14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
BUNA ZIUA,
LEXIA, FRUMOS,MULTUMIM!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai scapat de obsesia melodiei dand-o la alti
Va doresc si eu un sfarsit de saptamana cat mai bun !!!!!!!!!!!!
LEXIA, FRUMOS,MULTUMIM!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai scapat de obsesia melodiei dand-o la alti
Va doresc si eu un sfarsit de saptamana cat mai bun !!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună dimineaţa frumoaselor!
Lexia, am o maaaareeee rugăminte, eu postez fragmentul 2 doar aici, dacă stau să postez şi pe Port pierd 20 de minute, sunt gata şi fragmentele 3 şi 4 trebuie doar să se încarce, te rog mult de tot (ca să iau şi eu viteză, că deja dimineaţa mi-au păpat-o alţii) poţi anunţa tu şi aici şi pe Port când observi că s-au încărcat? Doar fragmentele din ep. 29 (eventual Denisa să schmbe link-urile la ep. 28 pentru fragm. 1, 6 şi 7, trebuiau schimbate, of-of-of).
Aşk ve Ceza ep. 29 - 2/9 subtitrat româneşte - formatul original
Lexia, am o maaaareeee rugăminte, eu postez fragmentul 2 doar aici, dacă stau să postez şi pe Port pierd 20 de minute, sunt gata şi fragmentele 3 şi 4 trebuie doar să se încarce, te rog mult de tot (ca să iau şi eu viteză, că deja dimineaţa mi-au păpat-o alţii) poţi anunţa tu şi aici şi pe Port când observi că s-au încărcat? Doar fragmentele din ep. 29 (eventual Denisa să schmbe link-urile la ep. 28 pentru fragm. 1, 6 şi 7, trebuiau schimbate, of-of-of).
Aşk ve Ceza ep. 29 - 2/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Dear Asi Demir, huge thanks, huge kiss!asi demir a scris:http://www.yukleresim.com/images/80751674583920484236.jpg
http://www.yukleresim.com/images/83072811727408828222.jpg
http://www.yukleresim.com/images/40560071190177489653.jpg ...
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]Bună dimineaţa frumoaselor!
Cu plăcere Motzişor
Cu plăcere Motzişor
Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bonus:lexia a scris:... Cu plăcere Motzişor...
Aşk ve Ceza ep. 29 - 3/9 --- 4/9 --- subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Bună seara drăgălaşelor !!! spun şi eu prezent după 2 zile de absenţă.
He-heee, Denisa, bine-ai venit, eu am fost şi n-am fost cuminte, aşa să ştii şi atunci trebuie schimbate nişte link-uri la ep. 28 (fragm. 1, 6 şi 7), în schimb Lexia şi Windy au fost zmei şi am prins şi eu aripi pe urma lor. E gata-gata ep. 29, doar mai trebuie prelucrate fragmentele video şi încărcate, probabil se vor vedea, doar după ora 9-10, depinde cât e de încărcată reţeaua. Şi restul lumii cred că e după sobă la ce frig e pe-afarăDENISA a scris:Bună seara drăgălaşelor !!! spun şi eu prezent după 2 zile de absenţă. ...
Motzişor- vip
Bună Motzi !! nu e nicio problemă le schimb . WOW Windy ce dolofan ai .... concurezi cu blănosul Rodicăi .
să ascultăm la gura sobei
Windy un un gest firesc dacă din întâmplare trece B. pe lângă tine .
să ascultăm la gura sobei
Windy un un gest firesc dacă din întâmplare trece B. pe lângă tine .
Bună Denisa.
De unde ai găsit gif-ul cu pinguinul "agresiv" ??? Doamne ce l-am mai căutat să îl pun la semnătură ...
Da, minunată formă de salut pentru B ...
De unde ai găsit gif-ul cu pinguinul "agresiv" ??? Doamne ce l-am mai căutat să îl pun la semnătură ...
Da, minunată formă de salut pentru B ...
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
vrei să-ţi dau adresa ?
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 23 Oct 2010, 8:01 pm, editata de 1 ori
[color=blue][quote="DENISA"]vrei să-ţi dau adresa ?
Daaaa, îl schimb pe grasul dansator , că ăsta este mai liniştit dar mai eficient cupidon
Daaaa, îl schimb pe grasul dansator , că ăsta este mai liniştit dar mai eficient cupidon
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Sam 23 Oct 2010, 8:02 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
[quote="windy_day"]
http://glitter-graphics.com/gallery.php?tags=penguin&page=1
sunt mai multe pagini cu pinguini .
http://glitter-graphics.com/gallery.php?tags=penguin&page=1
sunt mai multe pagini cu pinguini .
Mulţumesc mult de tot.
windy_day- vip
era drăguţ şi grăsunul tău sau vrei s-o altoieşti ritmat pe B. ?
fetelor eu ies , vă pupăcesc , ne auzim mâine .
fetelor eu ies , vă pupăcesc , ne auzim mâine .
Denisa, vroiam să dau în B şi Bostănel şi NY şi SS şi ... mai am eu câţiva care ar merita, dar uite că nu am reusşit să îl transfer pe bătăuş, aşa că rămân cu dansatorul meu tembel, ca o persoană paşnică ce sunt
O seară plăcută.
O seară plăcută.
windy_day- vip
Paaa, Denisa, noapte bună!DENISA a scris:fetelor eu ies , vă pupăcesc , ne auzim mâine .
Windy, nu-l schimba pe grasul, am o slăbiciune teribilă pentru el
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Windy, nu-l schimba pe grasul, am o slăbiciune teribilă pentru el
Îl las Motzi, că uite cât suflet pune micuţul în dansul ăla.
Noapte bună tuturor. Iar mâine să aveţi o duminică frumoasă cu mult
windy_day- vip
[quote="windy_day"]Mulţumesc frumos Windy, pentru hatârul cu grăsunel.
Lexia, Windy, e gataaaaa ep. 29, cu minunatul vostru ajutor, dar se încarcă încă 4 fragmente în încă 4-6 ore.
Aşa că restul pe mâine la cafea, care cum se trezeşte să se uite pe canalul nostru YouTube.
Aşk ve Ceza ep. 29 - 5/9 subtitrat româneşte - formatul original
cupidon
Lexia, Windy, e gataaaaa ep. 29, cu minunatul vostru ajutor, dar se încarcă încă 4 fragmente în încă 4-6 ore.
Aşa că restul pe mâine la cafea, care cum se trezeşte să se uite pe canalul nostru YouTube.
Aşk ve Ceza ep. 29 - 5/9 subtitrat româneşte - formatul original
cupidon
Motzişor- vip
Aşk ve Ceza Dizisi 31 Bölüm 2 Fragmanı
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Hello Asi Demir, thank you my dear for the video gift!!!asi demir a scris:Aşk ve Ceza Dizisi 31 Bölüm 2 Fragmanı[center]https://www.youtube.com/v/nz-1Rw7tQFU
Aşk ve Ceza ep. 29 - 6/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Buna fetelor ,harnicutelor...
As dori sa ma ajutati si pe mine cu ep,de dupa 25 binenteles daca sint urcate pe megaupload ,va rog mult ,mult de tot ...nu mai gasesc nici topicul in care erau postate celelalte ,l ati sters,mutat ?multumesc anticipat
As dori sa ma ajutati si pe mine cu ep,de dupa 25 binenteles daca sint urcate pe megaupload ,va rog mult ,mult de tot ...nu mai gasesc nici topicul in care erau postate celelalte ,l ati sters,mutat ?multumesc anticipat
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
Bună dimineaţa!
Am pregătit din belşug cafea cafea cafea cafea cafea mai ales că Motzi azi noapte s-a îngrijit de încărcarea ep 29.
Nety sper că o să te ajute Motzişor dar parcă numai până la 25 sunt încărcate deocamdată.
Motzişor încă nimic de la prietenele noastre?
O zi bună iubitelor.
Am pregătit din belşug cafea cafea cafea cafea cafea mai ales că Motzi azi noapte s-a îngrijit de încărcarea ep 29.
Nety sper că o să te ajute Motzişor dar parcă numai până la 25 sunt încărcate deocamdată.
Motzişor încă nimic de la prietenele noastre?
O zi bună iubitelor.
Buna dimineata zi linistita si frumoasa tuturor. Multumiri tuturor harnicutelor Multi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună dimineaţa frumoaselor!nety a scris:Buna fetelor ,harnicutelor... As dori sa ma ajutati si pe mine cu ep,de dupa 25 binenteles daca sint urcate pe megaupload ,va rog mult ,mult de tot ...nu mai gasesc nici topicul in care erau postate celelalte ,l ati sters,mutat ?multumesc anticipat ...
Nety, la Aşk ve ceza n-am avut timp să încarc alte episoade pe Megaupload pentru că am tras cu Lexia şi cu Windy împreună la recuperări, muncind la 2-3 episoade pe săptămână + serviciu, n-a mai rămas timp şi pentru altceva. De-acum mă voi ocupa treptat şi de asta, totdeauna înainte de a încărca pe Megaupload mai verific scăpările de tastare sau expunerea subtitrării (uneori dispare prea repede etc.) şi pe Megauplaod fiind varianta definitivă a filmului vreau să rămânem cu o variantă cât mai bună. Ori fiecare episod are 1 oră şi jumătate, inclusiv încărcarea filmului întreg se produce mai greu (3-4 ore). Veţi primi pe poştă lista cu episoadele de la Dea, fii liniştită că nu vă lăsăm de izbelişte.
Lexia, încă n-avem nimic de le Keii2009, dar aseară la miezul nopţii nici la ea pe cont nu apăruse încă ep. 30. Nu ştiu ce e acum, că până nu mă servesc cu cafelele peste cafele nu mai dau un clic în plus. Mersi de cafeluţe şi de tot ajutorul.
'Neaţa Rodica, de mult n-am mai povestit, vă ţuc frumoaselor şi revin.
Aşk ve Ceza ep. 29 - 7/9 --- 8/9 --- 9/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum