28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 5 din 44
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Denisa .. multumim
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor este un promo de tot rasul scenaristii la pamint subiectul halal bahar zburda nestin gherita prin vietile si casele lor iar hasret si murat se iubesc cu patos de la distanta guzel p s am omis sa spun ca bahar zburda nestingherita ca o oita neagra CAPIATA
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
e frumos scenariul tau sa asistam la tragerea in teapa a Nesrinei dar cred ca scenaristul o sa-l faca pe Murat sa fie izolat .. sa nu o bage in seama pe Bahar si sa se distanteze si de Nesrin si atunci in ceasul al 12-lea Nesrin o sa-si dea seama ca a gresitpissycutz a scris:
SIncer de-abia astept sa o vad invinsa cu propriile arme.
Ok, uite ce vreau. Vreau ca Bahar sa il aduca pe Murat intr-o situatie limita din care cu siguranta va scapa teafar, dar vreau ca Bahar sa o cheme pe Nesrin sa asiste la intregul spectacol, vreau sa o vad pe Nesrin in chinuri
anuta1971- vip
Buna Elenus ... vad ca ti-ai pierdut optimismul.. te rog sa-l cauti ca te iubeam mai mult cand il aveaielena a scris: Buna fetelor este un promo de tot rasul scenaristii la pamint subiectul halal bahar zburda nestin gherita prin vietile si casele lor iar hasret si murat se iubesc cu patos de la distanta guzel p s am omis sa spun ca bahar zburda nestingherita ca o oita neagra CAPIATA
sa nu te superi tamam?
anuta1971- vip
buna zanute dragi , ce episod vom avea , , scenaristii astia sunt banali rau , chair nu sunt in stare sa incropeasca ceva original
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
[quote="anuta1971"] OLA PISSY MULTAM AM INTELES CA AI TRADUS CEVA MA DUC SA VAZ SI EU MA BAG CA MUSCA N LAPTE SI ADAUG CEVA NESRIN dupa CE SI VA PUNE ORDINE IN PROPRIA VIATA ARE DREPTUL DE A DA INDICII CELORLALTI CUM SA SI O TRAIASCA
elena- vip
fetelor tre sa ies ..am ceva de facut si trebuie sa inchid toate aplicatiile de pe net... sper sa va mai gasesc cand revin
anuta1971- vip
BUNA PRINTESA VOM AVEA CEEA CE MERITAM SI CEEA CE SCENARISTII TURCI NE ARATA NOUA SPECTATORILOR FIDEA....alitheea a scris:buna zanute dragi , ce episod vom avea , , scenaristii astia sunt banali rau , chair nu sunt in stare sa incropeasca ceva original
elena- vip
te pup Ali .. mi-e dor sa vorbesc cu tine dar trebuie sa inchid multialitheea a scris:buna zanute dragi , ce episod vom avea , , scenaristii astia sunt banali rau , chair nu sunt in stare sa incropeasca ceva original
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]fetelor tre sa ies ..am ceva de facut si trebuie sa inchid toate aplicatiile de pe net... sper sa va mai gasesc cand revin [/quote dute draga mea si poate imi scrii si mie cum vezi sau cum traiesti tu starea de optimism ma refer la serial si la ce ne este dat sa vedem ..... hai fecioara pragmatica care nu ti scapa nik sa l aud pa
elena- vip
dute anuta draga mea si cind ai timp sa mi descrii si mie starea de optimism vizavi de ceea ce ne este dat sa vedem succes fecioara pragmatica am scris de doua ori ca mi sa intrerupt curentul pentru un min scuze paanuta1971 a scris:fetelor tre sa ies ..am ceva de facut si trebuie sa inchid toate aplicatiile de pe net... sper sa va mai gasesc cand revin
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 04 Oct 2010, 3:56 pm, editata de 1 ori
elena- vip
elena a scris: Buna fetelor este un promo de tot rasul scenaristii la pamint subiectul halal bahar zburda nestin gherita prin vietile si casele lor iar hasret si murat se iubesc cu patos de la distanta guzel p s am omis sa spun ca bahar zburda nestingherita ca o oita neagra CAPIATA
Eu sunt o fana infocata a acestui trailer. Cred ca am devenit masochista Sa curga scenele triste
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:[quote="elena"
Eu sunt o fana infocata a acestui trailer. Cred ca am devenit masochista Sa curga scenele triste [/quote] te amo per masochism este o stare confortabila pentru rabdarea de care dam dovada
elena- vip
Buna Ali
Pa Anuta
Pa Anuta
pissycutz- vip
elena a scris: te amo per masochism este o stare confortabila pentru rabdarea de care dam dovada
Pai daca be testeaza turcii limitele
pissycutz- vip
[quote="pissycutz"]
Pai daca be testeaza turcii limitele [/quote mori de vor pierde... ei sa nu se puna cu noi romanii ca le am dovedit de atitea ori in istorie ca desi suntem putin la numar in comparatie cu ei suntem inteligenti sireti si rabdatori punct inscris... noi i am facut de rasul aliotmanului i am batut de le a sunat apa in cap
Pai daca be testeaza turcii limitele [/quote mori de vor pierde... ei sa nu se puna cu noi romanii ca le am dovedit de atitea ori in istorie ca desi suntem putin la numar in comparatie cu ei suntem inteligenti sireti si rabdatori punct inscris... noi i am facut de rasul aliotmanului i am batut de le a sunat apa in cap
elena- vip
elena a scris: mori de vor pierde... ei sa nu se puna cu noi romanii ca le am dovedit de atitea ori in istorie ca desi suntem putin la numar in comparatie cu ei suntem inteligenti sireti si rabdatori punct inscris... noi
AExact clocoteste sangele lui Stefan in noi AU ei sabia dar noi avem victoriile
pissycutz- vip
multumesc Pissy pt. traducere multi fetelor capul sus trecem noi si peste relele astea nici-o grije,cine sapa groapa altuia cade el in ea,asa ca acum va doresc pofta buna si sa vafie de bine .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
adevarul e ca ne fac sa trecem limita filmului si ne implicam cam mult , cel putin eu cred ca ar trebui sa o las mai moale , e doar un film, dar... nu pot sa nu ma enervez ...elena a scris:BUNA PRINTESA VOM AVEA CEEA CE MERITAM SI CEEA CE SCENARISTII TURCI NE ARATA NOUA SPECTATORILOR FIDEA....
tu ce mai faci iubita , mi-a fost dor de tine , eu in weekend am lipsit motivat , tot weekendul am incercat sa urc ep 4 dar se pare ca am niste erori in setarea codecului si nu le-am dat nici acum de capat , oricum am mubilizat o armata de cunoscatori sa imi rezolve problema doar nu o sa imi las zanutele fara ezel
alitheea- vip
pissy iubita , bine ai revenit acasa
alitheea- vip
alitheea a scris:pissy iubita , bine ai revenit acasa
Mutumesc, tu ce faci?
pissycutz- vip
bine te-am gasit draga meaflorica a scris: multumesc Pissy pt. traducere multi fetelor capul sus trecem noi si peste relele astea nici-o grije,cine sapa groapa altuia cade el in ea,asa ca acum va doresc pofta buna si sa vafie de bine .
alitheea- vip
incerc sa ma mobilizez sa fac actele de sfarsit de luna dar nu am nici un chef , in alta ordine de idei imi maninca turcii nervii , si in alta ordine de idei , in curand arunc calculatorul pe fereastar ca de trei zile ma chinui cu ceva si nu iese , da nu ma las , ori eu , ori elpissycutz a scris:
Mutumesc, tu ce faci?
alitheea- vip
pissycutz a scris:[quote="ele
AExact clocoteste sangele lui Stefan in noi AU ei sabia dar noi avem victoriile [/quote] EXACTAMENTE si dumnezeu a spus ca in rabdare sta morala lumii iar la noi romanii este starea noastr a fireasca la tot ce vine din afara din interiorul nostru sau de unde o mai venii... suntem obisnuiti nu este nici o problema asa ca AICI suntem facem haz de necaz avem umor deocamdata ne ajunge ce avem si ajungem pina la urma luind ex marelui stefam ... sfinti sa vedeti cum o sa fim primiti in rai daca nu o fi ruginit lacatul de cind nu a mai intrat nimeni acolo
elena- vip
Cu siguranta castigi tu. E e o masinarie fara sentimente dar ii vii tu de hac.alitheea a scris:incerc sa ma mobilizez sa fac actele de sfarsit de luna dar nu am nici un chef , in alta ordine de idei imi maninca turcii nervii , si in alta ordine de idei , in curand arunc calculatorul pe fereastar ca de trei zile ma chinui cu ceva si nu iese , da nu ma las , ori eu , ori el
In ceea ce ii priveste pe turci ma gandesc sa le dam o lectie de istorie
pissycutz- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum