33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:[
are toata admiratia mea.. dar sa stii ca de multe ori s-a inselat si ea... dar de cele mai multe ori a avut dreptate.. e o persoana foarte inteligenta
si eu o admir iti dai seama, dar eu totusi cred ca se invarte prin cercurile cu lumea de film
asta cu inselatul mai putin, tine si de deruta ,oricum e desteaota tipa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Și ai zis să mă întrebi de parcă eu mă pricep. Să știi că nu mai ai monopol pe Ezel. L-am visat și eu. Dar să știi că nu face vise frumoase, mai degrabă coșmaruri.axxa246 a scris:
cerceteaza, nu dau in bobi.
sau o fi la fel?
ca nu ma precep.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Vizionare plăcută fetelor care s-au dus la Ezel. Vă invidiez.
si tu? de ce plangi? de ce invidiezi lumea? ce tu nu ai televizor? :drunken:
mihaela99- vip
Ba am dar la mine se transmite meciul Dinamo Craiova. Ezel yok. Și când e gata meciul orice altceva numai Ezel nu. De asta plângmihaela99 a scris:
si tu? de ce plangi? de ce invidiezi lumea? ce tu nu ai televizor? :drunken:
narcisa- vip
nu ai tv pe calculator?narcisa a scris:
Ba am dar la mine se transmite meciul Dinamo Craiova. Ezel yok. Și când e gata meciul orice altceva numai Ezel nu. De asta plâng
http://www.cool-webtv.com/tv-channels/ro/kanal-d-online.html
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
haidaaa!narcisa a scris:
Și ai zis să mă întrebi de parcă eu mă pricep. Să știi că nu mai ai monopol pe Ezel. L-am visat și eu. Dar să știi că nu face vise frumoase, mai degrabă coșmaruri.
tu esti sigura ca pe ezel l-ai visat??
io zic ca nu era el, ca el e asa de ....dulceee!! mmm!
narcisa a scris:[
Ba am dar la mine se transmite meciul Dinamo Craiova. Ezel yok. Și când e gata meciul orice altceva numai Ezel nu. De asta plâng
pai si tu nu ai nici un cuvant de spus? ha , daca eram io
mihaela99- vip
Mulțumesc mult Ana, știam eu că mă iubești. De ce oare n-am plâns mai devreme. Acum sunt reclame, mai este Ezel?anuta1971 a scris: nu ai tv pe calculator?
http://www.cool-webtv.com/tv-channels/ro/kanal-d-online.html
narcisa- vip
si eu da mai este pana la 23.30narcisa a scris:
Mulțumesc mult Ana, știam eu că mă iubești. De ce oare n-am plâns mai devreme. Acum sunt reclame, mai este Ezel?
anuta1971- vip
fetele va spun noapte buna si vise colorate
o sa ne trimita in surgun pana la urma turcaletii astia
mihaela99- vip
Ba am multe de spus dar le aud numai eu. Soțul are alergie la turci, cred că i-am cântat prea mult turcește. Ar fi în stare să rezilieze contractul cu Romtelecomul numai să nu mă uit. Din fericire pe laptop pot să stau ore că nu-mi spune nimic. Doar să nu-i vadă el.mihaela99 a scris:
pai si tu nu ai nici un cuvant de spus? ha , daca eram io
narcisa- vip
Noapte bună Mihaela. Somn ușor.mihaela99 a scris:fetele va spun noapte buna si vise colorate
narcisa- vip
Noapte buna draga Miha , te pup sa visezi frumosmihaela99 a scris:fetele va spun noapte buna si vise colorate
anuta1971- vip
Personajul principal era Ali (dar nu i-am văzut cleștele), Ezel făcea doar figurație, cred că era ocupat să fie dulce pentru tine.axxa246 a scris:
haidaaa!
tu esti sigura ca pe ezel l-ai visat??
io zic ca nu era el, ca el e asa de ....dulceee!! mmm!
narcisa- vip
Dragele mele vă doresc o noapte bună cu somn lin și vise dulci.
narcisa- vip
Noapte buna draga Narcisanarcisa a scris:Dragele mele vă doresc o noapte bună cu somn lin și vise dulci.
somn usor si vise frumoase
anuta1971- vip
Noapte buna fetelor
imi cere scuze daca am suparat pe cineva
imi cere scuze daca am suparat pe cineva
anuta1971- vip
Mulțumesc mult Ana. La fel și ție.anuta1971 a scris:
Noapte buna draga Narcisa
somn usor si vise frumoase
narcisa- vip
Buna dimineata fete dragalase!
Va doresc o zi frumoasa ca voi ,cu multa caldura in suflet si bucurii!
Las o cafea la cald pt toate fetele ce vor pasi acest prag!
Multumesc Dea ,tie si tuturor fetelor ce participa la subtitrari ,iata ce suflete bune sau adunat laolalta spre marea noastra bucurie ,si sa stii ca imi plac toate clipurile voastre si ma mandresc cu voi ,dragi amice virtuale ....va pupic pe toate si imi cer scuze ca intru atat de rar!
Va doresc o zi frumoasa ca voi ,cu multa caldura in suflet si bucurii!
Las o cafea la cald pt toate fetele ce vor pasi acest prag!
Multumesc Dea ,tie si tuturor fetelor ce participa la subtitrari ,iata ce suflete bune sau adunat laolalta spre marea noastra bucurie ,si sa stii ca imi plac toate clipurile voastre si ma mandresc cu voi ,dragi amice virtuale ....va pupic pe toate si imi cer scuze ca intru atat de rar!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
[Buna dimineata dragalaselor a sosit cafea cafea cafea cafea cafea cafea drogu de dimineata Va urez o zi frumoasa de toamna ca sufletele voastre si nu uitati ca va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata fetelor iaca vin si eu cu micul dejunasta-i englezesc a-ti primit de la Nutzi de la malul mari si de la Lica ,eu va ofer niste sau si ceva stiri mai culegeti si de aici ,fetelor dragi va doresc o zi frumoasa cu cum pare ca ar fi si pe aici,cu spor la munca
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna Anuta,Mihaela ce pot sa va spun cu privire la noul promo sau la poze ori la rezumat, sunt confuza total cand ni se dau unele sperante iar ne intoarcem inapoi.M-am gandit la unele ipoteze cum ar fi aeea ca Murat sa revina la muzica dar din dialogul cu Levent se pare ca nu-i asa si altcineva canta la pian ,aici cred ca-i vorba de studenta aceea,, ochioasa'' sunt curioasa ce decizie v-a lua pina la urma Murat ,sa se lupte pt.Hasret,sa se casatoreasca cu Bahar sau sa se inchida in camera sa nu vrea sa mai vada sau auzi pe cineva suparat de toate cele intimplate unele chiar din vina lui,poate ca la nunta va canta la pian nu stiu cu cine sa votez aici ,pt. ca au mai aparut unele poze si altadata cu una cu alta iar in film n-au aparut imaginile respective, cam atit deocamdata
florica- vip
Buna dimi!!!!Florica dar ce mic-dejun copios!Mmmmm te lingi pe degete!
Fetelor mai trag cu ochiul pe aici dar ma ocup si de subtitrare....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pt.tine ca esti harnicuta.Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!!Florica dar ce mic-dejun copios!Mmmmm te lingi pe degete!
florica- vip
Fetelor va asteapta pranzul pofta buna
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum