38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 20 din 42
Pagina 20 din 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor la mine merge tare greu netul asa ca sa nu va suparati daca va raspund cu intarzaiere
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La mine mai mult stă decât merge, așa că până văd eu ce scrieți cred că deja vă duceți la culcare.alitheea a scris:fetelor la mine merge tare greu netul asa ca sa nu va suparati daca va raspund cu intarzaiere
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nici n-a mers bine dar nici eu nu m-am putut dezlipi de bucătărie. Fac balet printre oale și tigăi.anuta1971 a scris:
Buna seara iubita
nu ti-a mers netul?
narcisa- vip
pai puteam eu sa te las singurica ? nici la mine nu a mers , am vazut doar sfarsitul , dar a meritatnarcisa a scris:
La mine mai mult stă decât merge, așa că până văd eu ce scrieți cred că deja vă duceți la culcare.
alitheea- vip
harnicuta mea draga cam asa?narcisa a scris:
Nici n-a mers bine dar nici eu nu m-am putut dezlipi de bucătărie. Fac balet printre oale și tigăi.
alitheea- vip
buna Anuta,cartea din care a invatat poezia mi se pare ca era mai groasa si fondul de la coperti era negru, da la mine a venit mosul,baieti mi-au facut cadou,toata ziua m-am gindit la film,m-am grabit sa termin tot sa pot vedea filmul,dar fiul meu cel mic a venit cu prietena lui pt. prima data la noi, eu merg sa vad filmul de la inceput,discutii placute in continuareanuta1971 a scris:
Buna seara draga Flori asteptam sa vina mosul... la tine a venit? eu am crezut initial ca e cartea din care a invatat Hasret poezia cand au fost la hotel... dar nu stiu sigur
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
eu am terminat.. dar de la mirosul de mancare cred ca nu mai mananc nimic zilele asteanarcisa a scris:
Nici n-a mers bine dar nici eu nu m-am putut dezlipi de bucătărie. Fac balet printre oale și tigăi.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
vizionare placuta... sincer imi vine si mie sa-l vad iar.. dar mai tarziuflorica a scris:buna Anuta,cartea din care a invatat poezia mi se pare ca era mai groasa si fondul de la coperti era negru, da la mine a venit mosul,baieti mi-au facut cadou,toata ziua m-am gindit la film,m-am grabit sa termin tot sa pot vedea filmul,dar fiul meu cel mic a venit cu prietena lui pt. prima data la noi, eu merg sa vad filmul de la inceput,discutii placute in continuare
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 24 Dec 2010, 10:55 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Buna fetelor!!Am venit si eu in sfarsit...ma apuc de vizionat episodul
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara DeaAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!Am venit si eu in sfarsit...ma apuc de vizionat episodul
vizionare placuta
anuta1971- vip
Deocamdată n-am spart nimic și nici n-am vărsat (astea sunt accidente mai frecvente în bucătăria mea) și nici n-am ars mâncarea, dar să nu mai zic nimic poate mă deochi singurăalitheea a scris:harnicuta mea draga cam asa?
narcisa- vip
Vizionare plăcută Flori . Și sărbători fericite.florica a scris:buna Anuta,cartea din care a invatat poezia mi se pare ca era mai groasa si fondul de la coperti era negru, da la mine a venit mosul,baieti mi-au facut cadou,toata ziua m-am gindit la film,m-am grabit sa termin tot sa pot vedea filmul,dar fiul meu cel mic a venit cu prietena lui pt. prima data la noi, eu merg sa vad filmul de la inceput,discutii placute in continuare
narcisa- vip
Să știi că așa am pățit și eu, n-am mâncat nimic dar mirosul m-a dat gata. Și chiar îmi era poftă de o friptură dar mi-a trecutanuta1971 a scris:
eu am terminat.. dar de la mirosul de mancare cred ca nu mai mananc nimic zilele astea
narcisa- vip
narcisa a scris:
Să știi că așa am pățit și eu, n-am mâncat nimic dar mirosul m-a dat gata. Și chiar îmi era poftă de o friptură dar mi-a trecut
finalul
https://www.facebook.com/video/video.php?v=185170681499496
anuta1971- vip
Bună seara Dea. Crăciun fericit :as1: cu multe cadouri de la :qw1:Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!!Am venit si eu in sfarsit...ma apuc de vizionat episodul
Vizionare plăcută.
narcisa- vip
Se pare ca n-o sa avem traducerea asa curand, Arzu e plecata in vacanta de anul nou.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Se pare ca n-o sa avem traducerea asa curand, Arzu e plecata in vacanta de anul nou.
asta chiar e o veste foarte proasta
au protestat azi turcii pentru reducerea lungimii episoadelor... dau si Cansel si Tuba si fiul lui Tomris interviuri
http://video.ntvmsnbc.com/bu-defa-rol-yapmiyorlar.html
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
au protestat azi turcii pentru reducerea lungimii episoadelor... da si Cansel un interviu
De ce li se pare ca dau prea mult din episoade sau ce?
iulianagl- moderator
de unde schimbarea asta de atitudine la Nesrin iar pianul e cel din cafenea? Cum a ajuns acolo?anuta1971 a scris:
finalul
https://www.facebook.com/video/video.php?v=185170681499496
narcisa- vip
narcisa a scris:
de unde schimbarea asta de atitudine la Nesrin iar pianul e cel din cafenea? Cum a ajuns acolo?
Cobra si pamenii lui l-au adus.
iulianagl- moderator
Multumesc Narcisa pt. urari si eu iti doresc sarbatori fericite,multa sanatate si mult noroc. fetele va spun noapte buna ,somn usor cu vise placute
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
m-am uitat mai repede..Doamne ce final superb!!!! numai cred ca episodul urmator bate vrajitoarea la usa.....Ce m-am amuzat ..asta cred ca-i mai nebuna decat sorasa ..juca carti cu pozele lui murat si a hasretei..si zicea spre poza ...Tu ai pierdut!
Admin_dea05- Admin
din ce am inteles eu vor ca episoadele sa fie mai scurte, 90 min filmate intr-o saptamana spun ei ca e prea multiulianagl a scris:
De ce li se pare ca dau prea mult din episoade sau ce?
anuta1971- vip
asta ar insemna mai multe sezoane la un serialanuta1971 a scris:iulianagl a scris:Se pare ca n-o sa avem traducerea asa curand, Arzu e plecata in vacanta de anul nou.
au protestat azi turcii pentru reducerea lungimii episoadelor... dau si Cansel si Tuba si fiul lui Tomris interviuri
Admin_dea05- Admin
Noapte buna, vise placuteflorica a scris: Multumesc Narcisa pt. urari si eu iti doresc sarbatori fericite,multa sanatate si mult noroc. fetele va spun noapte buna ,somn usor cu vise placute
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum