Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Dum 03 Oct 2010, 6:03 pm

iulia1965 a scris:
M-ati facut curioasa , si m-am uitat si eu la asta ! Aveti dreptate, tipa joaca chiar bine !
Tipul (nasosul) a mai jucat anul trecut intr-un serial pe Kanal D, care n-a ajuns decat pe la ep. 15- 18...

Din ep 3 , ..eu am inteles ca o vor marita cu nasosul violator ?? (el era cel mai sarac dintre toti, si de-aia a cazut beleaua pe capul lui ?? )

Şi eu am înţeles la fel! Că o mărită cu individul cu nasul mare, probabil că e calul de bătaie fiind cel mai sărac ... şi să vezi vreo 30 şi ceva de episoade zbatere şi cum se naşte între ăştia doi o mare dragoste (Bleahhh)! kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 6:37 pm

Mi-e o leneee, şi mai ales o nostalgieeeee14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Vrwt1s
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Bscap0287

Ochii sunt oglinda sufletului!!! Şi toţi ştim de mult acest lucru.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Dum 03 Oct 2010, 8:11 pm

Motzişor a scris:
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 648483 Dear Asi Demir thank you! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
I just found out from my Arab friend that you have a very professional site in Arabic with a lot of Turkish series including Aşk ve Ceza. Episode 25, 26 and 27 are already translated 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 357595 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 357595 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 357595

http://www.panet.co.il/Ext/series.php?name=category&id=17
http://www.panet.co.il/Ext/series.php?name=folder&id=147&autostart=44548 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 357595 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 357595 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 357595 Lucky for you, lucky for Heba 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 296580

Thank you so much

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 9:49 pm

asi demir a scris:Thank you so much

indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit

indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit

We can watch again ATV on line at the same web site:

http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Dum 03 Oct 2010, 10:35 pm

windy_day a scris:

Şi eu am înţeles la fel! Că o mărită cu individul cu nasul mare, probabil că e calul de bătaie fiind cel mai sărac ... şi să vezi vreo 30 şi ceva de episoade zbatere şi cum se naşte între ăştia doi o mare dragoste (Bleahhh)! kiss

Aiurea rau !! Sunt curioasa totusi cum ajunge mandra cantareata !...
( Nu ?? Era un articol, in care spunea de Tuba, Berg si Beren...Ca toate joaca cantarete...Tuba e dublata, vocea lui Beren e prelucrata electronic, ca sa sune bine, si Berg e singura care-si foloseste vocea...)
Si ce turnura ii vor da dupa-aia ! Trebuie sa aiba grija la scenariu, sa nu bata cu celelalte !
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 10:45 pm

Doi actori turci + un film american, + un compozitor italian + un interpret român =

kiss Şi să nu-mi spună nimeni că... ,,n-a fost nimic" I love you
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 03 Oct 2010, 11:02 pm

iulia1965 a scris:

Aiurea rau !! Sunt curioasa totusi cum ajunge mandra cantareata !...
( Nu ?? Era un articol, in care spunea de Tuba, Berg si Beren...Ca toate joaca cantarete...Tuba e dublata, vocea lui Beren e prelucrata electronic, ca sa sune bine, si Berg e singura care-si foloseste vocea...)
Si ce turnura ii vor da dupa-aia ! Trebuie sa aiba grija la scenariu, sa nu bata cu celelalte !

La americani a fost moda serialelor despre doctori sau avocaţi, se pare că la turci este moda serialelor cu tipe care devin cântăreţe. Până la urmă încep să îi apreciez pe Bostănel şi echipa lui aia aiurită de scenarişti. Barem se chinuie ei acolo să stoarcă un subiect din căpşorul lor spun asta fiindcă la una dintre părţile puse pe YouTube se comenta că Fatmagul este de fapt un remake. Cât despre eventualele asemănări dintre seriale hmmm, nu m-ar mira să apară, dar ce contează, fanii Berenicăi (care se pare că sunt foarte numeroşi) vor fi încântaţi să o audă cântând, sau mai corect zis să audă cântând computerul.
Noapte bună tuturor. Să începeţi săptămâna cu bine kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 03 Oct 2010, 11:18 pm

windy_day a scris:... fanii Berenicăi (care se pare că sunt foarte numeroşi) vor fi încântaţi să o audă cântând, sau mai corect zis să audă cântând computerul.
Noapte bună tuturor. Să începeţi săptămâna cu bine kiss
Windy, Beren Saat cântă şi la finalul filmului cu Murat, e vocea ei.
Mă gândesc că o ieşi ceva şi cu tehnica. DAR CU SCENARIUL... Smile Smile Smile UMBRELELE DIN CHERBOURG?
Cred că e mai mult politică de reclamă.
Pic de somn, sănătate multă Andrada, sănătate multă Dana, somnic pufoss tuturor!

floare
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 04 Oct 2010, 8:19 am

Bună dimineaţa!!!
Să aveţi o săptămână căt se poate de bună şi multă sănătate la toată lumea.
Vă aştept cu 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Images?q=tbn:ANd9GcR0LVMWxAfG3y6l5dieN93E96IjlH5vaCQCjbbV2xQkMO2Ir9w&t=1&usg=__mTpNuS2i5wVvi4n5o-6tmOcVFbU=
şi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Images?q=tbn:ANd9GcRUzjVSm4xoPkcbOFJ1bJVSGDPJOznZ5h0tBRRpG0sqsZwqcPE&t=1&usg=___Is95WTSYHKvGBRREwLuULuHYHk=
din belşug.
O zi bună.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 04 Oct 2010, 8:40 am

lexia a scris:Bună dimineaţa!!!
Să aveţi o săptămână căt se poate de bună şi multă sănătate la toată lumea... O zi bună.
Mulţumim frumos, Lexia, asemenea şi ţie! Mai dau şi eu un rând cafea cafea cafea şi... încă una:

can: O zi bună afro
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 04 Oct 2010, 8:41 am

O dimineata buna tuturor si o zi linistita
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 04 Oct 2010, 8:50 am

dana sandulescu a scris:Multumesc frumos pentru urari si pentru sfaturi. CU BINE I love you O PARTE DIN INIMA MEA VA RAMINE ALATURI DE VOI 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520
Dana sper din toata inima sa te faci bine cat mai repede.Noi te asteptam.Sanatate multa! kiss

Buna dimineata fetelor!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 9:51 am

Bună dimineaţa!
Lexia, Motzi, mulţumesc pentru cafea şi ceai.
Motzi, mulţumesc şi pentru informaţie, chiar uitasem că a şi cântat în film. Deci au ales-o bine pe Berenica nu doar fiindcă e "pe val"! Bravo ei, a dovedit că are talent, arată bine (poate nu e o frumuseţe izbitoare dar are trăsături foarte delicate şi armoniase) şi a ştiut să îşi aleagă şi rolurile şi casa de producţie, fiindcă văd că toate serialele în care joacă sunt foarte bine primite de public.

Andrada, Dana însănătoşire grabnică kiss

O săptămână uşoară tuturor şi multă sănătate have a nice day
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 2:11 pm

Bună ziua drăgălaşelor!! gata am revenit şi eu pe meleaguri româneşti .

care mai sunt noutăţile? Rodica ai crezut că ai rămas singură , stăpână pe Fulgerică ??? 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 67332 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 67332 dar uite-mă , sunt pe câmpul de "luptă" cam adormită dar vigilentă.
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 37212_1365180219114_1519913127_30763554_4346182_n

04/10/2010

02:13:29

EN YAKIŞIKLI

‘Aşk ve Ceza’ dizisinde Savaş Baldar karakterini canlandıran oyuncu Murat Yıldırım, kız kardeşiyle Bebek’te dolaşırken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Yıldırım, kardeşini eve bıraktıktan sonra arkadaşlarıyla buluştu.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 04 Oct 2010, 2:33 pm

DENISA a scris:[color=blue]Bună ziua drăgălaşelor!! ...
...http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs157.snc4/37212_1365180219114_1519913127_30763554_4346182_n.jpg...

04/10/201002:13:29

EN YAKIŞIKLI
‘Aşk ve Ceza’ dizisinde Savaş Baldar karakterini canlandıran oyuncu Murat Yıldırım, kız kardeşiyle Bebek’te dolaşırken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Yıldırım, kardeşini eve bıraktıktan sonra arkadaşlarıyla buluştu.
Servus Denisa, mulţumim de ştire, iaca o traducere Google curăţică:

'Love and Punishment' series actor who portrayed the character of war Baldar Murat Yildirim, walking with his sister appeared in Bebek. Lightning to answer questions from journalists, friends and met his brother after leaving home.
Traducerea revăzută şi adăugită:
'Love and Punishment' series actor who portrayed the character of Savaş Baldar Murat Yildirim, walking with his sister appeared in Bebek. Yildirim answers questions from journalists, friends and met his little sister after leaving home.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 2:36 pm

Bună Motzi !! seamănă sorsa cu el , culmea el a răspuns şi ziariştilor la întrebări.

EPISODE 28 TRAILER:

Nazan: Murderer.. You unmoral murderer.. How can you come to this house?
Sahnur: Nazan!!!
Pala: Life is not worth living if you lose the ones you love son.
Yavuz: we are now relatives Savas.
savas: You are only the murderer of Muzaffer according to us and nothing you will do can change that fact!
moran: I am warning you for the last time.. do not start a war with me Sahnur.

Nazan: Criminalule .. Tu eşti un imoral , un criminal .. Cum poţi veni în această casă?
Şahnur: Nazan!
Pala: Viaţa nu merită trăită dacă vei pierde pe cea pe care o iubeşti fiule.
Yavuz: Acum suntem rude Savaş.
Savaş: eşti doar criminalul lui Muzaffer pentru noi şi nimic nu va putea schimba acestă faptă!
Moran: Eu te avertizez pentru ultima dată .. nu începe un război cu mine Şahnur.

EPISODE 28 SUMMARY

Yasemin who is ecstatic with joy about Savas's house surprise now dreams of living together as a family. Ahmet Moran again forces Sahnur to deliver drugs using the gun with Haldun's fingerprints on as a threat. Çiçek is upset because she is stuck between the Moran's and the Baldar's. Yavuz's unexpected surprises makes Savas goes crazy. nazan is so upset because Yavuz is close to them now seeks happiness with Bora. Will Sahnur deliver the drugs again? Will Mehmet who wants to prevent Yasemin and Savas's relationship, still try to take his revenge?

Yasemin care este extaziată de surpriza lui Savaş cu casa acum o surprind visele de a trăi împreună ca o familie. Ahmet Moran din nou o forţează pe Şahnur de a livra droguri folosind pistolul cu amprentele digitale ale lui Haldun ca pe o ameninţare. Cicek este supărată pentru că ea este prinsă între Morani şi Baldari. Surpriza neaşteptată a lui Yavuz îl face pe Savaş să meargă ca un nebun. Nazan este foarte supărată pentru că Yavuz este aproape de ei , acum îşi caută fericirea cu Bora. Va livra Şahnur droguri din nou ? Va mai încerca Mehmet să se răzbune pe Yasemin şi Savaş ?

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 04 Oct 2010, 3:56 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 3:41 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 A549ec3760bc
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 04 Oct 2010, 4:03 pm

BUNA FRUMOASELOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MULTUMESC PENTRU URARILE DE SANATATE,MA SIMT MAI BINE,...dar mai este loc Crying or Very sad ma mai lupt putin cu tusea care nu vrea sa plece...de tot,in rest simptomele racelii s-au atenuat.
mai,mai Fulgerica are si sora...nu arata rau..din cate se vede 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 67332
Windy..dar ce scenariu ...grotesc,chiar asa sa fie cu berenica Smile Smile sa ne intoarcem la Bostanel ca avand un dram de originalitate!!!!!!!!!!!!!!!n-as fi crezut,dar Muri ne spunea sa avem incredere in AvC, Smile Smile Smile SA ASTEPTAM,
floare floare floare
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 4:09 pm

Motzişor a scris:Servus Denisa, mulţumim de ştire,
Traducerea revăzută şi adăugită:
'Love and Punishment' series actor who portrayed the character of Savaş Baldar Murat Yildirim, walking with his sister appeared in Bebek. Yildirim answers questions from journalists, friends and met his little sister after leaving home.

Smile Văd că am avut dreptate treningul şi, mai ales, tricourile alea "demenţiale" sunt rezervate strict ieşirilor alături de "rafinata" BT. Dacă tipa este într-adevăr sora lui Fulgerică înseamnă că Yildirimii sunt de n ori mai prezentabili (şi ca ţinută şi ca înfăţişare) decât "marii", "celebrii", "talentaţii" Terzi (cu toate ajustările şi îmbunătăţirile aduse graţie chirurgiei plastice Smile )

Andrada, din comentariile de pe YT am înţeles că serialul Berenicăi e "în reluare" Smile , fiindcă fetele care postau le întrebau pe turcoaice dacă ştiu cum s-a sfârşit "varianta originală". Cât priveşte evoluţia personajelor, din moment ce năsosul interpretează rolul principal masculin, presupun că pe el îl vor căsători cu Fatma (că o fi ca la noi, dacă victima iartă unul dintre făptuitori şi se mărită cu el, scapă de puşcărie toţi cei care au participat la săvârşirea faptei - mă refer la viol) probabil că mai pun părinţii bogaţi ai celorlaltor trei vinovaţi şi ceva bani drept despăgubire, ca să liniştească şi să convingă familia victimei să accepte căsătoria. Ei şi cei doi Berenica şi năsosul, adică, încetul cu încetul se vor îndrăgosti unul de celalalt (în orice caz mai încetişor ca să ţină barem 34 de episoade). Ea va deveni şi mare vedetă şi probabil va găsi o cale de a se răzbuna pe autorii violului şi tot aşa (cu putin efort e material suficient şi pentru 2 sezoane)
Poate mă înşel, dar nu cred că mă înşel foarte tare
Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 4:38 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2909513910541073981214. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 3561317272114393645214. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 95754428795855652196
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 04 Oct 2010, 4:58 pm

windy_day a scris:
Andrada, din comentariile de pe YT am înţeles că serialul Berenicăi e "în reluare" Smile , fiindcă fetele care postau le întrebau pe turcoaice dacă ştiu cum s-a sfârşit "varianta originală". Cât priveşte evoluţia personajelor, din moment ce năsosul interpretează rolul principal masculin, presupun că pe el îl vor căsători cu Fatma (că o fi ca la noi, dacă victima iartă unul dintre făptuitori şi se mărită cu el, scapă de puşcărie toţi cei care au participat la săvârşirea faptei - mă refer la viol) probabil că mai pun părinţii bogaţi ai celorlaltor trei vinovaţi şi ceva bani drept despăgubire, ca să liniştească şi să convingă familia victimei să accepte căsătoria. Ei şi cei doi Berenica şi năsosul, adică, încetul cu încetul se vor îndrăgosti unul de celalalt (în orice caz mai încetişor ca să ţină barem 34 de episoade). Ea va deveni şi mare vedetă şi probabil va găsi o cale de a se răzbuna pe autorii violului şi tot aşa (cu putin efort e material suficient şi pentru 2 sezoane)
Poate mă înşel, dar nu cred că mă înşel foarte tare
Smile Smile

Daca este un remake,nu stii cum s-a numit originalul?
a jucat bine, berenica,...dar daca este sa o spun pe a dreapta sa stii ca mie mi-a placut si..retardatul,mi-a placut interpretarea...foarte convingatoare!!!!!!!!!!!din punctul meu de vedere.14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 46286136293304293615199
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 04 Oct 2010, 5:39 pm

DENISA a scris:Bună Motzi !! seamănă sorsa cu el , culmea el a răspuns şi ziariştilor la întrebări.
[color=brown]...
Nazan: Murderer.. You unmoral murderer.. How can you come to this house? ...
Nazan: Criminalule .. Tu eşti un imoral , un criminal .. Cum poţi veni în această casă?...

[color=brown]
Yupiiii, Denisa, mersi! Da... a răspuns la întrebări, le-or fi înghiţit ziariştii în loc de masă de prânz. Frumoşi fraţi!
Denisa, mersi de traduceri!!! Bonus!

Aşk ve Ceza promo episodul 28 - subtitrat româneşte

Savaş către Yavuz: :bom: Ahmet către Şahnur: :bom:
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 04 Oct 2010, 5:44 pm

Motzişor a scris:
Yupiiii, Denisa, mersi! Da... a răspuns la întrebări, le-or fi înghiţit ziariştii în loc de masă de prânz. Frumoşi fraţi!
Denisa, mersi de traduceri!!! Bonus!

Aşk ve Ceza promo episodul 28 - subtitrat româneşte

https://www.youtube.com/v/tagw6tYf1X0 Savaş către Yavuz: :bom: Ahmet către Şahnur: :bom:

FRUMOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 5:44 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 472052rvvbjc3q

Motzi mulţam şi eu ptr subtitrare .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 5:47 pm

andradamaria a scris:

Daca este un remake,nu stii cum s-a numit originalul?
a jucat bine, berenica,...dar daca este sa o spun pe a dreapta sa stii ca mie mi-a placut si..retardatul,mi-a placut interpretarea...foarte convingatoare!!!!!!!!!!!din punctul meu de vedere.

Nu ştiu, niciuna dintre fetele care au pus mesaje în engleză nu făceau referire la titlul originalului. Bănuiesc însă că s-a făcut vreo precizare în acest sens atunci când a fost prezentat serialul. O să mai caut.
Şi mie mi-a plăcut cum a jucat actorul din rolul fratelui Fatmei ... dar mă aşteptam ca, în primul rând, actorul din rolul principal să fie pe "măsura" Berenicăi, chiar nu mă aşteptam să aibă o interpretare atât de "naivă".

DENISA!!! SCUZĂ-MĂ că am cam ieşit din potecuţă dar promit că nu mai fac. cheers

Motzi kiss kiss kiss pentru promo. Cred că "lecţia" de astă-vară nu va fi uşor uitată de Fulgerică, aşa că nu e de mirare schimbarea asta de atitudine faţă de presă. Îi place, nu îi place acum stă la poză şi la discuţii că probabil nu mai vrea ca cine ştie ce nene 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2743637754 să îi mai ia apărarea cu pumnii Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 04 Oct 2010, 5:54 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum