14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
windy_day a scris:Bună dimineaţa,
Lexia ce hărnicuţă ai fost!!!!! Dar nici Motzi nu se lasă.
Andrada, la mine e soare şi s-a încălzit (adică e mult mai cald decât în zilele precedente), hai aici
Deeaaaa, îmi place pinguinul. Există şi varianta mică???? Fiindcă tare i-aş da o pauză lui Tarzan. Nu de alta dar este cam golaş pentru anotimpul ăsta.
Andrada, nici eu nu aş vrea un cuplu Tuba/Elcinel în viaţa reală. Cel puţin nu acum. Dar este viaţa Tubei şi ea ştie ce este mai bine pentru ea în plan profesional şi personal. Oricum scandalul ăsta o scoate din relativul con de umbră în care intrase (mai ales după filmul ăla de lung-metraj), că domina Berenica toate topurile. Peste tot în presă erau doar ea si Cansu, şi dacă îşi rupeau o unghie astea două "evenimentul" umplea paginile ziarelor şi minutele emisiunilor despre viaţa VIP-elor de la ei.
Buna! incerc sa-l fac mai mic sa vad daca reusesc.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor!
Cat despre Tuba si Cansel indragostit ma fac ca nu v-am auzit ...... :emo5: ....
Cat despre Tuba si Cansel indragostit ma fac ca nu v-am auzit ...... :emo5: ....
Admin_dea05- Admin
https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/2642ec2.gif
nu inteleg de ce nu merge pe forum la mine arata ca se misca dar aici nic"
http://tinypic.com/view.php?pic=2642ec2&s=7
Cu internet explorer nu merge dar vad ca merge cu google chrome..windy_day tu cum il vezi?Il las asa sau il schimb?
ti l-am gasit pe asta si vad ca merge
https://2img.net/h/i651.photobucket.com/albums/uu234/LilithsLight/smallPics/pingu.gif
nu inteleg de ce nu merge pe forum la mine arata ca se misca dar aici nic"
http://tinypic.com/view.php?pic=2642ec2&s=7
Cu internet explorer nu merge dar vad ca merge cu google chrome..windy_day tu cum il vezi?Il las asa sau il schimb?
ti l-am gasit pe asta si vad ca merge
https://2img.net/h/i651.photobucket.com/albums/uu234/LilithsLight/smallPics/pingu.gif
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 22 Oct 2010, 9:56 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
pentru tine as veni dar...mie nu-mi place Bucurestiul,daramite ca am o problema cu stilul de comportament al concitadinilor tai nu ca pe aici ar fi foarte diferiti,dar sunt oarecum mai asezatiwindy_day a scris:Bună dimineaţa,
Lexia ce hărnicuţă ai fost!!!!! Dar nici Motzi nu se lasă.
Andrada, la mine e soare şi s-a încălzit (adică e mult mai cald decât în zilele precedente), hai aici
Deeaaaa, îmi place pinguinul. Există şi varianta mică???? Fiindcă tare i-aş da o pauză lui Tarzan. Nu de alta dar este cam golaş pentru anotimpul ăsta.
Andrada, nici eu nu aş vrea un cuplu Tuba/Elcinel în viaţa reală. Cel puţin nu acum. Dar este viaţa Tubei şi ea ştie ce este mai bine pentru ea în plan profesional şi personal. Oricum scandalul ăsta o scoate din relativul con de umbră în care intrase (mai ales după filmul ăla de lung-metraj), că domina Berenica toate topurile. Peste tot în presă erau doar ea si Cansu, şi dacă îşi rupeau o unghie astea două "evenimentul" umplea paginile ziarelor şi minutele emisiunilor despre viaţa VIP-elor de la ei.
in ce-o priveste pe Tuba este evident ca alegerile si le face singura...sper sa nu mai dea cu oistea-n gard pentru ca ...a acumulat destula experienta
https://www.youtube.com/watch?v=066pBGEjFaE poate reusesti sa-ti faci un ..PINGUIN
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Gata l-am gasit urcat
https://2img.net/h/i516.photobucket.com/albums/u329/donypitoy/music-1012.gif
https://2img.net/h/i516.photobucket.com/albums/u329/donypitoy/music-1012.gif
Admin_dea05- Admin
Deea, scuze!!!
Eram "băgată" la traducere. Acum am văzut. Sunt două variante de pinguin, unul mai haotic în mişcări (îmi place la nebunie) şi unul mai coordonat. Sunt frumoase ambele variante şi se văd bine.
MULŢUMESC MULT DE TOT.
Mulţumesc şi ţie Andrada, am pus pinguinul ameţit.
Nici eu nu sunt încântată de lumea care mă înconjoară. Amestecătură multă şi parcă toţi când ajung aici scapă hăţurile. Cand mă uit cum arăta oraşul ăsta cândva nu îmi vine să cred cât de mult s-a schimbat în rău. Din păcate, eu sunt "legată" de Bucureşti, nu am de ales decât dacă o iau de la zero în altă parte a ţării. Eiii şi dacă tot e să o iau de la zero, prefer să o fac în alt oraş din altă ţară
Cât despre Tuba poate face o alegere mai înţeleaptă, data următoare. Cred însă că maimuţoiul de Sami îi va face multă anti-reclamă. Sunt însă din ce în ce mai convinsă că ea l-a plăcut iar el a fost suficient de plin de tupeu şi perseverent pentru a se impune. Nu a fost, aşa cum se tot spunea la început, nici o relaţie de complezenţă, nici una ţesută la disperare. Dacă lucrurile ar fi stat aşa, dădea scheletul mult mai mult la presă. Ne povestea el cum a descoperit abia acum că Tuba nu i-a împărtăşit "marea iubire", cum suferă el, din cauza cui etc. etc. Făcea el acolo un roman fluviu să scoată bani barem din asta dacă pe ai Tubei nu a reuşit să pună mâna.
Eram "băgată" la traducere. Acum am văzut. Sunt două variante de pinguin, unul mai haotic în mişcări (îmi place la nebunie) şi unul mai coordonat. Sunt frumoase ambele variante şi se văd bine.
MULŢUMESC MULT DE TOT.
Mulţumesc şi ţie Andrada, am pus pinguinul ameţit.
Nici eu nu sunt încântată de lumea care mă înconjoară. Amestecătură multă şi parcă toţi când ajung aici scapă hăţurile. Cand mă uit cum arăta oraşul ăsta cândva nu îmi vine să cred cât de mult s-a schimbat în rău. Din păcate, eu sunt "legată" de Bucureşti, nu am de ales decât dacă o iau de la zero în altă parte a ţării. Eiii şi dacă tot e să o iau de la zero, prefer să o fac în alt oraş din altă ţară
Cât despre Tuba poate face o alegere mai înţeleaptă, data următoare. Cred însă că maimuţoiul de Sami îi va face multă anti-reclamă. Sunt însă din ce în ce mai convinsă că ea l-a plăcut iar el a fost suficient de plin de tupeu şi perseverent pentru a se impune. Nu a fost, aşa cum se tot spunea la început, nici o relaţie de complezenţă, nici una ţesută la disperare. Dacă lucrurile ar fi stat aşa, dădea scheletul mult mai mult la presă. Ne povestea el cum a descoperit abia acum că Tuba nu i-a împărtăşit "marea iubire", cum suferă el, din cauza cui etc. etc. Făcea el acolo un roman fluviu să scoată bani barem din asta dacă pe ai Tubei nu a reuşit să pună mâna.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 22 Oct 2010, 12:20 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Nu ai pt ce.windy_day a scris:Deea, scuze!!!
MULŢUMESC MULT DE TOT.
Admin_dea05- Admin
voi a-ti ras de potaia mea asta vara dar nu v-ati gandit ca vine si iarna -----asta pentr Windy acum s-i tras un pinguin sa zicem ca este bine dar mai vedem tot mai bine cdeva autohton
rodica- vip
Varsta : 68
scriu cu greseli cda daca afla seful ma mananca cu blana cu tot
rodica- vip
Varsta : 68
Bună Rodica.
N-o fi autohton, da' ai văzut ce dans "dă din el" E cam grăsuţ dar n-am găsit nimic la fel de vioi la măsura XS
N-o fi autohton, da' ai văzut ce dans "dă din el" E cam grăsuţ dar n-am găsit nimic la fel de vioi la măsura XS
windy_day- vip
autohton?!rodica asta merge?!
Admin_dea05- Admin
Pai de atata zbenguiala..o sa slabeasca sau nu ??daca imi aduc bine aminte ,sperai asta si de la pisica si nu se vede ..nici o schimbare Rodica!!!!!!!!windy_day a scris:Bună Rodica.
andradamaria- vip
Deeeeeaaaa .
Andrada, las' că pe timp de iarnă îi prinde bine ceva osânză în dotare. La primăvară îl aduc din nou pe Tarzan, promit
Andrada, las' că pe timp de iarnă îi prinde bine ceva osânză în dotare. La primăvară îl aduc din nou pe Tarzan, promit
windy_day- vip
Ei !!!!!!!!!daca si probabill asa va fi ,face scheletul un roman fluviu poate va sufla vreo vorba si despre relatia TUBA-MURAT, daca n-au fost cumva simpli parteneri ai unui film si cele mai multe dintre noi au vazut doar ce-au vrut sa vada dar si eu inclin spre ipoteza ca schelet a fost doar un refugiu pentru Tuba si nimic altceva,,poate ca l-a placut si s-a simtit in siguranta , chit ca avea ceva hangarale dupa el dar de acolo si pana la afirmatia lui ca ea ar fi vrut sa se marite in prima faza cred ca este cale lunga si apoi....pe cand sa se consolideze relatia s-a fragilizat pana s-a spartwindy_day a scris:
am vazut si eu Ask,aveti dreptate cu jocul Nurgulei..scenele fruste ii ies ,fereasca Dumnezeu de fineturi
andradamaria- vip
[quote="Admin_dea05"]autohton?!rodica asta merge?! ESTE PREA AUTOHTON, VREAU CEVA COSMOPOLIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://magazin.milliyet.com.tr/gonulcelen-ask/magazin/haberdetay/22.10.2010/1304699/default.htm
https://www.youtube.com/watch?v=tOY8yoJ088E&feature=related MERITA SA VEDETI
http://magazin.milliyet.com.tr/gonulcelen-ask/magazin/haberdetay/22.10.2010/1304699/default.htm
https://www.youtube.com/watch?v=tOY8yoJ088E&feature=related MERITA SA VEDETI
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Ei !!!!!!!!!daca si probabill asa va fi , ...dar si eu inclin spre ipoteza ca schelet a fost doar un refugiu pentru Tuba si nimic altceva,, ... dar de acolo si pana la afirmatia lui ca ea ar fi vrut sa se marite in prima faza cred ca este cale lunga si apoi....pe cand sa se consolideze relatia s-a fragilizat pana s-a spart
am vazut si eu Ask,aveti dreptate cu jocul Nurgulei..scenele fruste ii ies ,fereasca Dumnezeu de fineturi
Nu ştiu, eu nu pot să văd în Tuba o femeie capabilă de un astfel de compromis. Nu îmi pare a fi genul de femeie care poate avea o viaţă intimă cu un tip (că doar nu s-or fi plimbat de mână mâncând acadele, este clar că au ajuns la acel grad de intimitate care să le permită anumite gesturi în pulic) pentru care nu simte nimic, sau, în fine, mai nimic.
Am însă mari, mari, mari dubii că ea l-a cerut pe schelet de bărbat aşa cum am mari dubii că el se va opri aici. Până una-alta, se pare că ţinta este Elcinelu (nu din cauza lui Elcin se spunea că s-a despărţit Tuba şi de Bulent ).
Andrada, mulţumesc, interesant filmuleţul despre soarta femeii în societatea saudită. Interesantă contestatara, o femeie de spirit şi cu mare curaj. Am observat că atunci când sunt lăsate să se cultive punctele de vedere exprimate de multe dintre aceste femei educate mărturisesc un mare rafinament al gândirii şi o extraordinară capacitate de analiză. Frumoasă, inteligentă, educată are tot ce îi trebuie, mai puţin faptul că societatea în care s-a născut nu este potrivită pentru astfel de individualităţi, dacă ele sunt femei, bineînţeles.
windy_day- vip
Marturisesc ca de faza despartirii Bulent-tuba via elcinel am uitat eu o tineam minte doar pe aceea cu..via Berenicawindy_day a scris:
Nu ştiu, eu nu pot să văd în Tuba o femeie capabilă de un astfel de compromis. Nu îmi pare a fi genul de femeie care poate avea o viaţă intimă cu un tip (că doar nu s-or fi plimbat de mână mâncând acadele, este clar că au ajuns la acel grad de intimitate care să le permită anumite gesturi în pulic) pentru care nu simte nimic, sau, în fine, mai nimic.
Am însă mari, mari, mari dubii că ea l-a cerut pe schelet de bărbat aşa cum am mari dubii că el se va opri aici. Până una-alta, se pare că ţinta este Elcinelu (nu din cauza lui Elcin se spunea că s-a despărţit Tuba şi de Bulent ).
Andrada, mulţumesc, interesant filmuleţul despre soarta femeii în societatea saudită. Interesantă contestatara, o femeie de spirit şi cu mare curaj. Am observat că atunci când sunt lăsate să se cultive punctele de vedere exprimate de multe dintre aceste femei educate mărturisesc un mare rafinament al gândirii şi o extraordinară capacitate de analiză. Frumoasă, inteligentă, educată are tot ce îi trebuie, mai puţin faptul că societatea în care s-a născut nu este potrivită pentru astfel de individualităţi, dacă ele sunt femei, bineînţeles.
am pus acel filmulet doar pentru a readuce in memoria colectiva conditia femeii in lumea musulmana(DESIGUR ANALIZA TA ESTE EXTRAORDINARA! ) pentru comparatii cu atitudinile femeilor din filmul nostru,1400 de ani lasa amprente...de-a dreptul genetice asupra sexului feminin apartinand acestei religii,pe mine ma incanta revolta strigata pe fata de aceasta individualitate ,in realitate cu ce ar fi mai prejos decat omologul sau masculin??????Avem femeia supusa, avem femeia educata dar cu intelegere pentru traditii,avem femeia -barbat,avem femeia educata dar supusa, nu avem neaparat o europeanca sadea...ne lipseste revolta in grup
IMI PLACE ASK PENTRU CA CU TOATE "BUBELE,MUCIGAIURI SI NOROI" nu s-a dat in laturi sa ne arate ca IN CIUDA reformelOR lui Attaturk cei 1400 de ani au ramas si in Turcia destul de prezenti
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
Marturisesc ca de faza despartirii Bulent-tuba via elcinel am uitat eu o tineam minte doar pe aceea cu..via Berenica
am pus acel filmulet doar pentru a readuce in memoria colectiva conditia femeii in lumea musulmana ... Avem femeia supusa, avem femeia educata dar cu intelegere pentru traditii,avem femeia -barbat,avem femeia educata dar supusa, nu avem neaparat o europeanca sadea...ne lipseste revolta in grup
IMI PLACE ASK PENTRU CA CU TOATE "BUBELE,MUCIGAIURI SI NOROI" nu s-a dat in laturi sa ne arate ca IN CIUDA reformelOR lui Attaturk cei 1400 de ani au ramas si in Turcia destul de prezenti
Pentru asta i-am "iertat" şi eu lui Bostănel toate hibele, inclusiv imaginea ameţitor bâţâită. Fiindcă a încercat să mai taie din "dulceaţa" telenovelistică şi altfel decât prin bătăi, împuşcături şi ţipete. Ideea a fost de la început interesantă, din păcate scenariştii nu au ştiut cum să o valorifice cu adevărat. Totuşi, dacă ne uităm la personajele feminine care populează serialul este evident că regăsim toate aceste tipologii feminine: femeia care face carieră, descurcându-se cum poate într-o lume a bărbaţilor, femeia educată care de voie, de nevoie se supune tradiţiei, femeia care se regăseşte şi există numai alături de un bărbat (fără această prezenţă masculină, este doar o umbră chiar şi în rolul de mamă), femeia supusă până la anihilare (mama, Cicekăi), femeia tradiţionalistă care, odată scăpată de sub "tutela" masculină, devine mai opresivă decât orice bărbat. Mai sunt şi alte tipologii, dar ele reprezintă doar nuanţări ale celor menţionate. Dintre toate aceste personaje, cel al mamei Cicekăi (un rol mic, de plan secund, dar personajul este extraordinar construit) mi se pare de un tragism copleşitor. Este cea a cărei voinţă a fost aproape desfiinţată, iar acum o vedem incapabilă să îşi apere copiii, să se revolte pentru a-i proteja pe aceştia de comportamentul abuziv al Morunului, o femeie căreia nu i-au mai rămas decât lacrimile.
Hai că iar am bătut câmpii :gfd<: . Să aveţi o seară frumoasă. Pentru cine vizionează Gonulcelen, vizionare plăcută.
windy_day- vip
n-ai batut campii deloc, din punctul meu de vedere ,iar caracterizarea mamei Ciceacai este superba...da cred ca asa arata un caracter anihilat,..poate ca intr-o zi ...si lacrimile vor fi o avere prea mare pentru cel care considera ca respectul se datoreaza doar fricii!windy_day a scris:
Pentru asta i-am "iertat" şi eu lui Bostănel toate hibele, inclusiv imaginea ameţitor bâţâită. Fiindcă a încercat să mai taie din "dulceaţa" telenovelistică şi altfel decât prin bătăi, împuşcături şi ţipete. Ideea a fost de la început interesantă, din păcate scenariştii nu au ştiut cum să o valorifice cu adevărat. Totuşi, dacă ne uităm la personajele feminine care populează serialul este evident că regăsim toate aceste tipologii feminine: femeia care face carieră, descurcându-se cum poate într-o lume a bărbaţilor, femeia educată care de voie, de nevoie se supune tradiţiei, femeia care se regăseşte şi există numai alături de un bărbat (fără această prezenţă masculină, este doar o umbră chiar şi în rolul de mamă), femeia supusă până la anihilare (mama, Cicekăi), femeia tradiţionalistă care, odată scăpată de sub "tutela" masculină, devine mai opresivă decât orice bărbat. Mai sunt şi alte tipologii, dar ele reprezintă doar nuanţări ale celor menţionate. Dintre toate aceste personaje, cel al mamei Cicekăi (un rol mic, de plan secund, dar personajul este extraordinar construit) mi se pare de un tragism copleşitor. Este cea a cărei voinţă a fost aproape desfiinţată, iar acum o vedem incapabilă să îşi apere copiii, să se revolte pentru a-i proteja pe aceştia de comportamentul abuziv al Morunului, o femeie căreia nu i-au mai rămas decât lacrimile.
Hai că iar am bătut câmpii :gfd<: . Să aveţi o seară frumoasă. Pentru cine vizionează Gonulcelen, vizionare plăcută.
Si eu doresc vizionare placuta pentru fetele care se uita la G
andradamaria- vip
AŞK VE CEZA 31. BÖLÜM RESİMLERİ
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
EPISODE 31
Bora and Naza's secret marriage is now another problem that the Baldar family have to solve. Now Nazan wants to take her son with her. Will she be able to take Baran out of that house? Yavuz has perceived that savas has gone in the middle of the funeral at night. Çiçek is really unhappy. her brother has died and apart from that her marriage is not going well either. Yavuz has perceived all of these and will such thoughts of Yavuz make Savas and Yavuz talk about these issues faecto face?
Yasemin's work is not going well and she is upset because she has caused the problem by telling nazan and bora are together to savas. Besir aga visits moran again, but why? how will Moran answer Besir? what kind of surprise waits for savas who has decided he will divorce çiçek as soon as she returns back from van??
Bora and Naza's secret marriage is now another problem that the Baldar family have to solve. Now Nazan wants to take her son with her. Will she be able to take Baran out of that house? Yavuz has perceived that savas has gone in the middle of the funeral at night. Çiçek is really unhappy. her brother has died and apart from that her marriage is not going well either. Yavuz has perceived all of these and will such thoughts of Yavuz make Savas and Yavuz talk about these issues faecto face?
Yasemin's work is not going well and she is upset because she has caused the problem by telling nazan and bora are together to savas. Besir aga visits moran again, but why? how will Moran answer Besir? what kind of surprise waits for savas who has decided he will divorce çiçek as soon as she returns back from van??
asi demir- membru activ
Thank you, dear Asi Demir for the excellent news about episode 31!asi demir a scris:EPISODE 31...
have a good night and a wonderful week-end!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:Thank you, dear Asi Demir for the excellent news about episode 31!
have a good night and a wonderful week-end!
You're welcome honey
and you too have a happy days and a wonderful life
asi demir- membru activ
Good morning and thank you asi demir
Have a nice week-end!
Bună dimineaţa.
Vă las cafea . Să aveţi un week-end aşa cum vă doriţi.
O zi frumoasă tuturor
Have a nice week-end!
Bună dimineaţa.
Vă las cafea . Să aveţi un week-end aşa cum vă doriţi.
O zi frumoasă tuturor
windy_day- vip
Bună dimineaţaaa!
Mulţumim de cafea, mai adaug şi să fie pentru toată lumea cafea cafea cafea
mai pun şi ceva muzică bună de weekend şi pentru ca să scap de obsesia cu melelodia asta am mai făcut un clip, am eu baiuri cu muzica.
Mulţumim de cafea, mai adaug şi să fie pentru toată lumea cafea cafea cafea
mai pun şi ceva muzică bună de weekend şi pentru ca să scap de obsesia cu melelodia asta am mai făcut un clip, am eu baiuri cu muzica.
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum