33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
o fac cu cea mai mare placere , dar uneori adorm si nu reusesc sa il mai si urc pe mega , asta s-a intamplat si azinoapte , iar azi am fost toata ziua la firma si nu am reusit sa il urc , asa ca doar la noapte il veti avea , sa vad cum voi face fata la 4 ep pe saptamana , cu tot regretul dar nu cred ca voi reusi intotdeauna sa il si urc a doua zi dimineataaxxa246 a scris:
BUna Ali
multum. mult de efortul de a pune ezel
am citit cand ai spus ca stai pana la 3 ....
multum inca o data saru mana
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
BunA Elena , ce faci pui? mai esti supi pe noi? , nu tre sa-mi respunzi daca esti supi pe mine si daca te-am suparat cu ceva te rog sa ma ierti da? daca nu atunci ............
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Ptr toţi , de al un capăt al altul
suntem masochiste... ne enervam si ne mai si placealitheea a scris:pai chiar ma intrebam , chiar nu gasesc nimic mai bun de facut vinerea decat sa ma enervez cu astia , deja intrec orice limita
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
bine ca nu ai adus tot ce ai... scapa usor numa cu astaDENISA a scris:Ptr toţi , de al un capăt al altul
anuta1971- vip
ai dreptateanuta1971 a scris:
suntem masochiste... ne enervam si ne mai si place
alitheea- vip
ptr a nu vă plictisi luaţi lecţii de dănsuit .
DENISA a scris:Ptr toţi , de al un capăt al altul
ouau, chiar, ca acu-s 4 ep!alitheea a scris:o fac cu cea mai mare placere , dar uneori adorm si nu reusesc sa il mai si urc pe mega , asta s-a intamplat si azinoapte , iar azi am fost toata ziua la firma si nu am reusit sa il urc , asa ca doar la noapte il veti avea , sa vad cum voi face fata la 4 ep pe saptamana , cu tot regretul dar nu cred ca voi reusi intotdeauna sa il si urc a doua zi dimineata
dar nu te chinui, sora mea, faci cand ai timp si chef, nu trebe sa fii la zi cu urcatu pe megaup!!
dacă pe ei îi împuşc vouă vă dau bombonele
ia utati la Balcicek , cine i=a facut asta?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
ce frumoase sunt fetele astea in pijamale!
imi place de ele!
imi place de ele!
unde sta hogea cu studentii pe malul bosforului, pe podul galata, am stat eu asta varaaaaa
mai vreeeaaau!
mai vreeeaaau!
Bahar se indragosteste de Murataxxa246 a scris:unde sta hogea cu studentii pe malul bosforului, pe podul galata, am stat eu asta varaaaaa
mai vreeeaaau!
anuta1971- vip
Ce costumatie are Cobra cred ca m-am indragostit
parca-i broscuta Oachi (nu stiu daca asa se scrie)
parca-i broscuta Oachi (nu stiu daca asa se scrie)
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 12 Noi 2010, 10:00 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
aha, vaz!!! hmmm!anuta1971 a scris:
Bahar se indragosteste de Murat
te-a dat gata ca pe gulnaz, nu??anuta1971 a scris:Ce costumatie are Cobra cred ca m-am indragostit
OOOOAAAAAAAAAAA!
CUM ARATA KADRIE!!!!!
zici ca o manaca vaca!
CUM ARATA KADRIE!!!!!
zici ca o manaca vaca!
vai ,bee (vorba berbecilor de turci)
hogea il scapa pe kadir de la arest!
e erou.
beeeee, da` ce absorbite sunteti de film!
hai ca se duce la nunta hogea.
bietul levent, ce nu face el pt hasret!
il lasa si pe cobra sa se dea mare cu minunata lui masina!.
hogea il scapa pe kadir de la arest!
e erou.
beeeee, da` ce absorbite sunteti de film!
hai ca se duce la nunta hogea.
bietul levent, ce nu face el pt hasret!
il lasa si pe cobra sa se dea mare cu minunata lui masina!.
murat pleaca la paris
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Ei fetelor ce ziceti?
pierdeati pariul
pierdeati pariul
alitheea- vip
BUNA SCUMPA MEA NU SUNT SUPARATA PRIVEAM FRUMUSETE DE EPISODmihaela99 a scris:BunA Elena , ce faci pui? mai esti supi pe noi? , nu tre sa-mi respunzi daca esti supi pe mine si daca te-am suparat cu ceva te rog sa ma ierti da? daca nu atunci ............
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum