32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
imi pare tare rau de necazul tau, din pacate n-ai ce face, daca vrei te ajut si eu sa umplem si-un congelator pt. electrica dar Mihaela pe unde-o fi ,nu punem de-un bairam ,ori cum eu am inceput de aseara, ca si Iuliana ma grabesc sa treaca saptamina repede sa vina vinerianuta1971 a scris:fetelor scuze ca am disparut... am avut o pana de curent care mi-a sters si ce lucrasem cam doua ore am niste nervi Electrica are frigiderul plin
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am vazut eu ca ai inceput petrecerea de ieri ... Mihaela trebuie sa apara daca nu vrea sa se trezeasca cu noi la Bucuresti chiar mi-e dor de ea... toata ziua face clipuri si pe noi ne-a abandonatflorica a scris:imi pare tare rau de necazul tau, din pacate n-ai ce face, daca vrei te ajut si eu sa umplem si-un congelator pt. electrica dar Mihaela pe unde-o fi ,nu punem de-un bairam ,ori cum eu am inceput de aseara, ca si Iuliana ma grabesc sa treaca saptamina repede sa vina vineri
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
cam asa ne-a cam abandonat poate ca are musafirianuta1971 a scris:
am vazut eu ca ai inceput petrecerea de ieri ... Mihaela trebuie sa apara daca nu vrea sa se trezeasca cu noi la Bucuresti chiar mi-e dor de ea... toata ziua face clipuri si pe noi ne-a abandonat
florica- vip
anuta1971 a scris:
gata m-ai convins.... dupa o conversatie cu matusa te gandesti daca sa-ti tai venele sau sa ti le lasi lungi
Tot asta a înțeles și Gulnaz. Ea și-a lăsat venele lungi ca să se poată spânzura în caz că se mărită mătușa înaintea ei.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cu plăcere. Am uitat să zic că am pus partea a noua la traduceri. Biata Gulnaz toată lumea o supără mi-e să nu-i pleznească venele de atâta supărare.anuta1971 a scris:Narcisa si Iuliana sarut mana pentru traduceri
narcisa- vip
Poate mănâncă tort, poate are prăjituri, fripturică, și cine știe câte alte bunătăți.florica a scris:cam asa ne-a cam abandonat poate ca are musafiri
Fetele mă duc să verific frigiderul poate mai găsesc ceva.
narcisa- vip
lasa ca se repara in ep urmator... abia astept sa o vad mireasa oare ce costumatie trasnita o sa mai aiva?narcisa a scris:
Cu plăcere. Am uitat să zic că am pus partea a noua la traduceri. Biata Gulnaz toată lumea o supără mi-e să nu-i pleznească venele de atâta supărare.
anuta1971- vip
sa stii ca mi-ai dat idei mi s-a facut si mie foame ... sa avem poftanarcisa a scris:
Poate mănâncă tort, poate are prăjituri, fripturică, și cine știe câte alte bunătăți.
Fetele mă duc să verific frigiderul poate mai găsesc ceva.
anuta1971- vip
pofta buna Narcisa, Anuta
florica- vip
Când n-am avut eu poftă? Dar se pare că frigiderul meu nu e ca cel de la Electrica. Ai văzut ce repede am venit înapoi?anuta1971 a scris:
sa stii ca mi-ai dat idei mi s-a facut si mie foame ... sa avem pofta
Poftă buna Ana dacă ai mai mult noroc.
narcisa- vip
narcisa- vip
sa inteleg ca tu nu ai mancare la pofta? Multumesc..narcisa a scris:
Când n-am avut eu poftă? Dar se pare că frigiderul meu nu e ca cel de la Electrica. Ai văzut ce repede am venit înapoi?
Poftă buna Ana dacă ai mai mult noroc.
anuta1971- vip
Hai că a doua oară a fost cu noroc. Nu degeaba vrea mătuşa să se mărite a doua oară. De fi-su nu-i e dor, n-a zis un cuvânt de el tot sezonul dar după măritat îi scapără călcâiele.anuta1971 a scris:
sa inteleg ca tu nu ai mancare la pofta? Multumesc..
narcisa- vip
Partea 8 e pusa la locul ei.Vad ca Narcisa e mai iute ca mine bravo Narci esti the best.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu Iuliana pur şi simplu partea mea a fost mai scurtă. Cred că nu e toată. Şi propoziţiile au fost scurte.iulianagl a scris:Partea 8 e pusa la locul ei.Vad ca Narcisa e mai iute ca mine bravo Narci esti the best.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Nu Iuliana pur şi simplu partea mea a fost mai scurtă. Cred că nu e toată. Şi propoziţiile au fost scurte.
Oi am glumit draga mea.
iulianagl- moderator
A, deci nu sunt the best??????iulianagl a scris:
Oi am glumit draga mea.
narcisa- vip
nu va suparati, amindoua sunteti the best ,iar eu va multumesc multnarcisa a scris:
A, deci nu sunt the best??????
florica- vip
Cine să se supere Flori? Glumim şi noi. Acum urmăresc şi eu episodul de vineri până acum chiar mi-a plăcut (sunt la partea a doua)florica a scris:nu va suparati, amindoua sunteti the best ,iar eu va multumesc mult
narcisa- vip
buna seara, pt.toate cele care munciti pt noi mii de multumiri :5a
Mihaela+ toti cei care isi sarbatoresc miine ziua numelui : LA MULTI ANI! cu sanatate, noroc si numai bucurii in viata
( numele baiatul meu este Gabriel asa ca si-a sarbatorit ziua cu citiva prieteni); Narcisa , nu am facut decit tarta cu visine si ananas deci daca vrei poti sa ne vizitezi
Mihaela+ toti cei care isi sarbatoresc miine ziua numelui : LA MULTI ANI! cu sanatate, noroc si numai bucurii in viata
( numele baiatul meu este Gabriel asa ca si-a sarbatorit ziua cu citiva prieteni); Narcisa , nu am facut decit tarta cu visine si ananas deci daca vrei poti sa ne vizitezi
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
la revedere,fetelor este rindul puiului meu la calculator, dar nu-i nimic va citesc cu drag miine
noapte buna , vise placute si o saptamina plina de noroc si bucurii,pa,pa
noapte buna , vise placute si o saptamina plina de noroc si bucurii,pa,pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bună Garo, așa o ofertă nu poate fi refuzată. Mai ales că nu am mâncat niciodată.Garo a scris:buna seara, pt.toate cele care munciti pt noi mii de multumiri :5a
La Mulți Ani! băiatului tău și numai bucurii, sănătate și dorințe împlinite. Mâine am și eu două sărbătorite, cumnata mea (pe care am mai sărbătorit-o și ieri) și mama soacră. Să ne trăiască toți cei dragi și noi să ne bucurăm de ei.
O seară bună în continuare și o săptămână frumoasă.
narcisa- vip
narcisa a scris:
A, deci nu sunt the best??????
Ba da esti cea mai the best pt. mine.Mi-as dori si eu sa fiu mai iute dar asta e.Am imbatranit.
iulianagl- moderator
pt fiul tau Garo,pt cumnata si soacra ta Narcisa sa fie sanatosi si fericiti.
florica- vip
vizionare placuta si eu l-am revazut de2 ori pina vineri am sa-l revad de citeva ori,am inteles ca-i vorba de gluma,narcisa a scris:
Cine să se supere Flori? Glumim şi noi. Acum urmăresc şi eu episodul de vineri până acum chiar mi-a plăcut (sunt la partea a doua)
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum