Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți

Pagina 5 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 2:44 pm

Buna Denisa .. multumim floare
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 2:44 pm

Smile Buna fetelor este un promo de tot rasul Smile Smile scenaristii la pamint subiectul halal bahar zburda nestin gherita prin vietile si casele lor iar hasret si murat se iubesc cu patos de la distanta guzel 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 357595 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 357595 p s am omis sa spun ca bahar zburda nestingherita ca o oita neagra CAPIATA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 2:48 pm

pissycutz a scris:

SIncer de-abia astept sa o vad invinsa cu propriile arme.
Ok, uite ce vreau. Vreau ca Bahar sa il aduca pe Murat intr-o situatie limita din care cu siguranta va scapa teafar, dar vreau ca Bahar sa o cheme pe Nesrin sa asiste la intregul spectacol, vreau sa o vad pe Nesrin in chinuri Smile Smile Smile
e frumos scenariul tau Smile Smile sa asistam la tragerea in teapa a Nesrinei Smile Smile dar cred ca scenaristul o sa-l faca pe Murat sa fie izolat .. sa nu o bage in seama pe Bahar si sa se distanteze si de Nesrin si atunci in ceasul al 12-lea Nesrin o sa-si dea seama ca a gresit
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 2:50 pm

elena a scris: Smile Buna fetelor este un promo de tot rasul Smile Smile scenaristii la pamint subiectul halal bahar zburda nestin gherita prin vietile si casele lor iar hasret si murat se iubesc cu patos de la distanta guzel 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 357595 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 357595 p s am omis sa spun ca bahar zburda nestingherita ca o oita neagra CAPIATA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946
Buna Elenus 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793... vad ca ti-ai pierdut optimismul.. te rog sa-l cauti ca te iubeam mai mult cand il aveai Smile
sa nu te superi tamam? kiss kiss kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Oct 2010, 2:51 pm

buna zanute dragi kiss , ce episod vom avea , stupid stupid stupid , scenaristii astia sunt banali rau , chair nu sunt in stare sa incropeasca ceva original
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 2:52 pm

[quote="anuta1971"] OLA PISSY MULTAM AM INTELES CA AI TRADUS CEVA MA DUC SA VAZ SI EU MA BAG CA MUSCA N LAPTE SI ADAUG CEVA NESRIN dupa CE SI VA PUNE ORDINE IN PROPRIA VIATA ARE DREPTUL DE A DA INDICII CELORLALTI CUM SA SI O TRAIASCA
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 2:53 pm

fetelor tre sa ies ..am ceva de facut si trebuie sa inchid toate aplicatiile de pe net... sper sa va mai gasesc cand revin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 2:53 pm

alitheea a scris:buna zanute dragi kiss , ce episod vom avea , stupid stupid stupid , scenaristii astia sunt banali rau , chair nu sunt in stare sa incropeasca ceva original
BUNA PRINTESA VOM AVEA CEEA CE MERITAM SI CEEA CE SCENARISTII TURCI NE ARATA NOUA SPECTATORILOR FIDEA.... kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 2:54 pm

alitheea a scris:buna zanute dragi kiss , ce episod vom avea , stupid stupid stupid , scenaristii astia sunt banali rau , chair nu sunt in stare sa incropeasca ceva original
te pup Ali 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155520 .. mi-e dor sa vorbesc cu tine dar trebuie sa inchid multi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 2:55 pm

[quote="anuta1971"]fetelor tre sa ies ..am ceva de facut si trebuie sa inchid toate aplicatiile de pe net... sper sa va mai gasesc cand revin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793[/quote dute draga mea si poate imi scrii si mie cum vezi sau cum traiesti tu starea de optimism ma refer la serial si la ce ne este dat sa vedem ..... hai fecioara pragmatica care nu ti scapa nik sa l aud pa kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 2:56 pm

anuta1971 a scris:fetelor tre sa ies ..am ceva de facut si trebuie sa inchid toate aplicatiile de pe net... sper sa va mai gasesc cand revin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
dute anuta draga mea si cind ai timp sa mi descrii si mie starea de optimism vizavi de ceea ce ne este dat sa vedem succes fecioara pragmatica kiss kiss kiss kiss am scris de doua ori ca mi sa intrerupt curentul pentru un min scuze pa kiss kiss

Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 04 Oct 2010, 3:56 pm, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 2:57 pm

elena a scris: Smile Buna fetelor este un promo de tot rasul Smile Smile scenaristii la pamint subiectul halal bahar zburda nestin gherita prin vietile si casele lor iar hasret si murat se iubesc cu patos de la distanta guzel 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 357595 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 357595 p s am omis sa spun ca bahar zburda nestingherita ca o oita neagra CAPIATA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946

Eu sunt o fana infocata a acestui trailer. Cred ca am devenit masochista Smile Smile Sa curga scenele triste 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 165638
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 2:59 pm

pissycutz a scris:[quote="elena"

Eu sunt o fana infocata a acestui trailer. Cred ca am devenit masochista Smile Smile Sa curga scenele triste 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 165638 [/quote] te amo per masochism Smile kiss este o stare confortabila pentru rabdarea de care dam dovada kiss kiss kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 2:59 pm

Buna Ali 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
Pa Anuta 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 3:01 pm

elena a scris: te amo per masochism Smile kiss este o stare confortabila pentru rabdarea de care dam dovada kiss kiss kiss kiss

Pai daca be testeaza turcii limitele Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 3:04 pm

[quote="pissycutz"]

Pai daca be testeaza turcii limitele Smile Smile [/quote Smile Smile mori de vor pierde... ei sa nu se puna cu noi romanii ca le am dovedit de atitea ori in istorie ca desi suntem putin la numar in comparatie cu ei suntem inteligenti sireti si rabdatori punct inscris... noi Smile i am facut de rasul aliotmanului i am batut de le a sunat apa in cap Smile Smile Smile Smile Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 3:05 pm

elena a scris: Smile Smile mori de vor pierde... ei sa nu se puna cu noi romanii ca le am dovedit de atitea ori in istorie ca desi suntem putin la numar in comparatie cu ei suntem inteligenti sireti si rabdatori punct inscris... noi Smile kiss

AExact clocoteste sangele lui Stefan in noi Smile Smile AU ei sabia dar noi avem victoriile Question
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Oct 2010, 3:06 pm

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 971524 multumesc Pissy pt. traducere multi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793 fetelor capul sus trecem noi si peste relele astea nici-o grije,cine sapa groapa altuia cade el in ea,asa ca acum va doresc pofta buna si sa vafie de bine 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 296580 .
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Oct 2010, 3:06 pm

elena a scris:BUNA PRINTESA VOM AVEA CEEA CE MERITAM SI CEEA CE SCENARISTII TURCI NE ARATA NOUA SPECTATORILOR FIDEA.... kiss
adevarul e ca ne fac sa trecem limita filmului si ne implicam cam mult , cel putin eu cred ca ar trebui sa o las mai moale , e doar un film, dar... nu pot sa nu ma enervez ...

tu ce mai faci iubita , mi-a fost dor de tine , eu in weekend am lipsit motivat , tot weekendul am incercat sa urc ep 4 dar se pare ca am niste erori in setarea codecului si nu le-am dat nici acum de capat , oricum am mubilizat o armata de cunoscatori sa imi rezolve problema doar nu o sa imi las zanutele fara ezel kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Oct 2010, 3:07 pm

pissy iubita , bine ai revenit acasa kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 3:09 pm

alitheea a scris:pissy iubita , bine ai revenit acasa kiss kiss kiss

Mutumesc, tu ce faci? kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Oct 2010, 3:10 pm

florica a scris:28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 971524 multumesc Pissy pt. traducere multi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793 fetelor capul sus trecem noi si peste relele astea nici-o grije,cine sapa groapa altuia cade el in ea,asa ca acum va doresc pofta buna si sa vafie de bine 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 296580 .
bine te-am gasit draga mea kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Oct 2010, 3:13 pm

pissycutz a scris:

Mutumesc, tu ce faci? kiss
incerc sa ma mobilizez sa fac actele de sfarsit de luna dar nu am nici un chef , in alta ordine de idei imi maninca turcii nervii Smile Smile Smile , si in alta ordine de idei Smile Smile Smile , in curand arunc calculatorul pe fereastar ca de trei zile ma chinui cu ceva si nu iese 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 , da nu ma las , ori eu , ori el Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 04 Oct 2010, 3:16 pm

pissycutz a scris:[quote="ele

AExact clocoteste sangele lui Stefan in noi Smile Smile AU ei sabia dar noi avem victoriile Question [/quote] EXACTAMENTE si dumnezeu a spus ca in rabdare sta morala lumii iar la noi romanii este starea noastr a fireasca la tot ce vine din afara din interiorul nostru sau de unde o mai venii... suntem obisnuiti nu este nici o problema asa ca AICI suntem facem haz de necaz avem umor deocamdata ne ajunge ce avem si ajungem pina la urma luind ex marelui stefam ... sfinti sa vedeti cum o sa fim primiti in rai daca nu o fi ruginit lacatul de cind nu a mai intrat nimeni acolo Smile Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 3:20 pm

alitheea a scris:incerc sa ma mobilizez sa fac actele de sfarsit de luna dar nu am nici un chef , in alta ordine de idei imi maninca turcii nervii Smile Smile Smile , si in alta ordine de idei Smile Smile Smile , in curand arunc calculatorul pe fereastar ca de trei zile ma chinui cu ceva si nu iese 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 , da nu ma las , ori eu , ori el Smile Smile Smile
Cu siguranta castigi tu. E e o masinarie fara sentimente dar ii vii tu de hac.
In ceea ce ii priveste pe turci ma gandesc sa le dam o lectie de istorie Smile Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum