33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris: O variantă a traducerii trailerului
Murat: Nu voi uita niciodată această noapte.
Seline: Vreau acestă favoare. Nu uita niciodată. Nu uita niciodată acel moment.
Hasret: Levent mi-a făcut o propunere.
Murat: muzica în viaţa mea nu se termină niciodată. . Chiar dacă nu remarci aceste sunete au aparut în tine şi în atingerea ta. Iar atunci când acele voci îndepărtate te vor influenţa determinându-te să te îndepărtezi ... Şi tu vei atras de voci noi ... muzică nouă ...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Na , ca sunt cam in ceata , cred ca nu ne-au dat promo mai repede ca sa nu ne confuzeze de-a binelea si sa fie asteptarea mai scurta
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
mihaela99 a scris:
nuuu Ali,......... eu cred ca vizeaza , m-ai inteles gresit, sigur viseaza, facem pariu?
gata?? te-ai decis? pariu?? EU zic ca el cinta cu hasret tu???
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
bine ai venit draga mea , ce poze frumoase ne-ai pus , si eu am floare din aia si acum e infloritaflorica a scris:buna seara fetelor si bine v-am gasit,multumesc frumos pt, atitea noutati cand sa zicem ca s-a terminat cu supararile cit de cit ,hopa dusul rece si ne intoarcem de unde am plecat
alitheea- vip
Buna seara draga Flori multiflorica a scris:http://www.gradinamea.ro/_files/Image/galerie/5/flori6.jpg buna seara fetelor si bine v-am gasit,multumesc frumos pt, atitea noutati
https://2img.net/u/1211/28/81/15/smiles/296580.gif[ cand sa zicem ca s-a terminat cu supararile cit de cit ,hopa dusul rece si ne intoarcem de unde am plecat
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bună seara din nou dragele mele. Iar ne-am împărțit în tabere cu promo/ul ăsta.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
cred ca sunt singura de pe toate forumurile care zice ca nu viseazamihaela99 a scris:
nuuu Ali,......... eu cred ca vizeaza , m-ai inteles gresit, sigur viseaza, facem pariu?
alitheea- vip
tu ce zici?viseaza?narcisa a scris:Bună seara din nou dragele mele. Iar ne-am împărțit în tabere cu promo/ul ăsta.
alitheea- vip
narcisa a scris:Bună seara din nou dragele mele. Iar ne-am împărțit în tabere cu promo/ul ăsta.
elena- vip
elena a scris:[
gata?? te-ai decis? pariu?? EU zic ca el cinta cu hasret tu???
eu zic ca nu canta cu Hasret , pe ce facem pariu?eu zic sa ii porti avatarul lui Bahar o saptamana sau a mosului care doarme tot timpul la cafeneaua lui Gulmaz daca pierzi , daca pierd eu il port eu da? anla stik?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna seara din nou draga Narcisanarcisa a scris:Bună seara din nou dragele mele. Iar ne-am împărțit în tabere cu promo/ul ăsta.
eu pana acum nu m-am dumirit daca o sa fie mai bine sau mai rau... tare sunt amestecate toate
anuta1971- vip
si eu am, ii foarte interesanta si ce frumos miroase si parca picura ceva din flori ,lipicios parca ar fi mierealitheea a scris:bine ai venit draga mea , ce poze frumoase ne-ai pus , si eu am floare din aia si acum e inflorita
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
DA , PARIU , PARIU , SI CINE PIERDE O PUNE PE BARACUDA LA AVATAR
alitheea- vip
Buna Narcisa
buna Flory
buna Flory
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
alitheea a scris:
]cred ca sunt singura de pe toate forumurile care zice ca nu viseaza
hei si EU cred ca NU viseaza
elena- vip
buna Anutza!anuta1971 a scris:
Buna axxa ... sa stii ca asa cred si eu ca isi inchipuie ea... deci Murat vede ca ii scapa printre degete dar tot nesuferit cu de ea este... imi vine sa-l omor
uite-te si tu!
ce sa mai intelegi?
au facut scenaristii astia un tip foarte mandru sau dus cu pluta?
Da , si se intinde peste tot si trebuie sa speli desflorica a scris: si eu am, ii foarte interesanta si ce frumos miroase si parca picura ceva din flori ,lipicios parca ar fi miere
alitheea- vip
anuta1971 a scris:
ce bine ar fi sa ai dreptate.. cred ca vorbeste cu ea , ca ai observat are in mana partitura aia pe care a desenat floricele Hasret
Pai nu inteleg de ce ar vorbi cu ea la telefon ca doar era suparat pe ea cand, cum s-au impacat ca doar ati vazut ce fel pleaca de langa ea cand ii spune ceva.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
da buha sta la AVATAR cine PARIAZA EU pariez ca murat VA CINTA cu hasret cine este pentru ???//alitheea a scris:DA , PARIU , PARIU , SI CINE PIERDE O PUNE PE BARACUDA LA AVATAR
elena- vip
bata campii, domn profesorDENISA a scris: O variantă a traducerii trailerului
Murat: Nu voi uita niciodată această noapte.
Seline: Vreau acestă favoare. Nu uita niciodată. Nu uita niciodată acel moment.
Hasret: Levent mi-a făcut o propunere.
Murat: muzica în viaţa mea nu se termină niciodată. . Chiar dacă nu remarci aceste sunete au aparut în tine şi în atingerea ta. Iar atunci când acele voci îndepărtate te vor influenţa determinându-te să te îndepărtezi ... Şi tu vei atras de voci noi ... muzică nouă ...
cu asta nu mai dam noi inainte la romantism!
stii ca au fost luni niste indicii puse de Arzu cu un mic dialog intre Murat si Levent, in care Murat ii spune lui Levent ca ii pare bine ca macar pianul este folosit... cred ca nu canta,, dar mai important mi se pare nu daca ei canta impreuna ci daca o sa se poarte daca nu dragastos macar omeneste unul cu altul... vreau cam mult nu?alitheea a scris:cred ca sunt singura de pe toate forumurile care zice ca nu viseaza
anuta1971- vip
si eu pariez pe cantat, chiar ma risc cu buha
ai vazut miha , gand la gand
ai vazut miha , gand la gand
alitheea- vip
nu cred ca vb cu ea.iulianagl a scris:
Pai nu inteleg de ce ar vorbi cu ea la telefon ca doar era suparat pe ea cand, cum s-au impacat ca doar ati vazut ce fel pleaca de langa ea cand ii spune ceva.
nicio alta scena (in afara de inchipuirea ei de la nunta) nu-l arata pe el zambaret catre hasret
Când am văzut poza am fost sigură că vor cânta împreună, când am văzut promo m-am gândit că e un vis al ei. Mai lasă-mă cinci minute să mă mai uit de zece ori la promo (când a fost pariul cu halatul m-am uitat și răsuitat până mi s-au încețoșat ochii și tot prost am văzut) și pe urmă spun și eu părerea mea.alitheea a scris:tu ce zici?viseaza?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
***I think he first will see her shopping with levent then she goes to school to him that why he will be cold to her (thinking that she accepted Levent's proposal), then the wedding will be afterwards and he will leave because of something that levent might say, she has this look that she was looking for him while she was singing and there was no one on the Pino so she will run after him and the episode will end here.
I hope this is how it will go
****I just saw the new trailer ... It looks so sad,I think that our sweet Murat is going to leave Turkey and Hasret and he will go abroad. This means - more separation, more sadness. I just lost my optimism... But I hope that this feeling is wrong and I'm exaggerating ...
There is a little light in the dark tunnel - Gulnaz's wedding, I think it will be full of beautiful emotions and funny moments.
I hope this is how it will go
****I just saw the new trailer ... It looks so sad,I think that our sweet Murat is going to leave Turkey and Hasret and he will go abroad. This means - more separation, more sadness. I just lost my optimism... But I hope that this feeling is wrong and I'm exaggerating ...
There is a little light in the dark tunnel - Gulnaz's wedding, I think it will be full of beautiful emotions and funny moments.
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum