38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 21 din 42
Pagina 21 din 42 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da, sau mai putine scene de umpluturaAdmin_dea05 a scris:asta ar insemna mai multe sezoane la un serial
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
e dusa rau saraca... ma ingrijoreaza ca a vrut sa o calce cu masina pe HasretAdmin_dea05 a scris:m-am uitat mai repede..Doamne ce final superb!!!! numai cred ca episodul urmator bate vrajitoarea la usa.....Ce m-am amuzat ..asta cred ca-i mai nebuna decat sorasa ..juca carti cu pozele lui murat si a hasretei..si zicea spre poza ...Tu ai pierdut!
anuta1971- vip
si pe mine ma mira schimbarea Nesrinei.. sper ca nu ascunde nimic raunarcisa a scris:
de unde schimbarea asta de atitudine la Nesrin iar pianul e cel din cafenea? Cum a ajuns acolo?
anuta1971- vip
Ii l-a adus Hasret cadou cred ca de casa noua..anuta1971 a scris:si pe mine ma mira schimbarea Nesrinei.. sper ca nu ascunde nimic raunarcisa a scris:
de unde schimbarea asta de atitudine la Nesrin iar pianul e cel din cafenea? Cum a ajuns acolo?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte bună Flori. Eu mai stau, îl aștept pe Moș.florica a scris: Multumesc Narcisa pt. urari si eu iti doresc sarbatori fericite,multa sanatate si mult noroc. fetele va spun noapte buna ,somn usor cu vise placute
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Noapte bună Flori. Eu mai stau, îl aștept pe Moș.
anuta1971- vip
Dar nu inteleg care e problema Behaiei?Oare nu chiar ea a pus la cale si sinuciderea Selinei si acum mintindul pe Murat ca n-a cunoscut-o pe sora-sa?Intelege-ti ideea?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
De acum a preluat Bahar rolul negativ, de fapt și înainte era negativ dar acum trece pe intensiv negativ, cred că-i va bântui pe toți și ca să fie un echilibru au mai îndulcit personajul Nesrin. Sau a înnebunit săraca și nu mai știe ce face .anuta1971 a scris:
si pe mine ma mira schimbarea Nesrinei.. sper ca nu ascunde nimic rau
narcisa- vip
narcisa a scris:
De acum a preluat Bahar rolul negativ, de fapt și înainte era negativ dar acum trece pe intensiv negativ, cred că-i va bântui pe toți și ca să fie un echilibru au mai îndulcit personajul Nesrin. Sau a înnebunit săraca și nu mai știe ce face .
iulianagl- moderator
Inteleg ideea dar nu cred..apoi cine stie ce mai inventeaza scenaristii astia turci..iulianagl a scris:Dar nu inteleg care e problema Behaiei?Oare nu chiar ea a pus la cale si sinuciderea Selinei si acum mintindul pe Murat ca n-a cunoscut-o pe sora-sa?Intelege-ti ideea?
Admin_dea05- Admin
oare ei sunt deacord sa se scurteze episodul?anuta1971 a scris:[
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: oare ei sunt deacord sa se scurteze episodul?
Da ei au fost cu ideea.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
De acum a preluat Bahar rolul negativ, de fapt și înainte era negativ dar acum trece pe intensiv negativ, cred că-i va bântui pe toți și ca să fie un echilibru au mai îndulcit personajul Nesrin. Sau a înnebunit săraca și nu mai știe ce face .
si are actrita asta o fata...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
si are actrita asta o fata...
De-ti vine s-o bati ca pe sacul de box.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
De-ti vine s-o bati ca pe sacul de box.
cum asa?
http://www.sacitaslan.com/video/boks-tutkunu-kedi_5_8217.html
anuta1971- vip
fetelor, eu astept secventa urmatoare: Hasret cinta cu mina pe umarul lui Murat iar Nesrin danseaza zimbind cu Ethem ( bahar priveste pe gaura cheii)
apropo, v-a placut in aceasta seara de comportamentul lui Levent?- prietenia nu a murit inca...
oare ce-i spune Hasret cind sunt amindoi in camera lui Murat?
apropo, v-a placut in aceasta seara de comportamentul lui Levent?- prietenia nu a murit inca...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Dalia Ahmed they where in Taksim soad and 2 days ago some magazine said that the real boyfriend to Tuba is Onur (levent) and she go out with Cansel as he is a friend of them as they use him to cover there relationship loooooooool
dalia spune ca T si C au fost vazuti in Taksim si acum doua zile cateva reviste au spus ca iubitul T este Onur si ea iese cu C ca si cum el este prietenul lor, ei se folosesc de el sa le acopere relatia.
dalia spune ca T si C au fost vazuti in Taksim si acum doua zile cateva reviste au spus ca iubitul T este Onur si ea iese cu C ca si cum el este prietenul lor, ei se folosesc de el sa le acopere relatia.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
cum asa?
http://www.sacitaslan.com/video/boks-tutkunu-kedi_5_8217.html
Exact ca asa o si zgarie.Ah ce bine!!!!
iulianagl- moderator
foarte frumoasa secventa ti-ai imaginat... dar nu se poate fara Bahar? poate gaseste si ea un balcon pe undevaGaro a scris:fetelor, eu astept secventa urmatoare: Hasret cinta cu mina pe umarul lui Murat iar Nesrin danseaza zimbind cu Ethem ( bahar priveste pe gaura cheii)
si eu as vrea sa stiu... din pacate daca Arzu nu e, nu o sa stim prea repede
anuta1971- vip
Poate o trage curentul și i se umflă ochiul și scăpăm măcar un episod de ea.Garo a scris:fetelor, eu astept secventa urmatoare: Hasret cinta cu mina pe umarul lui Murat iar Nesrin danseaza zimbind cu Ethem ( bahar priveste pe gaura cheii)
narcisa- vip
eu as vrea sa scapam de ea definitivnarcisa a scris:
Poate o trage curentul și i se umflă ochiul și scăpăm măcar un episod de ea.
fetelor eu ma duc sa mai vad inca odata filmul si dupa aceea merg la somn
Va doresc somn usor si vise frumoase... sa vina Mosul la voi
anuta1971- vip
Gata trag cortina ca sunt franta basca am mai luat si-o cazatura de s-a zguduit casa asa ca plec linistita la nani.Noapte buna si inca o data Sarbatori fericite!Ne auzim pe mai tarziu ca deja maine e! :qw12: :qw13:
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
eu as vrea sa scapam de ea definitiv
fetelor eu ma duc sa mai vad inca odata filmul si dupa aceea merg la somn
Va doresc somn usor si vise frumoase... sa vina Mosul la voi
Doar Mosul Ene de acum.
iulianagl- moderator
Noapte buna fetelor!!!Ma duc la somnic..a venit pe la mine Ene pe la gene..
Admin_dea05- Admin
Noapte buna zanute , la cat de incet merge netul nu am putut decat sa va citesc , va doresc vise placute si inca o data Craciun fericit. :qw1:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 42 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum