33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ali , nu știu daca e Tuba in poza ,dar ce e sigur e ca poza e facuta intr-un aeroport...Și daca e Tuba ,o fi una recenta ? Sau are legatura cu filmul sau cu Cansel ? Ce surprize ne pregatesc ? Oare pleaca amandoi la Paris sub pretextul ca au filmari acolo ? Cam multe intrebari ,dar gasim pana la urma și raspunsurile...Dar ,un lucru e sigur ca in perioada asta Cansel pleaca acasa la ai lui...La Paris... Cu ea ??? :nh8:alitheea a scris:fetelor , asta este o poza de pe pag de facebook postata aseara , nu vi se pare ca seamana cu tuba?
oare sa fi "scapat " o poza din ep viitor?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Oare Rina știe ceva legat de Paris ,sau ...? :nh8:
dana17- vip
buna dimineata zanute , nu stiu ce sa zic dar ar fi frumos , chiar daca acum nu ar fi nimic intre ei si ar pleca impreuna la Paris sigur acolo s-ar schimba totul , zi si tu dana , nu am dreptate? indragostit indragostit indragostitdana17 a scris:[] Ali , nu știu daca e Tuba in poza ,dar ce e sigur e ca poza e facuta intr-un aeroport...Și daca e Tuba ,o fi una recenta ? Sau are legatura cu filmul sau cu Cansel ? Ce surprize ne pregatesc ? Oare pleaca amandoi la Paris sub pretextul ca au filmari acolo ? Cam multe intrebari ,dar gasim pana la urma și raspunsurile...Dar ,un lucru e sigur ca in perioada asta Cansel pleaca acasa la ai lui...La Paris... Cu ea ??? :nh8:
Mi s-a facut asa un dor...
https://www.youtube.com/watch?v=lAH5N1MzwVc
https://www.youtube.com/watch?v=Nh4ZRg-VEAE
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Sam 13 Noi 2010, 12:08 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
multumesc din suflet pentru floricele , esti o floricica draga mereuflorica a scris:pt.ALI[]
alitheea- vip
un clip mai vechi dar care mie imi place mult
https://www.youtube.com/watch?v=gFGnXAt_3b8
https://www.youtube.com/watch?v=gFGnXAt_3b8
alitheea- vip
zanutelor azi am o tona de treaba si nu am nici un chef, asa ca va trimit multi si va imbratisez
alitheea- vip
buna ziua fetelor.frumos episod .pacat ca ii tin inca despartiti pe ei doi.dar mahalaua sunt de nota 10 adevarul ca da o culoare filmului.va pup cu drag.
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
O zi buna Bruni-My...Bruni-My a scris:
buna ziua fetelor.frumos episod .pacat ca ii tin inca despartiti pe ei doi.dar mahalaua sunt de nota 10 adevarul ca da o culoare filmului.va pup cu drag.
dana17- vip
Și Parisul ramane o minune care face minuni...Eu una știu...Da Ali , cred ca ar schimba și lumea pt ea...Și cred ca și ea știe asta...alitheea a scris:buna dimineata zanute , nu stiu ce sa zic dar ar fi frumos , chiar daca acum nu ar fi nimic intre ei si ar pleca impreuna la Paris sigur acolo s-ar schimba totul , zi si tu dana , nu am dreptate? indragostit indragostit indragostit
Mi s-a facut asa un dor...
dana17- vip
dana17- vip
Nereye gitti bunlar?
Okurumuz Sevgi Çabuk, sırra kadem basan dizi karakterlerinin akıbetini merak ediyor: "Öncelikle merhaba, nasıl oldu bilmiyorum ama kesintisiz izlediğim tek dizi Gönülçelen oldu. Tüm kadroyu hayranlıkla seyrediyorum. Müziği eğitimle, içtenlikle yaşayarak sunmalarına aşkı, cinselliği ortaya koymadan yaşamalarına hayranım. Yalnız beni üzen, kadrodan ayrılan sanatçılar... Sezon finalinden sonra ortadan kayboldular ve bir daha isimleri anılmadı. Levent Bey'le yakın olan Berrin Hanım turneye gitti ve bir daha hiç aramadı. Konser günü Murat ve Hasret'i aşkın büyüsünde gören Cihan bir daha ortaya çıkmadı. Konser gecesi dahi canla başla çalışan Aslı sırra kadem bastı ve bir de Nazar sanırım nazara geldi. Burhan Bey'ın eski eşi ve onun kocası da kayıp... Sevgili senaristlerim, böyle kaliteli ve içten olan bir yapım için bana göre bu durum üzücü. Bence, yani hayal gücü bile kullanmaya gerek yok ama Berrin Hanım turneden konser sonrası tebrik için arayabilirdi. Cihan, Hasret'e mektup bırakabilirdi. Nazar ev hayatına alışamayıp sokaklara geri dönebilirdi. Davut ve eşi mahalleden taşınabilirdi. Aslı okula istifa mektubu verip yüksek lisans için yurt dışına çıkabilirdi..."
Yüksel Aytuğ - Günaydın
Araplar Cansel'i Kabul Etmedi..
Tuba Büyüküstün'ün rol arkadaşı Cansel Elçin ile aşk yaşadığına yönelik iddia, Arap dünyasında yankı buldu
"Gönülçelen" dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün'ün rol arkadaşı Cansel Elçin ile aşk yaşadığına yönelik iddia, Arap dünyasında yankı buldu. Sabah gazetesinin haberine göre; sanatçının yalanlamasına rağmen Ortadoğu'da ünlülere yönelik bilgiler veren internet sitesi "wikeez.com" dedikoduya geniş yer ayırdı. Lübnan kaynaklı sitede Büyüküstün'ün hayatı detaylarıyla anlatıldı.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 13 Noi 2010, 2:45 pm, editata de 1 ori
Multumim Denisa...DENISA a scris:
dana17- vip
Voi ce spuneţi .. seamănă cele două inele ????:emo5:
Mie nu mi se pare că ar semănă, pe forumuri e vâlvă cu inelul.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 13 Noi 2010, 2:53 pm, editata de 1 ori
Şi eu ma uitam la inel...FFFF interesant... :emo5:DENISA a scris:Voi ce spuneţi .. seamănă cele două inele ????:emo5:
dana17- vip
am luat o pauza scurta si hop la voi , oare putem spera? sau e doar recuzita?dana17 a scris:Şi eu ma uitam la inel...FFFF interesant... :emo5:
alitheea- vip
La cat ma pricep eu...Nu poate fi recuzita un aşa inel...alitheea a scris:am luat o pauza scurta si hop la voi , oare putem spera? sau e doar recuzita?
dana17- vip
la cat de incurcate sunt lucrurile chiar nu mai stiu ce sa creddana17 a scris:La cat ma pricep eu...Nu poate fi recuzita un aşa inel...
dana tu ce zici de cursul care l-a luat ieri serialul , eu zic ca e cea mai buna cale pentru a-i spori farmecul pe viitor, si mai raman la parerea ca daca totul ar fi bine ar deveni banal
alitheea- vip
ia uite ce am gasit, tradus cu google bineinteles
http://translate.google.ro/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.televizyondizisi.com%2Findex.php%2Fgonulcelende-geceye-damgasini-vuran-sahne%2F
http://translate.google.ro/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.televizyondizisi.com%2Findex.php%2Fgonulcelende-geceye-damgasini-vuran-sahne%2F
alitheea- vip
Fetelor recuzită , recuzită dar dacă e adevărat şi e identic cu cel din Egipt o mai fi tot recuzită ??
The audience was maximum at this time.the scene where he played Hasret the wedding.
a fost audienţă maximă la acele secvenţe.
alitheea a scris:ia uite ce am gasit, tradus cu google bineinteles
The audience was maximum at this time.the scene where he played Hasret the wedding.
a fost audienţă maximă la acele secvenţe.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 13 Noi 2010, 3:14 pm, editata de 1 ori
A ocolit mult subiectul principal ,dar finalul a fost foarte interesant...Şi cred ca nu prea era in scenariu...ultimul telefon...Ceva se intampla şi nu ştiu ce...Scenariul ar putea fi mai dinamic ,dar eu ma bucur ca nu e unul clasic...cu tot felul de drame turceşti sau mai rau ...cu violenţe .E bine ca sant imprevizibili...E alceva decat ce era de obicei in filmele turceşti şi asta ealitheea a scris:la cat de incurcate sunt lucrurile chiar nu mai stiu ce sa cred
dana tu ce zici de cursul care l-a luat ieri serialul , eu zic ca e cea mai buna cale pentru a-i spori farmecul pe viitor, si mai raman la parerea ca daca totul ar fi bine ar deveni banal
dana17- vip
HOLA Denisa normal doar sunt identiceDENISA a scris:[color=blue]Voi ce spuneţi .. seamănă cele două inele ??
Da ia fii atenta ce mi a iesit mie tradus cu dictionarul bu aska onay cikmadi[[ nu a verifica in dragoste]] ce sa insemne???
Ultima editare efectuata de catre elena in Sam 13 Noi 2010, 3:14 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Nu e deloc identic...DENISA a scris:Fetelor recuzită , recuzită dar dacă e adevărat şi e identic cu cel din Egipt o mai fi tot recuzită ??
dana17- vip
cel din Egipt mi s-a parut a fi inelul ei cu perla alba , stai ca ma uit sa vad , poate ma inselDENISA a scris:Fetelor recuzită , recuzită dar dacă e adevărat şi e identic cu cel din Egipt o mai fi tot recuzită ??
alitheea- vip
https://www.youtube.com/watch?v=521qmMXs1pE
uitati-va aici de la min 1 la 2.40
, mie aceasta secventa imi confirma niste presupuneri , voi ce ziceti?
alitheea- vip
Buna ALI asteapta ziua de luni da?????alitheea a scris:https://www.youtube.com/watch?v=521qmMXs1pE
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum