33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
v-am adus un zambet fermecator,sa-l mai iertam un picut.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ea ştie cât de drag îmi e Murat (Cansel ) .axxa246 a scris:DEnisa, eu nu am fost dura cu tine, ca te inteleg, ce sa asteptam de la hogea cand el e pe aratura?
dar ti-o iei de la Dea, te-ai dat-o!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 12 Noi 2010, 11:10 pm, editata de 1 ori
o fi avand talente ascunse, vedem noi in ultimul episod (ca pna aatunci nu crez sa se mai cupleze cu hasret)anuta1971 a scris:
mirono.. asta cum ii spui tu a ametit-o si pe Bahar... e tare proful
hai ca zisei ca plec, vorbesc ca aia de la puscarie, din usa la plecare
pup iu all!
Flori asa mai merge
fetelor voi ati inteles care a fost pana la urma raspunsul Hasretei.. ce i-a raspuns lui Levent?
fetelor voi ati inteles care a fost pana la urma raspunsul Hasretei.. ce i-a raspuns lui Levent?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Floricio,
tu faceai numa lucruri bune la tine in cuptor, ce facusi acu, il prajisi pe hogea?
da-i mai tare cuptorul, ca i-o veni mintea la cap
tu faceai numa lucruri bune la tine in cuptor, ce facusi acu, il prajisi pe hogea?
da-i mai tare cuptorul, ca i-o veni mintea la cap
Poate face un tur si prin Romania..ma duc sa-i pregatesc o cameraDENISA a scris:arăboaicele deja îi pregătesc camera lui Murat la Paris .
Hoca's welcome in France there is room for you at home
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
No No i will send him the TGV (Bullet train) to bring him to Belgium!!!! And i will call Hasret to let her know the surprise
fetelor am o intrebare: pe unde scotea camasa Bahar daca Murat accepta sa intre cu ea in casa atunci cind a condus-o dupa plimbarea cu iahtul? stiti ca avea o gramada de poze pe comoda
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Imi place optimismul tauaxxa246 a scris:
o fi avand talente ascunse, vedem noi in ultimul episod (ca pna aatunci nu crez sa se mai cupleze cu hasret)
pup iu all!
Noapte buna draga axxa
anuta1971- vip
noapte buna ,somn usor cu vise placute,axxa246 a scris:
o fi avand talente ascunse, vedem noi in ultimul episod (ca pna aatunci nu crez sa se mai cupleze cu hasret)
pup iu all!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Admin_dea05 a scris:Poate face un tur si prin Romania..ma duc sa-i pregatesc o camera
Pregătreşte-o dar vezi să nu aibă GPS-ul setat aiurea şi atunci să te văz .
au idei nu gluma cupidonDENISA a scris:No No i will send him the TGV (Bullet train) to bring him to Belgium!!!! And i will call Hasret to let her know the surprise
anuta1971- vip
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Nu cred.Fulgerica al tau dadea eroare .DENISA a scris:Admin_dea05 a scris:Poate face un tur si prin Romania..ma duc sa-i pregatesc o camera
Pregătreşte-o dar vezi să nu aibă GPS-ul setat aiurea şi atunci să te văz .
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Nu cred.Fulgerica al tau dadea eroare .
Incă ce eroare.... am înţepenit de frig stând în uşă şi aşteptând-ul , dar cred Iulia nu-i dădea indicaţii corecte sau îi punea cineva piedică şi numai ajungea .
Fetelor nu am avut rabdare si am ajuns direct la nunta lui gulnaz....
Admin_dea05- Admin
Fetelor ,episodul asta m-a amețit ,ce se intampla cu Murat ,ce e in el ,ce vrea ...Trebuie sa -l revad ,a fost prea multa harmalaie ,prea mult zgomot de fond...Frumosasa scena lor ,privirile lor ,cantand...Se iubesc ,dar...Exista un dar si nu-l pot defini...Acum chiar aștept traducerile... Clar e ca Bahar se indragostește de Murat și astfel devine și mai periculoasa ,iar el pana nu rezolva cu amintirea Selinei nu v-a putea merge drept spre o alta iubire ,oricat de mare ar fi și oricat l-ar inghesui toate in el...Noapte buna fetelor ,mai vorbim...Da și vocea cred ca era a lui Cansel...O ,Doamne ,daca ar filma la Paris ...impreuna Cansel și Tuba...Ar fi ceva...clar .Ce fericit ar fi Cansel și ce fericita ar face-o pe Tuba... Va pup pe toate și va urez vise frumoase...Aveți la ce... indragostit
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
da buna intrebareGaro a scris:fetelor am o intrebare: pe unde scotea camasa Bahar daca Murat accepta sa intre cu ea in casa atunci cind a condus-o dupa plimbarea cu iahtul? stiti ca avea o gramada de poze pe comoda
anuta1971- vip
fetelor , am incurcat-o , arzu nu mai vrea sa traduca
this series is getting so crap. I do not want to translate it..
anyway I have 9 days holiday and no work. so I will get round to the translation eventually anyway.. :esne :esne
anyway I have 9 days holiday and no work. so I will get round to the translation eventually anyway.. :esne :esne
alitheea- vip
alitheea a scris:fetelor , am incurcat-o , arzu nu mai vrea sa traduca
va traduce dar o inervează acţiunea .
Chiar ca am incurcat-o... ..sper sa-si faca cineva mila si de noialitheea a scris:fetelor , am incurcat-o , arzu nu mai vrea sa traduca
Admin_dea05- Admin
noapte buna, fetelor si discutii captivante in continuare!
eu vreau sa-l mai vad odata, pa
eu vreau sa-l mai vad odata, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
eu am inteles ca daca va avea timp(chef) in cele 9 zile de concediu va traduce , candvaDENISA a scris:
va traduce dar o inervează acţiunea .
sper din suflet sa schimbe astia cursul actiunii ca altfel ramanem fara traducator
alitheea- vip
la vremurile astea de criza nu stiu daca isi permit sa deplaseze o intreaga echipa la Paris... si nu o vad pe Hasret in stare sa mai fuga inca odata dupa el, si tocmai la Paris.. poate doar daca afla ca murat stia de cererea in casatorie a lui Levent.. si sa-si dea seama ca de asta a plecat... intrebi ce se intampla cu Murat? cred ca acum e un om cu sufletul pustiu.... vrea sa ia distanta ca sa se regaseasca, e pierdut intre amintirile despre Selin si iubirea asta pentru Hasret destul de ciudata, dar care i-a sfasiat sufletul.... mi-au mai placut privirile lor cand a ajuns Murat la nunta... aveau tot sufletul in privire.. amandoi.. mai vorbimdana17 a scris:Fetelor ,episodul asta m-a amețit ,ce se intampla cu Murat ,ce e in el ,ce vrea ...Trebuie sa -l revad ,a fost prea multa harmalaie ,prea mult zgomot de fond...Frumosasa scena lor ,privirile lor ,cantand...Se iubesc ,dar...Exista un dar si nu-l pot defini...Acum chiar aștept traducerile... Clar e ca Bahar se indragostește de Murat și astfel devine și mai periculoasa ,iar el pana nu rezolva cu amintirea Selinei nu v-a putea merge drept spre o alta iubire ,oricat de mare ar fi și oricat l-ar inghesui toate in el...Noapte buna fetelor ,mai vorbim...Da și vocea cred ca era a lui Cansel...O ,Doamne ,daca ar filma la Paris ...impreuna Cansel și Tuba...Ar fi ceva...clar .Ce fericit ar fi Cansel și ce fericita ar face-o pe Tuba... Va pup pe toate și va urez vise frumoase...Aveți la ce... indragostit https://2img.net/r/ihimizer/img230/8219/78911028.png
Noapte buna si vise frumoase
anuta1971- vip
pleacă în vacanţă cu ocazia sărbătorii" Sacrificiului " mulţi dintre ei merg la MECCA , au 4 zile de vacanţă.alitheea a scris:eu am inteles ca daca va avea timp(chef) in cele 9 zile de concediu va traduce , candva
sper din suflet sa schimbe astia cursul actiunii ca altfel ramanem fara traducator
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum