Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Oct 2010, 9:20 am

windy_day a scris:Bună dimineaţa,
Lexia ce hărnicuţă ai fost!!!!! kiss Dar nici Motzi nu se lasă.
Andrada, la mine e soare şi s-a încălzit (adică e mult mai cald decât în zilele precedente), hai aici kiss
Deeaaaa, îmi place pinguinul. Există şi varianta mică???? Fiindcă tare i-aş da o pauză lui Tarzan. Nu de alta dar este cam golaş pentru anotimpul ăsta.

Andrada, nici eu nu aş vrea un cuplu Tuba/Elcinel în viaţa reală. Cel puţin nu acum. Dar este viaţa Tubei şi ea ştie ce este mai bine pentru ea în plan profesional şi personal. Oricum scandalul ăsta o scoate din relativul con de umbră în care intrase (mai ales după filmul ăla de lung-metraj), că domina Berenica toate topurile. Peste tot în presă erau doar ea si Cansu, şi dacă îşi rupeau o unghie astea două "evenimentul" umplea paginile ziarelor şi minutele emisiunilor despre viaţa VIP-elor de la ei.

Buna! incerc sa-l fac mai mic sa vad daca reusesc.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Oct 2010, 9:22 am

Buna fetelor!
Cat despre Tuba si Cansel indragostit ma fac ca nu v-am auzit 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 267265 ...... :emo5: .... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Oct 2010, 9:32 am

https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/2642ec2.gif

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 2642ec2 nu inteleg de ce nu merge pe forum 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 359517 la mine arata ca se misca dar aici nic" 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 359517

http://tinypic.com/view.php?pic=2642ec2&s=7

Cu internet explorer nu merge dar vad ca merge cu google chrome..windy_day tu cum il vezi?Il las asa sau il schimb?

ti l-am gasit pe asta si vad ca merge

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pingu

https://2img.net/h/i651.photobucket.com/albums/uu234/LilithsLight/smallPics/pingu.gif

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 22 Oct 2010, 9:56 am, editata de 2 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 22 Oct 2010, 9:39 am

windy_day a scris:Bună dimineaţa,
Lexia ce hărnicuţă ai fost!!!!! kiss Dar nici Motzi nu se lasă.
Andrada, la mine e soare şi s-a încălzit (adică e mult mai cald decât în zilele precedente), hai aici kiss
Deeaaaa, îmi place pinguinul. Există şi varianta mică???? Fiindcă tare i-aş da o pauză lui Tarzan. Nu de alta dar este cam golaş pentru anotimpul ăsta.

Andrada, nici eu nu aş vrea un cuplu Tuba/Elcinel în viaţa reală. Cel puţin nu acum. Dar este viaţa Tubei şi ea ştie ce este mai bine pentru ea în plan profesional şi personal. Oricum scandalul ăsta o scoate din relativul con de umbră în care intrase (mai ales după filmul ăla de lung-metraj), că domina Berenica toate topurile. Peste tot în presă erau doar ea si Cansu, şi dacă îşi rupeau o unghie astea două "evenimentul" umplea paginile ziarelor şi minutele emisiunilor despre viaţa VIP-elor de la ei.
pentru tine as veni dar...mie nu-mi place Bucurestiul,daramite ca am o problema cu stilul de comportament al concitadinilor tai Smile Smile nu ca pe aici ar fi foarte diferiti,dar sunt oarecum mai asezati Smile
in ce-o priveste pe Tuba este evident ca alegerile si le face singura...sper sa nu mai dea cu oistea-n gard pentru ca ...a acumulat destula experienta Smile
https://www.youtube.com/watch?v=066pBGEjFaE poate reusesti sa-ti faci un ..PINGUIN floare
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Oct 2010, 9:58 am

Gata l-am gasit urcat 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Music-1012

https://2img.net/h/i516.photobucket.com/albums/u329/donypitoy/music-1012.gif
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 22 Oct 2010, 10:19 am

Deea, scuze!!!
Eram "băgată" la traducere. Acum am văzut. Sunt două variante de pinguin, unul mai haotic în mişcări (îmi place la nebunie) şi unul mai coordonat. Sunt frumoase ambele variante şi se văd bine.
MULŢUMESC MULT DE TOT. kiss

Mulţumesc şi ţie Andrada, am pus pinguinul ameţit.
Nici eu nu sunt încântată de lumea care mă înconjoară. Amestecătură multă şi parcă toţi când ajung aici scapă hăţurile. Cand mă uit cum arăta oraşul ăsta cândva nu îmi vine să cred cât de mult s-a schimbat în rău. Din păcate, eu sunt "legată" de Bucureşti, nu am de ales decât dacă o iau de la zero în altă parte a ţării. Eiii şi dacă tot e să o iau de la zero, prefer să o fac în alt oraş din altă ţară Smile Smile

Cât despre Tuba poate face o alegere mai înţeleaptă, data următoare. Cred însă că maimuţoiul de Sami îi va face multă anti-reclamă. Sunt însă din ce în ce mai convinsă că ea l-a plăcut iar el a fost suficient de plin de tupeu şi perseverent pentru a se impune. Nu a fost, aşa cum se tot spunea la început, nici o relaţie de complezenţă, nici una ţesută la disperare. Dacă lucrurile ar fi stat aşa, dădea scheletul mult mai mult la presă. Ne povestea el cum a descoperit abia acum că Tuba nu i-a împărtăşit "marea iubire", cum suferă el, din cauza cui etc. etc. Făcea el acolo un roman fluviu să scoată bani barem din asta dacă pe ai Tubei nu a reuşit să pună mâna. kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 22 Oct 2010, 12:20 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Oct 2010, 12:00 pm

windy_day a scris:Deea, scuze!!!
Eram "băgată" la traducere. Acum am văzut. Sunt două variante de pinguin, unul mai haotic în mişcări (îmi place la nebunie) şi unul mai coordonat. Sunt frumoase ambele variante şi se văd bine.
MULŢUMESC MULT DE TOT. kiss
Nu ai pt ce. kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 22 Oct 2010, 12:22 pm

Smile voi a-ti ras de potaia mea asta vara dar nu v-ati gandit ca vine si iarna -----asta pentr Windy Smile acum s-i tras un pinguin sa zicem ca este bine dar mai vedem tot mai bine cdeva autohton
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 22 Oct 2010, 12:23 pm

scriu cu greseli cda daca afla seful ma mananca cu blana cu tot Smile
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 22 Oct 2010, 12:27 pm

Bună Rodica.
N-o fi autohton, da' ai văzut ce dans "dă din el" Smile E cam grăsuţ dar n-am găsit nimic la fel de vioi la măsura XS
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 22 Oct 2010, 12:41 pm

autohton?!rodica asta merge?! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Base_b10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 22 Oct 2010, 12:45 pm

windy_day a scris:Bună Rodica.
N-o fi autohton, da' ai văzut ce dans "dă din el" Smile E cam grăsuţ dar n-am găsit nimic la fel de vioi la măsura XS
Pai de atata zbenguiala..o sa slabeasca Smile Smile sau nu ??daca imi aduc bine aminte ,sperai asta si de la pisica Smile si nu se vede ..nici o schimbare Smile Smile Smile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 136358 Rodica!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 22 Oct 2010, 1:11 pm

Deeeeeaaaa Smile .

Andrada, las' că pe timp de iarnă îi prinde bine ceva osânză în dotare. La primăvară îl aduc din nou pe Tarzan, promit Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 22 Oct 2010, 1:18 pm

windy_day a scris:
Cât despre Tuba poate face o alegere mai înţeleaptă, data următoare. Cred însă că maimuţoiul de Sami îi va face multă anti-reclamă. Sunt însă din ce în ce mai convinsă că ea l-a plăcut iar el a fost suficient de plin de tupeu şi perseverent pentru a se impune. Nu a fost, aşa cum se tot spunea la început, nici o relaţie de complezenţă, nici una ţesută la disperare. Dacă lucrurile ar fi stat aşa, dădea scheletul mult mai mult la presă. Ne povestea el cum a descoperit abia acum că Tuba nu i-a împărtăşit "marea iubire", cum suferă el, din cauza cui etc. etc. Făcea el acolo un roman fluviu să scoată bani barem din asta dacă pe ai Tubei nu a reuşit să pună mâna. kiss
Ei !!!!!!!!!daca si probabill asa va fi ,face scheletul un roman fluviu Smile poate va sufla vreo vorba si despre relatia TUBA-MURAT, daca n-au fost cumva simpli parteneri ai unui film si cele mai multe dintre noi au vazut doar ce-au vrut sa vada Smile dar si eu inclin spre ipoteza ca schelet a fost doar un refugiu pentru Tuba si nimic altceva,,poate ca l-a placut si s-a simtit in siguranta , chit ca avea ceva hangarale dupa el Smile Smile dar de acolo si pana la afirmatia lui ca ea ar fi vrut sa se marite in prima faza cred ca este cale lunga si apoi....pe cand sa se consolideze relatia s-a fragilizat pana s-a spart Smile Smile
am vazut si eu Ask,aveti dreptate cu jocul Nurgulei..scenele fruste ii ies ,fereasca Dumnezeu de fineturi stupid Exclamation
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 22 Oct 2010, 1:22 pm

[quote="Admin_dea05"]autohton?!rodica asta merge?! Smile Smile ESTE PREA AUTOHTON, VREAU CEVA COSMOPOLIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793
http://magazin.milliyet.com.tr/gonulcelen-ask/magazin/haberdetay/22.10.2010/1304699/default.htm
https://www.youtube.com/watch?v=tOY8yoJ088E&feature=related MERITA SA VEDETI
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 22 Oct 2010, 3:54 pm

andradamaria a scris:Ei !!!!!!!!!daca si probabill asa va fi , ...dar si eu inclin spre ipoteza ca schelet a fost doar un refugiu pentru Tuba si nimic altceva,, ... dar de acolo si pana la afirmatia lui ca ea ar fi vrut sa se marite in prima faza cred ca este cale lunga si apoi....pe cand sa se consolideze relatia s-a fragilizat pana s-a spart Smile Smile
am vazut si eu Ask,aveti dreptate cu jocul Nurgulei..scenele fruste ii ies ,fereasca Dumnezeu de fineturi stupid Exclamation

Nu ştiu, eu nu pot să văd în Tuba o femeie capabilă de un astfel de compromis. Nu îmi pare a fi genul de femeie care poate avea o viaţă intimă cu un tip (că doar nu s-or fi plimbat de mână mâncând acadele, este clar că au ajuns la acel grad de intimitate care să le permită anumite gesturi în pulic) pentru care nu simte nimic, sau, în fine, mai nimic.
Am însă mari, mari, mari dubii că ea l-a cerut pe schelet de bărbat aşa cum am mari dubii că el se va opri aici. Până una-alta, se pare că ţinta este Elcinelu (nu din cauza lui Elcin se spunea că s-a despărţit Tuba şi de Bulent Smile Smile ).

Andrada, mulţumesc, interesant filmuleţul despre soarta femeii în societatea saudită. Interesantă contestatara, o femeie de spirit şi cu mare curaj. Am observat că atunci când sunt lăsate să se cultive punctele de vedere exprimate de multe dintre aceste femei educate mărturisesc un mare rafinament al gândirii şi o extraordinară capacitate de analiză. Frumoasă, inteligentă, educată are tot ce îi trebuie, mai puţin faptul că societatea în care s-a născut nu este potrivită pentru astfel de individualităţi, dacă ele sunt femei, bineînţeles. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 22 Oct 2010, 5:41 pm

windy_day a scris:

Nu ştiu, eu nu pot să văd în Tuba o femeie capabilă de un astfel de compromis. Nu îmi pare a fi genul de femeie care poate avea o viaţă intimă cu un tip (că doar nu s-or fi plimbat de mână mâncând acadele, este clar că au ajuns la acel grad de intimitate care să le permită anumite gesturi în pulic) pentru care nu simte nimic, sau, în fine, mai nimic.
Am însă mari, mari, mari dubii că ea l-a cerut pe schelet de bărbat aşa cum am mari dubii că el se va opri aici. Până una-alta, se pare că ţinta este Elcinelu (nu din cauza lui Elcin se spunea că s-a despărţit Tuba şi de Bulent Smile Smile ).

Andrada, mulţumesc, interesant filmuleţul despre soarta femeii în societatea saudită. Interesantă contestatara, o femeie de spirit şi cu mare curaj. Am observat că atunci când sunt lăsate să se cultive punctele de vedere exprimate de multe dintre aceste femei educate mărturisesc un mare rafinament al gândirii şi o extraordinară capacitate de analiză. Frumoasă, inteligentă, educată are tot ce îi trebuie, mai puţin faptul că societatea în care s-a născut nu este potrivită pentru astfel de individualităţi, dacă ele sunt femei, bineînţeles. kiss
Marturisesc ca de faza despartirii Bulent-tuba via elcinel am uitat Smile eu o tineam minte doar pe aceea cu..via Berenica Smile Smile
am pus acel filmulet doar pentru a readuce in memoria colectiva conditia femeii in lumea musulmana(DESIGUR ANALIZA TA ESTE EXTRAORDINARA! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595 ) pentru comparatii cu atitudinile femeilor din filmul nostru,1400 de ani lasa amprente...de-a dreptul genetice asupra sexului feminin apartinand acestei religii,pe mine ma incanta revolta strigata pe fata de aceasta individualitate ,in realitate cu ce ar fi mai prejos decat omologul sau masculin??????Avem femeia supusa, avem femeia educata dar cu intelegere pentru traditii,avem femeia -barbat,avem femeia educata dar supusa, Smile nu avem neaparat o europeanca sadea...ne lipseste revolta in grup Smile Smile
IMI PLACE ASK PENTRU CA CU TOATE "BUBELE,MUCIGAIURI SI NOROI" nu s-a dat in laturi sa ne arate ca IN CIUDA reformelOR lui Attaturk cei 1400 de ani au ramas si in Turcia destul de prezenti kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 22 Oct 2010, 6:23 pm

andradamaria a scris:
Marturisesc ca de faza despartirii Bulent-tuba via elcinel am uitat Smile eu o tineam minte doar pe aceea cu..via Berenica Smile Smile
am pus acel filmulet doar pentru a readuce in memoria colectiva conditia femeii in lumea musulmana ... Avem femeia supusa, avem femeia educata dar cu intelegere pentru traditii,avem femeia -barbat,avem femeia educata dar supusa, Smile nu avem neaparat o europeanca sadea...ne lipseste revolta in grup Smile Smile
IMI PLACE ASK PENTRU CA CU TOATE "BUBELE,MUCIGAIURI SI NOROI" nu s-a dat in laturi sa ne arate ca IN CIUDA reformelOR lui Attaturk cei 1400 de ani au ramas si in Turcia destul de prezenti kiss

Pentru asta i-am "iertat" şi eu lui Bostănel toate hibele, inclusiv imaginea ameţitor bâţâită. Fiindcă a încercat să mai taie din "dulceaţa" telenovelistică şi altfel decât prin bătăi, împuşcături şi ţipete. Ideea a fost de la început interesantă, din păcate scenariştii nu au ştiut cum să o valorifice cu adevărat. Totuşi, dacă ne uităm la personajele feminine care populează serialul este evident că regăsim toate aceste tipologii feminine: femeia care face carieră, descurcându-se cum poate într-o lume a bărbaţilor, femeia educată care de voie, de nevoie se supune tradiţiei, femeia care se regăseşte şi există numai alături de un bărbat (fără această prezenţă masculină, este doar o umbră chiar şi în rolul de mamă), femeia supusă până la anihilare (mama, Cicekăi), femeia tradiţionalistă care, odată scăpată de sub "tutela" masculină, devine mai opresivă decât orice bărbat. Mai sunt şi alte tipologii, dar ele reprezintă doar nuanţări ale celor menţionate. Dintre toate aceste personaje, cel al mamei Cicekăi (un rol mic, de plan secund, dar personajul este extraordinar construit) mi se pare de un tragism copleşitor. Este cea a cărei voinţă a fost aproape desfiinţată, iar acum o vedem incapabilă să îşi apere copiii, să se revolte pentru a-i proteja pe aceştia de comportamentul abuziv al Morunului, o femeie căreia nu i-au mai rămas decât lacrimile.
Hai că iar am bătut câmpii :gfd<: . Să aveţi o seară frumoasă. Pentru cine vizionează Gonulcelen, vizionare plăcută.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 22 Oct 2010, 6:43 pm

windy_day a scris:

Pentru asta i-am "iertat" şi eu lui Bostănel toate hibele, inclusiv imaginea ameţitor bâţâită. Fiindcă a încercat să mai taie din "dulceaţa" telenovelistică şi altfel decât prin bătăi, împuşcături şi ţipete. Ideea a fost de la început interesantă, din păcate scenariştii nu au ştiut cum să o valorifice cu adevărat. Totuşi, dacă ne uităm la personajele feminine care populează serialul este evident că regăsim toate aceste tipologii feminine: femeia care face carieră, descurcându-se cum poate într-o lume a bărbaţilor, femeia educată care de voie, de nevoie se supune tradiţiei, femeia care se regăseşte şi există numai alături de un bărbat (fără această prezenţă masculină, este doar o umbră chiar şi în rolul de mamă), femeia supusă până la anihilare (mama, Cicekăi), femeia tradiţionalistă care, odată scăpată de sub "tutela" masculină, devine mai opresivă decât orice bărbat. Mai sunt şi alte tipologii, dar ele reprezintă doar nuanţări ale celor menţionate. Dintre toate aceste personaje, cel al mamei Cicekăi (un rol mic, de plan secund, dar personajul este extraordinar construit) mi se pare de un tragism copleşitor. Este cea a cărei voinţă a fost aproape desfiinţată, iar acum o vedem incapabilă să îşi apere copiii, să se revolte pentru a-i proteja pe aceştia de comportamentul abuziv al Morunului, o femeie căreia nu i-au mai rămas decât lacrimile.
Hai că iar am bătut câmpii :gfd<: . Să aveţi o seară frumoasă. Pentru cine vizionează Gonulcelen, vizionare plăcută.
n-ai batut campii deloc, din punctul meu de vedere ,iar caracterizarea mamei Ciceacai este superba...da cred ca asa arata un caracter anihilat,..poate ca intr-o zi ...si lacrimile vor fi o avere prea mare pentru cel care considera ca respectul se datoreaza doar fricii!
Si eu doresc vizionare placuta pentru fetele care se uita la G kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Vin 22 Oct 2010, 6:53 pm

AŞK VE CEZA 31. BÖLÜM RESİMLERİ

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 67505_168087086541189_100000196961673_544661_1553273_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 72254_168087123207852_100000196961673_544662_5601377_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 73259_168087159874515_100000196961673_544663_6812195_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 73536_168087186541179_100000196961673_544664_2030196_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 71576_168087226541175_100000196961673_544665_8277907_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 73207_168087253207839_100000196961673_544666_4963121_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 73541_168087279874503_100000196961673_544667_2303522_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 33446_168087296541168_100000196961673_544668_7795873_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 69879_168087329874498_100000196961673_544669_1685087_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 33612_168087349874496_100000196961673_544670_400478_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 40736_168087359874495_100000196961673_544671_4578174_n

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Vin 22 Oct 2010, 9:53 pm

EPISODE 31

Bora and Naza's secret marriage is now another problem that the Baldar family have to solve. Now Nazan wants to take her son with her. Will she be able to take Baran out of that house? Yavuz has perceived that savas has gone in the middle of the funeral at night. Çiçek is really unhappy. her brother has died and apart from that her marriage is not going well either. Yavuz has perceived all of these and will such thoughts of Yavuz make Savas and Yavuz talk about these issues faecto face?
Yasemin's work is not going well and she is upset because she has caused the problem by telling nazan and bora are together to savas. Besir aga visits moran again, but why? how will Moran answer Besir? what kind of surprise waits for savas who has decided he will divorce çiçek as soon as she returns back from van??

asi demir
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 22 Oct 2010, 10:55 pm

asi demir a scris:
EPISODE 31...
Thank you, dear Asi Demir for the excellent news about episode 31!
have a good night and a wonderful week-end! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Sam 23 Oct 2010, 5:08 am

Motzişor a scris:Thank you, dear Asi Demir for the excellent news about episode 31!
have a good night and a wonderful week-end! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520

You're welcome honey

and you too have a happy days and a wonderful life

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580

asi demir
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 23 Oct 2010, 8:29 am

Good morning and thank you asi demir
Have a nice week-end!

Bună dimineaţa.
Vă las cafea . Să aveţi un week-end aşa cum vă doriţi.
O zi frumoasă tuturor kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Sam 23 Oct 2010, 9:01 am

Bună dimineaţaaa!
Mulţumim de cafea, mai adaug şi să fie pentru toată lumea cafea cafea cafea
mai pun şi ceva muzică bună de weekend şi pentru ca să scap de obsesia cu melelodia asta am mai făcut un clip, am eu baiuri cu muzica. kiss kiss kiss kiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum