33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor, bantui singura p-aci, da e bine ca nu ma contrazice nimeni, am si eu dreptate o data si toata lumea e de acord...
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Si eu Axxa ,am trecut ,Bunaaxxa246 a scris:buna, ANA, buna, MiHA, buna IULIANA, buna DENISA,
buna fetelor
offf, ghai sa radem cu gulnaz si cobra, ca ai nostri eroi ppali nu se intalnesc
abia acum am vazut ca hotelul de unde s-a aruncat selin a fost ala in care s-a cazat demir si asi cand au fost impreuna in istanbul
si pe lanaga care am trecut si eu asta vara
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
ia uite ce o mai plimba hogea pe bahar pe bosfor noaptea...
cat romantism
cat romantism
la Hena, gulmaz rade in loc sa planga ma intreb cand va plange
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna Danadana17 a scris:Si eu Axxa ,am trecut ,Buna
ce romantic a devenit brusc si dintr-o data murat
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mama ce nervi am daca il prind il srang de ............ gataxxa246 a scris:ia uite ce o mai plimba hogea pe bahar pe bosfor noaptea...
cat romantism
mihaela99- vip
nu vi se pare ca nu era atat de multa reclama inainte?
alitheea- vip
axxa246 a scris:fetelor, bantui singura p-aci, da e bine ca nu ma contrazice nimeni, am si eu dreptate o data si toata lumea e de acord...
deci esti in elementul tau mu?
mihaela99- vip
Cam trag de timp , e prea multă umplutură .
BUna Alialitheea a scris:ce romantic a devenit brusc si dintr-o data murat
multum. mult de efortul de a pune ezel
am citit cand ai spus ca stai pana la 3 ....
multum inca o data saru mana
alitheea a scris:nu vi se pare ca nu era atat de multa reclama inainte?
BUNA ALITHEEA
Nu ti se pare ca episodul te adoarme???
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
pai chiar ma intrebam , chiar nu gasesc nimic mai bun de facut vinerea decat sa ma enervez cu astia , deja intrec orice limitamihaela99 a scris:
mama ce nervi am daca il prind il srang de ............ gat
alitheea- vip
mihaela99 a scris:
deci esti in elementul tau mu?
te ajut si eu ,turbez ,eu am zis de iaht s-o plimbe pe Hasret si el se razbuna ca prostu''mihaela99 a scris:
mama ce nervi am daca il prind il srang de ............ gat
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
asa e , prea romantic, si prea multa reclama,alitheea a scris:ce romantic a devenit brusc si dintr-o data murat
mihaela99- vip
nu ma adoarme , ma calca pe nervielena a scris:
BUNA ALITHEEA
Nu ti se pare ca episodul te adoarme???
alitheea- vip
alitheea a scris:ce romantic a devenit brusc si dintr-o data murat
Mai ca tantalau mai este chiar nu banuieste nimic de Bahar unde la dus si ce a vorbit inseamna ca hogea ti-ai pierdut mintile.Sunt dezamagita chiar imi vine sa nu ma mai uit bat pasul prea mult pe loc eu am visat ca are numai 36 de episoade dar Miha are dreptate cred ca numai 30, sa se termine odata ca si asa.....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
io nu ma mai enervezalitheea a scris:pai chiar ma intrebam , chiar nu gasesc nimic mai bun de facut vinerea decat sa ma enervez cu astia , deja intrec orice limita
ii iau ca atare
sa fie sanatosi.
calmisimmo nu merita nerviialitheea a scris:nu ma adoarme , ma calca pe nervi
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
nu mai rade zi ce ai de zis, acu cat e reclama ca dupa aia plec si nu ma mai bucur de tineaxxa246 a scris:[
mihaela99- vip
axxa246 a scris:buna, ANA, buna, MiHA, buna IULIANA, buna DENISA,
buna fetelor
offf, ghai sa radem cu gulnaz si cobra, ca ai nostri eroi ppali nu se intalnesc
abia acum am vazut ca hotelul de unde s-a aruncat selin a fost ala in care s-a cazat demir si asi cand au fost impreuna in istanbul
si pe lanaga care am trecut si eu asta vara
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
pai acu n-am idei, in timpul filmului sunt mai inspiratamihaela99 a scris:
nu mai rade zi ce ai de zis, acu cat e reclama ca dupa aia plec si nu ma mai bucur de tine
ma inspira prostiile alora
sa stii ca vad ca le cam ai cu plecatulmihaela99 a scris:
nu mai rade zi ce ai de zis, acu cat e reclama ca dupa aia plec si nu ma mai bucur de tine
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum