" ca si eu tot cu tuse am inceput :ploaie:
Am vazut-o si eu pe Berenica...si mi-a placut,ar fi fost o Yasomie credibila...dar si invers,Murat in locul nasosului Smile ,va dati seama ce interpretare magistrala ar fi avut...Nasosul,Kerem,parca il chema,a avut o partitura grea ...nu mi s-a parut stralucit si din ce-am vazut eu pana acum in materie de turcaleti..Muri este singurul care face credibile un amalgam de sentimente...in cateva secunde.
AvC,PARE SA NU NE MAI" UIMEASCA" Smile Smile Smile ,cred ca Bostanul, a luat-o de-a dreptul la vale Smile
In rest mii de multumiri,pentru tot ce faceti,sunteti...UNICATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2420017q
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Dum 03 Oct 2010, 12:16 pm

Buna sa va fie inima,dragele mele.Rodica ieri cind citeam mesajele voastre ,al tau m-a amuzat cel mai mult. Cred ca spuneai ca este un virus care se transmite prin intermediul calculatorului si este pentru admiratoarele lui Fulgerica.Trebui sa spun ca de aseara gripa a pus stapinire totala pe mine.Cred ca din motiv ca sunt mai la sfirsitul listei ,virusul ,s-a gindit ca la mine sa demonstreze de ce este capabil.Spun asta fiinca am observat ca cu voi a fost mai blind.Pe mine ma terminat,m-a doare tot corpul (si gitul si urechile ,nasul curge in continuu,stranut ,tusesc, am si ceva febra).Daca in familia fanelor lui Murat sunt mai la sfirsit ,pot sa spun cu siguranta ca,,ca in lista ,,,virusului,,,sunt cap de afis.Asa ca acum m-a simt cu adevarat ca fac parte din familie .Sper ca am scris corect si m-am exprimat bine.Nu vreau sa supar pe nimeni cu mesajul meu,dar daca am spus ceva gresit va rog sa ma iertati.Abia de mai pot vedea bine ,imi tremura tot corpul .
In incheiere va doresc o duminica frumoasa.Dana I love you
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Oct 2010, 12:27 pm

Buna dimi andrada, dana!Sanatate multa! Eu inca sunt fresh! cupidon lupt cu toata puterea sa nu vina virusii si la mine pisica infuriat
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 12:52 pm

dana sandulescu a scris:Buna sa va fie inima,dragele mele.Rodica ieri cind citeam mesajele voastre ,al tau m-a amuzat cel mai mult. Cred ca spuneai ca este un virus care se transmite prin intermediul calculatorului si este pentru admiratoarele lui Fulgerica.Trebui sa spun ca de aseara gripa a pus stapinire totala pe mine.Cred ca din motiv ca sunt mai la sfirsitul listei ,virusul ,s-a gindit ca la mine sa demonstreze de ce este capabil.Spun asta fiinca am observat ca cu voi a fost mai blind.Pe mine ma terminat,m-a doare tot corpul (si gitul si urechile ,nasul curge in continuu,stranut ,tusesc, am si ceva febra).Daca in familia fanelor lui Murat sunt mai la sfirsit ,pot sa spun cu siguranta ca,,ca in lista ,,,virusului,,,sunt cap de afis.Asa ca acum m-a simt cu adevarat ca fac parte din familie .Sper ca am scris corect si m-am exprimat bine.Nu vreau sa supar pe nimeni cu mesajul meu,dar daca am spus ceva gresit va rog sa ma iertati.Abia de mai pot vedea bine ,imi tremura tot corpul .
In incheiere va doresc o duminica frumoasa.Dana I love you

Buna Dana imi pare rau ca esti bolnavioara dar asta nu cred ca are vreo legatura cu faptul ca esti la sfarsitul listei celor care atenteaza la gratiile lui Murat. Insanatosire grabnica si sa stii ca noi nu ne suparam asa usor cel putin eu . Noi pe acest forum glumim mult si nu exista suparare Asa ca Pupici multi asta in cazul in care nu ai pretentii mari de la Murat specific privirile sunt ale mele iar "ventuzele" pentru prietena si coechipera mea Iulia care momentan lipseste Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 12:54 pm

Admin_dea05 a scris:ca veni vorba l-am pus la semnatura si pe el Smile
Buna dimi rodica, lica!

Buna Dea, sa ai o duminica frumoasa Vezi ce bine arata Murat. Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 1:02 pm

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/56252/Cainele-care-danseaza-merengue/

rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Oct 2010, 1:07 pm

rodica a scris:http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/56252/Cainele-care-danseaza-merengue/
super tare! Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 03 Oct 2010, 1:32 pm

rodica a scris:http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/56252/Cainele-care-danseaza-merengue/
Smile Smile Smile Smile Smile Smile ,intradevar super tare!!!!!!!!!!!!!!,multumim pentru incurajari DEA,virusul asta nu se lasa cu una cu doua...si mai lipseste ...si doctorita!!!!!!!!!!!!!!!
Dana sa nu te lasi...ca oricum nici virusul nu te va lasa...fa-ti rost de artilerie grea,poate te ajuta Denisa...ea avea acces la bazele NATO 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 2:09 pm

andradamaria a scris:
Smile Smile Smile Smile Smile Smile ,intradevar super tare!!!!!!!!!!!!!!,multumim pentru incurajari DEA,virusul asta nu se lasa cu una cu doua...si mai lipseste ...si doctorita!!!!!!!!!!!!!!!
Dana sa nu te lasi...ca oricum nici virusul nu te va lasa...fa-ti rost de artilerie grea,poate te ajuta Denisa...ea avea acces la bazele NATO 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793

Andrada cred ca este mai bine sa nu dai sfaturi si sa incurajezi la lupta Ma 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2743637754 si se lasa cu Evil or Very Mad Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 2:11 pm

Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia.
Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri,
deserturi, bere rece, vin, ... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele
apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe cade inerta sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!!

rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 2:13 pm

http://www.220.ro/funny/Sigur-Astazi-E-Duminica/jrxK8eeGcE/
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 2:33 pm

[quote="Admin_dea05"]
'Neaţa fetelor! Dea, am făcut un exces de cuminţenie, promit să mă redresez şi vom avea link-uri poate de mâine. M-am uitat pe YouTube, promo-ul nu are decât varianta aceea cu ştampila Dizi pe mijloc, refuz să prelucrez aşa o gogomănie. Nici nu e cine ştie ce nostimadă în clip. Toate oalele se sparg în capul lui Yavuz pe care toţi Băldăreştii îl acuză că e un criminal. Trec să vă citesc un pic! kiss

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 03 Oct 2010, 2:40 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 2:36 pm

Dea, cum mă laud că-s cuminte, cum m i se dublează mesajul, dar eu SUNT cuminte!

kiss

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 03 Oct 2010, 2:43 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Dum 03 Oct 2010, 2:40 pm

Multumesc frumos pentru urari si pentru sfaturi.Din pacate la mine se cam ingroase gluma ,cred ca am sa o intind la spital.Din cauza altei boli cu care ma lupt de citiva ani la mine lucrurile evolueaza rapid si cu consecinte grave sper ca si de aceasta data sa inving tot eu ...sper.Draga mea Rodica esti o fata tare draguta,iti multumesc pentru ca ai fast mereu buna cu mine si m-ai ajutat mereu si acum cu frumoasa ta gluma mai facut sa rid ,chear daca sufletul ma doare,am ris putin la gluma ta cu privire la Fulgerica.
Vreau sa va spun ca va iubesc sincer pe toate sunteti niste fete minunate si va doresc din suflet sa aveti parte de tot ce este mai frumos in aceasta lume .Am sa va port mereu in sufletul meu cu toata dragostea si admiratia mea Pe cele pe care fara sa vreau l-am suparat le rog sa ma ierte.Va rog sa aveti mare grija de Fulgerica daca am sa ma intorc voi avea de recuperat tot ce am pierdut.Ei...am glumit si eu putin ,stati fara grija este tot al vostru.
Va multumesc ca m-ati primit in familia voastra sI ca m-ati facut sa ma simt tinara si fericita alaturi de voi

CU BINE I love you O PARTE DIN INIMA MEA VA RAMINE ALATURI DE VOI 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 03 Oct 2010, 2:55 pm

dana sandulescu a scris:Multumesc frumos pentru urari si pentru sfaturi.Din pacate la mine se cam ingroase gluma ,cred ca am sa o intind la spital.Din cauza altei boli cu care ma lupt de citiva ani la mine lucrurile evolueaza rapid si cu consecinte grave sper ca si de aceasta data sa inving tot eu ...sper.Draga mea Rodica esti o fata tare draguta,iti multumesc pentru ca ai fast mereu buna cu mine si m-ai ajutat mereu si acum cu frumoasa ta gluma mai facut sa rid ,chear daca sufletul ma doare,am ris putin la gluma ta cu privire la Fulgerica.
Vreau sa va spun ca va iubesc sincer pe toate sunteti niste fete minunate si va doresc din suflet sa aveti parte de tot ce este mai frumos in aceasta lume .Am sa va port mereu in sufletul meu cu toata dragostea si admiratia mea Pe cele pe care fara sa vreau l-am suparat le rog sa ma ierte.Va rog sa aveti mare grija de Fulgerica daca am sa ma intorc voi avea de recuperat tot ce am pierdut.Ei...am glumit si eu putin ,stati fara grija este tot al vostru.
Va multumesc ca m-ati primit in familia voastra sI ca m-ati facut sa ma simt tinara si fericita alaturi de voi

CU BINE I love you O PARTE DIN INIMA MEA VA RAMINE ALATURI DE VOI 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520
Dana ,tu o sa invingi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,oricat de greu ar fi ,eu simt ca esti o luptatoare,sper sa te reauzim curand,chiar daca va trebui sa mergi si pe la spital...nu uita suntem alaturi de tine cu toata artileria de care dispunem..pentru tine!
MULTI 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 si vorba tUrcilor INSANATOSIRE GRABNICA!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 3:05 pm

dana sandulescu a scris:Multumesc frumos pentru urari si pentru sfaturi.Din pacate la mine se cam ingroase gluma ,cred ca am sa o intind la spital.Din cauza altei boli cu care ma lupt de citiva ani la mine lucrurile evolueaza rapid si cu consecinte grave sper ca si de aceasta data sa inving tot eu ...sper...
Dragă Dana, din tot sufletul îţi urez sănătate, să dea Domnul să te faci bine şi să scapi de necaz 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 Vindecările există şi în viaţa reală nu doar în filme" 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 03 Oct 2010, 3:07 pm

dana sandulescu a scris:Multumesc frumos pentru urari si pentru sfaturi.Din pacate la mine se cam ingroase gluma ,cred ca am sa o intind la spital.Din cauza altei boli cu care ma lupt de citiva ani la mine lucrurile evolueaza rapid si cu consecinte grave sper ca si de aceasta data sa inving tot eu ...sper.Draga mea Rodica esti o fata tare draguta,iti multumesc pentru ca ai fast mereu buna cu mine si m-ai ajutat mereu si acum cu frumoasa ta gluma mai facut sa rid ,chear daca sufletul ma doare,am ris putin la gluma ta cu privire la Fulgerica.

Dana sa te faci sanatoasa ca pe urma nu mai am cu cine sa lupt pentru Murat. Lui Windy nu-i place Motzi e fata serioasa Denisa ce mai lupta asa ca lupta si tu pentru Murat ca este mai bine sa fie multi adversari cand concurenta e acerba cu atat eu am mai multe sanse sa inving kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Dum 03 Oct 2010, 5:41 pm

[quote="Motzişor"]

Motzi m-ai lăsat mască cu site-ul arăbesc, măi dar ele sunt o grămadă şi nu ştiau, acuma l-au descoperit??

Dana îţi doresc însănătoşire grabnică, nu te da bătută, la fel şi ţie Windy.

Andrada cred că Muri şi Berenica se potriveau în ambele filme în care prestează acuma, dacă era aşa băteau toate recordurile.

Ia auziţi ce zice Rodica hmmm?!
Nu mai am cu cine sa lupt pentru Murat. Lui Windy nu-i place Motzi e fata serioasa Denisa ce mai lupta asa ca lupta si tu pentru Murat ca este mai bine sa fie multi adversari cand concurenta e acerba cu atat eu am mai multe sanse sa inving

Fii fără grijă lupta pentru 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 60243 continuă chiar dacă e din umbră iar tu trebuie să îţi refaci planul de atac acuma când forţele tale s-au redus cu 50% Question Question
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 03 Oct 2010, 5:46 pm

Buna seara!

Dana multă sănătate! Îţi urez din toată inima să reuşeşti să treci peste problemele de sănătate cât mai repede. 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 745790
Andrada ai grijă de tine şi însănătoşire grabnică.
Andrada, Motzi eu am scăpat ieftin şi nici siropul pentru tuse nu a fost prea rău la gust Smile , mulţumesc pentru sfaturi şi urări.

Andrada Bostanelu' nu se lasă intimidat de criticile aduse de specialişti sau de fani sau nu se oboseşte să le citească!!!
Cât priveşte serialul Berenicăi, parcă văd că o fac pe Fatmagul să se îndrăgosteasca de năsos (pot să pun pariu), iar asta bate de departe şi cele mai stupide idei ale lui KS sau TMC-ului în general. GROAZNIC!!! Cât de misogin poate fi un scenarist ca să scrie o enormitate ca aceasta??? Mie, oricum mi-a ajuns, am văzut-o pe Berenica, joacă bine, chiar foarte bine, e şi frumuşică, partenerul ei nu ştiu câtă experienţă are ca actor dar după cum joacă aş zice că nu cine ştie ce, nici restul distribuţiei nu m-a dat gata ... sunt din ce în ce mai puţin convinsă că merită să îmi pierd vremea (aici aveţi dreptate, cred că făceau audienţă record dacă îi aveau pe BS şi Fulgerică în Fatmagul sau AvC)

Sa aveţi o seara frumoasă şi multă, multă sănătate kiss

PS Lexia, bună!!! Mulţumesc pentru urare, deja sunt bine kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Dum 03 Oct 2010, 5:52 pm

windy_day a scris:
Cât priveşte serialul Berenicăi, parcă văd că o fac pe Fatmagul să se îndrăgosteasca de năsos (pot să pun pariu), iar asta bate de departe şi cele mai stupide idei ale lui KS sau TMC-ului în general. GROAZNIC!!! Cît de misogin poate fi un scenarist ca să scrie o enormitate ca asta??? Mie, oricum mi-a ajuns, am vazut-o pe Berenica, joacă bine, chiar foarte bine, e şi frumuşică, partenerul ei nu ştiu câtă experienţă are ca actor dar după cum joacă aş zice că nu cine ştie ce, nici restul distribuţiei nu m-a dat gata ... sunt din ce în ce mai puţin convinsă că merită să îmi pierd vremea.

Sa aveţi o seara frumoasă şi multă, multă sănătate kiss
M-ati facut curioasa , si m-am uitat si eu la asta ! Aveti dreptate, tipa joaca chiar bine !
Tipul (nasosul) a mai jucat anul trecut intr-un serial pe Kanal D, care n-a ajuns decat pe la ep. 15- 18...

Din ep 3 , ..eu am inteles ca o vor marita cu nasosul violator ?? (el era cel mai sarac dintre toti, si de-aia a cazut beleaua pe capul lui ?? )
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum